2014 Kasım Ayı Burç Yorumları

455

2014 Kasım Ayı Burç Yorumları

YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM

kocKOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

7  Kasım Boğa Burcu’nda Dolunay;

1 Kasım’da VENÜS GÜNEŞ birlik içinde, PLÜTON güçlü enerjiler yolluyor! Müşterek kazançlar, ortaklaşa edindiğiniz değerler, alacak verecek konuları bu ayda gündeminizde olacak. Güçlü insanlarla kuracağınız kontaklar ve onlara bağlı kalma durumunuz söz konusu olabilir.

1 Kasım MERKÜR JÜPİTER ahenk içinde;

  • Sevdiğiniz ile beraber baş başa tatil için yurtdışı seyahatleri yapmak isteyebilir, alışılmışın dışında hayatın değişik yönlerini deneyimlemek isteyebilirsiniz. (Afrika’da safari turları, Uzakdoğu ülkeleri) İlişkinizdeki bu hareketlilik sizi heyecanlandırırken partnerinizin o güne kadar fark etmediğiniz yönlerini görebilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.
  • Eğitimde fırsatlar yakalamak, entelektüel bilginizi genişletmek için konferanslara katılmak için uygun bir dönemdesiniz.
  • Yabancı dilinizi geliştirmek için yurtdışına gitmek ya da uzakta yaşayan akrabalara sürpriz ziyaretler yapmak için uygun bir zaman dilimindesiniz.
  • Kardeşlerinizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz.
  • Vergi beyannameleri, kredi kartı ödemeleri, stopaj gibi ödemelerde elden çıkarmak zorunda olduğunuz paralar olabilir. Ortaklaşa yaptığınız anlaşmalarda her iki taraf içinde olumlu gelişmelerin olacağı güzel bir dönem içerisindesiniz.
  • Bu Dolunay ile birlikte; iş hayatında olmayanlarınız sahip olduğunuz kişisel değerleriniz ile alakalı bazı farkındalıklar yaşayarak, üretken olmanın ne derece önemli olduğunu idrak edebilirsiniz.
  • Hayal gücünüzün zenginliğini değerlendirmek adına yaratıcı faaliyetlere yöneltebilir, sanatsal yönünüzü keşfederek bazı çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Müzik ile uğraşanların beste yapması için mükemmel bir zamandır.

10 KASIM AY’IN EN SERT AÇISINA DİKKAT!

Plüton Mars Birlikteliğine Uranüs’ün sert bakışı;

Kariyerde ortaklarınızla güç savaşları, çekişmeler yaşamamak adına sinirlerinize hakim olmalı, mantıklı davranarak hareket etmelisiniz. Para evinizin destekli olmasından dolayı kazançlarınızdan gelir sağlamanız kontrollü olmanıza bağlıdır.

10 Kasım VENÜS JÜPİTER sert bakışması, aşırı harcamalara dikkat;

  • Yabancılarla ilgili yaptığınız işlerde finansal harcamalarınızın yüksekliği sebebiyle bütçeniz sarsılabilir. Sermayenizi belli yatırımlara aktarmanız likiditenizin azalmasına neden olabilir. Bu nedenle bir takım zevklerinizden kendinizi kısıtlamalı ve daha kontrollü para harcamaya özen göstermelisiniz.
  • Bu dönemde zevklerinizden mahrum kalmamak adına borç altına girmemeli, her durumda abartılı tavırlardan kaçınmalısınız. Dengeli bir şekilde davranmanın önemini kavramalısınız.
  • Fazla yeme içmeden dolayı kilo alma ihtimaline karşı sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisiniz.
  • Yoğun tempoda çalışıyor olmanız sebebiyle gerilen sinirlerinizi boşaltmak adına spor salonlarına gidebilirsiniz.

11 Kasım MERKÜR NEPTÜN ahengi;

  • Yaratıcı zihninizi harekete geçiren bu enerjiler altında zekânızı kullanarak fikirlerinizi kaleme alabilirsiniz.
  • Bu dönemde karşınıza çıkacak olan kişileri çok kolay bir şekilde kendi fikirlerinize inandırabilir, konuşmalarınız etkili, ikna kabiliyetiniz kuvvetli olacağı için, size finansal anlamda yardımcı olabilecek kişileri yanınıza çekebilirsiniz.
  • Hayal gücünün artmasıyla psişik ve ruhsal deneyimlerde başarı, telepatik ve sezgisel güçlerinizin artması mümkün olabilir. Eski yaşam kalıplarınızdan kurtulmayı başladığınız bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.
  • Mistik konularda edindiğiniz bilgiler, öğrendiğiniz teknikleri uygulamaya geçirebilirsiniz. Meditasyon yapmak, hayatınızdaki gerginlikleri azaltmak, stresinizi çözmek adına inzivaya çekilmek sizi rahatlatacaktır. Böyle davranmanız sezgilerinizi harekete geçirerek yaratıcılığınızı arttıracaktır.

