2015 Nisan Ayı Burç Yorumları

658

2015 NİSAN AYI BURÇ YORUMLARI

Her yıl iki kez kısmi veya tamamen gerçekleşen Ay tutulması kimi zaman dört kez arka arkaya (Tetrad) Tam Ay Tutulması şeklinde de meydana gelir. Bu serinin ilki 2014’ün 15 Nisan’ında tam Ay tutulmasının olarak gerçekleşmişti, ikincisi ise 8 Ekim 2014’te, üçüncüsü önümüzdeki 4 Nisan 2015’te (öncü burç olan Terazi’nin 14 ̊ derecesinde saat 15:00’da tam Ay tutulması) olarak yaşanacak. Amerika’nın batısında, Asya ve Avustralya’nın doğusunda gözlemlenebilen bu tutulmanın en sonuncusu ise 28 Eylül 2015’te meydana gelecek.

4 Nisan’daki Ay tutulmasında; Dünya Ay’ın önünde olacağı için atmosferin mavi ve mor ışıkları emilerek yok olacak ve kırmızı ışınlar Dünya’yı geçerek Ay’ı aydınlatacak. Bu sebeple de Ay kırmızı renkte görünecek.

Tutulmaların anlam ve önemi, Güneş ve Ay Tutulmaları hakkındaki yazılarıma aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

http://astrologjalemuratoglu.com/gezegenler/astrolojide-ay/tutulmalar/tutulmalar-ve-onemi/

http://astrologjalemuratoglu.com/gezegenler/astrolojide-ay/tutulmalar/gunes-tutulmasi/

http://astrologjalemuratoglu.com/gezegenler/astrolojide-ay/tutulmalar/ay-tutulmasi/

18 Nisan’da ise Koç burcunda 28 ̊’de Yeniay gerçekleşecek.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.

AerisKOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

2 Nisan’da Güneş Jüpiter üçgen açısı sebebiyle kendinizi ifade etmeniz daha kolay olacaktır. Sosyalliğinizin artması da mümkün görünüyor. Romantik ilişkilerde daha mutlu ve doyurucu günler sizi bekliyor.  Retro Satürn’ün olumlu açısı ile birlikte din, felsefe ve hayat görüşünüzde farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ancak yanlış gruplar ve fikirlerin arkasından gitmemeye dikkat etmenizi öneririm.

4 Nisan’da Ay Tutulması gerçekleşiyor; Evliliğiniz ve ilişkilerinizle ilgili konuların gündeme geleceği bir tutulma döngüsü içerisindesiniz. Bu tutulmanın Retro Satürn ve Jüpiter’in olumlu etkileri altında gerçekleşmesi nedeniyle; yurtdışı bağlantılı işlerde, ticari alanlar, yükseköğretim, eğitim konularında olumlu gelişmeler meydana gelebilir. Plüton’un sert açısı sebebiyle; özellikle aile, ebeveynler, yuva vs. konularını da içine alan mevzularda baskı ile gelen değişim ve dönüşümler söz konusu olacaktır. (haritanızın durumuna göre) 8 nisanda Jüpiter Retrosu bittiği için bu gezegenin olumlu enerjileri sizin üzerinize daha fazla etki etmeye başlayacak. Yaratıcı çalışmalar, hobiler, spekülasyonlar ve çocuklarınızla alakalı konularda sizi sevindirici olaylar yaşayabilirsiniz.

11 Nisan’da ise Venüs İkizler burcuna geçecek. İlişkiler, iletişim, fikir alışverişleri daha çok yakın çevre, kardeşler, komşular, okuyorsanız daha yoğun eğitim konularında gerçekleşecek. Zihinsel çalışmalarda Neptün’ün kare açısı sebebiyle akıl karışıklığı, konuları kavrayamama söz konusu olurken vereceğiniz seminerlerde hata yapmamak için dikkatinizi açık tutmalısınız. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir.

15 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçecek. Kendi değerleriniz ve kaynaklarınız üzerinde düşünceleriniz daha da yoğunlaşabilir. Maddi güvenliğinizi arttırmaya yönelik girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Jüpiter’in büyüten enerjisi içinizde var olan genişleme isteğini coşturabilir. Riskli işlerin altına imza atabilir, boyunuzdan büyük şeylere kalkışabilirsiniz. Özellikle Plüton’un destekleyici açısı kariyere yönelik yapmak istediğiniz atılımlarda motivasyonunuzu yükseltecek konumda. Ancak bu sırada daha önceden denenmemiş yollara gitmemeye dikkat etmelisiniz.

18 Nisan’da Yeniay meydana geliyor; Burcunuzda gerçekleşecek Yeniay yeni başlangıçlar yapma arzusunda olduğunuzu gösteriyor. Kendinizi tazelemek isteyebilir, fiziksel enerjinizi yukarı çıkartacak olaylarla karşılaşabilirsiniz.  Fakat içinizde yükselen özgüveninizi kontrol altına almaz ve sürekli lider pozisyonuna girerseniz antipatik görüneceğinizi bilmelisiniz. Kariyer hayatınızda mücadele tüm hızıyla devam ederken köklü dönüşümler yaşamanızla birlikte bir takım şeylerin değiştiğine şahit olacaksınız.

20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ile birlikte kendinizi ifade ettiğiniz ve odaklandığınız noktalar finansal konular olacaktır. Manevi yönde içinizde var olan ve sizi siz yapan özelliklerinizi mercek altına alarak değer yargılarınızı sorgulayabilirsiniz. Güvenebileceğiniz maddi kaynaklarınızı arttırma isteğiniz artarken bunları sağlamlaştırmak adına banka ve gayrimenkule yatırım yapmaya yönelmeniz de mümkün görünüyor.

lskdljks (12)BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

2 Nisan’da Güneş Jüpiter üçgen açısı sebebiyle  (8 Nisanda Jüpiter Retrosu bitiyor)  ev, aile ve yuvanız ile ilgili yapmak istediğiniz ( tamirat, tadilat, ev değiştirme) değişimleri gerçekleştirebilirsiniz. 12. ve 4. Evlerinizin etki altında olması sebebiyle kendi iç dünyanıza yolculuk yapabilir, gelişiminiz için gerekli olan donelere ulaşarak daha geniş bir vizyona ulaşabilirsiniz. Retro Satürn’ün olumlu açısı sebebiyle elinize toplu bir para geçmesi bir süreliğine gecikebilir.

