2014 Ocak Ayı Burç Yorumları

206

[tagline_box backgroundcolor=”#f6f6f6″ shadow=”no” border=”0px” bordercolor=”#f6f6f6″ highlightposition=”left” link=”http://astrologjalemuratoglu.com ” link target=”” button=”SATIN ALIN” title=”2014 DETAYLI BURÇ YORUMLARI KİTABIMDAN SİZE KISA BİLGİLER.” description=”KİTABIM 2014 TE MEYDANA GELECEK TÜM TUTULMALAR, AY DÜĞÜMLERİ, YENİ AY, DOLUNAY VE ÖNEMLİ GÜNLERİN DETAYLI ANALİZİNİ İÇERMEKTEDİR.“][/tagline_box]

[separator top=”-20″]

 

2014 Ocak Koç Burcu

1 Ocak Oğlak Burcu’nda Yeniay; (dikkat edilmesi gereken 6 aylık bir dönem, sert açılar etkili)

Bu Yeniay’da tamamıyla kariyerinize odaklanacaksınız. 1 Ağustos’a kadar meslek hayatınızda ve ortaklıklarda güç savaşları, değişim dönüşüm temaları görülebilir.

Kariyeriniz ile ilgili ortaklarla yeni projelere imza atarken dikkat etmeli, ılımlı ve sakin olmaya özen göstermelisiniz.

Olası anlaşmazlıklarda hakkınızı korurken gerilimi yükseltirseniz karşı tarafın sessiz kalmayacağını bilmeli, ona göre adımlarınıza dikkat etmelisiniz.

Bu süreç içerisinde kendi başınıza hareket etmemeye önem göstermeli, karar alırken karşı tarafın önerilerine de kulak vermelisiniz.

 

2014 Ocak Boğa Burcu

1 Ocak Oğlak Burcu’nda Yeniay; (dikkat edilmesi gereken 6 aylık bir dönem, sert açılar etkili)

Ağustos’a kadar hayatınızda değiştirmek istediğiniz konularda bir takım yeni adımlar atacak ve girişimlerde bulunacaksınız.

Bu dönemde yurt dışı bağlantılı işler, yabancılarla yapılacak ortaklıklara dikkat etmelisiniz. Hayatınızda radikal değişim ve dönüşümler yaşadığınız bu süreçte, geleceğe yönelik ciddi planlar yapabilirsiniz.

Kardeşleriniz, yakın çevreniz, akrabalarınızla ilgili ortak kazanımlarda güç savaşları yaşamanız mümkün.

Olası bir anlaşmazlıkta hakkınızı isterken gerilimi yükseltirseniz karşı tarafın sessiz kalmayacağını bilmeli ona göre adımlarınızı atmalısınız.

 

2014 Ocak İkizler Burcu

1 Ocak Oğlak Burcu’nda Yeniay; (dikkat edilmesi gereken 6 aylık bir dönem, sert açılar etkili)

Yeniay, Plüton, Merkür, Venüs ile kavuşum halinde olduğu için tüm dikkatiniz finansal kaynaklarınızda olacak.

2014 Ocak itibariyle ortaklarla beraber edindiğiniz kazançlar, başkalarının kaynakları, bankalarla yapılan işlemler, vergiler, alacak verecek konularında bir takım yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Hayallerinizi gerçekleştirmek, kişisel zevklerinizi tatmin etmek adına bankadan kredi çekmiş, arkadaşlarınızdan borç para almış olabilirsiniz.

Bu dönemde parasal kaynaklarınızın yetersizliği sebebiyle,  içsel anlamda gizli kalmış, unutulmuş duygular yüzeye çıkabilir, kendinizi çaresiz hissetmenize neden olabilir.

Aşk, iş, finansal kaynaklar, sosyal yaşamla ilgili konularda sürpriz gelişmeler, duygusal anlamda yenilenmenizi sağlayacak durumlarla karşı karşıya kalmanız mümkün.

 

2014 Ocak Yengeç Burcu

1 Ocak Oğlak Burcu’nda Yeniay; (dikkat edilmesi gereken 6 aylık bir dönem, sert açılar etkili)

Yeniay, Plüton, Merkür, Venüs ile kavuşum halinde olduğu için; eş, ortaklarla ilgili mevzularda gerçekleri görme ve olası durumlara karşı değişiklikleri göğüsleme süreci içerisinde olacaksınız.

