2014 Nisan Ayı Burç Yorumları

424

2014 Nisan Ayı  Burç Yorumları

2014 yılı boyunca iki Ay, iki Güneş Tutulması gerçekleşecek.

Ay Tutulması’nın ilki 15 Nisan 2014′te,  25 derece Terazi’de tam Ay Tutulması olarak meydana gelecek. Bu tutulmadan en çok öncü burçlar (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) etkilenecektir. Aynı zamanda yükselen burcu öncü burç olanlar ve bu burçlarda gezegenleri olanlar aynı ölçüde bu enerjilere maruz kalacaklardır. Bu tutulma 23 Ekim’e kadar sürerken, üç gezegenin Retro seyretmesi (Terazi Burcu’ndaki Retro Mars, Akrep Burcu’ndaki Retro Satürn, Oğlak Burcu’ndaki Retro Plüton) ve en zor açı kalıplarından biri olan T-karenin bu tutulmada baş rolde olması, olayların hızlı bir şekilde cereyan etmesine neden olacak. İşin içinden çıkmakta zorlanacağımız durumlarla mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Geçmişte kalan üstü örtülü konular açığa çıkarılarak sonuçlandırma yoluna gidilmesi mümkün. Ani ve hızlı gelişen olaylar hem bireysel, hem toplumsal hayatımızda değişiklikler meydana getirecektir. Bu tutulma ülkemizde görülemezken, ABD, Avusturalya, Güney Amerika ve Afrika’nın batısında gözlemlenirken, bu ülkeler daha fazla etki altında kalacaktır. Doğal afetler, toplumsal karmaşalar yaşanması, spekülasyon konularında dalgalanmaların görülmesi mümkün.

Güneş Tutulması’nın ilki ise 29 Nisan 2014′te, 8.5 derece Boğa Burcu’nda halkalı Güneş Tutulması olarak görülecek. Bu tutulmadan en çok sabit burçlar (Boğa, Aslan, Akrep, Kova) etkilenecek. Aynı zamanda yükselen burcu sabit burç olanlar ve bu burçlarda gezegenleri olanlar aynı ölçüde bu enerjilere maruz kalacaklardır.

Bu tutulma da ülkemiz tarafından görülemezken Güney Hindistan, Avusturalya, Endonezya, Antartika’dan izlenebilecek.

İkinci Ay Tutulması 8 Ekim 2014’te, 15 derece Koç Burcu’nda Tam Ay Tutulması, ikinci Güneş Tutulması ise 23 Ekim 2014’te 0.5 derece Akrep’te Parçalı Güneş Tutulması olarak gerçekleşecek.

Bu ay gerçekleşecek önemli iki tutulmanın burçlara göre etkilerini  inceleyelim.

Yükselen Burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.

2014 NİSAN AYINDA KOÇ BURCU

15 Nisan 2014 Terazi Burcu’nda Ay Tutulması; (Dolunay)

15 Nisan Terazi Burcu’nda gerçekleşecek olan Ay tutulması; Ay Düğümlerine yakın temasta meydana gelirken, öncü burçlarda görülecek olması olayların hızlı ve çabuk akacağına işaret etmekte.

Bu tutulma; güç dengelerinin sizin değil karşı tarafın elinde olduğunu, eş veya iş ilişkilerinizde yaşanacak bir takım aksiyonların, duygularla mücadelenin çok yüksek olacağını gösteriyor. Adeta kendinizi esaret altında, bastırılmış hissediyor olabilirsiniz. Sinirlerinizin demir kadar sağlam olması gereken bir dönemdesiniz. Güvendiğiniz insanların sizi yanılttığını, kandırdığını öğrenebilir, hayatın size çok adil davranmadığına şahit olabilirsiniz. Ancak şunu bir gerçek ki yaşam hakkında edindiğimiz tecrübeler en zor zamanlarda kazandıklarımızdır. Hayat kalitenizi yükseltmek için yapmış olduğunuz eylemlerin tıkanıklığı karşısında, kendinizi güçlü tutan bilinçaltınız, bu dönemi zor da olsa atlatabilecek kapasitede olduğunuzu gösteriyor.