4 Nisan’da Ay Tutulması gerçekleşiyor; İş ortamı, günlük işleriniz, çalışma arkadaşlarınız, sağlığınız ile ilgili konuların gündeme geleceği bir tutulma döngüsü içerisindesiniz. Bu tutulmanın Retro Satürn ve Jüpiter’in olumlu etkileri altında gerçekleşmesi nedeniyle; alacak verecek, banka kredisi, finansal kazançlar, miras, vergilerle alakalı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Plüton’un sert açısı sebebiyle özellikle haritanız sert açılara maruz kalmışsa bedensel ve ruhsal sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

11 Nisan’da Venüs İkizler burcuna geçecek. Sizi memnun edecek ve hayattan daha fazla keyif almanıza neden olacak unsurların finansal kazançlarınızı arttırmaya yönelik girişimler yaparak gerçekleşeceğine inanabilirsiniz. Pahalı hediyeler almak, alışveriş, güzelliğinize yönelik yapacağınız harcamalar gündeminize gelebilir. Neptün’ün kare açısından dolayı kendinizi değersiz hissetmeniz söz konusu olabilir. Parayı savurganca harcamanız neticesinde kredi kartı borçları ile mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

15 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçecek. Düşünceleriniz tamamıyla kendinize odaklanabilir. Özgüveni yüksek tavırlarınız karşı tarafı etkileyeceği için rahatlıkla diğer kişilerle kontak kurabilirsiniz. Merakınızın bu süreçte yabancılar, yurtdışı bağlantılar, eğitim konularına daha da artması söz konusu olurken Plüton’un da desteğini arkanıza alacaksınız. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; özellikle aile ve ebeveynleriniz ile ilgili konularda sorumluluklarınızın fazla olması sebebiyle kendinize gerekli olan zamanı ayırmakta zorlanmanız olacaktır. Bu konuda dengeyi bulmaya çalışmalısınız.

18 Nisan’da Yeniay meydana geliyor; hayatınızla ilgili birçok şeyi gözden geçirmek, planlamak ve projelendirmek adına kendinizi geri plana alacağınız bir Yeniay etkisindesiniz. Yaşamınızda bazı farkındalıkların su yüzüne çıkması ile birlikte gizli düşmanlarınızı keşfederek kendinize yeni bir yön vermek durumundasınız. Uluslar arası işler ya da eğitim ile ilgili konularda vermiş olduğunuz mücadele sizi yıpratabilir. Ama bu durumun size getireceği avantajları düşünerek biraz rahatlatmanızda fayda var.

20 Nisan’da Güneş’in kendi burcunuz olan Boğaya geçmesi ile birlikte kişiliğinizi ispatlamak derdine düşebilirsiniz. Her zamankinden daha fazla kendinizi ortaya koyma içgüdüsü hissedebilirsiniz. Özellikle yaratıcı çalışmalarda Neptün’ün olumlu enerjilerini kullanarak hobilerinizi geliştirme imkânı bulabileceksiniz. Aşırı özgüven patlaması yaşamamak adına içinizdeki duyguları kontrol etmeye çalışmalı, düşünceli olmalı ve abartılı tavırlardan kaçınmalısınız. Ev içindeki kazalara bu günlerde dikkat!

ikizlerİKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

2 Nisan’da Güneş Jüpiter üçgen açısı sebebiyle  (8 Nisanda Jüpiter Retrosu bitiyor)  gruplar içerisinde yer alabilir, uzun zamandan beri gitmek istediğiniz seminerlere katılarak mesleğinizde uzmanlaşmak adına adımlar atabilirsiniz. Özellikle 11. ve 3. evleriniz etki altında olacağı için sosyalliğiniz daha da artacak ve kısa seyahatler gündeminize gelecek. Retro Satürn’ün olumlu açısı ortaklarınızla yapacağınız işlerde sağlam ve kalıcı sonuçlar almak adına projelere girişmenize imkân verecek.

4 Nisan’da Ay Tutulması gerçekleşecek; Aşk ve eğlence hayatı, yetenekleriniz, spekülasyon, çocuklar ile ilgili konuların gündeme geleceği bir tutulma döngüsü içerisindesiniz. Bu tutulmanın Retro Satürn ve Jüpiter’in olumlu etkileri altında gerçekleşmesi nedeniyle; ailelerini büyütmek isteyenler çocuk sahibi olabilir, beraberliklerini daha ciddi bir konuma getirmek isteyenler bu enerjilerden olumlu yönde faydalanabilirler. Plüton’un sert açısı sebebiyle özellikle ortaklaşa kaynakların paylaşımı konularında baskı ile gelen değişim ve dönüşümler söz konusu olurken eskimiş, bozulmuş ilişkiler de sonlanacaktır.

11 Nisan’da ise Venüs İkizler burcuna geçecek. Sosyal hayatınızın birden renklenmesi mümkün.  Kendinizi güzelleştirmek adına estetik yaptırmak isteyebilirsiniz. Ama Neptün’ün sert açısını dikkate almalı, hayal kırıklığı yaşamamak adına doktorunuzu iyi seçmelisiniz. Uyum ve şıklık arayışınız her zamankinden yüksek olmasına rağmen Satürn’ün karşıt açısı sebebiyle elinizde yeterli para olmayabilir. Ya da eşinizin kısıtlamalarına maruz kalabilirsiniz. Neptün’ün kare açısından dolayı iştah artışınızı kontrol altına almakta zorlanmanız söz konusu olabilir.

