2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları

545

2014 Mayıs Ayı  Burç Yorumları

koc_mayis_burc_yorumlariKOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

14 Mayıs Akrep Burcu’nda Dolunay;

Hayatınızla ilgili değişen koşullar, yapmış olduğunuz kökten dönüşümler eski kalıpları birer birer yıkmış bulunmakta. Özellikle ilişkilerinizde tüm detayların gözler önüne serildiği, alınacak kararların zor da olsa uygulamaya konulacağı bu süreçte sizi rahatsız eden her şeyi hayatınızdan çıkaracaksınız. Dengenizi bozan olaylar karşısında ilişkilerin gerileceği, ani patlamalar yaşayabileceğiniz ve olaylara son noktayı koyabileceğiniz bir durumda olabilirsiniz. Özgürlük ihtiyacınız sınırları zorlasa da bu enerjileri kontrol edebilirseniz. Hayatınızla ilgili devrim yaparken itidalinizi koruyabilirsiniz.

20 Mayıs – 27 Temmuz Mars Terazi Burcu’nda direk harekete başlıyor;

Her türlü ilişki, iş ortaklıkları, adli davalar, mahkemeler ile ilgili yapılan girişimler, atılan adımların sonuçları daha akıcı şekilde hayatınıza gelecek. Özellikle hukuksal konularda sürüncemede kalan işlerinizin daha kolaylıkla hallolduğunu göreceksiniz. Evlilik dışı ilişki veya platonik bir aşk yaşıyorsanız oldukça çetrefilli bir yola girmiş olduğunuzun bilincinde olmalısınız. Meydana gelecek her türlü gelişme hem sizi hem de karşı tarafı son derece yıpratıcı ve tamiri mümkün olmayan bir duruma sokacaktır. Eğer içinizde hissettiğiniz duygularınızı kontrol altına alabilirseniz ki bu oldukça zor görünüyor, beraberliğinizdeki sorunları geçici olarak frenleyebilirsiniz. Ortak problemlerinizi kendiniz çözmek yerine karşılıklı masaya yatırmalı, dürüst bir şekilde dile getirmelisiniz.

28 Mayıs İkizler Burcu’nda Yeniay;

Yakın çevreniz, akrabalarınız arasında hakkınızda yapılacak dedikodular kulağınıza çalınabilir ve hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olabilir. Duygularınızın etkisi altına kalarak yüzleşmek adına yapacağınız görüşmeleri bir sonraki aya bırakmanız sizin açınızdan olumlu olacaktır. Bu süre içerisinde konuşarak anlaşmak imkânsız görünmekte. Kulağınıza gelen konuşmaların doğruluğuna emin olup yanlış anlaşılmalara mahal vermemelisiniz.

boga_mayis_burc_yorumlariBOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR MAYIS 14 Mayıs Akrep Burcu’nda Dolunay;

Bu Dolunay’da eşinizden, ortaklarınızdan umduğunuz kadar destek göremeyebilirsiniz. Toplum önünde kendinizi ispatlama adına kariyerinizle ilgili yapmış olduklarınız sizi içsel anlamda çok heyecanlandırabilir. Dikkatsizlik nedeniyle meydana gelebilecek kazalara karşı kendinizi korumalısınız. Bu süreç zarfında kişiliğinizi derinden inceleme fırsatı elde edebilir, duygusal anlamda bir takım farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bir amaç için gösterdiğiniz faaliyetlerde kendinizi eleştirmeniz, özgüveninizin azalmasına, depresif ve mutsuz hissetmenize neden olabilir. İçinde bulunduğunuz durum sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

20 Mayıs- 27 Temmuz Mars Terazi Burcu’nda direk harekete başlıyor

Gündelik hayat içerisinde işlerinizin daha rahat akacağı bu süreçte yapmak istediklerinizi hızla bitirme imkânı bulacaksınız. İş çevreniz, ofis içindeki arkadaşlarınızla yaptığınız projelerde kendinizi aktif ve enerjik bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Önemli olan harekete geçmekte geç kalmamanız ve kararlı bir şekilde hedefinize odaklanmanızdır. Sağlık açısından nispeten daha olumlu bir dönemdesiniz, ancak tedbirli olmayı elden bırakmamalısınız. Karşınıza sizi kızdıran, zorlayan insanlar çıktığı takdirde kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Direnç gösterirseniz olayların daha çıkmaza gireceğini bilmeli, ihtiyatlı davranmaya özen göstermelisiniz.

