2016 Haziran Ayı Burç Yorumları

309

 2016 HAZİRAN AYI BURÇ YORUMLARI

Haziran ayında;

  • 05 Haziran İkizler burcunda Yeniay
  • 20 Haziran Yay burcunda Dolunay
  • 25 Mart- 13 Ağustos arası Satürn Yay burcunda Retro olacak.

 

  • Satürn Retrosu:

saturn_retrogradeSatürn gezegeni senenin yaklaşık 130 günü retrodur. Satürn bizi eğiten, öğreten, gelişmemizi sağlayan, ağır ağır kişiliğimizi geliştirmemizi talep eden bir gezegendir. Hayattaki sorumluluklarımızı, yükümlülüklerimizi, gitmemiz gereken yönde eksiklerimizi gösterir. O bir bilgedir, karşımıza çıkan olaylarla yenilenmemiz ve başka bir ruha ve boyuta çıkmamız için yapmamız gerekenleri bize aktarır. Satürn’ün öğretilerini, önerilerini dinlerseniz ileriye doğru gidersiniz, olgunlaştığınızı hissedersiniz, sabır ve fedakârlık duygularınızda gelişim yaşarsınız, hedeflerinize ulaşmada bu duygularınızın gelişmesinin gerekliliğini öğretir size. Onu dinlemeyip göz ardı ettiğinizde ise hayatın akışında zorlanır, engellerle karşılaşırsınız. Satürn retrosu bizim geçmişe bakarak yenilenme zamanımızın olduğu dönemdir. Geçmişten ne getirdiniz, neyi yarım bıraktınız, neden tamamlayamadınız, ruhunuzu hangi konularda eğitmeniz gerekiyor bunları sorgulamalısınız. Yeni başlangıçlar yapmak yerine geride bıraktıklarınıza yönelmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Retro zamanlarında kendinizde güçsüzlük, tutukluk, hedefi kestirmede zorluk, kendini zayıf hissetme gibi sorunlarla mücadele edebilirsiniz. Önemli olan içsel olana yönelmek ve değişime direnmemek ve sebatkar olmaktır.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.

AriesKOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

  • 05 Haziran İkizler burcunda Yeniay

Bu Yeniay’da pek de sağlam olmayan bir zemin üzerinde hareket etmenize neden olacak enerjiler altında olacaksınız. Değişken şartların varlığı sebebiyle özellikle eğitim ve öğretim ile ilgili konularda sıkışıklık, günlük hayat içerisinde terslikler meydana gelebilir. Bunun sonucunda kendiniz son derece yorgun, isteksiz hissedebilirsiniz. Motivasyonunuzu kaybetmeden kendinizi akışa bırakarak hareket etmeniz son derece önemli.

  • 20 Haziran Yay burcunda Dolunay

Bu Dolunay; yaşadığınız deneyimlerin etkisi ile hayat felsefenizi derinden sorgulayacağınız bir dönemin habercisidir. İnançlarınızın kökten değiştiği yeni bir yapılanma içindesiniz. Psikolojik anlamda kendinizi yoğun duygular içinde hissedebilirsiniz. Değişimle gelen krizlere direnmemek bu sürecin daha kolay atlatılmasına neden olacaktır. Kaygılar manen sizi dibe çekeceği için eskiye ait sizi bağlayan konuları istekli bir şekilde geride bırakmalısınız. Aksi takdirde fazlasıyla yıpranabilirsiniz. Olası zor durumları bertaraf edecek güce sahip olduğunuzun bilincinde olmalı ve kendinize güvenmelisiniz.

TouroBOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

  • 05 Haziran İkizler burcunda Yeniay

Bu Yeniay sizin pek de sağlam olmayan bir zemin üzerinde hareket etmenize neden olacak. Değişken şartların varlığı sebebiyle özellikle finansal konularda sıkışıklık görülebilir. Paranızın size yetmediğini hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda sizden cevap bekleyen partnerinize karşı net olmakta zorluk çekmeniz mümkün. Geleceğinize ait planlar yaparken hangi yöne gideceğinizi bilemeyebilir, bir bocalama yaşayabilirsiniz.