15 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçecek. Merkür’ün bilinçaltı evinize girmesi ile birlikte kendinizi ifade etmeniz ne kadar isteseniz de zorlaşabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak yerine gizlemeyi tercih edebilir, derin fikirlere dalarak yalnız kalma arzusu hissedebilirsiniz. Merakınız bu süreçte spritüel konulara kayarken hayata ve evrene dair alanlarda mistik çalışmalar yapacak bu sırada da Plüton’un desteğini arkanıza alacaksınız. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; özellikle çocuklarınızla ilgili konularda sizin beklentilerinize karşılık vermeyen durumlar meydana geldiğinde onlara baskı yapmamak ve olayları olduğu gibi kabullenmek olacaktır.

18 Nisan’da Yeniay gerçekleşiyor; sosyal alanda hareketlenmenin söz konusu olacağı bir Yeniaydasınız. Hiç beklenmedik aniden gelişen olaylar sizin farklı gruplar içerisinde yer almanıza neden olabilir. Bazılarınız maalesef dost görünen arkadaşlarının aslında düşmanları olduğunu fark edebilirler. Aşk hayatınızda istikrarsızlıkların söz konusu olması nedeniyle bu dönem bazı kararlar almak üzere harekete geçebilirsiniz.

20 Nisan Güneş’in Boğaya geçmesi ile birlikte kendi iradenizle bırakmakta zorlandığınız alışkanlıklarınızı bir kenara koyarak bunları hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Meditasyon yaparak kimlik duygunuzu geliştirmek adına içe yönelmeniz ve özünüze ulaşmanız mümkün. Bu günlerde Neptün’ün olumlu enerjilerini kullanarak kariyerinizde yapmak istediklerinizi gerçekleştirme imkânı doğabilir.

yengecYENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

2 Nisan’da Güneş Jüpiter üçgen açısı sebebiyle  (8 Nisanda Jüpiter Retrosu bitiyor) kariyerinize yöneltmek istediğiniz paranızı (yatırım amaçlı) daha rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. 2. ve 6. evlerinizin etki altında olması sebebiyle sağlığınızla ilgili var olan şikâyetlerinizden olumlu haberler alabilirsiniz. Retro Satürn’ün olumlu açısı moralinizi yükseltebilir, aile üyeleriyle uyumlu enerjiler yakalayabilirsiniz.

4 Nisan’da Ay Tutulması gerçekleşiyor; Aile, ev içi işleri, ebeveynler ile ilgili konuların gündeme geleceği bir tutulma döngüsü içerisindesiniz. Bu tutulmanın Retro Satürn ve Jüpiter’in olumlu etkileri altında gerçekleşmesi nedeniyle; kariyerinize yönelik yapacağınız radikal değişimlerde başarı elde edebilirsiniz. Ancak aile içinde dengeyi sağlamaya çalışmalısınız. Plüton’un sert açısı sebebiyle özellikle sizi yıpratmak isteyen rakiplerinizle baş etmek için vermiş olduğunuz savaşta, ruhsal olarak iç dünyanızda yıpranmalar söz konusu olabilir.

11 Nisan’da ise Venüs İkizler burcuna geçecek.  Sevgiyi bir üst boyuta çıkartarak kendinizi koşulsuz bir şekilde spritüel seviyeye çıkartma arzusunda olabilirsiniz. Uykuda olan ve farkında olmadığınız bilgilere ulaşmanız ve bunları daha da derinleştirme arzunuz yanlış kişilerle irtibat kurmanıza neden olabilir. Bu nedenle bilgi aldığınız kaynağı iyice sorgulamanız gerektiğini bilmelisiniz. Neptün’ün kare açısından dolayı iç benliğinizde görmeniz gereken kusurlarınızı ört bas etmek isteyebilirsiniz.

15 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçecek. Ekipçe yapılan çalışmalarda Jüpiter’in sert açısını göz önünde bulunarak fazla kaprisli tavırlar göstermemeye dikkat etmelisiniz. Aksi taktirde tepki ile karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik plan ve projeler yapmak üzere zihninizde bir takım fikirler uyanabilir. Arkadaşlarınızdan destek görmek adına bazı kişilerle iletişim kuracağınız durumlar söz konusu olabilir. Sosyal kulüpler, arkadaş grupları içerisinde yer alabilirsiniz.  Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; özellikle iş için yapacağınız yabancı kaynaklı çalışmalarda dalgınlıktan dolayı yanlış kararlar vermeniz ve sonrasında bunların pişmanlığını duymanız olacaktır.

18 Nisan’da Yeniay gerçekleşiyor; Geçmiş zamanlarda yapmış olduğunuz çalışmalarda sistemli ve planlı hareket etmişseniz bu Yeniayla birlikte kariyer ve meslek hayatınızda başarılar kazanabilirsiniz. Toplumun sizi koyduğu yer ya yükselecek ya da aşağılara kayacaktır. Hayatınızın ilerleyen dönemlerinde gittikçe önem kazanan gelişmeler zihninizde filizlenirken her şeyi daha net algılamanız söz konusu olacak.

20 Nisan’da Güneş’in Boğaya geçmesi ile birlikte gruplar içerisinde dikkat çekmek ve kendinizin ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlık ve dostluklar bu dönem daha önem kazanacak. İlişkilerinizin sizin için ne ifade ettiğini sorgulama süreci içindesiniz. Hedeflediğiniz noktaya gelebilmek için Neptün’ün olumlu enerjilerinden ilham alabilir, hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Sizinle aynı ideolojiyi paylaşan kişilerle birlikte olma şansınız yüksek olabilir.

aslanASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

2 Nisan’da Güneş Jüpiter üçgen açısı sebebiyle  (8 Nisanda Jüpiter Retrosu bitiyor)  hayat felsefenizi sorguladığınız bir dönemden geçiyor olmanız sizi değişik kültürlere seyahat etme arzusu veriyor. 1. ve 9. Evlerinizin etki altında olması nedeniyle hayatınızda değiştirmek istediklerinizi yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Retro Satürn’ün olumlu açısı çocuklarınızın eğitim ile ilgili geleceği ile ilgili planlar yapmanıza neden olacak. Satürn Retrosu bittiğinde bu planlarınızı uygulamaya geçirebilirsiniz.

