2015 Mart Ayı Burç Yorumları

240

2015 MART AYI BURÇ YORUMLARI

5 Mart 20:07’de Güneş ile Ay karşıt açı yapacak ve 14 derece Başak burcunda Dolunay, 20 Mart Saat 11:46 sırasında Balık Burcunun 29.derecesinde ise Yeniay yani tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

kocKOÇ ve YÜKSELEN KOÇ BURCU

  • Bu ay kariyerinize yönelik yurtdışı bağlantılı yaptığınız işlerden kazanç sağlayabilir, kendinizi bu dönem eskisine nazaran daha enerjik ve atılgan hissedebilirsiniz. Detaylı çalışarak konsantre olduğunuz taktirde rakiplerinize karşı başarı elde edebileceğiniz bir dönemdesiniz.
  • 5 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay; özellikle fiziksel veya duygusal sağlığınızla ilgili karamsarlık yaşamanıza neden olabilir. Kendinizi son derece yalnız ve umutsuz hissederken duygu ve düşünceleriniz karmaşık hale gelebilir. Özellikle gündelik hayatınızda, iş ortamınızda ya da ofis içindeki astlarınızla aranızda soğuk rüzgârlar esebilir. Bazı farkındalıklar yaşayarak hayatınızda sizi rahatsız eden her ne varsa bunları bırakmaya yönelebilirsiniz. İsteseniz de olayları kendi tarafınıza çekmekte zorlanmanız söz konusu. Yapacağınız en önemli şey; olumsuz duygu ve düşüncelerden uzak durarak kendinizi değersiz ve yetersiz hissetmemek olmalıdır.
  • Sosyal çevrenizde özellikle aşk ilişkinizde kendinizi son derece keyifli hissedeceğiniz bir süreçtesiniz. Gece hayatında romantik mekânlarda sevdiklerinizle beraber olabilirsiniz. Çıkacağınız yolculuklarda eğlenebilir, burada tanıştığınız kişilerle keyifli anlar yaşayabilirsiniz.
  • Eğer ciddi bir ilişkiniz varsa bunu resmiyete dökme kararı alabilirsiniz. Eğer evliyseniz çocuk sahibi olma isteğiniz fazlasıyla artabilir.
  • Kendi ideallerinizi gerçekleştirmek, çocuklarınızın yarınlarını garantiye almak adına bir takım girişimlerde bulunabilirsiniz.
  • Sağlığınızla ilgili bugüne kadar ihmal ettiğiniz konuları göz önünde bulundurmalısınız.
  • 20 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeniay (Güneş Tutulması); Ruhsal ve dini konularda öğrendiklerinizi, deneyimlediklerinizi bilinçli olarak sorgulamanız gerektiğinin altını çizmekte. Doğru kaynaklardan gerçekçi bilgileri almakta zorlanabilir, anlam kargaşası yaşayarak çelişkiye düşebilirsiniz. Bu sebeple edindiğiniz verilerin gerçekçiliğini sorgulamanız gerektiğini bilmelisiniz.
  • Özellikle kendinizi disipline etmekte zorlanmanız, ortada hiçbir şey yokken kendinize duyduğunuz güvenin sarsılması nedeni ile hangi yöne gideceğinizi şaşırabilirsiniz. İç sesinize bu dönem pek kulak vermemenizi, her konuda bilirkişilerden ya da güvendiğiniz arkadaşlarınızdan onay almanızı tavsiye ederim.

bogaBOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Bu ay özellikle işinizle ilgili mesleki ve kariyer odaklı çalışmalar yapmak adına ortaklaşa yapılacak işlerden kazanç sağlayabilirsiniz. Ele aldığınız projelerinizi her zamankinden daha istekli bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Hayatınızda sizin için gerçekten gerekli olan ihtiyaçlarınızı fark edebilmek ve bunları kontrol etmek artık daha kolay olacak.

