2016 Ocak Ayı Burç Yorumları

360

 2016 OCAK AYI BURÇ YORUMLARI

2015 yılını acı tatlı olayları ile geride bıraktık sayılır, bireysel ve toplumsal anlamda ağır gezegenlerin yapmış olduğu transitlerin etkisi ile zorlu deneyimler geçirdik. 2016’ya ise Satürn’ün Yay’a geçmesi ile giriyoruz. Yaklaşık 2,5 sene (her birimiz farklı alanlarda) eğitici, öğretici, disipline edici bu gezegenin etkileri altında kalacağız. Bu konuda web sitemdeki yazılarıma aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

http://astrologjalemuratoglu.com/23-aralik-2014-20-aralik-2017-arasi-saturn-yay-transitinin-bireysel-ve-toplumsal-etkileri/

http://astrologjalemuratoglu.com/saturn-23-aralik-2014-20-aralik-2017-arasi-yay-burcunda-ilerleyecek-burclar-uzerindeki-etkileri/

http://astrologjalemuratoglu.com/23-aralik-2014-20-aralik-2017-arasi-saturn-yay-burcunda-ilerleyecek-astrolojide-saturn-jupiter-ve-yay-ne-anlama-gelir/

2016 Ocak ayına gelince;

  • 10 Ocak Oğlak burcunda Yeniay
  • 24 Ocak Aslan burcunda Dolunay
  • Merkür 5 Ocak – 25 Ocak arası Kova- Oğlak burçlarında Retro olacak. ( 9 Ocak geri hareketle Oğlak burcuna geçiyor)

Merkür’ün Retro olduğu tarihler arasında dikkat etmeniz gereken konuları aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

http://astrologjalemuratoglu.com/05-ocak-25-ocak-arasi-merkur-retro-bu-doneminde-dikkat-edilmesi-gereken-durumlar-ve-ortaya-cikabilecek-sorunlar-nelerdir/

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.

AerisKOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU

Bu ayın en dikkat çekici olayı Jüpiter ve Merkür’ün Retro hareket etmesi olacaktır. Özellikle iş ve kısa seyahatler, eğitim, öğretim konuları ile birlikte yurtdışı bağlantılı işler gündeminize gelecek. Bu konularda geçmişe ait yarım kalan işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda egosantrik davranışlardan kaçınırsanız birlikteliğinizin hazzını daha yoğun bir şekilde duyabilirsiniz. Kariyerinizdeki yükselme başarı ve saygınlığı da beraberinde getirecektir.

lskdljks (12)BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU

Bu ayın en dikkat çekici olayı Jüpiter ve Merkür’ün Retro hareket etmesi olacaktır. Özellikle aşk hayatınız, çocuklarınız, finansal konular gündeminize gelecek. Bu konularda geçmişe ait yarım kalan işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ortaklaşa kullanılan kaynaklar, harcamalar, krediler, vergilerle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Hırslarınızı kontrol altına alırsanız, aile üyelerinizle ilgili olayları daha yumuşak atlatmayı başarabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız müjdeli haberi alabilirsiniz.

ikizlerİKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU

Bu ayın en dikkat çekici olayı Jüpiter ve Merkür’ün Retro hareket etmesi olacaktır. Eş, aile üyeleri, ortaklar, adli davalar, anlaşmalar gündeminize gelecek. Bu konularda geçmişe ait yarım kalan işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız ilişkilerde yüzeysellik ve çıkarcılık dürtüsünden kendinizi alıkoyabilirseniz problemleri daha kolaylıkla çözdüğünüzü göreceksiniz. Eğitim hayatında olanlar bazı kararlar alma aşamasına gelebilirler. Sağlığınıza gereğinden fazla önem vermezseniz sonrasında çıkacak sorunlarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

yengecYENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU

Bu ayın en dikkat çekici olayı Jüpiter ve Merkür’ün Retro hareket etmesi olacaktır. Özellikle ofis içinde artan yükümlülükleriniz ile birlikte detaylı çalışmalar, günlük işlerinizin yoğunluğu gündem maddeniz olacak. Bu konularda geçmişe ait yarım kalan işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Birikimlerinizi sağlam yatırımlara bağlamadıysanız bazı kararlar almak durumuna gelebilirsiniz. Endişe ve vesvese duygularını bir yana bırakarak mantıklı bir şekilde hareket ederseniz iletişim kurduğunuz kişilerle sorunlarınızı daha kolay halledebilirsiniz. Sağlığınızı zorlayan hastalıklar kapınızda olabilir, önleminizi alın.

aslanASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCU

Bu ayın en dikkat çekici olayı Jüpiter ve Merkür’ün Retro hareket etmesi olacaktır. Özellikle yarınlarınız ile ilgili amaçlarınıza ulaşmak ve finansal konularda kendinizi ispatlamak arzusu içinde olacaksınız. Bu konularda geçmişe ait yarım kalan işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Paranızı idare etmek ve daha fazla kazanmak adına bir takım farklı yollar arayışına girebilirsiniz. İş koşullarınızla ilgili yeni fırsatlar gündeminize gelebilir. Aşk hayatınız hareketlenirken aldığınız sorumluluklarınız artabilir. Bir çocuk haberi ile mutluluğunuzu perçinleyebilirsiniz.

VirgoBAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU

Bu ayın en dikkat çekici olayı Jüpiter ve Merkür’ün Retro hareket etmesi olacaktır. Özellikle kendinize ait şahşi isteklerinizin yavaş yavaş yerine gelmeye başlaması ile birlikte özgüveninizde artış olabilir. Aşk hayatınızda hareketlenmeler yaşarken yabancı kültürlerde beraberliğinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Eğlence hayatınızda renklenme, sosyalliğinizin artması söz konusu. Eğer uzun süredir bir aşk beklentisi içindeyseniz kapınızı çalmak üzere olabilir. Kendiniz ve kariyerinize ait yapmak isteyip yerine getiremediğiniz geçmişe ait konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

teraziTERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU

Bu ayın en dikkat çekici olayı Jüpiter ve Merkür’ün Retro hareket etmesi olacaktır. Özellikle bu ay içerisinde ev içinde bazı değişiklikler yapabilir ya da taşınabilirsiniz. Ebeveynlerinizin size olan ihtiyarcı bu dönem daha da artabilir. Sosyal çevre ve arkadaşlarınızla ilgili bir takım sonlanmalar yaşamanız söz konusu. Kendinizi dengeli bir şekilde ortaya koymayı beceremezsiniz eş ve ortaklardan yana problemler çıkabilir. Eğitim hayatı, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili geçmişe ait yarım kalan işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

akrepAKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU

Bu ayın en dikkat çekici olayı Jüpiter ve Merkür’ün Retro hareket etmesi olacaktır. Özellikle eğitimle ilgili konularda yeniden yapılanma süreci içerisindesiniz. Sahip olduğunuz bilgileri başkalarına aktarmak adına girişimde bulunabilirsiniz. Sosyal çevreniz ile ilgili şansınızın artması size güç katarken dostlarınızdan destek görmeniz mümkün. Kariyerinizde merdivenleri teker teker tırmanırken zirveye yaklaştığınızın bilincinde olmalısınız. Bazı arkadaşlarınızla konuşamayıp geri plana attığınız konular ve birikimleriniz ile ilgili geçmişe ait yarım kalan işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

signo-de-sagitario-300x300YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU

Bu ayın en dikkat çekici olayı Jüpiter ve Merkür’ün Retro hareket etmesi olacaktır. Özellikle kariyeriniz, ikili ilişkiler, anlaşmalar ve finansal konularla ilgili işler gündeminizde olacak. Kazanımlarınızı arttırmaya yönelik girişimler yapacağınız bu süreçte hayat görüşünüzde bir takım değişimler yaşayabilirsiniz. Uçarı gönlünüzü kontrol altına alırsanız uzun süreli bir aşka yelken açabilirsiniz. Hayatınıza dair gerçekçi kararlar almaya başladığınız bu dönemde kendinizi yeniden tanımlayarak daha fazla sorumluluk almak durumunda kalacaksınız. Ayrıca bu mevzularda geçmişe ait yarım kalan işlerle uğraşmanız mümkün.

imagesOĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU

Bu ayın en dikkat çekici olayı Jüpiter ve Merkür’ün Retro hareket etmesi olacaktır. Özellikle eğitim öğretim, uzun seyahatler, hukuksal sorunlar, yurtdışı bağlantılı işler gündeminize gelecek. Kendinizi fazla yormadan almış olduğunuz sorumlulukları yerine getirmeye çalışmalısınız. Aksi taktirde ruhsal anlamda zorlanmalar yaşamanız mümkün. Ortaklaşa kazanımlarda bir takım olayların farkına vararak yönünüzü değiştirmeniz söz konusu. Bu alanlarda geçmişe ait yarım kalan işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

kovaKOVA VE YÜKSELEN KOVA BURCU

Bu ayın en dikkat çekici olayı Jüpiter ve Merkür’ün Retro hareket etmesi olacaktır. Özellikle ortaklaşa yapılan işlerden kazandığınız gelir, okült öğretiler, aşk ve çocuklar ile ilgili konular gündeminize gelecek. Bu alanlarda geçmişe ait yarım kalan işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İç dünyanızda bir takım aydınlanmalar yaşarken endişe ve korkularınızla yüzleşmeniz söz konusu. İçe çekilerek meditasyon yapmak ya da yeni bir takım teknikler öğrenerek kendinizi geliştirme yoluna gidebilirsiniz.

images (1)BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU

Bu ayın en dikkat çekici olayı Jüpiter ve Merkür’ün Retro hareket etmesi olacaktır. Özellikle eş, aile ve ebeveynler, adli davalar, mahkemeler, ortaklarla yapılan işler gündeminize gelecek. Bu konularda geçmişe ait yarım kalan işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu ay içerisinde ev alım satım ya da ev içinde tamirat tadilat işleri ile ilgilenebilirsiniz. ( Retro döneminde imza atarken çok dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın).Yarınlarınızı şekillendirecek yeni insanlar size el verirken ekipçe hareket etmek durumunda kalacağınız bir süreçte olacaksınız. Çalışma tekniklerinizi değiştirebilir, sağlığınızı düzenleyecek yeni diyet programları uygulamaya başlayabilirsiniz.

Aydınlanma yolunda ilerlerken, Astroloji’nin ışığı yolunuza rehber olsun

Astrolog Jale Muratoğlu

Sevgiyle Kalın

www.astrologjalemuratoglu.com;  info@astrologjalemuratoglu.com

facebook: https://www.facebook.com/groups/astrolojikaydinlanma/

twitter: @JaleMuratoglu

linkedin:Jale Muratoğlu

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.