Adli davalar, hak, hukuk gibi konularda bazı adımlar atmanız gerekebilir, özellikle avukat, danışmanlarla birebir ilişkiler kurduğunuz her türlü konu bu ayın gündem maddesi olabilir.

Geçmiş yıllara ait konuların ortaya çıktığı ve bunların sonuçları ile yüzleşmek durumunda kaldığınız bu dönem zarfında bilirkişilerden yardım almak işlerinizi kolaylaştıracaktır.

Her olasılığı göz önünde bulundurarak sizi zor duruma düşürmek için çaba sarf edenlere karşı da uyanık olmalısınız.

 

2014 Ocak Aslan Burcu

1 Ocak Oğlak Burcu’nda Yeniay; (dikkat edilmesi gereken 6 aylık bir dönem, sert açılar etkili)

Yeniay, Plüton, Merkür, Venüs ile kavuşum halinde olduğu için işiniz, çalışma arkadaşlarınız ile ilgili konularda gerçekleri görme ve olası durumlara karşı değişiklikleri göğüsleme süreci içerisindesiniz.

Bu dönem zarfında sağlığınız, astlarınız ve gündelik hayatınızla ilgili yapmak zorunda olduğunuz işler gündem maddesi olabilir.

Ofis içinde titiz ve prensipli bir şekilde işinize konsantre olarak çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz.

Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; Jüpiter’in karşıt açısından dolayı ani çıkacak problemlere hazırlıklı olmanızdır.

Abartılı tavırlardan kaçınmalısınız. 

 

2014 Ocak Başak Burcu

1 Ocak Oğlak Burcu’nda Yeniay; (dikkat edilmesi gereken 6 aylık bir dönem, sert açılar etkili)

Yeniay, Plüton, Merkür, Venüs ile kavuşum halinde olduğu için; yeteneklerinizi keşfettiğiniz ve neler yapabileceğinizi idrak ettiğiniz bir sürecin içine gireceksiniz.

Bu dönemde işinizle ilgili konularda yapmak istedikleriniz ve başkalarının kaynaklarıyla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız.

Kendi yeteneklerinizle para kazanma konularında sabırsızlık göstermemeli, aldığınız sorumlulukların bilincinde olarak azimle çalışmalısınız.

Aşk ve çocuklar ile ilgili konularda odaklanacağız hususlar arasında olacak ve bir takım yeni başlangıçlar yapmak isteyeceksiniz.

Önemli olan başarmak istediğiniz projelerde ilerlemek adına fazla detayların içinde boğulmamak ve kendinizi hırpalamamaktır.

 

2014 Ocak Terazi Burcu

1 Ocak Oğlak Burcu’nda Yeniay; (dikkat edilmesi gereken 6 aylık bir dönem, sert açılar etkili)

Bu Yeniay, Plüton, Merkür, Venüs ile kavuşum halinde. Ev ve aile yaşamınız, ebeveynlerle ilgili konularda değişimlerin devam ettiği bir sürecin içindesiniz.

Bu zaman zarfında evinizde tadilat, tamirat işleri yapılabilir ya da yeni bir eve taşınmak isteyebilirsiniz.

Enerjinizin artması ile birlikte mücadele etmeniz gereken konularda kendinizi dengeleyemezseniz birçok terslikle yüzleşmeniz söz konusu olabilir.

Çocuklukta yaşadığınız acı deneyimlerinizi irdelemeniz içinizde baskı ile gelen değişim ve dönüşümlere neden olabilir.

 

2014 Ocak Akrep Burcu

1 Ocak Oğlak Burcu’nda Yeniay; (dikkat edilmesi gereken 6 aylık bir dönem, sert açılar etkili)

Yeniay, Plüton, Merkür, Venüs ile kavuşum halinde olduğu için eğitim, öğretim konularına odaklanarak, yeni atılımlar yapabilirsiniz.

İnsanlara faydalı olacak seminerler düzenlemeniz, sahip olduğunuz bilgileri paylaşmanız mümkün.

Bu dönem kitap yazmak ve yayınlamak gibi hedefleriniz olabilir. İnançlarınız doğrultusunda fikirlerinizi savunurken karşıt fikirli kişilere karşı baskıcı olmaktan kaçınmalısınız.

Herkesin sizinle aynı fikirde olmayacağı görüşünü kabullenmelisiniz.

Kendi yetenekleriniz, sahip olduğunuz bilgiler ne kadar özel olsa da çevrenizdeki kişilerin algılama kapasiteleri farklı olabilir.

Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; ideallerinizin peşinde başarma hırsı ile yanıp tutuşurken mental anlamda sağlığınızın bozulmasıdır.

 

2014 Ocak Yay Burcu

1 Ocak Oğlak Burcu’nda Yeniay; (dikkat edilmesi gereken 6 aylık bir dönem, sert açılar etkili)

Bu Yeniay ile birlikte kişisel kaynaklarınız, maddi ve manevi değerleriniz konularında bir odaklanma yaşayarak, finansal anlamda değişen koşullara adapte olmaya çalışacaksınız.

Ekiple yaptığınız grup çalışmalarının yoğunlaştığı bu süreçte, fikirsel olarak bir çatışmaya girebilir, güç koşullarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

Gruplarla birlikte yapılan fiziksel aktiviteler söz konusu olurken, kişisel anlamda kendinizi kıstırılmış hissedebilir, uyum göstermekte zorluk çekebilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken nokta, kendinizi olabildiğince sakin tutmaya çalışmanızdır.

Ruhen yorgun olduğunuz bu dönemde kendiniz ile ilgili kökten değişimler yaparak, rahatsız olduğunuz karakter özelliklerinizden kurtulabilirsiniz.

 

2014 Ocak Oğlak Burcu

1 Ocak Oğlak Burcu’nda Yeniay; (dikkat edilmesi gereken 6 aylık bir dönem, sert açılar etkili)

Bu Yeniay ile birlikte, kendinizi yeniden yapılandırmak isteyebilir, var olan yeteneklerinizle bir takım atılımlar yapmak isteyebilirsiniz.

Kariyerinizde vermiş olduğunuz mücadele ile yarınlarınıza ait gerçekleştirmek istediğiniz her türlü adım bu Yeniay’ın başlangıcına denk gelebilir.

Jüpiter’in ve Mars’ın sert açıları sebebiyle, dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; yaptığınız her türlü girişimde özgüveninizin yüksekliğinden dolayı, gözü kara davranarak aşırı riskler almanız olacaktır.

Ortaklarınız ve eşinizle ilgili konularda, şartları fazla zorlama ya da fırsatları yakalayamama söz konusu olabilir.

Ev ve aile hayatınızda beklenmedik değişimlere neden olacak başlangıçlar yapmanız mümkün görünüyor.

Her şeyi enine boyuna düşünmeden adım atmamanızı tavsiye ederim.

 

2014 Ocak Kova Burcu

1 Ocak Oğlak Burcu’nda Yeniay; (dikkat edilmesi gereken 6 aylık bir dönem, sert açılar etkili)

Bu Yeniay’da içe dönme ihtiyacınız artabilir, sosyal çevrenizden koparak kendinizi inzivaya çekmek isteyebilirsiniz.

Bu dönemi, yapacağınız yeni başlangıçların arifesi gibi düşünebiliriz. Başarma azminiz aşırı hırsa dönüşürse, kendi kendinizi yiyip bitirebilir ve bazı kayıplar yaşayabilirsiniz.

Kontrolünüzün dışında gelişen olaylar, geçmişte yapılan hataların muhasebesi yapılabilir.

Endişe ve korkularınızın sizi aşağı çekmesine izin vermemeli, olası sağlık problemleri yaşamamak adına temkinli olmalısınız.

Özellikle, ruhsal dengenizi korumaya bu dönem dikkat etmenizi öneririm.

 

2014 Ocak Balık Burcu

Bu Yeniay’da girmiş olduğunuz yeni çevrelerde kurduğunuz dostluklarla geleceğinize yönelik bazı başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

Güçlü insanlardan aldığınız destekle yaşam felsefenizi yenileyerek, bazı değişim dönüşümler yaşamanız mümkün görünüyor.

Dikkat etmeniz gereken nokta; size yardım eli uzatan bu kişilerin güvenilir olup olmadıklarını sorgulamanızdır.

Özellikle parasal konularda temkinli davranmalı, acele kararlar vererek sonradan pişmanlık duyacağınız işlere imza atmamalısınız.

Mesleğinizde gereken çabayı göstermeyerek gevşek davranabileceğiniz bu süreçte, yönsüzlük duygusu içinde kalarak bocalayabilirsiniz.

Aşk hayatınızı gözden geçirdiğiniz bu süreçte bir takım maniple edici olayların meydana gelmesi sizi huzursuz edebilir.

 

Sevgiyle kalın

Astrolog Jale Muratoğlu

 

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.