4 Nisan’da Ay Tutulması gerçekleşiyor; Kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, eğitim, öğretim ile ilgili konuların gündeme geleceği bir tutulma döngüsü içerisindesiniz. Bu tutulmanın Retro Satürn ve Jüpiter’in olumlu etkileri altında gerçekleşmesi nedeniyle; sahip olduğunuz bilgileri ifade etmek için seminerler verebilir ya da eksik olduğunuz konularda bazı konferanslara katılabilirsiniz. Plüton’un sert açısı sebebiyle iş ortamınızda değişen şartlar meydana gelirken sağlığınızla ilgili alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir.

11 Nisan’da ise Venüs İkizler burcuna geçecek. Sosyal ortamlarda boy göstermek, arkadaşlarınızla eğlence hayatına katılmak arzusu içinde olabilirsiniz. Kendinizi gruplar içerisinde daha rahat hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Yalnız kalmaktan sıkılmanız mümkün. Neptün’ün kare açısından dolayı aşk hayatınızda bir takım yanlış anlaşılmalar, aldanmalar yaşayabilir, ortaklaşa kazanımlarda problemler baş gösterebilir.

15 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçecek. Elinizde var olan parayı ve sahip olduğunuz imkânları iş amaçlı kullanabilirsiniz. Zihninizin sürekli olarak kariyerinizdeki basamakları tırmanmak üzere yeni teknikler üzerine yoğunlaşması söz konusu. Plüton’un da desteğini arkanıza alarak işinizle alakalı hedeflediğiniz konuları planlı ve becerikli bir şekilde geliştirme fırsatı bulacaksınız. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; egosantrik yapınızı ve kendinize olan güveninizin dengesini iyi sağlayamamanız durumunda karşı tarafın antipatisini üstünüze çekmeniz olacaktır.

18 Nisan’da Yeniay gerçekleşecek; Bağlantıda olduğunuz uluslar arası işler, yabancılarla ortaklıklarla ilgili konularda bir takım yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Hayata bakış açınızın genişlemesi kendinizi ne derece özgür bıraktığınızla paralel olduğu için mümkün olduğu kadar yeniliklere açık olmaya özen göstermelisiniz. Eğitimler vermek daha geniş kitlelere ulaşmak için uygun bir Yeniaydasınız.

20 Nisan’da Güneş’in Boğaya geçmesi ile birlikte eğitim aldığınız çalışmalarınızı genişleterek daha büyük başarılara imza atmanız mümkün olabilir. Bununla birlikte üstlerinizin taktirini kazanabilir, hatta ödüllendirilebilirsiniz. Neptün’ün olumlu enerjilerini kullanarak size maddi anlamda destek vermek isteyen kişileri yanınıza çekebilir, özellikle babanızın imkânlarını kullanabilirsiniz.

VirgoBAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

2 Nisan’da Güneş Jüpiter üçgen açısı sebebiyle  (8 Nisanda Jüpiter Retrosu bitiyor) iç dünyanızda dalgalanan, adını koyamadığınız sıkıntılarınız biraz olsun dinecek ve daha mantıklı davranacaksınız.   8. ve 12. evleriniz etki altında olması sebebiyle duygusal anlamda kendinizi tamir edecek yollara yönelmeniz söz konusu. Meditatif çalışmalar yapmak isteği içinde olabilirsiniz. Retro Satürn’ün olumlu ile açısı ev, yuva, aile ile ilgili konularda ( taşınma, tamirat, tadilat) yapmak istediğiniz değişiklikleri planlayıp Retro bitiminde bunları uygulamaya koyabilirsiniz.

4 Nisan’da Ay Tutulması gerçekleşecek; Kendinize ait maddi imkanlarınızı daha fazla yükseltmek üzere bir takım konuların gündeme geleceği bir tutulma döngüsü içerisindesiniz. Gelirlerinizi yarınlarınızı inşa etmek adına yatırıma dönüştürmek imkânı bulacaksınız. Bu tutulmanın Retro Satürn ve Jüpiter’in olumlu etkileri altında gerçekleşmesi nedeniyle; gayrimenkule para yatırabilir, babadan gelebilecek desteği de arkanıza alarak niyet ettiğiniz şeyleri gerçekleştirme şansına sahip olabilirsiniz. Aşırı riskli girişimlerde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Plüton’un sert açısı sebebiyle çocuklarınıza baskı yapma eğilimi göstermeniz sonucu onların tepkilerini almanız mümkün.

11 Nisan’da ise Venüs İkizler burcuna geçecek. Kariyerinize yönelik sizi daha üst noktalara taşıyacak kişilerle tanışmanız söz konusu. Çabuk iletişim kuran bir yapınız varsa tanıştığınız bu yeni kişilerden destek görebilirsiniz. Ev içinde sorumluluklarınızın artması sebebiyle sosyal hayatınızda bir takım kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu da içinizde aşmak istediğiniz bir sıkıntının varlığını hissedeceğinizi gösteriyor. Neptün’ün kare açısından dolayı adli davalar, mahkemeler ile ilgili sonuçlar bekleyenler hayal kırıklığı yaşatacak haberler alabilirler.

15 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçecek. Eğitim, öğretim hayatında projelerin daha fazla gündeme gelmesi söz konusu. Plüton’un da desteğini de arkanıza alarak yurtdışı ve uluslar arası basın, yayın konularında girişimler yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; genişlemek ve geliştirmek istediğiniz alanlarda idealist olmaya önem vermenizdir. Bunun yanında iç dünyanızı saran gereksiz kuruntulardan kendinizi kurtulmaya çalışmaktasınız.

18 Nisan’da Yeniay gerçekleşecek; bu Yeniay bazı geri dönülmez değişimler yaşamanıza neden olan etkilerin farkındalığını idrak edeceğinizi gösteriyor. Okült ve metafizik konularda hızlı bir şekilde özümsediğiniz bilgileri zihin süzgecinizden geçirerek doğru bir şekilde hayata geçirmek fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca kredi ve borç, alacak verecek, miras konuları haritanızın durumuna göre şekil alacak.