28 Mayıs İkizler Burcu’nda Yeniay;

Kendinizi güven altına almak, sahip olduğunuz maddi kaynakları arttırmak için zihninizde bir takım fikirler oluşabilir ve yeni atılımlar yapabilirsiniz. Yeni projelerinizi hayata geçirme heyecanı içinde olmanız yanlış insanlara yönelmenize neden olabilir. Sözleşmeleri iyi okumalı, her türlü aldatılmaya karşı dikkatli olmasınız. Kolay kazanç elde etmek adına riskli yollara sapmamaya özen göstermelisiniz. Yapmış olduğunuz işlerin sonuçlanması kendinize verdiğiniz değeri sorgulamanıza neden olacaktır.

ikizler_mayis_ayi_burcİKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER MAYIS 14 Mayıs Akrep Burcu’nda Dolunay;

Plüton ve Jüpiter’in desteği ile birlikte, kariyere yönelik sağlam ve kalıcı adımlar atmaktasınız. Bu dönem çok çalışıp az kazandığınızı düşünebilirsiniz. Gündelik hayatın angarya işlerini halletmek sizi duygusal anlamda yorsa da başardığınız işlerden yaşadığınız tatmin duygusu mutlu hissettirtecek. Gelişme arzusu içinde olan ruhunuz yüksek beklentiler ile doluysa hayal kırıklığı yaşamanız mümkün. Geniş bir vizyona sahip olmanız, motivasyonunuzun sağlam olması sizi ayakta tutan en önemli unsur. Bu dönemde karşılıklı görüşmeler yapabilir, önemli anlaşmalara imza atabilirsiniz. Satürn ve Mars’ın Retro’sunu dikkate almanızı şartıyla, borçlarınız varsa kapatabilir, kariyerinizden gelebilecek kazançlar ile rahatlayabilirsiniz.

20 Mayıs – 27 Temmuz Mars Terazi Burcu’nda direk harekete başlıyor

2 Mart – 20 Haziran arası Mars’ın Retro’su sebebiyle borsa, spekülasyon konularında hiçbir atılım, girişimde bulunmayın. Aşk ve çocuklarla ilgili hususlarda kendinizi ortaya koyarken daha dengeli hareket edebilirsiniz. 27 Temmuz Mars’ın Akrep Burcu’na geçmesi ile birlikte gelecekle ilgili planlarınızı daha akıcı bir şekilde yola koyabilir, işiniz gereği üstlendiğiniz sorumlulukları kolay bir şekilde yerine getirdiğinizi gözlemleyebilirsiniz.

28 Mayıs İkizler Burcu’nda Yeniay;

Bu dönem yeni başlangıçlar yapmak adına kendinizi yenilemek arzusunda olacaksınız. Fiziksel enerjinizin çok yüksek olduğu bu süre zarfında kendinize olan güveniniz artacak ve yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için türlü yollar bulabileceksiniz. Kariyerinizle ilgili konularda kimi zaman yönünüzü kaybetmeniz sizi zorlayabilir. Otorite figürleri ile alakalı aldanma, aldatılma hisleri içerisinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizi dile getirmekte zorlanıyorsanız, yazarak içinizi dökebilir, rahatlayabilirsiniz. Bu Yeniay’da yakın çevreniz ile ilgili bazı konuların kafanızı kurcalaması ve onlarla ilgili bazı gelişmeler yaşamanız mümkün. Gereken zamanı ayıramamanız size sıkıntı verebilir ve bunun rahatsızlığını içinizde yaşayabilirsiniz. Katılmak istediğiniz konferanslar, çeşitli eğitimler hakkında arkadaşlarınızdan fikir alabilirsiniz.