22 Kasım Yay Burcu’nda Yeniay;

20 Kasım Venüs Neptün sert bakışı altında;

  • Beraberliklerinizi daha kalıcı ve sürekli yaşamak isteyebilir ya da aşkınızın size uygun olmadığını fark ederek bir müddet ilişkinizi askıya almak isteyebilirsiniz.
  • Her türlü ortaklıklar ve ilişkileri sorgulama, aldanma, aldatılma şüpheleri, gerçekleri görememe, zihnin bu konularda kaos içinde kalması söz konusudur. Bu dönemi sakin geçirmeye çalışmalısınız. Direndikçe olayların daha zorlaştığına ve işin içinden çıkamadığınıza şahit olabilirsiniz.
  • Neptün’ün sert açıları altında gerçekleşen bu Yeniay; hayatınızda yanlış gittiğine inandığınız ve bu yüzden acı çektiğiniz konuların altını çizmekte. Bu dönem sevdiğiniz ile birlikte her şeyden uzaklaşarak seyahat etmek isteyebilirsiniz.
  • Eğitim, öğretim, hukuk, yabancılarla ilgili konularda bir takım yeni başlangıçlar yapmak arzusu içinde olabilirsiniz. Sahip olduğunuz bilgileri daha geniş kitlelere yaymak için medya iletişim araçlarını kullanabilirsiniz.

23 Kasım MERKÜR SATÜRN birlikteliğine JÜPİTER’İN sert açısı;

Hayatınızla ilgili birçok konuyu ciddiyetle gözden geçirmek, düzenlemek isteyebilirsiniz. Yabancılarla yapılabilecek ortaklıklar, anlaşmalarda karşınıza çıkan fırsatları yakalamakta zorluk çekebilirsiniz. Sıkı bir çalışma temposu içindeyseniz bu dönem ortaya birçok proje çıkartabilirsiniz ancak sosyal hayatınızın sekteye uğraması sizi mutsuz edebilir. Başarılarınızın önündeki engelleri fark ederek bunların üzerine ısrarla gitmeniz ileride meyvelerini toplamanız açısından önemlidir.

26 Kasım PLÜTON URANÜS çarpışması nedeniyle;

2008 yılından beri kariyerinize yönelik cesurca yapmış olduğunuz girişimler sonucunda beklenmedik sorunlarla mücadele etmiş, üstlerinizle çatışmaya girmiş olabilirsiniz. Kendinizi ispatlamak için stratejik bir şekilde hareket etmeli,  kavga, şiddet temalarını içeren riskli durumlara karşı sinirlerinizi kontrol altında tutmalısınız. Gözü kara ve güç kullanarak karşı tarafla mücadele etmeyi seçerseniz aynı tepkiyi göreceğinizi bilmenizde fayda var.

bogaBOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

7  Kasım Boğa Burcu’nda Dolunay;

1 Kasım’da VENÜS GÜNEŞ birlik içinde, PLÜTON güçlü enerjiler yolluyor! Yaşadığınız ilişkide birbirinize duyduğunuz sadakat, saygı, şefkat kendinizi mutlu hissetmenize neden olacaktır. Hissettiğiniz bu doyumla hayattan daha fazla keyif aldığınızı hissedeceksiniz.

1 Kasım MERKÜR JÜPİTER ahenk içinde;

  • Aşk hayatınız ve çocuklarınız ile ilgili konularda iyi haberler alabilirsiniz.
  • Kişisel kaynaklarınızı arttırmak adına anlaşma yapmak, sözleşmeler imzalamak için son derece uygun bir zamandır.
  • Yaratıcılık ile ilgili konularda kendinizi geliştirmek adına kültürel faaliyetlere yönelebilirsiniz.
  • Çocuklarınıza yönelik ideallerinizi gerçekleştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.
  • Var olan ilişkinizi masaya yatırdığınız, artı ve eksilerini değerlendirdiğiniz bir dönemdesiniz. Hissettiğiniz duyguların yoğunluğu sebebiyle beraberliğinizi resmiyete taşıma arzusu içinde olabilirsiniz. Evli iseniz partnerinize daha bağlandığınızı fark edebilirsiniz.

10 KASIM AY’IN EN SERT AÇISINA DİKKAT!

Plüton Mars Birlikteliğine Uranüs’ün sert bakışı;

  • İdealleriniz ve inançlarınız uğrunda ilerlerken güç savaşlarına girebilir, sizi aşan durumlarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.
  • Yabancılarla ilgili konular, yükseköğrenim, hukuksal konularda çok yüksek bir motivasyonla büyük bir mücadelenin içinde girebilirsiniz.
  • Hayatınızla ilgili radikal değişiklikler söz konusu olurken içsel olarak içinizde fırtınalar kopabilir, öfke patlamaları yaşayabilirsiniz.