  • 5 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay; içinizde var olan yeteneğinizi keşfederek geleceğe ait idealize ettiğiniz hayallerinizi gerçekleştirme gücünü kendinizde bulamayabilir, psikolojik olarak depresif hissedebilirsiniz.
  • Özellikle spekülasyon konularında temkinli davranmalı, gereksiz risklere karşı dikkatli olmalısınız.
  • Çocuklarınızla aranızdaki duygusal bağın kuvvetli olmadığını düşünebilir, sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Onların geleceğini garantiye almak adına yapmak istediklerinizi gerçekleştiremiyor olmanız sizde güvensizlik hissi yaratabilir.
  • Bu Dolunay’da aşk hayatınızda bir takım kaygı ve endişeler sizi aşağı çekerken doğru karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bir farkındalık yaşamanız söz konusu. Tatminsizlik hissetmeniz, geçmişte yaşanan olayların sizi rahatsız etmesi mümkün.
  • Bunun yanı sıra ortaklaşa kazançlardan gelecek maddi fırsatlar daha büyük bir ev almanıza imkân tanıyabilir. Ya da evinizi gösterişli olacak şekilde yenileyebilirsiniz.
  • 20 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeniay (Güneş Tutulması); Ekipçe yaptığınız işlerinizi yerine getirme konusunda eğer zamanında disiplinli, kararlı bir şekilde çalışmışsanız bunların meyvelerini önümüzdeki üç sene boyunca toplamanız söz konusu.
  • Bu dönemde geleceğinize yönelik atacağınız her türlü adımda sosyal çevrenize kendinizi iyi ifade ederseniz onların desteğini alabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; maddi kayıplar yaşamamak adına size yardım eli uzatacak olan kişilerin gerçekten dostunuz olup olmadığını iyi değerlendirmenizdir.

ikizlerİKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Bu ay eş ve ortaklarınızla hareket etmek ve karar vermek her zamankinden daha sağlam sonuçlar doğurabilir. Ancak Neptün’ün sert açısı size bir takım hayal kırıklıkları yaşatabilir. Beklentilerinizin yeteri kadar gerçekleşmediğinizi görebilirsiniz. Eğitim alarak mesleğinizde daha profesyonel olmanız söz konusu.

  • 05 Mart Başak burcunda Dolunay; Özellikle kendinizi her şeyden uzaklaştırarak kabuğunuzda yaşamak isteyeceğiniz bu dönemde evde vakit geçirmek ve kariyerinize yönelik bir takım planlar yapmak arzusunda olabilirsiniz.
  • Aile ve yuva temalarının zihninizi kurcalaması iç dünyanızda gizli kalmış bir takım olayların gün yüzüne çıkması söz konusu.
  • Yuva içerisinde aile üyeleriyle ilişkilerde zorlanmamak adına onlarla iletişim kurmalı, size yüklenen sorumluluklarınızı hafifletmek adına arayışta bulunmalısınız. Bu süreç zarfında sabretmeli, sizi aşağı çeken ve direncinizi kıran düşüncelerden uzak durmaya çalışmalısınız.
  • Önümüzdeki üç sene boyunca kariyeriniz ile ilgili konularda sizi demoralize eden olaylarla karşılaşmanız mümkün. Hayal kırıklıkları yaşamamak adına temkinli hareket etmeli ve ortaklarınızı iyi seçmelisiniz.
  • Ebeveynlerinizle ilgili konularda bir takım farkındalıklar yaşayarak onlara karşı yaklaşımınızı düzeltebilirsiniz.
  • 20 Mart Balık burcunda Yeniay (Güneş Tutulması); Kariyeriniz ile ilgili konularda bir takım yeni başlangıçlar yapmak isteyebilir, aile ve eşten gelen parasal kaynaklardan faydalanarak atılımlarda bulunabilirsiniz. Ancak Satürn’ün kısıtlayıcı ve zorlayıcı etkisini göz ardı etmemeli, sorumluluklarınızın bilincinde olarak hareket etmelisiniz.
  • Zihinsel açıdan dalgın olmanız yanlış adımlar atmanıza sebep olacağından alacağınız her türlü kararda bir bilirkişiye başvurmalısınız. Fırsat olarak gördüğünüz şeyler aslında sizin için son derece gereksiz olabilir. Ya da hiç önemsemediğiniz konularda rahat davranarak bazı gelişmeleri kaçırmanız mümkün.

yengecYENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Bu ay kariyerinize yönelik daha sağlam ve kalıcı işler yapmak ve yükselmek adına girişimlerde bulunmanız için önünüze fırsatlar çıkacak. Sıkı çalışma arzusu ve kendinizi ortaya koyma isteği içindesiniz. Projelerinizi gerçekleştirme aşamasında içinizdeki istek her zamankinden daha yüksek olacağı için var gücünüzle çalışmanızı tavsiye ederim.