  • 20 Haziran Yay burcunda Dolunay

20 Haziran’da gerçekleşecek olan bu Dolunay; ortaklaşa kazançlarınız, eşinizin parası, miras, vergi, banka kredisini içine alan konularda  bir takım farkındalıklar yaşamanıza neden olacaktır. Hayatınızla ilgili radikal değişim ve dönüşümler, alınan sorumlulukların ağırlığı, parasal kaynaklarınızın kısıtlı olması sizi ciddi anlamda zorlarken kendinizi işinize vererek bu mücadeleden başarı ile çıkmanız mümkün. Finansal anlamda sahip olduğunuz kaynakları analiz ederek kendinizi sorgulayacaksınız.

GemeosİKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

  • 05 Haziran İkizler burcunda Yeniay

Bu Yeniay sizin pek de sağlam olmayan bir zemin üzerinde hareket etmenize neden olacak. Değişken şartların varlığı sebebiyle özellikle kendinizi ifade erken karşınızdaki kişilere net olmakta zorlanabilirsiniz. Hayata karşı vermiş olduğunuz mücadele kimi zaman hangi yöne gideceğinizi bilememenize neden olabilir. Kafa karışıklığı, karar almakta zorlanmalar, gerçeklerden kaçma en büyük handikapınız olacaktır. Özellikle kişisel başlangıçlar yapacaksanız temkinli olmalısınız.

  • 20 Haziran Yay burcunda Dolunay

Bu Dolunay eş, ortaklıklar, rakipleriniz, hukuksal konularda bir takım farkındalıklar yaşamanıza sebep olacak. Adli davalar ve mahkemeler ile ilgili konularda aniden gelişen olaylar ve zorlanmalar bu dönemde gündeme denk gelebilir. Karşılaştığınız belirsizlikler nedeniyle karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. Direnç göstermeden olayları kabul etmeniz bir nebzede olsa bunların üstesinden gelmenize yardım edecektir. Kendinize olan güveninizi yüksek tutmanız ve psikolojik olarak da sağlam yapınız rahatlamanıza sebep olacaktır.

CancerYENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

  • 05 Haziran İkizler burcunda Yeniay

Bu Yeniay sizin pek de sağlam olmayan bir zemin üzerinde hareket etmenize neden olacak. Değişken şartların varlığı sebebiyle kendinizi son derece yalnız hissedebilirsiniz. Her şeyden ve herkesten uzaklaşarak yalnız başınıza vakit geçirerek ruhsal ve mistik konulara yönelme isteği ve teslimiyet arzusu içerisinde olmanız mümkün. Ailenizin ve yakın çevrenizin yüklemiş olduğu sorumluluklar size bir yandan ağır gelebilir. Aşırı hassas ve alıngan olduğunuz bir dönemdesiniz.

  • 20 Haziran Yay burcunda Dolunay

Bu Dolunay iş ortamı, gündelik hayat, ofis içi arkadaşlarınız, sağlık konularında bir takım farkındalıklar yaşamanıza neden olacak. Astlarınız ile ilgili hususlar gündem maddesi olabilir. Günlük hayat içerisindeki işlerinizin yoğunluğu sebebiyle hayata karşı kızgın, sabırsız, tansiyonu yüksek bir tutum gösterebilirsiniz. Sizi zorlayan ofis içi arkadaşlarınıza karşı hoşgörülü olmaya çalışın. İşle ilgili beklenmedik gelişmeler kapınızda olabilir.

LeaoASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

  • 05 Haziran İkizler burcunda Yeniay

Bu Yeniay sizin pek de sağlam olmayan bir zemin üzerinde hareket etmenize neden olacak. Değişken şartların varlığı sebebiyle özellikle ekipçe yapılan işlerde bir takım yeni başlangıçlar yapmanız söz konusu. Ancak gökyüzündeki sert enerjiler size yönsüzlük hissi verirken hangi tarafa gideceğinizi bilemeyebilir, kendinizi bir kaosun içerisinde bulabilirsiniz. Özellikle finansal konularda temkini elden bırakmadan harcamalarınızı kontrol altına alın. Aşk hayatınızda aşılması zor olaylar sizi yıldırabilir.