20 Nisan’da Güneş’in Boğaya geçmesi ile birlikte dış ticaret, seyahatler yaklaşık bir aylık süre boyunca gündeminizde olabilir. Dini ve ruhsal konularda yeni fikirlere açık olacağınız bir dönemdesiniz.  Hayatın daha fazla felsefi kısmına yönelmek isteyebilirsiniz. Yaşamınıza yenilikler katmak, seminerlere katılmak, farklı kültürleri tanımak arzusu içinizde depreşebilir. Neptün’ün olumlu enerjilerini kullanarak eşiniz ya da ortağınızla ilgili eğlence veya iş amaçlı seyahatler yapabilirsiniz.

teraziTERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

2 Nisan’da Güneş Jüpiter üçgen açısı sebebiyle  (8 Nisanda Jüpiter Retrosu bitiyor) ortaklaşa yaptığınız çalışmalarda yarınlarınıza yönelik olumlu gelişmeler yaşarken elde ettiğiniz kazançlarınızı yatırıma yönlendirebilirsiniz.  7. ve 11. evlerinizin etki altında olması sebebiyle gruplardan destek alabilir, size gelen yeni iş tekliflerini değerlendirmeye alabilirsiniz. Retro Satürn’ün olumlu açısı size kısa seyahatler sunarken özellikle işle ilgili yapacağınız atılımlarda plan ve projeleri önünüze getirecek. Bunları Retro bitiminde yürürlüğe koymanız gerektiğini belirtmek isterim.

4 Nisan’da Ay Tutulması gerçekleşecek; Kişiliğinizi ve kimliğinizi anlatan 1. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma kendinizi yenilemenize imkan tanıyacak. Daha rahat ve mutlu bir yaşam yanında hayat kalitenizi arttırmak fırsatını elde edebilirsiniz. Bu tutulmanın Retro Satürn ve Jüpiter’in olumlu etkileri altında gerçekleşmesi nedeniyle; dostlarınız arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizin size olan yardımını ise göz ardı etmemelisiniz. Plüton’un sert açısı sebebiyle aile içindeki sorumluluklarınızın artması sizi zorlayabilir. İç dünyanızda yaşadığınız değişim dönüşümlerle mücadele etmek durumunda kalmanızın güçlenmenize neden olacağını bilerek hareket etmelisiniz.

11 Nisan’da ise Venüs İkizler burcuna geçecek. Yurtdışı seyahatlerine katılmanız, ortaklarınızla birlikte uluslar arası işlere başvurmanız söz konusu. Bir aylık bu süreçte uzak kültürlere giderek keyif verici deneyimler yaşayabilirsiniz. Tanıştığınız insanlar hayatı daha farklı pencerelerden algılamanıza fırsat verebilir. Neptün’ün kare açısından dolayı eğitim sektöründe çalışanlar bir süreliğine dalgınlıktan dolayı hata yapma sorunları ile karşılaşabilirler. Yolculuk esnasında da unutkanlık dolayısıyla bazı sorunlar meydana gelebilir.

15 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçecek. Parasal konuların daha fazla gündeme gelmesi ile birlikte ortak projelerde bir takım kararlar alabilirsiniz. Müşterek sahip olduğunuz maddi değerler konusunda Plüton’un da desteğini de arkanıza alarak bazı anlaşmalar yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; yarınlarınıza yönelik yapacağınız atılımlarda bilirkişilerden destek almayı ihmal etmemek, boyunuzu aşan girişimlerden de uzak durmak olacaktır.

18 Nisan’da Yeniay gerçekleşiyor; Eş ve ortaklarınızı temsil eden evde gerçekleşecek bu Yeniay beklenmedik değişimlerin altını çizmekte. Ani evlilik ve boşanmalar gündeminize gelebilir. Ortağınızla ilgili ansızın olumlu ya da olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Önemli insanların hayatınıza adım atması muhtemel. Size destek olacağını söyleyen kişilerin aslında tam tersi hareketler sergilemesi karşısında bir takım kararlar alabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş’in Boğaya geçmesi ile birlikte bu bir aylık dönemde tek başınıza hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Başkalarının kaynaklarından edindiğiniz gelirler (babadan, ortaklardan, banka kredisi vb.)  artış gösterebilir. Neptün’ün olumlu enerjilerini kullanarak bunları değerlendirmeye alabilirsiniz. Borçlar, ödemeler, vergiler ile ilgili yapmanız gereken işlemlerde dikkatinizi açık tutmalı ve gerekli işlemleri geciktirmemeye özen göstermelisiniz.

akrepAKREP VE YÜKSELEN AKREP

2 Nisan’da Güneş Jüpiter üçgen açısı sebebiyle  (8 Nisanda Jüpiter Retrosu bitiyor) Kariyerinize yönelik yapmış olduğunuz çalışmaların meyvelerini toplayacağınız bir döneme gireceksiniz. 10. ve 2. evlerinizin etki altında olması sebebiyle kazançlarınızda artışlar meydana gelirken toplum önündeki statünüzü olumlu yönde etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.  Retro Satürn’ün olumlu açısı elinize geçen ileriye yönelik yapmak istediğiniz her türlü işi projelendirmek adına sizi teşvik edecek.

4 Nisan’da Ay Tutulması gerçekleşiyor; Kontrolünüzün dışında gelişen olayların, gizli düşmanlarınızın önünüzdeki altı aylık dönemde ortaya çıkması mümkün. Arkanızdan iş çeviren ya da dedikodunuzu yapan kişilere karşı uyanık olmalısınız.  Bu tutulmanın Retro Satürn ve Jüpiter’in olumlu etkileri altında gerçekleşmesi nedeniyle; iç sesinizi dinleyerek bu tarz olaylardan kendinizi bertaraf edebileceksiniz. Sahip olduğunuz güç, değişen koşullara adapte olmanıza imkân verecek. Plüton’un sert açısı sebebiyle yakın çevre, akrabalarla diyaloglarınıza son derece dikkat etmelisiniz.