yengec_mayis_ayi_burcYENGEÇ  VE YÜKSELEN YENGEÇLER MAYIS 14 Mayıs Akrep Burcu’nda Dolunay;

Sosyal aktiviteler, organizasyonlarla beraber aşk hayatınız, çocuklarınız ile ilgili konularda bazı farkındalıklar yaşayacaksınız. Duygusal anlamda derin değişim ve dönüşümler içinde olduğunuz bu günlerde, kıstırılmış ve yalnızlık hisleri ile dolu olabilirsiniz. Aradığınız şefkati bu dönem bulmakta zorlanabilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bu süreçte sorunlarınızla tek başına mücadele edemiyorsanız bir uzmandan destek almanız uygun olacaktır. Yuva ile ilgili halledilmesi gereken bir takım konular da bu Dolunay’ın gündem maddesidir.

20 Mayıs – 27 Temmuz Mars Terazi Burcu’nda direk harekete başlıyor

Ev, gayrimenkul, ebeveynler ile ilgili konularda yaptığınız girişimlerin daha kolay aktığı bir dönemdesiniz. Mars Terazi’de gücünü çok dengeli kullanamadığı için yine de bazı pürüzlerle karşılaşmanız olasıdır. Ruhunuzun derinliklerinde yatan gerçek kişiliğinizle yüzleşmeniz sebebiyle kendinize içten öfke duyabilirsiniz. Gerçek duygularınızı ifade etmekte zorlanmanız, hissettiğiniz öfke ve kızgınlığı aile üyelerinize yansıtarak ev içinde gerginlikler yaşanmasına neden olabilir.

28 Mayıs İkizler Burcu’nda Yeniay;

Bilinçaltınızda hapsetmiş olduğunuz korkuların gün yüzüne çıktığı, kendinizi güvensiz hissettiğiniz bu süreçte yaşadığınız belirsizlikler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Ruhsal hastalıklara açık olacağınız bu Yeniay’da kendinizi motive etmeli, her kapanan kapının ardından yenilerinin açılacağını düşünerek moralinizi yükseltmelisiniz. Duygularınızın yoğunluğu sebebiyle olayları abartılı, bire bin katarak algılamanız söz konusu olabilir.

A_aslan_mayis_ayi_burcSLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR MAYIS 14 Mayıs Akrep Burcu’nda Dolunay;

Bu Dolunay’da evinizde zaman geçirmek isteyebilir, ev işlerine yönelebilirsiniz. Kendinizi duygusal anlamda boşlukta hissedebilir, güvenlik ihtiyacınızın yetersizliği ile yüzleşebilirsiniz. Ebeveynleriniz ya da aileniz ile ilgili konularda kendi kusurlarınızla yüzleşmek acı çekmenize neden olabilir. Jüpiter’in yardımıyla kendi yaralarınızı kendiniz sarabilirsiniz.

20 Mayıs – 27 Temmuz Mars Terazi Burcu’nda direk harekete başlıyor;

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, komşular ile ilgili yolunda gitmeyen olaylarla nispeten daha kolay baş edebileceksiniz. Mars Terazi’de gücünü çok dengeli kullanamadığı için yine de bazı pürüzlerle karşılaşmanız olasıdır. Zihinsel konularda sizi çok yoran projelerle uğraşıyorsanız bunları toparlamak daha külfetsiz olacaktır. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; kararsızlık içerisine düşmemek ve tembellik yapmamaktır. İşinizle ilgili bilgi alış verişinde bulunmak amacıyla yapacağınız kısa seyahatler gündeme gelebilir.