  • 20 Haziran Yay burcunda Dolunay

20 Haziran’daki bu Dolunay 5. evinizde gerçekleşiyor. Çocuklarınız, aşkınız, yaratıcılık gerektiren işler konularında istikrarsız giden olaylar karşısında duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Biten bir aşk ilişkiniz varsa içinizdeki yalnızlık hissi nedeniyle büyük bir boşluk içinde kalabilirsiniz. Bu durumun üstesinden gelmek adına kendinizi işinize odaklamalı ve yeni beraberliklere açık olmalısınız. Yaşamınızdaki kadın figürleri (anne, eş)  ile ilgili aniden ortaya çıkan problemler sizi sıkıntıya sokabilir.

VirgemBAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

  • 05 Haziran İkizler burcunda Yeniay

Bu Yeniay sizin pek de sağlam olmayan bir zemin üzerinde hareket etmenize neden olacak. Değişken şartların varlığı sebebiyle özellikle mesleki kariyerinizde ve geleceğe yönelik girişimlerinizde yolunda gitmeyen olaylarla yüzleşmeniz söz konusu olabilir. Yaşamınızı gözden geçireceğiniz, her şeyi enine boyuna düşüneceğiniz bir dönemdesiniz. Ancak hangi yöne gideceğinizi bilememek, akıl karışıklıkları sizi aşağı çeken en önemli unsurlardan biri olacaktır. Aile, ev ve yerleşim ile ilgili konularda atılacak yeni adımların temelde sağlam olması açısından alacağınız kararlarda dikkatli olun.

  • 20 Haziran Yay burcunda Dolunay

Bu Dolunay aile, yuva, ebeveynler ile ilgili konularla beraber, toplum önündeki duruşunuz ve kariyerinizle alakalı bir takım farkındalıklar yaşamanıza sebep olacak. Duygusal açıdan yenileyici, içsel anlamda derinlemesine gizli kalmış duyguları ortaya çıkarıcı bu etkiler altında varoluşunuzu yeniden sorgulayabilirsiniz. Aile üyeleri ile aranızda oluşabilecek sürtüşmelere karşı temkinli olmalı, sakinliğinizi koruyarak dengesiz tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Sinirsel açıdan gerginseniz en ufak bir eleştiriye bile tahammül edemeyerek fazla tepki vermeniz mümkün. Moralinizi yüksekte tutarak rahatlamaya çalışmalısınız.

LibraTERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

  • 05 Haziran İkizler burcunda Yeniay

Bu Yeniay sizin pek de sağlam olmayan bir zemin üzerinde hareket etmenize neden olacak. Değişken şartların varlığı sebebiyle özellikle yurtdışı bağlantılı işlerde son derece temkinli davranmalısınız. Yapacağınız her türlü anlaşmayı ve size sunulan teklifleri iyice değerlendirmeden yürürlüğe koymayın. Gökyüzündeki enerjiler sert olduğu için karar almakta zorlanabilir, doğru yerde doğru adımı atmakta güçlük çekebilirsiniz. Stratejilerinizi iyi belirlemeye dikkat edin. Aksi taktirde pişman olabilirsiniz. Çıkacağınız seyahatlerde unutkanlıktan dolayı problemlerle karşılaşmanız mümkün.

  • 20 Haziran Yay burcunda Dolunay

Bu Dolunay ile birlikte yakın çevre ile iletişiminiz artarken gündelik hayat içerisindeki koşuşturmalarınız fazlalaşabilir. Eğitim sektöründeyseniz bilgi alışverişinin yoğunlaşması söz konusu. Amaçlarınıza doğru giderken sizinle aynı görüşte olmayan kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken net olmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi düzgün ifade ederek düşüncelerinizi açık bir şekilde aktarmaya çalışın. Eğer fazla stres altında kalırsanız sağlığınızı tehdit edecek durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Dengenizi korumaya çalışın.