29 Nisan 2014 Boğa Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

29 Nisan’da Boğa Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; Plüton, Neptün ve Jüpiter’in olumlu enerjileri altında gerçekleşiyor. Kendi kişisel yeteneklerinizle edindiğiniz kazançlar size ruhsal anlamda güvenlik verirken sahip olduğunuz maddi ve manevi kaynaklarınızın artışı da rahatlamanıza neden olacaktır. İş hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz yeni projeleri hayata geçirmek için adımlar atabilirsiniz. Otorite figürleri (baba, eş, patron)  ile kuracağınız diyaloglarda size karşı hissettikleri güveni boşa çıkarmayacağınıza emin olmalısınız. Eğer bu noktada kendinizde güven eksikliği hissediyorsanız elinizi taşın altına koymamalı, daha sonradan oluşabilecek ağır bedelleri hesaba katmalısınız. Bu dönem sizin için uykunuzdan bile fedakârlık ederek yoğun çalışacağınız bir dönemin habercisidir. Disiplinli olmalı, yaptığınız işin bilincinde davranmalı, mantıklı ve özverili olmaya özen göstermelisiniz. Olumsuzlukları olumluya çevirebilecek bu etkiler altında elinize geçecek fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Kendi içinizde var olan yaratıcı enerjinizi güce çevirebilir, aileden de gelebilecek destek ile parasal problemlerinize çözüm bulabilirsiniz.

2014 NİSAN AYINDA BOĞA BURCU

15 Nisan 2014 Terazi Burcu’nda Ay Tutulması; (Dolunay)

15 Nisan Terazi Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; Ay Düğümlerine yakın temasta meydana gelirken, öncü burçlarda görülecek olması olayların hızlı ve çabuk akacağına işaret etmekte.

Gündelik hayattaki sorumluluklarınızın fazla olması sizi fazlasıyla yormuş olabilir. Aceleden dolayı meydana gelecek sakarlıklara çok dikkat etmeli, özellikle trafikte seyrederken, olası kazalara karşı temkinli olmalısınız. Kardeşlerle ilgili miras konularında beklediğiniz sonuçlar olumsuz neticelenebilir. Bu süreç zarfında düşüncesizce sert konuşmalardan kaçınmalı, kavgaya sebebiyet vermemelisiniz. Sağlık ile ilgili problemler gün yüzüne çıkabilir, özellikle böbrekler ve belin alt kısımlarında meydana gelebilecek tüm hastalıklara karşı hassas olabilirsiniz. (ülser, alt karın, gastrit, böbrek taşı, üreme organları, kalçalar, bel, varisli damarlar, genital bölgeler) Gerekli tahlil ve tetkiklerinizi zamanında yaptırmanızı ve ihmal etmemenizi öneririm.

29 Nisan 2014 Boğa Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

29 Nisan’da Boğa Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; Plüton ve Jüpiter’in olumlu enerjileri altında yükselen burcunuzda (1. evinizde) meydana gelecektir. Kişisel anlamda yeni başlangıçlar yapacağınız bir dönemin habercisi. Hem zihinsel hem fiziksel anlamda yenilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi maddi anlamda güvence altına almak, sahip olduklarınızı yatırım amaçlı yurt dışına yönlendirmek arayışındasınız. Yabancılarla yapılan ortaklıklarda kazançlar elde edebilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevreyle gerilen ipler gevşeyebilir, verilmiş kararlar doğrultusunda kendinize yeni bir sayfa açabilirsiniz. Ayrıca aranızın açık olduğu akrabalarınızla huzurlu bir ortam yakalamanız söz konusu. İnançlarınızın köklü bir şekilde değişime uğrayacağı ve yapılanacağı bu dönemde güçlü kişilerden büyük destek görmeniz mümkün. Hukuksal konularda problemler görülebilir. Otorite figürleriyle ters düşmemek adına önünüze çıkan fırsatların kıymetini bilmeli, size sunulanla yetinmeyi bilmelisiniz. Neptün’ün tutulmadaki olumlu enerjileri ailevi temalarda duygudaşlık, empati kurabilme, fedakar tavırlar içinde olacağınızı göstermektedir.