  • 05 Mart Başak burcunda Dolunay; Yakın çevreniz, akrabalarınız ya da kardeşlerinizden sizden destek bekleyen kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.
  • Eğitim, öğretim, seminer vermek ve almak, konferans konularında bir takım kararlar alabilir, ileriye yönelik yapmak istediklerinizi gerçeğe dönüştürmek için gereken imkânları bulabilirsiniz. Ancak Neptün’ün gerçekleri örten etkisi ile yanlış kararlar almamanız önemli. Size gerçekten faydalı olacağına inandığınız konulara eğilmeniz gerektiğini unutmayın.
  • Bu dönem eş ile ilgili problemler yaşıyorsanız ya da güç savaşları içindeyseniz en büyük desteği yakın çevrenizden göreceksiniz.
  • Kısa seyahatler ya da günlük turlar yaparak stresinizi üzerinizden atabilirsiniz. Ancak dalgınlıktan dolayı unutkanlık gösterebilirsiniz. Bu nedenle dikkatinizi açık tutmanızı öneririm.
  • Sağlığınız ile ilgili problemlerin sizi rahatsız etmesi gündeminizde olabilir. Bu nedenle muhakkak bir check-up yaptırmanızı tavsiye ederim.
  • 20 Mart Balık burcunda Yeniay (Güneş Tutulması); Metafizik, din, felsefe konularına ilginiz artabilir. Bu konularda bir takım yeni başlangıçlar yapabilir, bilgilerinizi arttırabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; edindiğiniz bilgilerin doğruluğunu teyit etmek olmalıdır.
  • Çalışma ortamınızda ya da yurtdışı bağlantılı işlerinizde bu dönem dalgınlık dolayısıyla organize olmakta zorlanabilir, bazı hatalar yapabilirsiniz. Bu nedenle karar verme aşamalarında bilirkişilerin desteğini almanız yerinde olacaktır.

aslanASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Bu ay yaratıcılık yeteneğinizi eskisine nazaran daha kuvvetli ortaya koyabileceğiniz için içinizdeki cevheri çıkartarak çalışmalarınızı daha etkin bir şekilde yapabilirsiniz. Çocuklarla olan ilişkiler kuvvetlenirken onların daha iyi yetişmesi için bir takım olanaklar yaratacaksınız.

  • 05 Mart Başak burcunda Dolunay; Kişisel kazançlarınızla birlikte kendi yeteneklerinizi kullanarak bir takım farkındalıklar yaşayabilirsiniz.
  • Maddi imkânlarınıza gereğinden fazla güvenerek hareket etmeniz sonucunda hayal kırıklıkları gündeme gelebilir.
  • Kendinize olan güveninizin yüksek olması söz konusu ise egonuzu kontrol ederek hareket etmeniz son derece önemli.
  • Kendinizi güvence altına almak ve sahip olduklarınızı arttırmak için bazı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Özellikle uzun transitli Neptün’ün para evinizde bulunmasından dolayı ortaklaşa yapacağınız her işte temkinli olmanızda fayda var. Bu konuya üç sene boyunca dikkat etmenizi öneririm.
  • Bu ay beraberliğinizi daha üst noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki kişinin size uygun olup olmadığını iyice irdelemenizi tavsiye ederim.
  • 20 Mart Balık burcunda Yeniay (Güneş Tutulması); İçsel anlamda kendinizi acımasızca eleştirmeniz huzursuz hissetmenize neden olacaktır. Günlük hayat içerisinde ya da işle ilgili hususlarda zorlayıcı koşullarla mücadele ederken fazla ödün vermeniz bazı hastalıkları da beraberinde getirebilir.
  • Ortaklaşa paylaşılan kazançlar, miras, banka alacak, verecek, vergiler, ödemeler ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

basakBAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Bu ay uzun süreden beri var olan korku ve endişelerinizle yüzleşerek kendi bakış açınızı genişletmeniz söz konusu. Başkalarının hareketlerine göre yaşamınızı yönlendirmeniz sizi yorsa da kendinizi ifade etme imkânı bulacaksınız. Etki tepki ve karşılıklı anlayış doğrultusunda hareket ediyor olmanızın faydasını göreceksiniz.

