2014 Mart Ayı Burç Yorumları

187

2014 Mart Ayı  Burç Yorumları

(2014 Detaylı Burç Yorumları kitabımdan çok kısa alıntıdır.)

 1 Mart Balık Burcu’nda Yeniay;

Jüpiter’in ve Plüton’un olumlu enerjileri altında meydana gelen Yeni Ay’ı dış dünyadan soyutlanma arzusu içinde olan ruhunuzu yenilemek için kullanmanızı tavsiye ederim. Bilinçaltı evinizin arındırıcı, dönüştürücü, yoğun, güçlü enerjiler ile parlaması sizin daha kolay içe dönmenize yardım edecektir.

1 Ocak-27 Temmuz arası Mars Terazi Burcunda;

Mars, 1 ve 8. evinizi yönetmesinden dolayı ayaklarınızı yere sağlam bastırmayacak hiç bir projede yer almamanız gerektiğinin altını çizmekte. Eş ve ortaklaşa atılan adımlarda da son derece kritik bir dönemin içinde olduğunuzu gösteriyor. Finansal anlamda zorlanmamak adına yüklü miktarda borcun altına girmemeye dikkat edin, sizi güç duruma sokabilir.

Mars, 2 Mart-20 Mayıs Terazi Burcu’nda Retro;

Terazi Burcu’nda transit eden Mars’ın 27 Temmuz’a kadar eş ve ortak ilişkilerinizi anlatan evde seyretmesinden dolayı, özellikle paranızı yatırım amaçlı kullanacaksanız ortaklaşa işlere girmemeye çalışmanızı öneririm.Özelikle Mars’ın konumundan dolayı evlilikler, ortaklıklar ve arkadaşlıklar arasında kopma olmaması adına temkinli hareket etmelisiniz.Ocak ayı itibari ile aşk, ortaklık, mahkeme ve adli davalarda, hukuksal işlerinizde gerginlikler yaşayabilir, çekişmeler ortaya çıkabilir.

Satürn 2 Mart- 20 Temmuz Akrep Burcu’nda Retro; 

Miras konularında, ortaklaşa maddi paylaşımlar, banka kredisi, vergi ve harcamalarda gecikmeler, problemler çıkabilir. Ortaklaşa yapılan işlerde konsantrasyonunuz bozulabilir, yapılan işlerden sonuç almanız zor olabilir.

16 Mart Başak Burcu’nda Dolunay;

Satürn’ün olumlu enerjileri altında gerçekleşen bu Dolunay’da daha düzenli ve disiplinli olma eğiliminde olacaksınız.  Ofis içinde ayrıntılarla uğraşma zamanı, zor işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Sağlık açısından beklediğiniz tahlil sonuçları varsa olumlu neticeler alabilirsiniz.

30 Mart Koç Burcu’nda Yeniay;

Sert etkili bu Yeniayda; iplerin kontrolünü elinizde tutmanızı ve aldığınız kararlarda mantıklı olmanızı öneririm. Düşüncesizce yapılan hareketler, alınan çabuk kararlar daha sonra başınızı ağrıtabilir.

  2014 MART AYINDA BOĞA BURCU

1 Mart Balık Burcu’nda Yeniay;

Geleceğe ait ideallerinizi gerçekleştirmek için içinizde var olan umut son derece yüksek. Satürn desteği bu isteğinizi elde etmeniz için gereken gücü size verecek.Sosyalleşme arzunuz, iyimser ve neşeli tavırlarınız arkadaşlarınızdan destek almanıza neden olacak.