2014 NİSAN AYINDA İKİZLER BURCU

15 Nisan 2014 Terazi Burcu’nda Ay Tutulması;

15 Nisan Terazi Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; Ay Düğümlerine yakın temasta meydana gelirken, öncü burçlarda görülecek olması olayların hızlı ve çabuk akacağına işaret etmekte. Beraberliğinizde içgüdüsel olarak kendinizi güvende hissedemeyebilirsiniz. Bu dalgalanmaların sizde baskı yaratması sonucunda ilişkinizde bir takım çekişmeler, mücadeleler söz konusu olabilir. Bu dönem ilişkinizi test ederek, geçmişe ait konuları masaya yatırabilirsiniz. Çocuklarınıza sağlayacağınız imkânlarla geleceklerini hazırlarken, kararlarınızda risk almadan ve beklentilerinizi çok yüksek tutmadan hareket etmelisiniz. Bu tutulmada kendinizi zihinsel olarak çok aktif hissetmenizin yaratıcılığınızı tetiklendiğine şahit olabilirsiniz. Eğitim ve öğretim ile ilgili bir alanda çalışıyorsanız (yazı yazmak, ders vermek vs.) verdiğiniz mücadeleler sonucunda karşılığını alabilirsiniz.

29 Nisan 2014 Boğa Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

29 Nisan’da Boğa Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; Plüton, Neptün ve Jüpiter’in olumlu enerjileri altında gerçekleşiyor. Hayatınızla ilgili önemli kararlar vermeden önce içsel olarak bir takım konuları sorgulayabilir, yaşamınızdaki eski kalıpları geride bırakarak yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz.  İçinizde var olan gücünüzü keşfetmek ve bunlarla bütünleşerek, yeteneklerinizin ortaya çıkarmak kendinize olan inancınızı artıracaktır. Sağlığı ile mücadele edenler olumlu gelişmelerin haberleri ile sevinebilir, bundan sonra hayatlarını daha dikkatli idame ettirmek durumunda kalabilirler. Günlük hayat içerisindeki mücadele sizi zorlarken çalışma stilinizi değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal anlamda yaşanan sıkıntılar sizi bir takım zorlukların içerisine sürüklerken dikkatli adımlarla, yeni alternatif yollara yönelebilirsiniz.  Girilecek farklı ortamlar aşkla ilgili hayatlarında boşluk yaşayanlar için güzel gelişmelerin meydana gelmesine neden olacak. Kontrolünüzün dışında gelişen olaylar karşısında direnmemelisiniz. Dost görünen arkadaş bildiğiniz insanların gerçek yüzü ile karşılaşmanız sonucunda hayal kırıklıkları yaşamanız mümkün.

2014 NİSAN AYINDA YENGEÇ BURCU

15 Nisan 2014 Terazi Burcu’nda Ay Tutulması;

Bu Ay Tutulması Ay Düğümleri’ne yakın temasta meydana gelirken, öncü burçlarda görülecek olması olayların hızlı ve çabuk akacağına işaret etmekte.

Kendinizi içe dönük, duygusal hissettiğiniz bu süreçte ev hayatınızla ilgili geçmişe ait konularla meşgul olabilirsiniz.

Bu tutulmada evinizi yenilemek, taşınmak ya da var olan mülkünüzü elinizden çıkarmak isteyebilirsiniz. Geleceğinize ait adım atmadan mutlaka detaylı bir piyasa araştırması yapmalısınız. Ani ve düşünmeden vereceğiniz kararlar daha sonrasında istemediğiniz durumlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Anne, eş ya da kadın figürleri ile alakalı bir takım olaylar gündeme gelebilir.

29 Nisan 2014 Boğa Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

29 Nisan’da Boğa Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; Plüton, Neptün ve Jüpiter’in olumlu enerjileri altında gerçekleşiyor. Geleceğinizi güven altına alma ihtiyacınız doruk noktalarda olabilir. Arkadaşlarınız, dostlarınız bu dönem size destek olmak isteyebilir, onların yardımı ile bir takım fırsatlar elde edebilirsiniz. Sizinle aynı fikre sahip kişilerle yaptığınız ekip çalışmalarından olumlu sonuçlar elde etmeniz, çevrenizdeki güçlü kişilerin yardımı ile mümkün görünüyor. Yapacağınız yurt dışı seyahatlerinden son derece etkilenerek masalsı aşkınızla romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Yıllar geçse de bu anılarınızı hatırlayarak mutlu olabilirsiniz. Çocuklarınıza göstermiş olduğunuz özverili, sabır dolu mücadele bir nebze olsa da hafiflemiş görünüyor. Onların varlıkları ile mutlu olmanız bu zorlu sürecin mükafatı. Aşk hayatınızda yaşadığınız mutluluk bazı zorlukların ket vurması nedeniyle sonuçlanamıyor olabilir.  İnancınızı yitirmeden sevdiklerinize sahip çıkmanız nedeniyle bir takım tepkilerle karşılaşmanız söz konusu. Yuvanızda bir takım değişimler meydana gelirken, ev içinde tamirat, tadilat, ev değişiklikleri yaşamış olmanız kuvvetle muhtemel.