  • 05 Mart Başak burcunda Dolunay; Bu etkiler altında kendinizi mercek altına alarak, fiziksel ve kişisel anlamda analiz ederek bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanların ayna görevi görmesi yaşadığınız bu bilinçlenmeye yardımcı olacaktır.
  • Özellikle ikili ilişkilerde karşı taraf üzerinde nasıl bir etki bıraktığınızı düşünerek bu konularda bir takım kararlar almanız söz konusu. İhtiyacınız olan her neyse bunları ya da eksik olan yönlerinizi keşfetmeniz mümkün.
  • Kendinizi dengede tutmak, duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamak adına yakın çevre, akrabalardan destek göreceğiniz bu süreçte, geçmişte yaşadığınız tecrübelerden ders alacak ve hayatınızdaki engelleri aşacaksınız.
  • Kendi iç dünyanızın derinliklerine inerken ebeveynlerinizin tecrübelerine kulak vermeniz yerinde bir tavır olacaktır.
  • Bu dönemde sorumluluklarınızdan alabildiğine kaçmak ve kendinizi daha rahat hissetmek arzusundasınız. Yapmak zorunda olduğunuz görevlerinizin sizi bekliyor olması içten içe sizi sıkıyor olabilir.
  • 20 Mart Balık burcunda Yeniay (Güneş Tutulması)
  • Birebir ilişkilerinizde geleceğe yönelik planlar yaparak hayal ettiğiniz birçok projeyi hayatınıza katabilirsiniz. Ancak kendinizi disipline etmekte zorlanmanız söz konusu.
  • Satürn’ün sert açısı sebebiyle yuva içinde yapmak zorunda olduğunuz işler sizi aşağı çekse de bunları organize ederek hareket etme gücünü kendinizde bulacaksınız. Aradığınız desteğin yine kendi içinizde var olduğunu bilmelisiniz.

teraziTERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Bu ay gelecekle ilgili ideallerinizi hayata geçirmek üzere farklı gruplardan ve arkadaşlarınızdan destek görmeniz söz konusu. Tanışacağınız yeni insanlarla ileriye dönük planlar yapabilir ve bu işlerden kazançlı çıkabilirsiniz. İşiniz ile ilgili eğitim almak ve daha üst noktalara gelmek imkânı ile karşılaşabilirsiniz.

  • 05 Mart Başak burcunda Dolunay; Bu Dolunay bilinçaltı evinizde gerçekleştiği için içsel dünyanızda bir takım farkındalıklar yaşayarak size destek olacak, duygularınızı anlayacak birine ihtiyaç duyabilirsiniz.
  • Kendinizi soyutlama ve farkında olmadan içe çekilme arzusu içinde olmanız içsel anlamda çelişkiler yaşamanıza neden olabilir. Çekingenlik, güvensizlik hissetmeniz mümkün. Bu süreç zarfında size destek olacak arkadaşlarınızın varlığını hissetmeniz kendinize olan inancınızı arttıracak. Ancak sizi aşağı çekecek kişileri hayatınızdan çıkarmanızı tavsiye ederim.
  • Okült, metafizik, mistik konularda hızlıca uyanışlar yaşadığınız uzun süreçli Uranüs transitinin hala etkisi altındasınız.
  • Özellikle mal, mülk ve miras konularında ani ve beklenmedik değişimlerin kapıda olduğunu söylemek mümkün.
  • Eskiye ait her ne varsa söküp atmak ve yeniden yapılandırmak arzunuz yükselirken bunları gerçekleştirebilecek fırsatları yakalayabilirsiniz.
  • 20 Mart Balık burcunda Yeniay (Güneş Tutulması); Ofis içinde arkadaşlarınızla yapacağınız işlerde fedakârca taşın altına elinizi koyabilirsiniz. Yeni oluşumlara imza atabilirsiniz. İnsancıl duyguların arttığı, yumuşak enerjilerin olduğu bu süreçte, birlikte yaptığınız projelerin altından kalkabilirsiniz.
  • Kariyerinize yönelik yapmak istediklerinizde hedeflediğiniz noktaya ulaşamamak içinizde burukluk yaratabilir. Gözünüz yükseklerde ise daha çok çalışmanız gerektiğini unutmamanız gerekmektedir.