 Mars, 2 Mart-20 Mayıs Terazi Burcu’nda Retro;

Terazi Burcu’nda transit eden Mars’ın 27 Temmuz’a kadar sağlığınız, günlük rutin işleriniz, astlarınızla ilişkileriniz, iş arkadaşlarınız, hizmet temalarını içeren evde seyretmesi nedeniyle çok dikkatli olmalısınız. Ofis içerisindeki ağır ve sıkıcı, monoton işler ve yaptığınız faaliyetlerde kendinizi yetersiz hissetmeniz, üzerinizde baskı oluşturabilir ve sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Satürn 2 Mart- 20 Temmuz Akrep Burcu’nda Retro; 

Evlilikler veya ortaklıklarda artan sorumluluklarınız çoğalmasıyla gücünüzün, dayanıklılığınızın test edildiğini düşünebilirsiniz.Eşten gelebilecek sorunlar hayatınızı kısıtlayabilir.Alt yapısı sağlam olmayan evlilikler noktalanabilir. Açık düşmanlarınız veya rakiplerinizin başarısı kendinizden kuşku duymanıza neden olurken, olumsuz düşünceler sizi ruhsal anlamda kötü etkileyebilir.

16 Mart Başak Burcu’nda Dolunay;

İçinizde var olan yeteneğinizi keşfederek geleceğe ait idealize ettiğiniz hayallerinizi gerçekleştirme gücünü kendinizde bulacaksınız. Çocuklarınızla aranızdaki duygusal bağın kuvvetlendiği, sorunlarınızın yola girdiği bir dönemdesiniz. Bu süreçte duygularınızı ifade edebilme kabiliyetiniz yüksek olduğu ve zihinsel aktiviteleriniz hız kazandığı için yetenekleriniz doğrultusunda yaptığınız işleri kolaylıkla bitirebileceksiniz.

30 Mart Koç Burcu’nda Yeniay;

Sert etkili bu Yeniay’da; kariyeriniz için başlattığınız işlerin yoğunluğu bilinçaltınızda kendinizi karamsar, tedirgin, savunmasız hissetmenize neden olabilir. Bu dönem ruhsal anlamda kendinize rahatlatmak için psikoterapiden destek alabilirsiniz. Tutkularınızın üzerine aşırı gitmeniz sağlığınız ile ilgili problemleri gün yüzüne çıkarabilir.

 2014  MART AYINDA İKİZLER BURCU

1 Mart Balık Burcu’nda Yeniay;

Kariyeriniz ile ilgili konularda bir takım yeni başlangıçlar yapmak isteyebilir, aile ve eşten gelen parasal kaynaklardan faydalanarak atılımlarda bulunabilirsiniz. Mars ve Satürn Retro’su sebebiyle işlerinizde gecikmeler, aksamalar olsa bile, yaptığınız işin getirisi ile birlikte kendinize güvenerek, ekip halinde yapacağınız girişimlerde başarı kazanabilirsiniz.

Mars, 2 Mart-20 Mayıs Terazi Burcu’nda Retro;

Ofis arkadaşlarınızla ekipçe aldığınız sorumluluklarınızı yerine getirememeniz ya da kendinizi ortaya koyamamanız söz konusu dâhilinde. Çalışma hayatında bastırmış olduğunuz duygular, geçmiş yıllara ait kızgınlıkların birden gün yüzüne çıkması da bu döneme denk gelebilir. Aktif spor yapan biriyseniz ve bırakmak zorunda kaldıysanız tekrardan geri dönüş yaparak hayatınıza sporu katabilirsiniz.

Satürn 2 Mart- 20 Temmuz Akrep Burcu’nda Retro;

Ofis içinde artan sorumluluklarınız sizi bir takım kısıtlanmaların içine sokabilir ve kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. İşyerindeki arkadaşlarınızla ilgili bir takım problemler gün yüzüne çıkabilir ve kendinizi içsel olarak sorgulayabilirsiniz. Bu dönemde yeni bir projeye başlamamakta fayda vardır. Yarım kalan işlerinizi tamamlamalı ve yeni atılımları Retro bitimine ertelemeye odaklanmalısınız.

16 Mart Başak Burcu’nda Dolunay;

Özellikle yuva içerisinde sorumluluklarınızın artmasından dolayı kendinizi kısıtlanmış hissediyor olabilirsiniz. 20 Temmuz’a kadar sabretmeli, sizi aşağı çeken ve direncinizi kıran düşüncelerden uzak durmaya çalışmalısınız.