28 Mayıs İkizler Burcu’nda Yeniay;

Sosyal hayatınızın hareketlendiği, organizasyonlarda boy göstereceğiniz bu Yeniay’da Neptün’ün sert açısından dolayı beklentilerinizi bulamayarak hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın gerçek yüzünü görmeniz size acı verebilir. Ekipçe giriştiğiniz işlerde dalgınlıktan dolayı bazı aksaklıklar, gecikmeler söz konusu olabilir. Yarınlarınızla ilgili gerçekleştirmek istediklerinize ulaşamama hissi cesaretinizi kırabilir.

basak_mayis_ayi_burcBAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR MAYIS 14 Mayıs Akrep Burcu’nda Dolunay;

Bu Dolunay ile birlikte farkındalığınız kardeşler, yakın çevre, akrabalar konularında olacaktır. Aile, eş,  yuva ile ilgili konuları da içine alan mevzularda şartlarınızı zorlayan durumlar söz konusu olabilir. Enerjinizin çok yüksek olması ve hissettiğiniz güven duygusu yakın çevrenizdekilere hoyrat ve düşüncesizce hareket ettirtebilir. Sonrasında suçluluk duymamak adına etrafınızdaki kişileri kırmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca riskli girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Duygusal anlamda ailenize (özellikle annenize) duyduğunuz ihtiyacı fazlasıyla hissetmektesiniz. Bu dönemde arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle beraber olmak size güven verebilir. Evinizde vereceğiniz davetler içsel anlamda huzurunuzu arttırabilir.

20 Mayıs – 27 Temmuz Mars Terazi Burcu’nda direk harekete başlıyor

Bu dönemde kendiniz için yapacağınız harcamalarda kontrolsüzce ve aşırılığa kaçmamaya özen göstermelisiniz. Merkür ile Mars’ın olumlu açısı sebebiyle kariyeriniz ile ilgili anlaşmalar yaparken Retro etkisini düşünerek yanlış tutumlar sergilememeli, harekete geçmekte geç kalmamalısınız. Danışmanlarınızın fikirlerine kulak vermenizi öneririm. Parasal anlamda ortaklaşa yapacağınız işler varsa fazla iyimserlikten dolayı sorumluluklarınızdan bu dönem kaçmak isteyebilir, tembellik ederek düşüncesiz ve mantıksız hareket edebilirsiniz.

28 Mayıs İkizler Burcu’nda Yeniay;

28 Mayıs’taki Yeniay; toplum önündeki yerinizi, kariyerinizi ilgilendiren 10. Evinizde gerçekleşiyor. Bu dönemde hayatınızda önemli yeri olan otorite figürleri ile aranızda bir takım ego problemlerinden dolayı sorunlar çıkabilir. Mesleğinizle ilgili yön duygunuzu kaybetmeniz, geçici problemlere takılmanız sebebiyle işle alakalı sıkıntıları eve taşımamaya özen göstermelisiniz. Özellikle kariyerinize yönelik atacağınız adımlarda ürkek davranmayarak hedefinize odaklanmalı, en ufak pürüzde işleri yarım bırakmaya kalkmamalısınız. Hayatınızdaki kadınlarla ilgili yaşadığınız hayal kırıklıklarının sebebinin onları olduğu gibi kabul etmemenizden kaynaklandığını bilmelisiniz. Bu dönem kardeşlerinizden, akrabalarınızdan, yakın çevrenizden destek görebilirsiniz.

terazi_mayis_ayi_burcTERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ MAYIS 14 Mayıs Akrep Burcu’nda Dolunay;

Bu Dolunay ile birlikte finansal ve maddi konularda şartlarınızı zorlayan durumlar söz konusu olabilir. Neptün’ün ve Jüpiter’in koruyucu enerjileri altında her türlü sorunla mücadele etme gücünü dengeli kullanmalı, çocuklarınızla ve arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda ani gelişen olaylar sizi sıkıntıya sokabilir. Duygusal anlamda kendinizi kısıtlanmış hissetmeniz hassas ve kritik bir dönemden geçtiğinizin habercisidir. Bir yere ait olma, merhamet, şefkat gibi duyguların beklentisi içinde olabilirsiniz.