akrepAKREP VE YÜKSELEN AKREP

Bu ay kendinizi maddi anlamda güvenceye almak adına rüzgârı arkanızda hissetmeniz biraz zor görünüyor. Tam olacakken elinizden bazı fırsatların kaçması sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Ancak bilmelisiniz ki kariyerinize yönelik yapacağınız çalışmaların ileriye dönük zamanlarda meyveleri olgunlaşacaktır. Bunun için sizi aşağı çekecek her türlü olaydan kendinizi soyutlamanızı tavsiye ederim.

  • 05 Mart Başak burcunda Dolunay; arkadaşlarınızla aranızdaki duygusal bağın yeteri kadar sizi tatmin etmemesi muhtemel. Gereken değeri karşınızdaki insanlardan almadığınızı hissetmeniz onlara karşı yanlış düşüncelere kapılmanıza neden oluyor. Gerçek dostlarınızı keşfedeceğiniz bu süreçte uyanık olmaya ve doğru karar vermeye dikkat etmelisiniz. Dost sandığınız düşman düşman sandığınız dostunuz olabilir.
  • Yarınlarınızla ilgili planlarınızı gerçekleştirdiğiniz bu Dolunay’da gruplardan yardım almanız güç görünüyor. Sizinle aynı fikirlere sahip olan kişilerle bir arada olmak ve onlardan destek görmekte zorlanabilirsiniz.
  • Aşk hayatınızda beklediğiniz ilgiyi karşı taraftan almakta güçlük çekebilir, bu konuda hatayı sürekli kendinizde arayarak içsel bir çelişki yaşayabilirsiniz. Satürn’ün sert açısı size duygusal anlamda karamsarlık verebilir.
  • Çocuklarınızla ilgili beklentilerinizi fazla yüksek tutmadan onların kapasitelerini göz önüne alarak hareket etmeniz son derece önemli. Evlatlarınızı yermek yerine onların arkasında olduğunuzu hissettirmeniz gerektiğini unutmayın.
  • Sağlık açısından sizi zorlayan problemler varsa bunları ihmal etmeyerek gereken tedavileri yaptırmalısınız.
  • 20 Mart Balık burcunda Yeniay (Güneş Tutulması); Var olan ilişkiniz hakkında bir takım yeni başlangıçlar yapabilir ya da başka bir birlikteliğe yelken açabilirsiniz.
  • Eğitim ile ilgili hususlarda yaratıcı, yapılandırıcı enerjiler fikirlerinizi hayata geçirmenize yardımcı olacaktır. Sahip olduğunuz bilgileri etrafınızla paylaşırken kendinize olan özgüveninizin yüksekliğinden dolayı çevrenizin tepkisini alabilirsiniz.

yayYAY VE YÜKSELEN YAY

Hayatınızı yeni yeni şekillendirmeye başladığınız bu süreçte yurtdışı bağlantılı yabancılarla ilgili konularda bir takım fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Okuyorsanız bir burs elde etmeniz, çalışıyorsanız yabancı bir firmada işe başlamanız gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Alacağınız sorumlulukların farkında olarak hareket etmeniz son derece önemli.

  • 05 Mart Başak burcunda Dolunay; Meslek hayatınızla ilgili konularda bir takım muhakemeler yapabilir, ortaklaşa kazançlardan finansal anlamda rahatlamak arzusunda olabilirsiniz. Gerçekçi olmaya dikkat edin.
  • Bu dönemde daha fazla sorumluluk alarak iş konularında verimli çalışmalar yapabilirsiniz. Bu durumunuz üstlerinizin dikkatini çekebilir. Ele aldığınız projeleri bitirerek zam isteyebilir, terfi imkânı bulabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi sağlamlaştırmanız da mümkün.
  • Plüton’un yenileyici etkileri duygusal anlamda arınmanıza yardımcı olurken, eskiye ait değiştirmek istediğiniz vasıflarınızdan kurtulabilirsiniz.
  • Aşk hayatınızda sizi heyecanlandıran kişilerin karşınıza çıkması söz konusu. Bugüne kadar istikrarsız giden ilişkilerden farklı olacak bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. Yine de temkinli hareket etmenizde yarar var.
  • Çok çalışarak detaylarla uğraşmanız sizi sıksa da işinizi çok sevmeniz bunlara katlanmanıza neden oluyor. Bu çalışmalarınızın meyvelerini ileride toplayacaksınız.
  • 20 Mart Balık burcunda Yeniay (Güneş Tutulması); Aile, yuva temalarının altının çizildiği bu Yeniay’da evinizde tadilat yapılabilir ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Fakat bu arada bir takım problemler ve aksaklıklarla karşılaşmanız söz konusu.
  • Ebeveynlerinizden maddi anlamda destek görme arzunuz söz konusu. Ancak kazanç elde etmek için kendinizde var olan yeteneklerinizi ortaya çıkartmalı ve onların güvenini kazanmaya çalışmalısınız.

oglakOĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Bu ay hedeflediğiniz başarılara ulaşmakta güçlük çekebilirsiniz. Sabırlı olmalı, suçluluk ve yetersizlik duygularına karşı mücadele etmeyi öğrenmelisiniz. Hislerinizi tam anlamıyla ifade edememeniz söz konusu. Özellikle okült konularda yapacağınız her türlü çalışma ya da alacağınız bilgiler sizi ruhsal anlamda güçlendirecektir.

  • 05 Mart Başak burcunda Dolunay; Yükseköğretim, uzak yollar, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işleri içine alan konularda bir takım farkındalıklar yaşayabilir, hayat felsefenizi sorgulayabilirsiniz.
  • Yapacağınız uzun yolculuklarda bir takım deneyimler yaşayarak bilinçaltınızda açılımlar yaşayabilirsiniz.
  • Ev içindeki yoğun koşuşturmanızdan bunalmanız nedeniyle kısa bir tatil planı yapmak arzusu içinde olabilirsiniz. Ancak seyahatiniz sırasında dalgınlıktan dolayı eşyalarınıza sahip çıkmakta zorlanabilirsiniz.
  • Aşk hayatınızda her şeyin yolunda gitmesi söz konusu. Fakat maddi anlamda bir takım güçlüklerin karşınıza çıkması ve paranın size yetmiyor olması canınızı sıkabilir.
  • Özellikle Jüpiter’in almış olduğu olumsuz açılar sebebiyle eşinizin ya da ortağınızın biraz sıkıntıda olması muhtemel. Partnerinize manevi anlamda destek olmaya özen göstermelisiniz.
  • 20 Mart Balık burcunda Yeniay (Güneş Tutulması); Bu dönem yakın çevre, akrabalar, kardeşler ile ilgili konuların gündeme gelmesi söz konusu.
  • Plüton’un 1. evinizdeki pozisyonu sizi güçlendirirken zihninizi daha iyi kullanmanıza da yardımcı olacaktır. Destek vereceğiniz kişilerin size olan güvenini boşa çıkartmamak adına kendinizden ödün vererek çalışmak durumunda kalabilirsiniz.
  • Eğitim, öğretim ile ilgili bir sektörde çalışıyorsanız bu dönem işinizde yeni başlangıçlar yapmanız ve farklı teknikler uygulamanız mümkün.

kovaKOVA VE YÜKSELEN KOVA

Bu ay eş ya da ortaklarınızla ilgili yapmak istediğiniz ne varsa karşınıza bir takım fırsatların çıkması mümkün. Kendinizi yeteri kadar konsantre ederek çalışmalarınızı yoluna koyabilirsiniz. Motivasyonunuzun yüksek olması daha faydalı işlerin ön plana çıkmasına neden olacağı için mümkün olduğu kadar içinizdeki cevheri açığa çıkarmaya çalışın.