30 Mart Koç Burcu’nda Yeniay;

  • Aşk hayatınız, romantik ilişkilerinizde mücadele ettiğiniz durumlarla karşılaşabilir, sınırlarınızı zorlayan tavırlar karşısında kararsız, tutarsız davranabilirsiniz. Ani tepkiler vermeniz, öfke nöbetlerine kapılmanız olayların daha da büyümesine sebep olabilir, sakin davranmaya çalışmalı, olayları büyütmemeye gayret etmelisiniz.

  2014 MART AYINDA YENGEÇ BURCU

1 Mart Balık Burcu’nda Yeniay;

Hayat felsefeniz ile ilgili konularda bir takım yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya çıkartan işlerle uğraşıyorsanız, bunları kullanarak idealize ettiğiniz amaçlarınıza ulaşmanız mümkün. Bu süreç zarfında beraberlik yaşadığınız kişi ile seyahate çıkabilir, güzel vakit geçirebilirsiniz.

Mars, 2 Mart-20 Mayıs Terazi Burcu’nda Retro;

27 Temmuz’a kadar Terazi Burcu’nda transit eden Mars’ın etkisiyle; aile, yuva, ebeveynleri konu alan mevzularda bir takım mücadelelerin içine girebilirsiniz. Kendinizi ortaya koyarken inisiyatifi elinizde tutmakta zorlanacağınız bu süreçte aile üyeleri ya da ebeveynlerinizle aranızda geçmişe ait üstü örtülü konular gündeme gelebilir. Yıllarca bastırmış olduğunuz duygular, kızgınlıklar birden gün yüzüne çıkarak içsel bir çatışma yaşamanız söz konusu olabilir

Satürn 2 Mart- 20 Temmuz Akrep Burcu’nda Retro;

Satürn Retro’su ile beraber hayatınıza yeni giren aile üyenizle (yeni bir bebek) ilgili aldığınız sorumluluklar sizi zorlarken, sosyal hayatınızda kısıtlanmalar yaşamanız sizi sıkıntıya sokabilir. Eşinizden gelen parasal kaynaklarda daralmalar, gecikmeler yaşayabilirsiniz.

16 Mart Başak Burcu’nda Dolunay;

Yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşleriniz ile ilgili konularda bir takım farkındalıklar yaşayabilir, hayata bakış açınızı sorgulayabilirsiniz. İleriye yönelik yapmak istediklerinizi gerçeğe dönüştürmek için gereken para bu Dolunay’da elinize geçebilir.

 30 Mart Koç Burcu’nda Yeniay;

Kariyerinize yönelik yeni atılımlar yapmak isteyeceğiniz bu dönem, büyük bir hırsla ideallerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Toplum önünde imajınızı tekrardan şekillendirmek isteyeceğiniz, önemli kişilerden destek alacağınız bu süreçte kendinizi akışa bırakmaya çalışmalısınız. İçsel olarak kendinizi büyük bir gerginlik, kızgınlık içinde bulabilirsiniz. Yapacağınız en iyi şey spora yönelmek ve enerjinizi dengeli bir şekilde yönlendirmek olmalıdır.

  2014 MART AYINDA ASLAN BURCU

1 Mart Balık Burcu’nda Yeniay;

Ortaklaşa paylaşılan kazançlar, miras, banka alacak, verecek, vergiler, ödemeler ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ebeveynlerinizden gelen şanslar, işinizle ilgili idealize ettiğiniz konuları gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Mars, 2 Mart-20 Mayıs Terazi Burcu’nda Retro;

Akrabalar ya da kardeşlerle alakalı geçmişe ait üstü örtülü konular da bu dönemde gündeme gelebilir. Bastırmış olduğunuz duygular, geçmiş yıllara ait kızgınlıklar gün yüzüne çıkarak bir anda hayatınızı karıştırabilir. Bilinçaltınızda volkan gibi patlayan fikir ve düşüncelerle beraber; yukarıda saydığımız konularla baş edememek sizin acı çekmenize sebep olacaktır. Dikkat etmeniz gereken en önemli şey; egonuza yenik düşmeden duygularınızı doğru zamanda doğru yerde ifade etmenizdir.