EscorpiaoAKREP VE YÜKSELEN AKREP

  • 05 Haziran İkizler burcunda Yeniay

Bu Yeniay sizin pek de sağlam olmayan bir zemin üzerinde hareket etmenize neden olacak. Değişken şartların varlığı sebebiyle özellikle müşterek finansal konularda son derece temkinli davranmanızı tavsiye ederim. Banka kredisi, alacak, verecek konularında belirsizlikler, yön kaybı, kafa karışıklığı nedeniyle yanlış kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda net olmayan bazı durumlar partnerinizle aranızda hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. İlişkinizde yaşadığınız duygusal gel gitlerin fazla etkisinde kalabilirsiniz. Çocuklarınıza karşı gereğinden fazla fedakârca bir tutum sergilemeniz onların kendi sorumluluklarını tam anlamıyla üstlenmemelerine neden olabilir.

  • 20 Haziran Yay burcunda Dolunay

Bu Dolunay kişisel kazançlar, kendinize verdiğiniz değeri sorgulayacağınız bir sürece işaret etmektedir. Gruplar içerisindeki çekişmeler, aşk hayatınızla ilgili problemler duygusal anlamda kısıtlanmışlık hissi ile dolmanıza neden olabilir. Kızgınlığınızı abartılı bir şekilde büyüterek içten içe kendinizi değersiz hissedebilirsiniz. Retro Satürn’ün sert açıları üzerinizdeki bu yükü daha yoğun algılamanıza neden olurken akışta kalmakta zorlanabilirsiniz. Finansal anlamda kazançlarınızı arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz her türlü girişimin iyi ya da kötü sonuçlarını alacağınız bir süreçtesiniz.

SargitarioYAY VE YÜKSELEN YAY

  • 05 Haziran İkizler burcunda Yeniay

Bu Yeniay sizin pek de sağlam olmayan bir zemin üzerinde hareket etmenize neden olacak. Değişken şartların varlığı sebebiyle ikili ilişkilerde aldanma, hayal kırıklıkları gündeminize gelebilir. Eşinizle aranızdaki problemleri sonuçlandırmak adına iletişim kurarken daha net olmaya çalışmanızda fayda var.Ortaklarınızla birlikte yapacağınız işlerde gerçeklerden uzaklaşarak karar almakta zorlanabilirsiniz.  Size fazla fedakârca davranan aile üyelerine karşı kendinizi sorumlu hissedebilir, yeteri kadar onlara destek olamadığınızı hissedebilirsiniz. Bu durum iç dünyanızda kendinizi yetersiz algılamanız anlamına da gelebilir.

  • 20 Haziran Yay burcunda Dolunay

Bu Dolunay’da kişisel konular ve ilişkilerle ilgili farkındalıklar yaşayacak, duygusal anlamda kendinizle ilgili bir takım kararlar almak isteyeceksiniz. Neptün’ün puslu enerjisi size yönsüzlük verirken özellikle kariyerinizle ilgili alacağınız kararlarda hangi tarafa gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. Mesleğinizle ilgili yüksek idealleriniz bu konuda fazlasıyla hırslanmanıza neden olurken gerçekçi olmakta güçlük çekmeniz mümkün. Sağlam hedefler belirlemenizde fayda var. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; olası tersliklere karşı toleranslı olmaya çalışmanızdır.

CapricornioOĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

  • 05 Haziran İkizler burcunda Yeniay

Bu Yeniay sizin pek de sağlam olmayan bir zemin üzerinde hareket etmenize neden olacak. Değişken şartların varlığı sebebiyle özellikle bilgi paylaşımları yaparken son derece temkinli olmalısınız. Mesleğinizle alakalı yapacağınız başvurular için uygun bir dönem değildir. Aynı iş ortamını paylaştığınız kişilerle ilişkilerinize de son derece dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar, hayal kırıklığı yaşamanıza neden olacaktır. Sağlığınız ise dikkat edeceğiniz diğer bir noktadır. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirici besinler almaya önem verin.