20 Mayıs- 27 Temmuz Mars Terazi Burcu’nda direk harekete başlıyor

Mars Terazi’de gücünü çok dengeli kullanamadığı için bu dönemde kişisel anlamda yapacağınız her türlü girişimde kontrolsüz davranmamalı ve aşırılığa kaçmamaya özen göstermelisiniz. Kendinizi ortaya koyarken gerçek duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Hissettiğiniz öfke ve kızgınlığı aile üyelerinize, eşinize yansıtarak ev içinde gerginlikler yaşanmasına neden olabilirsiniz.

28 Mayıs İkizler Burcu’nda Yeniay;

28 Mayıs’ta Yeniay; yükseköğretim, basın yayın, felsefe yurtdışı bağlantılı yabancılarla ilgili 9. Evde gerçekleşiyor. Neptün’ün sert etkisi görünmez tehlikeleri örterken bir takım risklere girmemeniz gerektiğinin habercisidir. Yapılacak her türlü işte daha sonrasında problem yaşamamak adına emin olmadan hiçbir projeye girişmeyin. Sağlığınız ile ilgili konularda gerekli tetkikleri yaptırmanız olası problemleri aza indirecektir. Seyahate çıkmak durumunda kalırsanız karşılaşabileceğiniz kayıp, çalınma vb. durumlara karşı temkinli olmalısınız.

akrep_mayis_ayi_burcAKREP VE YÜKSELEN AKREPLER MAYIS 14 Mayıs Akrep Burcu’nda Dolunay;

Satürn’e yakın gerçekleşen bu Dolunay’da yapmış olduğunuz kişisel atılımların sonuçlanmasıyla rakiplerinizden tepkiler alabilir, cesaretinizi kıran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize olan güveninize inanmalı ve bu tarz sizi aşağı çeken durumlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Önemli olan size karşı duran kişilerin düşüncelerine gereğinden fazla kıymet vermemenizdir. Yaşadıklarınızdan ders çıkararak, daha bilinçli hareket ederek yolunuza devam etmelisiniz. Bu şekilde kendinizi ruhsal anlamda güçlü tutabilirsiniz.

20 Mayıs – 27 Temmuz Mars Terazi Burcu’nda direk harekete başlıyor

12. Evinizde transit etmekte olan Mars Terazi’de gücünü çok dengeli kullanamadığı için kendinizi yeterince mücadeleci ve güçlü bulamayabilirsiniz. Bilinçaltınızda bastırmış olduğunuz kızgınlıklarınız, geçmiş yıllardan gelen problemler, hüsranlarla savaşıyor olabilirsiniz. Bu süreç zarfında kendinize acımasızca yüklenmemeli, rahatlatıcı teknikler biliyorsanız bunları uygulamayı denemelisiniz. Sevdiğiniz bir işle uğraşıyorsanız bu dönemi daha hafif atlatabilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak isteyeceğiniz bu zamanlarda içsel huzurunuzu yakalamaya ve dinginleşmeye çalışmalısınız.

28 Mayıs İkizler Burcu’nda Yeniay;

Başkalarının kaynakları, ortaklaşa kazançlar, miras konularında bir takım yeni oluşumlar meydana gelebilir. Neptün’ün sert açısı aşk ya da çocuklar ile ilgili konularda, belirsizlikle birlikte gelen sıkıntı ve korkuları gündeme getirebilir. Bu dönemde yanlış kararlar almamak adına spekülasyon, banka kredisi, borç, alacak verecek konularına girmemenizi tavsiye ederim.

_yay_mayis_ayi_burcYAY VE YÜKSELEN YAY MAYIS 14 Mayıs Akrep Burcu’nda Dolunay;

Jüpiter’in ve Neptün’ün olumlu açıları altında gerçekleşen bu Dolunay, oldukça hassas ve kritik geçen günlerinizde destekleyici rolde olacaktır. Kendinizi duygusal anlamda kıstırılmış ve yalnız hissetmenize neden olan bu enerjiler altında sevgi ve şefkat duygularının eksikliğini hissediyor olabilirsiniz. Bu dönemin geçici olacağını bilerek teslimiyetle hareket etmeli, moralinizi yükseltmeye çalışmalısınız.