2014 NİSAN AYINDA ASLAN BURCU

15 Nisan 2014 Terazi Burcu’nda Ay Tutulması;

15 Nisan Terazi Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; Ay Düğümlerine yakın temasta meydana gelirken, öncü burçlarda görülecek olması olayların hızlı ve çabuk akacağına işaret etmekte.

Gündelik yaşam içerisinde değişen koşullar sebebiyle hayatınızın akışında farklılıklar söz konusu olabilir. Bunun neticesi olarak duygusal anlamda bir takım dalgalanmalar hissedebilirsiniz.

Kardeşler, yakın çevre ya da akrabalar ile ilgili konularda bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Özellikle kadın figürleri ile geçmişe ait ailevi konuların gündeme gelmesi sizin üzerinizde baskı yaratabilir. Oluşabilecek olaylara karşı kendinizi dengede tutmakta zorlanabilir, zihinsel anlamda gergin olabilirsiniz.

Yapacağınız seyahatlerde özellikle trafikte meydana gelebilecek kazalara karşı dikkatli olmanızı öneririm.

29 Nisan 2014 Boğa Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

29 Nisan’da Boğa Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; Plüton, Neptün ve Jüpiter’in olumlu enerjileri altında gerçekleşiyor. Yeteneklerinizi kullanarak kendinizi gerçekleştirmek isteği içinde olabilir, kariyerinizi sağlamlaştırmak adına yeni adımlar atabilirsiniz. Üstlerinizin gözüne girmek için yapmış olduğunuz projeler bu dönemde olumlu sonuçlar vererek övgü kazanmanıza neden olabilir. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bu süreçte bu hırsla yola devam edersiniz arzu ettiğiniz zirveye ulaşmanız mümkün olacaktır. Mesleki açıdan ilerleme fırsatları yüksek olacağı için önünüze çıkan imkânları iyi değerlendirmelisiniz. Aile içinde yaşamış olduğunuz sıkıntılı süreç sizi bir takım çıkmazların içerisine sokmuş olabilir. Ruhunuzun son derece yıpranmış olması sebebiyle aile bireylerini suçlu olarak görmeniz söz konusu. Önce kendinizi içsel bir gözlem yaparak değerlendirmeli, mantıklı bir şekilde hareket etmeye özen göstermelisiniz. Aksi taktirde sonrasında pişman olacağınız ve asla düzeltemeyeceğiniz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ebeveynlerinize gereken ilgiyi göstermeniz sizi manevi açıdan tatmin edecektir.

2014 NİSAN AYINDA BAŞAK BURCU

15 Nisan 2014 Terazi Burcu’nda Ay Tutulması;

15 Nisan Terazi Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; Ay Düğümlerine yakın temasta meydana gelirken, öncü burçlarda görülecek olması olayların hızlı ve çabuk akacağına işaret etmekte.

Parasal anlamda sahip olduğunuz maddi değerler ve manevi anlamda kendinizi güvende hissetmeyebilir, bir takım duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Geçmişe ait yapmış olduğunuz girişimlerin şu anda sonuçlandığını ve bazı mücadelelerin içine girdiğinizi fark edebilirsiniz.

Bu tutulmada sağlığınız ile ilgili sorunları beslenmenizi düzene koyarak aşmanız mümkün olabilir.

Alacağınız her türlü karar kendinize vermiş olduğunuz değeri sorgulamanıza neden olacağı için adımlarınızda beklentilerinizi çok yüksek tutmamalısınız.