Satürn 2 Mart- 20 Temmuz Akrep Burcu’nda Retro; 

Ailevi konular, ev ve yerleşim ile ilgili hususlarda bir takım problemlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Evde herhangi bir tadilat işlemi yapacaksanız Retro’nun bitişine kadar beklemenizi öneririm.

Aile üyeleri ve ebeveynlerle ilgili alınacak sorumluluklar, geçmişten gelen konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir.

16 Mart Başak Burcu’nda Dolunay;

Kişisel kazançlarınız, ortaklaşa paylaşım konularında bir takım farkındalıklar yaşayabilir, hayatınızla ilgili ciddi kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi güvence altına almak ve sahip olduklarınızı arttırmak için bazı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

30 Mart Koç Burcu’nda Yeniay;

İçsel anlamda kendinizi acımasızca eleştirmeniz huzursuz hissetmenize neden olacaktır. Günlük hayat içerisinde ya da işle ilgili hususlarda zorlayıcı koşullarla mücadele ederken fazla ödün vermeniz bazı hastalıkları da beraberinde getirebilir.

 2014 MART AYINDA BAŞAK BURCU

1 Mart Balık Burcu’nda Yeniay;

Birebir ilişkilerinizde geleceğe yönelik planlar yaparak hayal ettiğiniz birçok projeyi hayatınıza katabilirsiniz.Satürn’ün destekli açısından dolayı ortaklarınızla yaptığınız girişimlerde başarı elde etme olasılığınız yüksek olacaktır. Aşk hayatınız, çocuklarınız ile ilgili, sizin hayrınıza olan değişim, dönüşüm temaları bu Yeniay’da da devam edecek.

Mars, 2 Mart-20 Mayıs 2014 arası Terazi Burcu’nda Retro;

Mars’ın yönetiminde olan yakın çevre ve kardeşler ile ilgili mevzularda da sorunlar yaşayabilir, büyük bir dayanma gücü sergilemek durumunda kalabilirsiniz. Üstü örtülü konuların ortaya çıkması, geçmişe ait yıllara ait kızgınlıkların birden gün yüzüne çıkması canınızı yakmaya başlayabilir. Bilinçaltınızda volkan gibi patlayan fikir ve düşüncelerle beraber; yukarıda saydığımız konularla baş edememek sizin acı çekmenize sebep olabilir.

Satürn 2 Mart- 20 Temmuz Akrep Burcu’nda Retro; 

İş ortamınızda artan sorumluluklarınızın size ağır gelmeye başladığını düşünebilir, kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bu dönemde yeni projelere başlamamakta fayda vardır. Yapmak istediklerinizi zihninizde planlayarak ileriki dönemlerde uygulamaya geçirmeye odaklanmalısınız.

16 Mart Başak Burcu’nda Dolunay;

Bu Dolunay’da kendinizi fiziksel ve kişisel anlamda analiz ederek bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanların ayna görevi görmesi yaşadığınız bu bilinçlenmeye yardımcı olacaktır.

Kendinizi dengede tutmak, duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamak adına yakın çevre, akrabalardan destek göreceğiniz bu süreçte, geçmişte yaşadığınız tecrübelerden ders alacak ve hayatınızdaki engelleri aşacaksınız.

30 Mart Koç Burcu’nda Yeniay;

  • İddiacı ve ısrarlı bir şekilde hedefinize odaklanacağınız, zorluklar karşısında büyük bir hırsla mücadele vereceğiniz bu süreçte kendinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Para kazanma isteğiniz tutkulu, saplantılı hale gelirse bu tutumunuz sizin için büyük bir handikap oluşturabilir.