10 Kasım VENÜS JÜPİTER sert bakışması; aşırı hırsa dikkat;

Kendinizi ispat etme, başarı kazanma arzusu sizi gözü kara yapabilir. Önemli olan sizden beklentisi olan kişilere karşı yapamayacağınız vaatlerde bulunmamanızdır. Hırsınızı kontrol altında tutmalı, kendinizle yarış içine girmemelisiniz. Bu süreci sakin atlatmanız başkalarından tepki almanızı engelleyecektir.

11 Kasım MERKÜR NEPTÜN ahengi;

  • Anlaşmalar açısından büyük fırsatlar yakalama imkânı bulacağınız bu süreçte finansal anlamda hayal ettiğiniz başarıları elde etme enerjisi içinde olacaksınız.
  • Sanatla ilgisi olanlar, bu dönemde fazla gayret sarf etmeden yeteneklerini ortaya koyarak hayal güçlerinin zenginliklerini sergileme fırsatı bulabilirler. (Özellikle müzisyenler, şairler, balerinler, artistler)
  • Duygusal anlamda sevdiğinize karşı romantik, güçlü hisler içinde olabilirsiniz.

22 Kasım Yay Burcu’nda Yeniay;

20 Kasım Venüs Neptün sert bakışı;

  • Yarınlarınızla ilgili gerçekleştirmek istediğiniz projelerinize gölge düşüren enerjiler altındasınız. Hedeflerinize odaklanmakta zorlanabilirsiniz. İçten içe sizi kemiren, kendinize olan güveninizi sarsan duygulara yenik düşmeden mücadelenize devam etmelisiniz. Yaşadığınız hayal kırıklıklarının sizi engellemesine izin vermemelisiniz. Yapmak istediklerinizi gerçekleştirecek gücün sizde var olduğunu bilerek hareket etmenizi öneririm.
  • Neptün’ün sert açıları altında gerçekleşen bu Yeniay; ortaklaşa kazanılan paylaşımlar, vergi, miras, alacak verecek konularında bir takım yeni başlangıçlar yapabileceğinizi gösteriyor. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; hayal kırıklığı yaşamamak adına çok temkinli olmalı, aldanma, aldatılmaya karşı kendinizi korumak olmalıdır. Kazançlarınızı kariyerinizi sağlamlaştırmak adına yatırıma dönüştürürken yüksek hayallere kapılmamaya, gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz.

23 Kasım MERKÜR SATÜRN birlikteliğine JÜPİTER’İN sert açısı;

Hayatınızla ilgili kalıcı değişimler yapabilme gücünüzün azalmaya başladığını hissedebilirsiniz. Sizi kısıtlayan, zorlayan koşullarla mücadele ederken yapmak istediklerinizi yerine getirememe duyguları içerisinde bocalayabilirsiniz. Çok çalışıp az kazandığınızı düşünmeniz hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir.

26 Kasım PLÜTON URANÜS çarpışması;

2008 yılından beri hayat felsefenizi köklü bir şekilde değiştirmeye yönelik yüksek volümlü etkiler altına girdiniz. Sizin için eskimiş, artık önemi kalmayan birçok düşünceyi hayatınızdan silmiş yenilerini yer açmış olmalısınız. Yaşamınızla ilgili reform etkisinde değişimleri gözlemlemiş olmanız söz konusu. Bu enerjiler altında herşeyin yeniden şekillenmesi karşısında direnç göstermemeli, değişen şartlara adapte olmaya çalışmalısınız.

ikizlerİKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

7 Kasım Boğa Burcu’nda Dolunay;

1 Kasım’da VENÜS GÜNEŞ birlik içinde, PLÜTON güçlü enerjiler yolluyor! İşiniz ile ilgili konularda yaptığınız çalışmalardan verimli sonuçlar alabilir, başarılarınızın tadına varabilirsiniz. Çalıştığınız yerde tutkulu bir beraberlik söz konusu olabilir.

1 Kasım MERKÜR JÜPİTER ahenk içinde;

  • Bu dönemde önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.
  • Zihinsel anlamda aktif ve üretken olduğunuz bu süreçte ele aldığınız işleri her zamankinden daha büyük bir hızla bitirebilirsiniz.
  • Vermek istediğiniz seminer varsa bu döneme denk getirmenizi tavsiye ederim.
  • Yazı işleri ile uğraşıyorsanız fikirlerinizi kolaylıkla kağıda dökebilirsiniz.
  • Bu Dolunayla birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınız, astarınızla ilişkilerinizde bir takım farkındalıklar yaşamanız mümkün görülüyor.
  • Sağlığınız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

10 KASIM AY’IN EN SERT AÇISINA DİKKAT!

PLÜTON MARS Birlikteliğine, URANÜS’ün sert bakışı;

  • Ortaklaşa kazançlar, miras, vergi, banka kredisi ile ilgili olaylarda güç savaşları, mücadelelere hazır olmalısınız.
  • Geleceğinizi inşa etmek adına içinizde hissettiğiniz büyük hırsın kurbanı olmayın.