29 Nisan 2014 Boğa Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

29 Nisan’da Boğa Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; Plüton, Neptün ve Jüpiter’in olumlu enerjileri altında gerçekleşiyor. Yüksek ideallere ve değerlere ulaşmak isteği içinde olacağınız bu süreçte, tanışacağınız kişilerden edindiğiniz bilgiler ufkunuzu aydınlatacaktır. Yaşamın anlamını sorgulama isteği, felsefe, din konularına merak bu dönemde her zamankinden daha fazla. Gideceğiniz ülkelerde yolculuk esnasında karşılaşacağınız olaylardan yeni deneyimler elde etmeniz mümkün. Uluslararası yapılacak işler, yabancılarla alakalı mevzularda bir takım yeni başlangıçlar yapmanız ve beraberinde gelişmeler yaşamanız söz konusu. İlişkiler adına olumlu gelişmeler yaşarken birbirinize söylemekten çekindiğiniz her şeyi paylaşma noktasına gelebilirsiniz. Kişisel anlamda kitap yazmak, seminerler vermek, sahip olduğunuz bilgileri insanlarla paylaşmak bu dönem içerisinde mevzu bahis. İstediklerinizi yapabilmek adına bütçenizi arttırmak en büyük idealiniz olabilir. Bunun için gerekli motivasyonu içinizde bulacaksınız. Ancak çalışmalarınıza dört elle sarılmayı ihmal etmemelisiniz.

2014 NİSAN AYINDA TERAZİ BURCU 

15 Nisan 2014 Terazi Burcu’nda Ay Tutulması;

15 Nisan Terazi Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; Ay Düğümlerine yakın temasta meydana gelirken, öncü burçlarda görülecek olması olayların hızlı ve çabuk akacağına işaret etmekte.

Evlilik, ortaklıklar, ilişkiler konularında bir takım farkında-lıklar yaşadığınız bu süreçte içgüdüsel olarak kendinizi güvende hissedemeyebilirsiniz. Sizi zorlayanlara karşı dengede durmakta güçlük çekebilir ve mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi kontrol altında tutmalı, olası kavgalara karşı temkinli olmalısınız. Olumsuz adımlar atarsanız yaptıklarınızın size geri döneceğini bilmelisiniz. Özellikle kadın figürleri ile ilgili hususlarda bir takım olaylar gündeme gelebilir.

Bu tutulma yükselen burcunuzda olduğu için sağlığınız ile ilgili bazı rahatsızlıkların ortaya çıkması ihtimalini göz önüne alarak rutin kontrollerinizi yaptırmalısınız.

29 Nisan 2014 Boğa Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

29 Nisan’da Boğa Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; Plüton, Neptün ve Jüpiter’in olumlu enerjileri altında gerçekleşiyor. Bilinçaltınızda yatan gizli kalmış duygularınızla yüzleşeceğiniz bu süreçte korkularınızla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Özgüveniniz ile ilgili bir takım sorunlar yaşıyorsanız bu dönem zayıflıklarınızın üzerine gitmelisiniz. Kendinize vermiş olduğunuz değeri yükseltmek yapacağınız işlerle doğru orantılı olacağından bu dönemin size getireceği fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Başkalarının kaynaklarını kullanarak kendi gücünüzü ortaya çıkartmanız söz konusu. Eş ve ortaklaşa kullanılan kaynakların altının çizildiği bu dönemde temkini elden bırakmamanız son derece önemli. Güvenlik temalarının ön plana çıkması sebebiyle geleceğinizi garantileme arzunuz yükseleceği için bir takım yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Ortak hareket etmek zorunda kalma olasılığın yüksek olacağı için karşı tarafın size söyleyeceği şeylere kulaklarınızı tıkamamaya özen göstermelisiniz. Atacağınız her adımda bilirkişilerden akıl almayı ihmal etmemeli ve kontrollü bir şekilde hareket etmelisiniz.