   2014 MART AYINDA TERAZİ BURCU

1 Mart Balık Burcu’nda Yeniay;

Günlük hayat içerisindeki işlerde fedakârlık yapmak durumunda kaldığınız bu Yeniay’da, yardımsever duygularla işlerinizi bitirmek isteğindesiniz. Sağlık açısından iyi bir dönemdesiniz. Beklediğiniz tahlil sonuçları varsa olumlu neticeler alabilirsiniz. Ofis içinde arkadaşlarınızla yapacağınız işlerde insancıl duyguların arttığı, yumuşak enerjilerin olduğu bu süreçte, birlikte yaptığınız projelerin altından kalkabilirsiniz.

Mars, 2 Mart-20 Mayıs Terazi Burcu’nda Retro;

Doğru zamanda doğru kararlar verememek, eş ve ortaklıklar ile ilgili konularda enerjinizi doğru bir şekilde kullanamamanız mümkün. Kendinizi sinirli, agresif, güçsüz hissedebilir, hayat sevincinizi bir süreliğine kaybedebilirsiniz. Bu süreç zarfında mecbur kalmadıkça enerjinizi düşürecek insanlarla beraber olmamalı, ikili ilişkilerde beklenmedik hareketlerle karşılaşmanız durumunda ise dengenizi bozmamaya dikkat etmelisiniz.

Satürn 2 Mart- 20 Temmuz Akrep Burcu’nda Retro; 

Kişisel maddi kaynaklar, taşınabilir değerler konularında bir takım problemler gün yüzüne çıkabilir. Kazançlarınızı kariyerinize yönelik yatırımlara yönlendirmek istiyorsanız uygun bir dönemde değilsiniz. İleriye yönelik finansal konularda kendinize bir yol çizmek istiyorsanız bu dönemde plan ve projeler yaparak Satürn Retro’su bitince bunları hayatınıza geçirebilirsiniz.

16 Mart Başak Burcu’nda Dolunay;

Merkür, Mars’ın olumlu açıları altında ileriye yönelik yapacağınız planlar için projeler üretebilir, çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu Dolunay bilinçaltı evinizde gerçekleştiği için içsel dünyanızda bir takım farkındalıklar yaşayarak size destek olacak, duygularınızı anlayacak birine ihtiyaç duyabilirsiniz.

30 Mart Koç Burcu’nda Yeniay;

  • Sert etkili bu Yeniay’da kariyerinize yönelik yapmak istediklerinizde engellenmişlik hissi ile dolu olabilir, bir takım huzursuzluklar içine düşebilirsiniz. İçinizdeki öfke ve gerilimin kurbanı olmamalısınız. Önemli olan doğru zamanda doğru kararlar almanızdır

 2014 MART AYINDA AKREP BURCU

1 Mart Balık Burcu’nda Yeniay;

Çocuklarınız, aşk hayatınız ile ilgili konularda bir takım yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Çocuğunuzun hayatında olumsuz olaylar meydana geliyorsa bunları daha iyimser bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya çıkararak hobi olarak uğraştığınız işlerden kazanç sağlamanız mümkün olabilir.

Mars, 2 Mart-20 Mayıs Terazi Burcu’nda Retro;

Terazi Burcu’nda transit eden Mars’ın 27 Temmuz’a kadar 12. Evinizde kalması enerjinizin düşmesine, kendinizi yorgun ve halsiz hissetmenize neden olabilir. Bu döneme kadar yapmış olduğunuz işlerin yoğunluğundan dolayı kendinize gereken önemi göstermemiş olabilir, bunun sonucu olarak tükenmişlik duygusu hissedebilirsiniz. Vücut direncinizi arttıracak vitaminler almalı, güçsüz düşen bünyenizi kuvvetlendirmelisiniz. Bu ev hastanelerle alakalı olduğu için, Mars da sağlık evinizi yönettiği için eğer kendinize dikkat etmezseniz sıhhatinizden olabilirsiniz.