10 Kasım VENÜS JÜPİTER sert bakışması; aşırı harcamalara dikkat

  • Aşk ve çocuklarınız ile ilgili konularda harcamalarınız artabilir.
  • Sermayenizi belli yatırımlara aktarmanız sebebiyle likiditeniz azalmış olabilir. Bu sebepten dolayı bir takım zevklerinizden kendinizi kısıtlamak durumunda kalabilirsiniz.
  • Eğitim ve öğretim ile ilgili alanlarda kendinizi geliştirmek adına masrafa girebilirsiniz. Yaptığınız harcamaların dengeli olmasına dikkat etmelisiniz.
  • İlişkilerinizde zorlayıcı tavırlardan uzak durmalısınız.
  • Sorumluluklarınızın fazlalığı sizi zorlayabilir, bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz.
  • Katıldığınız toplantılarda fazla yeme içmeden dolayı kilo almamaya dikkat etmelisiniz.

11 Kasım MERKÜR NEPTÜN ahengi;

  • İş ortamında üzerinize almış olduğunuz projeleri yaratıcılığınızı ortaya koyarak tamamlayabilirsiniz.
  • Sanatla ilgili aktivitelere her zamankinden daha fazla katılmanız mümkün.
  • Sanatla ilgili bir alanda çalışıyorsanız (Resim, tiyatro, müzik, gösteri vb.) hissettiğiniz ilhamla başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz.
  • Bu etkiler altında keyif verici maddelere düşkünlük göstermekten kaçınmalısınız.
  • Kariyerinize yönelik bir takım anlaşmalar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

22 Kasım Yay Burcu’nda Yeniay;

20 Kasım Venüs Neptün sert bakışı;

  • Bu süreç zarfında ikili ilişkilerde karmaşalar yaşayabilirsiniz.
  • Yeni bir ortaklık yapmak istiyorsanız iki kere düşünmeden hareket etmemelisiniz.
  • Bu açı kandırılma açısı olduğu için hayatınızdaki her türlü yeni olayla ilgili uyanık olmalısınız.
  • Gerçekleri fark etmekte zorlanıyorsanız bu süre zarfında kaçtığınız, görmek istemediğiniz hususlarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.
  • Parasal konularda size taahhüt edilen her anlaşmayı iyice incelemeden detaylı değerlendirmeden hareket etmemelisiniz.

23 Kasım MERKÜR SATÜRN birlikteliğine JÜPİTER’İN sert açısı;

Gündelik işlerin sorumluluğu altında birçok konuyu düzene koymak isteyebilirsiniz. Bu dönemde ev alma gibi bir karar içindeyseniz kontrat yaparken çok dikkatli olmalısınız. Yapmak istediklerinizi yerine getirmekte zorlanırken gereksiz sözler vermemelisiniz. Yüksek beklentiler içerisinde çalışan zihninize yenik düşmemeli, elle tutulur işlere yönelmelisiniz.

26 Kasım PLÜTON URANÜS çarpışması;

2008 yılından beri ortaklaşa kazançlar, eşin parası, miras konularında bir takım değişim dönüşümler yaşamış olmalısınız. Katıldığınız yeni gruplar ve hayatınıza soktuğunuz yeni insanlar ufkunuzun genişlemesine neden olurken, onların kaynaklarını kullanarak bir takım maddi kazançlar elde etmiş olabilirsiniz. Bu süreç zarfında temkinli olmalı, değişime ayak uydurmaya özen göstererek ilerlemeyi hedeflemelisiniz. 

yengecYENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

7 Kasım Boğa Burcu’nda Dolunay;

1 Kasım’da VENÜS GÜNEŞ birlik içinde, PLÜTON güçlü enerjiler yolluyor! Beraberliğinizden keyif aldığınız, tutku dolu hissettiğiniz bu süreçte ilişkinizi resmiyete dökme kararı alabilirsiniz.

1 Kasım MERKÜR JÜPİTER ahenk içinde;

  • İletişimin yoğun olduğu bu süreçte evinizdeki işlerinizi hızlıca halledebileceğiniz enerjiler altında olacaksınız. Evinizde davetler vermek isteyebilir, sevdiklerinizi ağırlayabilirsiniz.
  • İşinizle ilgili yapmak istedikleriniz hakkında yeni fikirler, projeler uygulamak isteyebilirsiniz.
  • Bu Dolunay ile birlikte aşk ve çocuklar ile ilgili konularda yarınlarınıza yönelik yapacağınız muhakemeler gündeminizde olacak.
  • Sosyal hayatınızın renklendiği, ekip çalışmalarının yoğunlaştığı bir süreçtesiniz.

10 KASIM AY’IN EN SERT AÇISINA DİKKAT!

PLÜTON MARS Birlikteliğine, URANÜS’ün sert bakışı;

  • Ortaklarınızla birlikte kariyerinize yönelik yapmış olduğunuz mücadele sürerken değişim ve dönüşüm kaçınılmaz olacaktır.
  • Gerilen sinirlerinizi yatıştırmak için spor salonlarına gidebilirsiniz.