2014 NİSAN AYINDA AKREP BURCU

15 Nisan 2014 Terazi Burcu’nda Ay Tutulması; (Dolunay)

15 Nisan Terazi Burcu’nda gerçekleşecek olan Ay tutulması; Ay Düğümlerine yakın temasta meydana gelirken, öncü burçlarda görülecek olması olayların hızlı ve çabuk akacağına işaret etmekte. Kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylar duygusal olarak sizi yıpratıyor olabilir. Geçmiş dönemlerde doğru zamanda doğru kararlar verilmemişse, aniden ortaya çıkan problemlerle boğuşmak zorunda kalabilirsiniz. Almış olduğunuz sorumlulukların ağırlığından dolayı üzerinizde oluşan baskı duygusal anlamda zorlanmalara neden olabilir. Kendinizi yalnız hissedebilir, içe çekilerek hatalarınızla yüzleşmek durumunda kalabilir, huzuru yakalamak isteyebilirsiniz. Gizli düşmanların ortaya çıkması ve bunlarla mücadele etmek durumunda kalmanız sizi yıpratabilir. Sosyal ortamda bulunmak bu süreç zarfında size zor gelecektir. Ay sağlığımızı da temsil ettiği için bu tutulmada bazı beklenmedik sağlık sorunları gündeme gelebilir. Özellikle kadınsal hastalıklar, mide, göğüsle ilgili problemler çıkabilir. Erken teşhis adına kontrollerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim. Uranüs’ün karşıt açısı sakarlıktan dolayı olası kazalara, sakatlanmalara dikkat çekmekte. Özellikle günlük hayat içerisinde trafikte oluşabilecek tehlikeli durumlara karşı temkinli olmalısınız.

29 Nisan 2014 Boğa Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

29 Nisan’da Boğa Burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması Plüton, Neptün ve Jüpiter’in olumlu açıları altında gerçekleşiyor. Evlilik ve ortaklıklar ile ilgili konularda bir takım yeni koşullar ortaya çıkabilir. Almış olduğunuz sorumlulukların bilincindeyseniz ve bunlarla baş edebiliyorsanız yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. Merkür’ün bu tutulmada başrolde olması ortaklık ya da evlilikle ilgili bir takım sözleşmelerin gündeme gelebileceğini göstermekte. Bu süreçte ikili ilişkilerde karşı tarafla uyum içinde olmaya çalışmalısınız. Güneş Satürn karşıtlığı; kendinize olan güveniniz tam ise sizden başarılı olmak için çok çalışmanızı, disiplinli olmanızı ve görev bilincinde davranmanızı isteyecektir. Eğer kendinize güvenmiyorsanız bu dönemde hiçbir şeye adım atmayın, desteğini alabileceğinize inandığınız otorite figürlerinden yardım alamayabilirsiniz. Şunu bilmelisiniz ki; altından kalkamayacağınız zorlu işler sizi sandığınızdan daha fazla yorabilir, sağlığınızı tehdit edebilir. Yorgun hissetmenizden dolayı da hayatınızın kalitesi düşebilir. Yapmak isteyeceğiniz seyahatler için kendinize imkan hazırlamalı, önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeyi ihmal etmemelisiniz.

2014 NİSAN AYINDA YAY BURCU      

15 Nisan 2014 Terazi Burcu’nda Ay Tutulması;

15 Nisan Terazi Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; Ay Düğümlerine yakın temasta meydana gelirken; öncü burçlarda görülecek olması, olayların hızlı ve çabuk akacağına işaret etmekte.  Geleceğinizle ilgili yapmak isteklerinizi hayata geçirmekte zorlandığınız, kararsız kaldığınız bu süreçte, sosyal çevrenizden gerektiği kadar destek alamayabilirsiniz. Bu durum karşısında, kendinizi çıkmazda hissetmeniz üzerinizde baskı oluşturabilir. Parasal anlamda yetersiz olmanız ve ideallerinizi gerçekleştirememeniz sizi aşağı çekmemelidir. Her durumu kabullenerek uygun zamanı beklemeniz çok önemli. Arkadaş ilişkilerinizdeki istikrarsız tavırlar duygusal yönde dalgalanmalar yaşamanıza ve ruhsal boyutta etkilenmenize neden olabilir. Kadın figürleri ile ilgili temalar ve ailevi konular bu dönemde gündeminizi meşgul edebilir.

29 Nisan 2014 Boğa Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

29 Nisan’da Boğa Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; Plüton, Neptün ve Jüpiter’in olumlu enerjileri altında gerçekleşiyor. İş ortamınızda arkadaşlarınızla beraber yapmış olduğunuz işlerin yoğunluğu sizi baskı altına alabilir. Bu dönemde emek vererek yapılan faaliyetlerin karşılığı kariyerinizde yükselmenize neden olacağı için yoğun çalışmaktan kaçınmamalısınız. Güneş Satürn karşıtlığı; gündelik yaşamın yoğunluğu içerisinde beden ve ruh sağlığınızı iyi dengelemeniz gerektiğinin altını çizmekte. Aksi taktirde, ruhsal problemler yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Günlük hayat içerisinde yeni bir plan yaparak yaşamınıza şekil vermek isteyebilir, sevmediğiniz şeylerle artık uğraşmaktan vazgeçebilirsiniz. Yeni alternatif yollara gitmeniz söz konusu olabilir. Bağımlı olduğunuz kişilerin tepkileri ile karşılaşmanız mümkün. Grup halinde hareket etmek zorunda kalmanız sizin gibi özgürlüğünü seven biri için zorlayıcı olsa da, kabullenici davranarak hareket etmeniz son derece önemli. Motivasyonunuzu elden bırakmayarak disiplinli çalışmaya devam etmelisiniz.