Satürn 2 Mart- 20 Temmuz Akrep Burcu’nda Retro;

Kendinizi yeniden tanımladığınız bu süreçte yapmış olduğunuz işlerin yavaş yavaş görünür halde olması, sizin de içsel gözlem yapmanıza neden olurken, kendinizi sorgulama süreci içine gireceksiniz. Eğitim, öğretim ile ilgili alanlarda çalışıyorsanız ya da bir takım work-shoplar düzenliyorsanız bu konuda bir takım gecikmeler, kısıtlamalar gündeme gelebilir.

16 Mart Başak Burcu’nda Dolunay;

Yarınlarınızla ilgili planlarınızı gerçekleştirdiğiniz bu Dolunay’da gruplardan ve arkadaşlardan yardım alarak ilerleyebilirsiniz. Sizinle aynı fikirlere sahip olan kişilerle bir arada olmak ve onlardan destek görmek söz konusu olabilir. Satürn’ün destekleyici açısı size duygusal anlamda güç verip, toparlarken ele aldığınız konuları hızlı bir şekilde sonuçlandırmanıza da imkân tanıyacaktır.

30 Mart Koç Burcu’nda Yeniay;

Jüpiter’in sert açısından dolayı karşınıza çıkan her fırsata balıklama atlamamalısınız. Size sunulan teklifleri bilirkişilere teyit ettirdikten sonra aklınıza yatarsa uygulamaya koymalısınız.

 2014  MART AYINDA YAY BURCU

1 Mart Balık Burcu’nda Yeniay;

Aile, yuva temalarının altının çizildiği bu Yeniay’da evinizde tadilat yapılabilir ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Ebeveynlerinizden gelen maddi destek ile gayrimenkule yatırım yapmak istemeniz mümkün. İçsel anlamda yenilendiğiniz, hayatınızdaki olumlu olayları düşünerek kendinizi yükselttiğiniz bir süreçtesiniz.

Mars, 2 Mart-20 Mayıs Terazi Burcu’nda Retro;

Geçmişte yaşadığınız  aşk ilişkinin tekrar gündeme gelmesi, size karşı inatçı, düşüncesiz hareketlerde bulunması eski sorunlarla yüzleşmek durumunda kalmanız canınızı sıkabilir. Mantıklı davranmaya özen göstermeli, doğru zamanda doğru adımlar atmaya dikkat etmelisiniz. Bu dönem, yapacağınız işlerin çok akıcı olmayacağını bilmelisiniz. Sanki yüksek bir yamaca çıkıyormuş gibi, her şey ağırlaşarak adım atmanız zorlaştırabilir. Bastırmış olduğunuz duygular, geçmiş yıllara ait kızgınlıklar birden gün yüzüne çıkarak, canınızın yanmasına neden olabilir.

Satürn 2 Mart- 20 Temmuz Akrep Burcu’nda Retro;

Kontrolünüzün dışında gelişen faktörler sizi baskı altında tutarak psikolojik olarak yıpranmanıza neden olabilir. Yapmak istediklerinizi gerçekleştirememeniz, adım atmakta zorlanmanız sizi endişelendirirken, bu dönemde sakinliğinizi korumakta güçlük çekebilirsiniz.

16 Mart Başak Burcu’nda Dolunay;

Bu dönemde daha fazla sorumluluk alarak dikkat çekerek, iş konularında verimli çalışmalar yapabilir ele aldığınız projeleri bitirerek üstlerinizden zam isteyebilir, terfi imkânı bulabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi sağlamlaştırmanız mümkün.

30 Mart Koç Burcu’nda Yeniay;

Sert etkili bu Yeniay’da, aşk hayatınız ya da çocuklarınızla ilgili konularda bir takım huzursuzluklar yaşamanız, geçmişe ait problemlerle yüzleşmeniz söz konusu olabilir.