10 Kasım VENÜS JÜPİTER sert bakışı;

  • İşiniz gereği yapmış olduğunuz harcamalar bütçenizi sarsabilir. Kontrollü davranarak aşırıya kaçmamalısınız. Özellikle kişisel kazançlarınızı arttırmak adına yatırıma yönlendiriyorsanız temkinli olmaya dikkat etmelisiniz.
  • Yeme içmede aşırılığa kaçabileceğiniz için kilonuzda artış olabilir.
  • Çocuklarınıza yönelik yapacağınız masraflarda elinizden çıkmak zorunda olan paralar gündeme gelebilir.

11 Kasım MERKÜR NEPTÜN ahengi;

  • Hayal gücünüzün artması ile birlikte yaratıcılığınızı daha rahat ortaya koyacaksınız. Neptün’ün etkisi size ilham verirken sanatsal faaliyetlerle ilgileniyorsanız (dans, müzik, bale vb.) bu yeteneklerinizi ortaya koyma imkânı bulabilirsiniz. Bu etkiler altında şiir yazabilir, beste yapabilirsiniz.
  • Yaşam felsefenizi geliştirici bir takım ruhsal, psişik deneyimler yaşamak için uygun bir dönemdesiniz.
  • Bu enerjiler altında karşınıza çıkacak olan kişileri çok kolay bir şekilde kendi fikirlerinize inandırabilirsiniz. Konuşmalarınız etkili, ikna kabiliyetiniz kuvvetli olacağı için, finansal anlamda size yardımcı olabilecek kişileri yanınıza çekmeniz mümkün olabilir.

22 Kasım Yay Burcu’nda Yeniay;

20 Kasım Venüs Neptün sert bakışı;

  • İş ortamınızda ofis arkadaşlarınızla iletişim problemleri, duygusal açıdan kırılmalar yaşayabilirsiniz.
  • Grup içerisinde ekip içi çalışmalarda ya da organizasyonlarda işlerinizin yolunda gitmemesi ya da yaptığınız işten takdir görememeniz hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir.
  • Neptün’ün sert açıları altında gerçekleşen bu Yeniay’da; günlük hayat veya çalışma ortamında yanlış gittiğine inandığınız konuları fark ederek sıkıntıya düşebilirsiniz.
  • Seyahat için uygun bir dönem değildir.

23 Kasım MERKÜR SATÜRN birlikteliğine JÜPİTER’İN sert açısı;

Yoğun düşünceler içinde aşk hayatınızla ya da çocuklarınızla ilgili mevzuları ciddiyetle gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bu dönem ortaklarınızla beraber sıkı bir tempoda çalışmak durumunda kalmanız özgürlüğünüzün kısıtlandığınızı hissetmenize neden olabilir. Burada alacağınız dersler finansal konularda elinizde mevcut bulunan sermayeniz ya da kariyeriniz ile ilgili olacaktır. Bu dönem dikkatsizce harcanan paralar sonrasında zor duruma düşmenize sebep olabilir.

26 Kasım PLÜTON URANÜS çarpışması;

2008 yılından beri ikili ilişkiler, ortaklaşa konularda bir takım değişim dönüşümler yaşayarak kariyerinizle ilgili cesurca adımlar atarak büyük bir mücadelenin içine girdiniz. Meslek hayatınızda bugüne kadar karşınıza çıkmayan fırsatları sürpriz bir şekilde elde etmeniz risk almadığınız ve kendinizi kontrol ettiğiniz sürece devam edecektir. Önemli olan hayat yolunda ürkek, içine kapalı, çekingen tavırlar sergilemeden ilerlemenizdir.

aslanASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

7 Kasım Boğa Burcu’nda Dolunay;

1 Kasım’da VENÜS GÜNEŞ birlik içinde, PLÜTON güçlü enerjiler yolluyor! Yuvanızı güzelleştirmek adına hayal ettiğiniz her türlü dekorasyon, tadilat, tamiratı yaptırmak için uygun bir dönemdesiniz. Aile içinde huzurun arttığı ve davetlerin çoğaldığı güzel günler yaşayabilirsiniz.

1 Kasım MERKÜR JÜPİTER ahenk içinde;

  • Yakın çevre, akrabalar, kardeşler ile ilgili iletişimin yoğunlaştığı bir dönemdesiniz. Her türlü eğitim, öğretim, yeni projelere başlamak için güzel bir süreçtesiniz. Özellikle yazarların, medya alanında çalışanların ve spikerlerin işlerinde yükselmelerini sağlayacak fırsatları ortaya çıkartacak enerjiler mevcuttur.
  • Bu Dolunay’la birlikte kariyerinize yönelik yapacağınız her türlü atılım için içinizde büyük bir arzu duymaktasınız.
  • Geniş düşünebilme kapasitesi içinde olacağınız bu dönemde araştırma yapmak, kişisel çalışmalar ortaya koymak yönünde bir takım farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

10 KASIM AY’IN EN SERT AÇISINA DİKKAT!

PLÜTON MARS Birlikteliğine, URANÜS’ün sert bakışı;

Çalışma arzusu içerisinde, çok büyük bir motivasyon ile işlerinizi yoluna koyacağınız enerjiler altındasınız.