11 Nisan’da ise Venüs İkizler burcuna geçecek. Bir aylık bu süre boyunca ortaklaşa müşterek kullandığınız maddi kaynaklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Neptün’ün kare açısından dolayı uzun zamandan beri beklediğiniz alacaklarınızı elde etme imkânı bulmakta zorlanabilirsiniz. Ekonomik anlamda sıkışan eşinizi anlamakta güçlük çekmeniz mümkün. Ona destek olmak adına adımlar atmanızı tavsiye ederim. Özellikle sağlıkla ilgili problem yaşayanlar bu dönem gerekli tetkikleri yaptırmayı ihmal etmemeliler. Aşk hayatınızda yolunda gitmeyen ve hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olan partnerinizle ipler fazlasıyla gerilebilir.

15 Nisan Merkür Boğa burcuna geçecek. İkili ilişkiler ve ortaklıkların altının çizildiği bir dönemdesiniz. İşinizle alakalı anlaşmalar ve sözleşmeler yaparken Jüpiter’in de sert açılarını dikkate alarak son derece temkinli olmalı, ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız. Plüton’un desteği sizi zihinsel olarak güçlü kılarken ikna edici ve etkileyici konuşmanız sebebiyle bir takım girişimlerde bulunabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; ne kadar zor olursa aldığınız tepkilere direnmeniz ve yapmış olduğunuz işin arkasında durarak azimle çalışmaya devam etmek olmalıdır.

18 Nisan’da Yeniay gerçekleşiyor; Günlük hayat içerisinde hareketliliğin fazla olması bir yana bu Yeniayla birlikte sağlığınızla ilgili kararlar alarak bir takım değişimler yapabilirsiniz. Ofis içindeki astlarınızla birlikte sizi ilgilendirmeyen işlere de el atmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızın fazla olması ruhsal anlamda yıpranmanıza neden olabilir. Beklenmedik sinirsel gerginlikler karşısında uzman desteği almanız yerinde olabilir.

20 Nisan Güneş’in Boğaya geçmesi ile birlikte özellikle ikili ilişkilerde idareci yönünüzü ortaya çıkarmaya çalışmalısınız. Haritanızda sert etkiler varsa bu dönem eşiniz ile ilgili mücadele gerektiren olaylar gündeminize gelebilir. Size destek veren önemli insanların hayatınıza girmesi söz konusu. Onların yardımını görmek sizi biraz olsun rahatlatabilir.

signo-de-sagitario-300x300 YAY VE YÜKSELEN YAY

2 Nisan’da Güneş Jüpiter üçgen açısı sebebiyle  (8 Nisanda Jüpiter Retrosu bitiyor) yapmış olduğunuz seyahatler hayat felsefenizi değiştirirken yaratıcılığınızı kullanarak ortaya çıkarttığınız çalışmalar başarılı sonuçlar doğurabilir.  Sizi umutlandıran ve heyecanlandıran işlerinizi yurtdışına yöneltmek adına yapmış olduğunuz atılımların ses getirmesi bu dönem mümkün olacak.  Retro Satürn’ün olumlu açısı bu konularda biraz gecikmelere neden olsa da sene sonunda yaptıklarınızın neticelerini görmeye başlayacaksınız.

4 Nisan’da Ay Tutulması gerçekleşiyor; Dostluklar, arkadaşlıklar, ekipçe yapılan işler ile ilgili konuların gündeme geleceği bir tutulma döngüsü içerisindesiniz. Sizinle aynı ruhu taşıyan bireylerle beraber bir amaca yönelik çalışıyor olmanız söz konusu. Bu tutulmanın Retro Satürn ve Jüpiter’in olumlu etkileri altında gerçekleşmesi nedeniyle; yurtdışı bağlantılı işlerde, ticari alanlar, yükseköğretim, eğitim konularında olumlu gelişmeler meydana gelebilir. Plüton’un sert açısı sebebiyle özellikle aşk ve çocuklar ile alakalı konuları da içine alan mevzularda baskı ile gelen değişim ve dönüşümler söz konusu olacaktır. (haritanızın durumuna göre)

11 Nisan’da ise Venüs İkizler burcuna geçecek. Ortaklaşa yaptığınız işlerde bir takım şanslar elde edebilme imkânı önünüze gelecek. Satürn’ün karşıt açısı sebebiyle bir takım kısıtlanmalar ve daralmalar söz konusu olsa da uzun zamandan beri hayatınızda var olan ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşımak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz ya da ortağınızla birlikte iş ve gezi amaçlı seyahatler yapabilirsiniz. Neptün’ün kare açısından dolayı; evli olanların aile hayatlarında bir takım kaotik durumlar nedeniyle sıkıntılar baş gösterebilir.

15 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçecek. Sağlık evinize giren Merkür size bedeninizi hatırlatıyor. Gerekli olan tetkikleri yaptırdığınız taktirde önceden aldığınız tedbir nedeniyle meydana gelebilecek sorunların önüne geçebilirsiniz. Zihniniz sürekli kazançlarınızı arttırmaya yönelik çalışmasından dolayı içsel anlamda kendinizi gergin ve sıkıntılı bir ruh hali yaşayabilirsiniz. Plüton’un da desteği ile mücadele etmiş olduğunuz iş hayatınızdaki çalışmalardan sonuç alabileceksiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; altınızda çalışan kişilerle diyalogunuzu stabil tutmak ve öfkenizi kontrol altına almak olacaktır.

18 Nisan’da Yeniay gerçekleşecek; Aşk hayatınızda sizi heyecanlandıran ilişkiler bu Yeniayla birlikte bazı harekete geçirici kararlar almanıza sebep olabilir. Spor yaparak enerjinizi doğru bir şekilde yönlendirmeniz sizi rahatlatacaktır. Yeteneklerinizi ve becerilerinizi ortaya koymanız sonucunda kendinizi başkalarına ispat etmenin haklı gururunu yaşayacaksınız. Yurtdışına yönelik yapacağınız her türlü başlangıcın tohumlarını şimdiden atabilirsiniz. İlerleyen dönemlerde bunun meyvelerini toplayabilirsiniz.