2014 NİSAN AYINDA OĞLAK BURCU

15 Nisan 2014 Terazi Burcu’nda Ay Tutulması;  (Dolunay)

15 Nisan Terazi Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; Ay Düğümlerine yakın temasta meydana gelirken, öncü burçlarda görülecek olması olayların hızlı ve çabuk akacağına işaret etmekte.

Kariyeriniz ile ilgili almış olduğunuz kararlarda bir takım farkındalıklar yaşarken, yapmış olduklarınız duygusal anlamda dalgalanmalara neden olabilir.

Aile içinde ya da ebeveynlerinizle ilgili (özellikle kadınlar) bir takım sürpriz gelişmeler meydana gelirken bu olaylar karşısında kendinizi dengede tutmakta zorlanabilirsiniz.

Evlilik ve ortaklıklarla ilgili konularda mücadele etmeniz gereken hususlar gündeme gelebilir. Kendinizi ortaya koyarken dengede durmaya çabalamalı, olası kavgalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz. 

29 Nisan 2014 Boğa Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

29 Nisan’da Boğa Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; Plüton, Neptün ve Jüpiter’in olumlu açıları altında gerçekleşiyor. Aşk hayatınızı kısıtlayan bir takım olaylarla mücadele edebilir, ileriye yönelik ciddi kararlar verebilirsiniz. Çocuklarınızın yeteneklerini keşfetmek ve onları doğru yönlendirmek gelişimleri açısından fayda sağlayacaktır. Ancak onların taleplerini de değerlendirmeye özen göstermelisiniz. Birlikte yapacağınız seyahatler, aranızdaki iletişimin kuvvetlenmesine sebep olacaktır. Güneş Satürn karşıtlığı yaşayacağınız bu süreçte; kendinizi gerçekleştirmek, yapabileceğiniz şeyleri ortaya koymak olgusu içinde davranırken, inancınızı tam ve özgüveninizi yüksek tutmalısınız. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde bazı sorunların ortaya çıkması canınızı sıkabilir. Kolektife yönelik yapacağınız ve yine sorumlulukların altına gireceğiniz bir dönem başlangıcındasınız. Üstesinden gelebileceğinize inandığınız işlere girişmenizi tavsiye ederim. Geleceğinizi güven altına almak adına yatırım yapmak isteğinizi değerlendirmelisiniz. Çevrenizden bu konuda büyük destek görebilirsiniz. Aşk hayatınızda beklediğinizi ilgiyi karşı taraftan fazlasıyla göreceksiniz.

2014 NİSAN AYINDA KOVA BURCU

15 Nisan 2014 Terazi Burcu’nda Ay Tutulması;

15 Nisan Terazi Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; Ay Düğümlerine yakın temasta meydana gelirken, öncü burçlarda görülecek olması, olayların hızlı ve çabuk akacağına işaret etmekte. Uzak yollara yapılan yolculuklar, yurtdışı bağlantılı işler, yüksek eğitim hayatınız, yaşam felsefenizle ilgili konularda bir takım farkındalıklar yaşayarak, bazı kararlar alabilirsiniz. Yaşadığınız yerde kendinizi güven içinde hissetmemeniz,  ortama yabancılaşmanız içsel olarak dalgalanmanıza neden olabilir. Yabancılarla ilgili yapmış olduğunuz çalışmalarda yolunda gitmeyen olaylar gün yüzüne çıkabilir. Alacağınız kararlarda fazla risk almadan hareket etmeli ve beklentilerinizi çok yüksek tutmamalısınız.