Uranüs’ün uzun süreden beri devam eden sert açısı ile birlikte, hayatınızda eskimiş, köhneleşmiş birçok şeyi geride bırakmış olabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; düşüncesizce hareket etmemek, olayları geniş perspektifte değerlendirerek karar almaktır.

10 Kasım VENÜS JÜPİTER sert bakışması;

  • Bu enerjiler altında kendinize vakit ayırmak, güzelleşmek adına bakım yaptırmak ve gardırobunuzu yenilemek isteyebilirsiniz. Fakat bu konularda aşıra kaçma olasılığınız mümkün olduğu için abartılı tutum sergilemekten kaçınmalısınız.
  • Evinizde daha fazla vakit geçirme ihtiyacı duyabilir, ciddi masrafa gireceğiniz büyük davetler vermek isteyebilirsiniz.
  • Almak istediğiniz eşyalara gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.
  • Fazla yeme içmeden dolayı kilonuzda artış meydana gelebilir.

11 Kasım MERKÜR NEPTÜN ahengi;

  • İçsel anlamda hayatınızı gözden geçirmek, olayları derinlemesine görebilmek adına olumlu bir açıdır.
  • Bilinçaltınızda gizli kalmış özel yeteneklerinizi keşfetmek, bunları sezmek, hissetmek, hayalinizde canlandırmak adına meditasyon, yoga, enerji çalışmaları yapmak sizi rahatlatabilir.
  • Yazı yazmakla ilgili bir iş yapıyorsanız bu dönemde kolaylıkla düşüncelerinizi kaleme alabilirsiniz, bu şekilde yaratıcı yönünüzü açığa çıkarabilirsiniz.
  • Bu süreç zarfında size sunulan teklifleri iyice gözden geçirerek incelemeniz ve sonrasında masaya oturmanız zarar görmemeniz açısından önemlidir.

22 Kasım Yay Burcu’nda Yeniay;

20 Kasım Venüs Neptün sert bakışı;

  • Aşk hayatınıza gölge düşüren bu etkiler altında ilişkinizde bir takım sorunlar ortaya çıkabilir, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Duygusal açıdan hassas olacağınız bu süreçte küçük konuları gözünüzde büyütme eğiliminde olabilirsiniz.
  • Çocuklarınız ile ilgili mevzularda beklentileri yüksek olan biriyseniz hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.
  • Neptün’ün sert açıları altında gerçekleşen bu Yeniay’da; borsa, spekülasyon konularında iş yapıyorsanız yaptığınız yatırımlarda ciddi para kaybetme olasılığını göz önünde bulundurmalısınız.

23 Kasım MERKÜR SATÜRN birlikteliğine JÜPİTER’İN sert açısı;

Aile, yuvanız, ebeveynleriniz ile ilgili konularda ciddiyetle gözden geçireceğiniz, kalıcı değişimler yapmak zorunda kalacağınız hususlar gündeme gelebilir. Geçmişte yaşadığınız deneyimlerin sonucu ortaya çıkan mevzular büyük dönüşümlere neden olurken, egonuz en büyük handikabınız olacaktır. Kendinizi kısıtlanmış, zorlanmış hissetmeniz ya da beklentilerinizin gerçekleşmemesi gölge yanınızı ortaya çıkartırken kibirli ve megaloman tavırlar sergileyebilir, aile üyeleri tarafından tepkiyle karşılanabilirsiniz. Bu süreci rahat atlatmak istiyorsanız kabullenici ve esnek olmaya gayret etmelisiniz.

26 Kasım PLÜTON URANÜS çarpışması;

2008 yılından beri çalışma ortamınız, günlük hayat içerisindeki değişim ve dönüşümler hayatınızda bir takım konularda cesurca adımlar atmanıza neden oldu. Yabancılar, yurtdışı kaynaklı işler ile ilgili konularda bugüne kadar karşınıza çıkmayan fırsatlar önünüze gelmiş olabilir. Önemli olan temkinli hareket etmeniz, düşüncesizce hayatınızın temelini sarsacak kararlar almamanızdır.

basakBAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

7 Kasım Boğa Burcu’nda Dolunay;

1 Kasım’da VENÜS GÜNEŞ birlik içinde, PLÜTON güçlü enerjiler yolluyor!

Aşk hayatı, romantik ilişkiler temalarında enerjinizin çok yüksek olduğu bu dönemi olumlu kullanırsanız aniden çıkabilecek pürüzleri, tartışmaları aşabileceksiniz. Kendinizi rahatlatmak adına sevdiğiniz hobilere yönelebilirsiniz.