  • 20 Haziran Yay burcunda Dolunay

Bu Dolunay’da kendinizi dış dünyadan soyutlayarak özünüze dönmek isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizle vakit geçirmek size zor gelebilir. Eğitim hayatınızda göstermiş olduğunuz eforun karşılığını alamayarak bir takım hayal kırıklıkları yaşamanız mümkün. Dalgınlıktan dolayı anlaşmalarda bazı hatalar yapmanız söz konusu. Özellikle bu dönem dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; yakın çevre ve akrabalarınızla aranızda çıkacak sürtüşmelerde mümkün olduğu kadar tavrınızı net olarak ortaya koymak olacaktır. Sağlığınızla ilgili gerekli tetkikleri yaptırmalı, bunları ertelememelisiniz.

AquarioKOVA VE YÜKSELEN KOVA

  • 05 Haziran İkizler burcunda Yeniay

Bu Yeniay sizin pek de sağlam olmayan bir zemin üzerinde hareket etmenize neden olacak. Değişken şartların varlığı sebebiyle aşk ilişkilerinizde aldanma, gerçekleri görememe, hayal kırıklıkları yaşamanız söz konusu. Duygusal anlamda yoğun hislerin içinde olduğunuz bu dönem ilişkinizde yüksek beklentilere kapılmanıza neden olabilir. Özellikle finansal konularda temkini elden bırakmamalısınız. Dost sandığınız arkadaşlarınızı eleme sürecine giriyorsunuz.

  • 20 Haziran Yay burcunda Dolunay

Bu Dolunay gruplar, arkadaşlar, organizasyon konularını içine alan evde gerçekleşmekte. Bu hususlar dahilinde bir takım farkındalıklar yaşayarak kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Ay’ın Jüpiter ile karşıt açısı aşk hayatınızla ilgili konularda duygusal patlamalar, abartılı heyecanlar yaşamanıza neden olabilir. Kendinizi kontrol etmekte zorlanacağınız bu dönemde finansal konularda riskli adımlara yönelmemeli, gereksiz yere öne atılmamalısınız. Özellikle arkadaşlarınızla ilgili bir takım sorunlar gündeminize gelebilir. Katıldığınız gruplar içerisinde kendinizi doğru ifade edemeyerek kendinizi yalnız ve depresif hissetmeniz mümkün.

PeixesBALIK VE YÜKSELEN BALIK

  • 05 Haziran İkizler burcunda Yeniay

Bu Yeniay sizin pek de sağlam olmayan bir zemin üzerinde hareket etmenize neden olacak. Değişken şartların varlığı sebebiyle ev hayatınız ve ebeveynlerinizle ilgili bir takım hayal kırıklıkları kapınızda olabilir. Taşınmak isteseniz de bazı engeller nedeniyle bunu başaramayabilirsiniz. Eşinize karşı da üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirememeniz aranızda problem yaşamınız sonucunu doğurabilir. Aşırı idealize ettiğiniz ortağınızın aslında hiç de öyle olmadığını tespit etmeniz mümkün.

  • 20 Haziran Yay burcunda Dolunay

Bu Dolunay; haritanın en tepe noktası dediğimiz yerde meydana gelirken, sosyal statünüzü, kariyerinizi içine alan konularda farkındalık yaşayacağınız etkileri ortaya çıkarmaktadır. Bir taraftan sorumluluk hissiniz artarken kariyer ve aile hayatınızı dengeleyememeniz, altından kalkamadığınız duygularınız nedeniyle kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Bu Dolunay’ın etkisi ile içinde bulunduğunuz sorunları çözmeye yönelebilir, geçmişten gelen problemlerinize çare bulma yoluna gidebilirsiniz. Jüpiter’in konumundan dolayı yüksek eğitim, yabancılarla ilgili konularda bir takım ani gelişen olaylar gündeminize gelebilir.

 Aydınlanma yolunda ilerlerken, Astroloji’nin ışığı yolunuza rehber olsun

Astrolog Jale Muratoğlu

Sevgiyle Kalın

www.astrologjalemuratoglu.com;  info@astrologjalemuratoglu.com

facebook: https://www.facebook.com/groups/astrolojikaydinlanma/

twitter: @JaleMuratoglu

linkedin:Jale Muratoğlu

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.