20 Mayıs – 27 Temmuz Mars Terazi Burcu’nda direk harekete başlıyor

Arkadaşlar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe ait beklentiler ve projelere yönelik işlerde, atılan adımların daha kolay sonuçlandığı bir dönemdesiniz. Mars Terazi’de gücünü çok dengeli kullanamadığı için, yine de bu konularda bazı pürüzlerle karşılaşmanız olasıdır. Kendinizi ortaya koyarken, gerçek duygularınızı ifade etmekte zorlanabilir, hissettiğiniz öfke ve kızgınlığı arkadaş çevrenize yansıtarak gruplar içerisinde gerginlik yaşayabilirsiniz.

28 Mayıs İkizler Burcu’nda Yeniay;

Eş, ortaklar, yuva temalarında bir takım hayal kırıklıkları yaşamanız, gerçekleri görmekte zorlandığınız durumlarla yüz yüze kalmanız söz konusu olabilir. Ortaklarınız ile yapacağınız her türlü anlaşmaya karşı, bilirkişilerden destek almalı, projelerinizi sonrasında hayatınıza geçirmelisiniz. İç dünyanızda huzursuzluk hissettiğiniz bu Yeniay’la birlikte kendinizi motive etmeniz çok önemli. Her kapanan kapının ardından yenilerinin açılacağını düşünerek moralinizi yükseltmelisiniz. Duygularınızın yoğunluğu sebebiyle olayları abartılı, bire bin katarak algılamanız mümkün.

oglak_mayis_ayi_burcOĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR MAYIS 14 Mayıs Akrep Burcu’nda Dolunay;

Satürn’e çok yakın gerçekleşen bu Dolunay’da, eş ya da ortaklarınızla geleceğinize yönelik yapmış olduğunuz planlar, bir takım sorumluluklar altına girmenize sebep olabilir. Sizinle aynı fikirlere sahip gruplarla yapmış olduğunuz çalışmaların ağırlığı zorlanmanıza neden olsa da, Jüpiter ve Plüton’un destekleyici açılarıyla bunlarla daha kolay baş etmeniz mümkün olacaktır. Kariyerinizde vermiş olduğunuz mücadeleniz sırasında egonuzu besler ve güç gösterilerinde bulunursanız, üstlerinizle çatışmanız söz konusu olabilir.

20 Mayıs – 27 Temmuz Mars Terazi Burcu’nda direk harekete başlıyor

Meslek ve kariyer hayatınız, sosyal statünüze yönelik konularda yaptığınız girişimlerin daha kolay aktığı bir döneme gireceksiniz. Mars Terazi’de gücünü çok dengeli kullanamadığı için, yine de bu hususlarda bazı pürüzlerle karşılaşmanız olasıdır. Üstlerinizle ilişkilerinizde kendinizi ortaya koyarken, gerçek duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Hissettiğiniz öfke ve kızgınlığı patronlarınıza yansıtarak ofis içinde gerginlikler yaşanmasına neden olabilirsiniz.

28 Mayıs İkizler Burcu’nda Yeniay;

Gündelik hayat içerisinde ya da ofisinizde iş arkadaşlarınızla yapmış olduğunuz işler, Mars’ın olumlu açısı nedeniyle çok hızlı ve rahat bir şekilde bitebilir. Dikkat etmeniz gereken nokta; dalgınlıktan kaynaklanabilecek hatalara karşı uyanık olmaktır. Bu dönemde angarya gördüğünüz işleri tamamlayabilirsiniz. Neptün’ün sert açısı altında gerçekleşen bu Yeniay, ruh halinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Bilinçaltınızda yatan yükleriniz sizi bir kaosun içine çekerken, zihninizde yanlış muhakemeler yaparak, kolay etki altında kalabilir, doğru kararlar vermekte zorlanabilirsiniz.kova_mayis_ayi_burcKOVA VE YÜKSELEN KOVALAR MAYIS 14 Mayıs Akrep Burcu’nda Dolunay;