1 Kasım MERKÜR JÜPİTER ahenk içinde;

  • İçsel anlamda kendinizi canlı hissedeceğiniz bu süreçte düşüncelerinizi kontrol altına alarak mutluluğu yakalayabilirsiniz.
  • Pozitif düşüncelerle dolu olacağınız bu dönemde kendinize verdiğiniz değerin arttığını hissedebilirsiniz.
  • Kariyerinize yönelik fırsatların çıkacağını bilerek hareket etmeli, gözünüzü bu dönem açık tutmalısınız.
  • Kişisel anlamda uğraştığınız çalışmalarda araştırma yapmak uygun bir dönemdesiniz.

10 KASIM AY’IN EN SERT AÇISINA DİKKAT!

PLÜTON MARS Birlikteliğine, URANÜS’ün sert bakışı;

  • Sakarlık ve dikkatsizlikten dolayı oluşabilecek kazalar, sakatlanmalara karşı çok dikkatli olmalısınız.
  • Bu dönemde karşınızdaki kişileri dinlemeyerek (kardeş, yakın çevre, akraba) kendi bildiğinizi yapmak isteyebilirsiniz.

10 Kasım VENÜS JÜPİTER sert bakışması;

  • Yakın çevre, akrabalarınız, komşularınızla ilişkilerinizde zorlayıcı olaylar meydana gelebilir.
  • Akraba ziyaretlerinde fazlasıyla yeme içmeden dolayı kilo sorunu yaşayabilirsiniz.
  • Gideceğiniz tatil yerlerine fazlasıyla harcama yapabilir, masraflarınızı arttırabilirsiniz.

11 Kasım MERKÜR NEPTÜN ahengi;

  • Hayal gücünüzün arttığı bu süreçte sanatla ilgili çalışmalar yapıyorsanız yaratıcılığınızı ortaya koyacak eserler çıkarabilirsiniz.
  • Aranızın bozuk olduğu akrabalarınız ile ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz.
  • Sezgilerinizin yüksek olduğu bu dönemde senaryo, kitap yazmak, duygularınızı kaleme almak son derece kolay gelebilir.
  • Bu dönemde karşınıza çıkacak olan kişileri çok kolay bir şekilde kendi fikirlerinize inandırabilirsiniz. Konuşmalarınız etkili, ikna kabiliyetiniz kuvvetli olacağı için, finansal anlamda size yardımcı olabilecek kişileri yanınıza çekmeniz mümkün olabilir.

22 Kasım Yay Burcu’nda Yeniay;

20 Kasım Venüs Neptün sert bakışı;

  • Aile bireyleri ile aranızda duygusal anlamda incinmeler yaşanabilir.
  • Ailenizle ilgili idealize ettiğiniz konularda yüksek beklentiler içindeyseniz gerçekleri görmekte zorlanacağınız bir süreçtesiniz.
  • Platonik aşkınıza yönelik yaşadığınız çaresizlik ve mutsuzluk duyguları derinden derine size huzursuzluk verebilir.
  • 22 Kasım’da gerçekleşecek olan Yeniay; Neptün’ün pasif enerjileri altında gerçekleşeceği için ebeveynlerden kaynaklanan hayal kırıklıkları, iç dünyanızda egonuzla ilgili yaşadığınız problemler sizi zorlayabilir.
  • Eşiniz ya da aile fertlerinden beklediğiniz ilgiyi görememek sizi üzebilir. İçsel motivasyonunuzun yüksekliği sebebiyle bu duyguların geçici olduğunu bilmelisiniz.

 basak23 Kasım MERKÜR SATÜRN birlikteliğine JÜPİTER’İN sert açısı;

Eğitim hayatına devam edenler yüksek konsantrasyon gerektiren projeleri bitirmek adına oldukça sıkı çalıştığınız bir dönemdesiniz. Emekleriniz kalıcı değişimlere neden olacağı için elinize aldığınız işi dikkatlice gözden geçirerek sistemli ve disiplinli bir şekilde yapmaya çalışmalısınız. Size yönsüzlük veren, dağılmanıza neden olan Neptün’ün enerjilerine karşı kendinize olumlu telkinlerde bulunabilirsiniz. Kısıtlanmışlık, istediklerinizi yapamama, fırsatların azaldığı hissiyatı içerisinde olsanızda içinizde var olan güce güvenmeli, büyük bir sabır ve sakinlik içerisinde yolunuza devam etmelisiniz.