20 Nisan Güneş’in Boğaya geçmesi ile birlikte gündelik işleriniz ve yapmak zorunda olduğunuz şeyler fazlasıyla artacak. İş hayatınızda sorumluluklarınız da birden artabilir. Mümkün olduğu kadar planlı hareket etmeli, disiplinli çalışarak kontrolü elinize almalısınız. Aksi taktirde sabrınızın denendiğini hissedebilir ve öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Neptün’ün olumlu enerjilerini kullanarak içinizde var olan olumsuz duyguları atmak için yollar aramalısınız. Dostlarınızla birlikte olmak, evde sakince vakit geçirmek ve dinlenmek bu dönem size iyi gelecektir.

 imagesOĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

2 Nisan’da Güneş Jüpiter üçgen açısı sebebiyle  (8 Nisanda Jüpiter Retrosu bitiyor) Eşiniz ile birlikte geleceğinize ait yatırımlar yapma fikirleri gündeminizde olabilir. Korkularınızla yüzleştiğiniz bu dönemde yapmak istediklerinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi rolantiye almanız ve sakinleşmeniz son derece önemli.   Retro Satürn’ün olumlu açısı yaptığınız plan ve projelerin nadasa bırakılması gerektiğinin göstergesi.

4 Nisan’da Ay Tutulması gerçekleşecek. Sosyal statünüz, mesleğiniz ile ilgili konuların gündeme geleceği bir tutulma döngüsü içerisindesiniz. Bu tutulmanın Retro Satürn ve Jüpiter’in olumlu etkileri altında gerçekleşmesi nedeniyle; toplum içinde kendinizi daha rahat ifade edebilecek, ortaklaşa kazançlarınızı kariyerinize yönlendirerek bir takım açılımlar yaşayabileceksiniz. Plüton’un sert açısı sebebiyle sahip olduğunuz gücünüzü karşı tarafa yönlendirirken baskıcı tavırlar içine girmemeniz son derece önemli. Aile ve yuva temalarında ani değişen, hareketlilik gösteren konular aktif olarak devam etmekte.

11 Nisan’da ise Venüs İkizler burcuna geçecek.Günlük ofis içindeki çalışma ortamınızdaki arkadaşlarınızla gerilen ipleri düzeltme imkanı bulacağınız günlerdesiniz. Genellikle bu dönemlerde iş değişiklikleri, terfiler meydana gelir. Ancak Neptün’ün kare açısından dolayı bunları elde etmede zorluk çekebilirsiniz. Sağlığınızı tehdit eden hastalıkların ortaya çıkmaması için gerekli tetkikleri yaptırmalısınız. Spor ve egzersiz yapmaya zaman ayırmanızda fayda var.

15 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçecek. Yaklaşık bir ay boyunca aşk ve ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Plüton’un da desteğini de arkanıza alarak yaratıcı çalışmalar ortaya koymanız da mümkün. Çocuklarınızla daha kaliteli vakit geçirme imkânı yakalamak sizi mutlu edecek. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; sosyalleşmek adına arkadaşlarınızla vakit geçirirken fazla abartılı harcamalar yapmaktan kaçınmak olacaktır.

18 Nisan’da Yeniay gerçekleşecek; Aile hayatınızı bu Yeniayla birlikte mercek altına alacaksınız. Haritanızın durumuna göre aile üyeleri ile aranız daha güçlenirken kimileri de daha gergin olaylarla yüzleşmek durumunda kalacaklar. Özellikle bu günlerde ebeveynlerinizin sorumluluklarını üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. Ev değiştirmek, tamirat, tadilat, taşınma işleri söz konusu olabilir.

20 Nisan’da Güneş’in Boğaya geçmesi ile birlikte uzun zamandan beri ara vermiş olduğunuz spora başlamak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Çocuklarınızla ilgili konularda bir takım girişimlerde bulunabilirsiniz. Neptün’ün olumlu enerjilerini kullanarak hobilerinizi, sanatsal becerilerinizi daha kolay bir şekilde ortaya koyma imkânı bulabileceksiniz. Uzun zamandan beri kendinize vakit ayıramıyorsanız bu dönemi sevdiklerinizle vakit geçirmek adına değerlendirebilirsiniz.

kovaKOVA VE YÜKSELEN KOVA

2 Nisan’da Güneş Jüpiter üçgen açısı sebebiyle  (8 Nisanda Jüpiter Retrosu bitiyor) adli davalar ve mahkemeler ile ilgili konularda rüzgârı arkanıza aldığınız günlerdesiniz. Aşk hayatınızda olumlu havanın esmesi ruhunuza iyi gelirken daha fazla sevdiğinizle vakit geçirmek adına plan yapmak isteyeceksiniz. Retro Satürn’ün olumlu açısı geleceğinizle ilgili inşa etmek istediğiniz her türlü projeyi planlamanıza imkân verecek. Bunları Retro bitiminde uygulamaya koyabilirsiniz.

4 Nisan’da Ay Tutulması gerçekleşecek; uzak yollar, dış ticaret, eğitim öğretim, din ile ilgili konuların gündeme geleceği bir tutulma döngüsü içerisindesiniz. Bu tutulmanın Retro Satürn ve Jüpiter’in olumlu etkileri altında gerçekleşmesi nedeniyle; yapacağınız seyahatlerden vizyonunuzu genişleterek dönebilir, hayatınıza bir takım yenilikler katabilirsiniz. Plüton’un sert açısını dikkate alarak içe çekilme arzunuzun yüksekliğini dengelemeyi öğrenmelisiniz. Psikolojik anlamda kendinizi zinde tutmakta zorlanıyorsanız mutlaka size destek veren bir uzmanla görüşmenizi tavsiye ederim.