  2014 MART AYINDA OĞLAK BURCU

1 Mart Balık Burcu’nda Yeniay;

Plüton’un olumlu açısı sizi yavaş yavaş güçlendirirken zihninizi daha iyi kullanmanıza yardımcı olacaktır. Bu dönem yakın çevre, akrabalar, kardeşlerden destek göreceksiniz. Sevgilinizle ya da evliyseniz ailenizle kısa seyahatler yapabilirsiniz.

Mars, 2 Mart-20 Mayıs Terazi Burcu’nda Retro;

Mars’ın yönetiminde olan ev, aile, yuva yaşantınızla ilgili konularda da, çok büyük dayanma gücü sergilemeniz mümkün. Bu süreç zarfında gruplarla çalışıyorsanız, size verilen sorumluluklarda kendinizi yeteri kadar ortaya koyamayabilir, pasif davranarak zor durumlar yaşayabilirsiniz. Kariyerinize yönelik geçmişte yaptığınız çalışmalarda yanlış yaparak üstünü kapattığınız konuların gün yüzüne çıkması ve bunları yoluna koymakta kendinizi yetersiz bulmamanız mümkün görünüyor.

Satürn 2 Mart- 20 Temmuz Akrep Burcu’nda Retro; 

Kendinizi sosyal çevrenizde rahat ifade edemeyebilir, ortamlarda huzursuz olabilirsiniz. Sosyal çevre ve arkadaşlar ile ilgili konularda bir takım problemler çıkabilir. Altından kalmayacağınız organizasyon işlerine girişmemenize tavsiye ederim. İşinizle ilgili yatırımlar konusunda çok dikkatli olmalısınız. Yanış adımlar kayıplara neden olabilir.

16 Mart Başak Burcu’nda Dolunay;

Yükseköğretim, uzak yollar, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işleri içine alan konularda bir takım farkındalıklar yaşayabilir, hayat felsefenizi sorgulayabilirsiniz. Jüpiter’in olumlu açısı eşten ve ortaklarınızdan gelecek desteğe işaret etmektedir. Hayatınızda, memnun olmadığınız her şeyi kökten değiştirmek söz konusu olabilir.

30 Mart Koç Burcu’nda Yeniay;

Aile ve yuva temalarının altının çizildiği bu Yeniay, Uranüs ile çok yakın gerçekleştiği için, değişim ve yenilenme söz konusu olurken; bir takım yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Mars, Jüpiter ve Plüton’un sert açısı ile düşüncesizce atılan adımlar sonucu pişmanlıklar, duygusal anlamda yıpranmalar olabilir.

  2014 MART AYINDA KOVA BURCU

1 Mart Balık Burcu’nda Yeniay;

Kişisel kazançlar, finansal konularda yeni başlangıçlar yapabilir, yeteneklerinizi iş hayatınıza yönlendirebilirsiniz. Jüpiter’in destekleyici açısı, duygusal anlamda doyum yaşamanıza neden olurken; karşınıza mesleğiniz ile ilgili birçok fırsatınlar çıkabilir. Plüton’un olumlu açısı, sizi yavaş yavaş güçlendirirken; kazançlarınızı kariyerinize yönlendirmeniz için yardımcı olacaktır. Bu Yeniay’da aile üyeleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşayacak ve onlardan destek göreceksiniz.

Mars, 2 Mart-20 Mayıs Terazi Burcu’nda Retro;

Eğitim, öğretim ya da bilgi alışverişini içine alan alanlarda çalışıyorsanız, yapmak istediklerinizi ortaya koymakta güçlük çekebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta; başınıza gelecek olumsuz olaylar karşısında isyan etmeyerek bu dönemi olabildiğince sakin geçirmektir. Medya, basın, yayın ya da hukuki konularla alakalıysanız olaylar karşısında fikirlerinizi savunurken, kendinizi mümkün olduğunca net ifade etmelisiniz.