  • 05 Mart Başak burcunda Dolunay; Jüpiter’in almış olduğu olumsuz açılar sebebiyle eş ya da ortaklarınıza fikirlerinizi yansıtırken abartılı tavırlardan uzak durmalı, çok iyi plan yaparak hareket etmelisiniz.
  • Detayların gözden kaçması, her noktaya gerektiği kadar önem vermemeniz nedeniyle bazı hatalar yapabilirsiniz.
  • Ortaklar ve eşten gelen kazançlar, miras, banka kredisi, borç, alacak verecek konularında bir takım farkındalıklar yaşayarak karar vermek durumunda kalabilirsiniz.
  • Sağlığınız ile ilgili yaşadığınız sıkıntılar gündeme gelebilir. Bu konularda destek almak durumunda kalabilirsiniz. Plüton’un olumlu açısı içsel anlamda kendinizi daha güçlü hissetmenize neden olurken olaylarla daha rahat mücadele edebilirsiniz.
  • Bu dönemde okült konularla ilgilenebilir, manevi yönden kendinizi güçlendirebilirsiniz.
  • 20 Mart Balık burcunda Yeniay (Güneş Tutulması); Kişisel kazançlar, finansal konularda yeni başlangıçlar yapabilir, yeteneklerinizi iş hayatınıza yönlendirebilirsiniz. Plüton’un olumlu açısı size destek verirken eskiye ait sazı konuları çözüme ulaştırarak kariyerinize yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz.
  • Sezgilerinizin artması nedeniyle hayatınıza yön vermek istemeniz ve ona göre hareket etmeniz söz konusu. Fakat Satürn’ün sert etkisi paranızı yanlış değerlendirmenize neden olabilir. Yarınlarınıza yönelik atacağınız adımlarda risk almamaya dikkat etmelisiniz.

balikBALIK VE YÜKSELEN BALIK

Bu ay ele aldığınız görevlerinizi en verimli şekilde yerine getirmeye ve işlerinizi tamamlamaya her zamankinden daha istekli olacaksınız. Yeni bir iş imkanı ya da çalışma şartlarınızın daha olumlu hale gelmesi (ücretinizin artması, taktir görme, yüksek pozisyon) mümkün görünüyor.

  • 05 Mart Başak burcunda Dolunay; Eş ya da ortaklarınızla ilgili konularda yaşadığınız farkındalık neticesinde hoşnut olmadığınız hususları değiştirme eğilimine gireceksiniz. Bu değişimler ilişkinizin daha sağlam olması açısından önem taşıyacak nitelikte olacaktır.
  • Adli davalar, mahkemeler ile ilgili işlerinizde beklediğiniz sonuçları elde edemeyebilirsiniz.
  • Size açıkça rakip olduğunu belli eden insanların karşınıza çıkması ve meydan okumaları bu dönemde yüzleşmeniz gereken sorunlardan biri olabilir. Fazla verici olmanız, kararsızlığınız en büyük handikapınızdır. Net olmakta zorlanmanız sebebiyle yolunuzu bulmaya yönelik arkadaşlarınızın desteğini istemelisiniz.
  • Aşk hayatınızda çözülmelerin yaşanması ile birlikte sizi rahatlatıcı enerjiler mevcut. Artık içinizdekileri daha rahat ifade edebildiğinizi göreceksiniz.
  • Çocuklarınıza karşı göstermiş olduğunuz özverili tutum ölçülü olduğu sürece son derece geliştiricidir. Fakat onların kendi ayakları üzerinde durmaları için sorumluluk almalarını sağlamanız gerektiğini unutmayın.
  • 20 Mart Balık burcunda Yeniay (Güneş Tutulması); Evinizde meydana gelecek bu Yeniay’da kendinizle alakalı başlangıçlar yaparak bir takım kararlar alabilirsiniz. Kendinizi sorgulamanız ve içsel anlamda bazı farkındalıklar yaşamanız söz konusu.
  • Bu Yeniay’da bir ilişkiniz yoksa yeni bir aşka yelken açmanız ya da ailenize yeni bir üye katılması mümkün.
  • Bir gruba üyeyseniz ve paranızı buraya yönlendirmek düşüncesindeyseniz yatırımlarınızı doğru kanala yöneltip yöneltmediğinize dikkat etmelisiniz.

 Aydınlanma yolunda ilerlerken, Astroloji’nin ışığı yolunuza rehber olsun

Astrolog Jale Muratoğlu

Sevgiyle Kalın

www.astrologjalemuratoglu.com;  info@astrologjalemuratoglu.com

facebook: https://www.facebook.com/groups/astrolojikaydinlanma/

twitter: @JaleMuratoglu

linkedin:Jale Muratoğlu

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.