Yükseköğretim, eğitim, basın yayın, medya ve hukuki konularda da ani, beklenmedik, sürpriz gelişmeler yaşayabilir, bu konularda mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

29 Nisan 2014 Boğa Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

29 Nisan’da Boğa Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; Plüton, Neptün ve Jüpiter’in olumlu enerjileri altında gerçekleşiyor. Bu dönemde, ailenizle ilgili geçmişe ait üstü örtülü konular gündeme gelebilir. Yerleşim ile ilgili bir takım planlar, ev değiştirme, ev içinde yapılacak tadilatlar söz konusu. Bu tutulmada her zamankinden daha fazla evinizde dostlarınızı ağırlamak isteyebilirsiniz. Güneş ve Satürn karşıtlığı sebebiyle; kariyerinizde almış olduğunuz sorumluluklar, içsel olarak üstünüzde baskı yaratabilir. Bu baskıyı, aile üyeleri ve ebeveynlerinizden aldığınız destekle azaltmayı, kendinizi güven içinde hissetmeyi arzulayabilirsiniz. Bu süreçte, bu duyguları yakalamanız zor olsa da; onların arkanızda var olduğunu bilmek bile size iyi gelecektir. Hayat felsefenizle ilgili karar almakta zorlandığınız bu süreçte kendinizi gereğinden fazla kasarak yön bulmaya çalışmaktan vazgeçmelisiniz. Hareket etmekte güçlük çekmeniz ne yöne gideceğinizi bilememenizden kaynaklanabilir. Sabırlı olmalı, bu dönemi dinlenme ve geleceği planlama olarak değerlendirmelisiniz. Bir süre sonra yapmak istediklerinizi ortaya koyabilecek durum ve şartlarla karşılaşabileceksiniz.

2014 NİSAN AYINDA BALIK BURCU

15 Nisan 2014 Terazi Burcu’nda Ay Tutulması;

15 Nisan Terazi Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; Ay Düğümlerine yakın temasta meydana gelirken, öncü burçlarda görülecek olması olayların hızlı ve çabuk akacağına işaret etmekte.

Paylaşılan maddi ve manevi kaynaklar konusunda bir takım farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Başkalarının imkânlarını kullanarak iş yapıyorsanız bazı mücadeleler içerisine girebilirsiniz.

Banka kredisi, alacak verecek, borç, vergi gibi konularda yolunda gitmeyen olayları fark edebilirsiniz. Parasal konularda değişen koşullar sizin dengede kalmanızı zorlaştırarak üzerinizde baskı yaratabilir.

Geçmişe ait miras ile ilgili mevzular gündeme gelebilir ve bu konuları çözmek amacıyla efor sarf etmek durumunda kalabilirsiniz. Aniden karşınıza çıkacak olaylarda kendinizi güçlü tutmalı, aşırı tepkiler vermemeye dikkat etmelisiniz. Gerginliğinizi ve öfkenizi kontrol edemezseniz sonuçlarına katlanmak durumunda kalabilirsiniz.

29 Nisan 2014 Boğa Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

29 Nisan’da Boğa Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; Plüton, Neptün ve Jüpiter’in olumlu enerjileri altında gerçekleşiyor. Bu tutulmada günlük hayatınızın her zamankinden daha yoğun aktığına şahit olabilirsiniz. Akrabalarınızla, kardeşlerinizle iletişiminizin fazla olacağı bir dönemdesiniz. Komşularınızla beraber apartmanınızla ilgili bir takım kararlar almak üzere görüşmeler yapabilirsiniz. Güneş Satürn karşıtlığı sebebiyle; eğitim ve öğretim hayatınızda almış olduğunuz sorumlulukların fazlalığı karşısında strese girebilirsiniz. Ancak bunların altından başarı ile kalkabilirseniz ileriye yönelik ideallerinizi gerçekleştirme fırsatı yakalayabileceğinizi bilmelisiniz. Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızdan destek görmeniz söz konusu. Belli bir amaca hizmet ediyorsanız ve toplum adına faydalı olmak için mücadele gösteriyorsanız bulunduğunuz çevreyi sorgulayarak hareket etmeli ve ona göre adımlarınızı atmaya dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşarken bir takım problemlerle karşılaşmanız ve mücadele etmek durumunda kalmanız söz konusu. Olayları mantık süzgecinden geçirerek davranışlarınızı düzenlemeli ve kararlarınızı ona göre almalısınız.

Aydınlanma yolunda ilerlerken, Astroloji’nin ışığı yolunuza rehber olsun

Astrolog Jale Muratoğlu

Sevgiyle Kalın

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.