Satürn 2 Mart- 20 Temmuz Akrep Burcu’nda Retro; 

Kariyerde yükselişte olduğunuz bu dönemde almış olduğunuz sorumluluklar altında ezilebilirsiniz. Size destek olacak kişilerde yarım alarak üzerinizdeki yükleri hafifletmelisiniz. Mesleğinize yönelik yeni adımlar atmamalı, var olan ya da yarım kalan işlerinizi bitirmeye odaklanmalısınız. Toplum önündeki pozisyonunuzu içsel olarak gözden geçireceğiniz bir süreçtesiniz.

16 Mart Başak Burcu’nda Dolunay;

Ortaklar ve eşten gelen kazançlar, miras, banka kredisi, borç, alacak verecek konularında bir takım farkındalıklar yaşayarak karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Jüpiter’in olumlu açısı sağlığınız ile ilgili yaşadığınız sıkıntıları hafifletici etkide olacaktır. Plüton’un olumlu açısı içsel anlamda kendinizi daha güçlü hissetmenize neden olurken olaylarla daha rahat mücadele edebilirsiniz.

30 Mart Koç Burcu’nda Yeniay;

Sert etkiler altında gerçekleşen bu Yeniay’da yakın çevre, kardeşler, akrabalar ile ilgili problemler ortaya çıkabilir. Mars, Jüpiter ve Plüton’un sert açısı sizi risk almaya yöneltebilir, düşüncesizce atılan adımlar sonucu pişmanlıklar, duygusal anlamda yıpranmalar yaşayabilirsiniz.

  2014  MART AYINDA BALIK BURCU

1 Mart Balık Burcu’nda Yeniay;

Evinizde meydana gelecek bu Yeniay’da kendinizle alakalı başlangıçlar yaparak bir takım kararlar alabilirsiniz. Satürn’ün destekleyici açısından dolayı sevgilinizle evlenme kararı alabilir, aile kurmak isteyebilirsiniz. Bu Yeniay’da ailenize yeni bir üye katılması söz konusu olabilir.

Satürn 2 Mart- 20 Temmuz Akrep Burcu’nda Retro; 

Yurtdışında eğitim amaçlı bulunanlar ortama uyum sağlamakta zorlanabilir ve verilen sorumlulukların kendilerine ağır geldiğini hissedebilirler. Eğitim, öğretim konularında ciddi testten geçen öğrenciler bu dönemde sınav hazırlığında olabilir, bunun stresi altında kalabilirler. Bu dönemi çok çalışarak geçirmelerini tavsiye ederim. Eğer gevşek davranırsanız Satürn size ağır dersler verebilir. Yabancılarla ilgili bağlantılarınızda bazı problemler, sınırlamalar ve zorlanmalar meydana gelebilir, yeni atılımlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz.

16 Mart Başak Burcu’nda Dolunay;

Yurtdışı bağlantılı işlerinizde karşınıza çıkan teklifleri değerlendirirken acele karar vermemeli, bilirkişilerden destek almalısınız. Düşüncelerinizin çok hızlı aktığı bu süreçte temkinli olmanızda fayda var. Satürn’ün olumlu açısı duygusal anlamda kendinizi güçlü hissetmenize neden olurken alacağınız kararları bilinçli bir şekilde uygulayacağınızı gösteriyor. Bu Dolunay’da eş ya da ortaklarınızla ilgili konularda yaşadığınız farkındalık neticesinde hoşnut olmadığınız hususları değiştirme eğilimine gireceksiniz. Bu değişimler ilişkinizin daha sağlam olması açısından önem taşıyacak nitelikte olacaktır.

30 Mart Koç Burcu’nda Yeniay;

Sert etkili bu Yeniay’da yeni yatırımlara yönelecekseniz Mars’ın Retrosu sebebiyle riskli girişimlerde bulunmamaya önem vermelisiniz. Para kazanma isteğinizi hırsa dönüştürmemeli, kendinize olan güveninizi ortaya koyarak yolunuza devam etmelisiniz.

Aydınlanma yolunda ilerlerken, Astroloji’nin ışığı yolunuza rehber olsun

Astrolog Jale Muratoğlu

Sevgiyle Kalın

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.