Geçmiş dönemlerde, mesleki anlamda yaptığınız çalışmaların sonuçlarının görünür olduğu, bazı kararlar aldığınız bir süreçtesiniz. Satürn’e çok yakın gerçekleşen bu Dolunay’da kariyerinize yönelik yaptığınız çalışmalarda bir takım sorumlulukların altına girerek, işinizi genişletmek isteyebilirsiniz. Jüpiter ve Plüton’un destekleyici açılarıyla bunlarla daha kolay baş etmeniz mümkün olacaktır.

20 Mayıs – 27 Temmuz Mars Terazi Burcu’nda direk harekete başlıyor;

Yükseköğrenim, inançlar, din, felsefe, uzun yolculuklar, hukuksal ve yasalarla ilgili konularda yaptığınız girişimlerin daha kolay aktığı bir döneme gireceksiniz. Mars, Terazi’de gücünü çok dengeli kullanamadığı için, yine de bu hususlarda bazı pürüzlerle karşılaşmanız olasıdır.

28 Mayıs İkizler Burcu’nda Yeniay;

Neptün’ün sert açısı aşk hayatınız, çocuklarınızla alakalı hususlarda gerçekleri görememe ya da onlardan kaçma eğilimi verirken, bazı hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olabilir. Mars’ın olumlu açısı yaratıcılığınızı tetiklerken; yeteneklerinizin doğrultusunda hızlı ve rahat bir şekilde eserler ortaya çıkarabilirsiniz. Rizikolu işlere girişmemeniz, kayıp yaşamamanız açısından önem taşımaktadır. 

balik_mayis_ayi_burcBALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR MAYIS 14 Mayıs Akrep Burcu’nda Dolunay;

Bu Dolunay ile birlikte yurtdışı bağlantılı işler, yükseköğretim, din, felsefe, seyahatler konularında bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Kimi kararlarınızın netleştiği, bilinçlenmeye başladığınız bu süreçte, Jüpiter ve Neptün’ün desteği ile hayatınıza yön verebilirsiniz. Satürn’e çok yakın gerçekleşen bu Yeniay’da duygusal anlamda kendinizi kıstırılmış hissedebilir, demoralize olabilirsiniz. Bu duyguların esiri olmamaya özen göstermelisiniz. Plüton’un yardımı ile bunu başarabileceğinizin farkında olun.

20 Mayıs – 27 Temmuz Mars Terazi Burcu’nda direk harekete başlıyor

Ortak kazançlar, miras, başkalarının varlıkları, vergi, banka, alacak verecek, borçlarla ilgili mevzularda işlerinizin daha kolay aktığı bir dönemdesiniz. Mars Terazi’de gücünü çok dengeli kullanamadığı için yine de bazı pürüzlerle karşılaşmanız olasıdır. Acele davranmaktan dolayı yanlış kararlar verebileceğinizi ya da fırsatları kaçırabileceğinizi hesaba katmalısınız.

28 Mayıs İkizler Burcu’nda Yeniay;

Bu Yeniay’da aile, yuva, ebeveynler ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Mars’ın para evinizdeki transiti harcamalarınız konusunda sizi teşvik ederken temkinli davranmalı, boyunuzu aşan yüklerin altına girmemelisiniz. Neptün’ün sert açısı içsel anlamda sizi güvensizlikle tehdit etse de alacağınız kararlarda aklınızın karışması mümkün. Yanlış adımlar atmanız, sonrasında hayal kırıklığı yaşamanıza neden olacağı için güvendiğiniz dostlarınıza danışmanızı tavsiye ederim.

Aydınlanma yolunda ilerlerken, Astroloji’nin ışığı yolunuza rehber olsun Astrolog Jale Muratoğlu Sevgiyle Kalın

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.