11 Nisan’da ise Venüs İkizler burcuna geçecek. Yaklaşık bir aylık süre boyunca hayatın keyifli yönlerine yönelmek arzusu içinde olacaksınız. Ruhunuz ne kadar içe çekilmeye sizi itse de çocuklarınızla ya da sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelecektir. Sosyalleşme, arkadaşlarınızla beraber kısa tatillere çıkma imkânı bulabilirsiniz. Neptün’ün kare açısından dolayı harcamalarınızı doğru kanallara yöneltmeye dikkat etmenizi öneririm. Aksi taktirde sonradan pişman olacağınız kararlara imza atabilirsiniz.

15 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçecek. Ev hayatınızı konu alan mevzuların sizi meşgul etmesi durumu ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Eviniz içinde bazı değişiklikler yapmak isteği içinde olabilirsiniz. Plüton’un da desteği ile birlikte değişim dönüşüm arzusu içinde olan ruhunuzun derinliklerine inerek kendinizle yüzleşebilir, bazı konularda aydınlanma yaşayabilirsiniz. Metafizik ve okült konulara büyük bir aşkla yönelmeniz sizi heyecanlandırsa da dünyevi olaylardan kendinizi fazla soyutlamamaya dikkat edin.

18 Nisan’da Yeniay gerçekleşecek; Bu Yeniay uzmanlaşmak istediğiniz konularda sizi daha üst noktalara taşıyacak seminer ve konferanslara katılmanıza neden olacak. Tanışacağınız değişik insanların size yansıttığı bilgiler doğrultusunda farklı konularda bilgi alabilir ve aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatler, eğitim, öğretim vb. alanlarda bazı girişimler hayatınızda daha fazla yer alacak.

20 Nisan’da Güneş’in Boğaya geçmesi ile birlikte ebeveynlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Onların ihtiyaçları ile ilgilenmek durumunda kalabilir, sorunlarını çözmek üzere adımlar atabilirsiniz. Aile bireyleri ile ilişkilerinize son derece dikkat etmenizi tavsiye ederim. Neptün’ün olumlu enerjilerini kullanarak bu gergin olan havayı tatlıya bağlayabilirsiniz. Kendinizi yeniden yapılandırdığınız bu süreçte yaşadığınız deneyimlerin keyfini çıkarmaya çalışmalısınız.

images (1) BALIK VE YÜKSELEN BALIK

2 Nisan’da Güneş Jüpiter üçgen açısı sebebiyle  (8 Nisanda Jüpiter Retrosu bitiyor) Geçmiş dönemlerde meydana gelen, maddi ve manevi değerlerinizdeki beklenmedik değişimlerin rayına girdiğini görmeniz mümkün. Retro Satürn’ün olumlu açısı aradığınız kaynağın altı aylık dönem içerisinde elinize geçmesine imkân tanıyabilir.

4 Nisan’da Ay Tutulması gerçekleşecek; Ortaklaşa sahip olunan değerler, başkaları ile paylaşılan maddi kaynaklar ile ilgili konuların gündeme geleceği bir tutulma döngüsü içerisindesiniz. Miras ile alakalı beklenen sonuçlar önümüzdeki altı aylık süreçte sonuçlanabilir. Gizli öğretilere ilgi duyarak metafizik ve okült konulara yönelebilirsiniz.  Plüton’un sert açısı sosyal gruplar ve arkadaşlarınızın değişen değerleriniz ile birlikte dönüşüm geçirmesine neden olabilir. Bazı kişileri hayatınızdan eleyebilirsiniz.

11 Nisan’da ise Venüs İkizler burcuna geçecek. Yaklaşık bir aylık bu dönemde aile ilişkileri, ebeveynlerle ilgili konularda hareketlenmeler olacak. Onlarla birlikte olmak kendinizi her zamankinden daha fazla iyi hissettirtecektir. Ev içinde yapılacak yenilikler, dekorasyon, tamirat ve tadilat işleri gündeminize gelebilir. Neptün’ün kare açısından dolayı özellikle su ile ilgili tesisat çalışmalarında son derece dikkatli olmalı, evinizi emanet edeceğiniz ustaları iyi seçmeli, sonradan çıkacak problemleri en aza indirmeye çalışmalısınız.

15 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçecek. Vaktinizin çoğunu evde geçirmek, dinlenmek ve tembellik etmek isteyebilirsiniz. Bu günlerde geleceğinize yönelik planlarınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Plüton’un da desteğini de arkanıza alarak dikkatli ve akıllıca girişimlerde bulunabilir hayatınızı yeniden programlayabilirsiniz.  Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; sağlığınızı ihmal etmemeniz ve gereken özeni bedeninize göstermektir. İlişkilerde sizi zorlayan durumlar karşısında duygusal davranmak yerine mantığınızı ön plana almanızı öneririm.

18 Nisan’da Yeniay gerçekleşecek; Sahip olduğunuz maddi ve manevi değerleri daha aktif bir şekilde yönlendirmek arzusu içerisinde olabilirsiniz. Haritanızın durumuna göre beklenmedik kazanç ve kayıplar gerçekleşebilir. Para kazanmak üzere alternatif yollar arayışına girebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına alarak gereksiz masraflardan kaçınmalısınız. Aksi taktirde altı aylık bir dönemde yaşayacağınız ciddi anlamda sıkışmalara katlanmak durumunda kalabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş’in Boğaya geçmesi ile birlikte fikirlerinizi yazıya dökerek uzman olduğunuz alanlarda paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Kendinize olan güveninizin yüksek olması sizi gruplar içerisinde lider pozisyonuna taşıyabilir. Neptün’ün olumlu enerjilerini kullanarak daha empatik davranabilir, başkalarının görüşlerini önemseyerek onlara destek verebilirsiniz. Yakın çevre ve akrabalar, kardeşlerinizle ilgili konularda dikkat çekici olaylar gün yüzüne çıkabilir.

Aydınlanma yolunda ilerlerken, Astroloji’nin ışığı yolunuza rehber olsun

Astrolog Jale Muratoğlu

www.astrologjalemuratoglu.com

https://www.facebook.com/groups/astrolojikaydinlanma/

Twitter : @JaleMuratoğlu

Linkedin: Jale Muratoğlu

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.