26 Kasım PLÜTON URANÜS çarpışması;

2008 yılından beri aşk hayatınız, çocuklarınız ile ilgili konularda bir takım geri dönülemeyecek değişim ve dönüşümler içerisine girdiniz. Hayatınıza giren kişinin ya da çocuğunuzun zorlayıcı ve baskı yaratan hareketleri sizi ciddi anlamda daraltmış olabilir. Kendi yeteneklerinizi keşfetmenize neden olan deneyimler sayesinde kazançlarınızı arttırmanız mümkün. Önemli olan sizi karmaşaya sürükleyecek kişilerden uzak durmanız, yaşadığınız hayal kırıklıklarından dolayı kendinize küsmemenizdir.

teraziTERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

7 Kasım Boğa Burcu’nda Dolunay;

1 Kasım’da VENÜS GÜNEŞ birlik içinde, PLÜTON güçlü enerjiler yolluyor! Kişisel kazançlarınızı arttırmak üzere konsantrasyonunuzun çok yüksek olduğu bu süreçte mülk edinebilir, evinizde tadilat yaptırabilirsiniz.

1 Kasım MERKÜR JÜPİTER ahenk içinde;

  • Arkadaşlarınızla birlikte geleceğinizle ilgili fikir alışverişinde bulunabilir, güzel projeler planlayabilirsiniz.
  • Yapacağınız her türlü anlaşmada diplomatik davranacağınız için karşınızdakini ikna edici olabilirsiniz.
  • Kişisel girişimlerinizde her türlü desteği sosyal çevrenizden alabilir, organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz.
  • Bu Dolunay ile birlikte finansal konular, alacak verecek, mirasla ilgili hususları masaya yatırabilir, bunları muhakeme edebilirsiniz.

10 KASIM AY’IN EN SERT AÇISINA DİKKAT!

PLÜTON MARS Birlikteliğine, URANÜS’ün sert bakışı;

  • Aile içerisindeki yoğun hareketlilik, baskı ile birlikte gelen ani değişimler söz konusu olabilir.
  • Bu dönemde evinizi değiştirme ya da içini yenileme kararı alabilirsiniz.
  • Bu süreci çok sakin geçirmeye çalışmalı, aile üyeleri ile ilişkilerinize çok dikkat etmelisiniz.

10 Kasım VENÜS JÜPİTER sert bakışması;

  • Fiziksel güzelliğinizi arttırmak adına kontrolsüz harcamalarda bulunabilirsiniz.
  • Bu süreçte bankadan gereğinden fazla para çekebilir ya da altından kalkamayacağınız borçların altına girebilirsiniz.
  • Arkadaşlar ve gruplar içerisinde sosyalliğin çok fazla artması ile birlikte gezme ve eğlenceye düşkünlük gösterebilirsiniz. Herhangi bir derneğe üyeyseniz faaliyetlerinize katkıda bulunmak adına elinizden yüklü miktarda para çıkabilir.

11 Kasım MERKÜR NEPTÜN ahengi;

  • Hayal gücünüzün artması ile birlikte yaratıcılığınızı daha rahat ortaya koyabilir, kariyerinizde ilerlemenize yarayacak anlaşmalar yapabilirsiniz.
  • Sanatla uğraşıyorsanız, resim, fotoğrafçılık, müzik vb. gibi alanlarda eserler meydana getirebilirsiniz.
  • Anlayış ve hassasiyetinizin yüksek olacağı bu dönemde kendinizle daha barışık olmak için içsel anlamda ruhunuzu rahatlatıcı teknikler uygulayabilir, okült konulara yönelebilirsiniz.
  • Bu etkiler altında finansal konularda hislerinize güvenebilirsiniz, ancak Neptün’ün olumlu açılarına rağmen gerçekleri görememe enerjisini dikkate almalısınız.

22 Kasım Yay Burcu’nda Yeniay;

20 Kasım Venüs Neptün sert bakışı;

  • Yapacağınız her türlü etkinlik, katılacağınız seminer, work-shop’larda sizi geliştiren, eğiten bilgiler elde edebilirsiniz.
  • Girdiğiniz topluluklarda ufkunuzu genişletecek yeni insanlarla tanışabilirsiniz.
  • Neptün’ün sert açıları altında gerçekleşen bu Yeniay; akrabalar, kardeşler, iş arkadaşlarınızı içine alan konular dahilinde hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olabilir. Yanlış anlaşılmalar sebebiyle duygusal anlamda incinebilirsiniz.

23 Kasım MERKÜR SATÜRN birlikteliğine JÜPİTER’ in sert açısı;

Kişisel kaynaklarınızı arttırmak amacıyla yoğun düşünceler içine girebilir, bu konularda atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız ya da çocuklarınızla ilgili konularda sorumluluklarınızın artması yanında büyük projelerin altına da girmeniz mümkün. Önemli olan adımlarınızı atarken riskli ve ütopik fikirlerin ardından gitmemenizdir. Size akıl verenleri kulaklarınızı tıkamamalı, kendi bildiğinizi okumamaya dikkat etmelisiniz. Sabit düşünceli ve bildiğini okuyan biriyseniz bu enerjilerin etkisiyle pişmanlık duyacağınız anlaşmalara imza atabilirsiniz.

26 Kasım PLÜTON URANÜS çarpışması;

2008 yılından beri aile ve yuva temaları ile ilgili konularda bazı değişim ve dönüşümler yaşamış olmalısınız. Gayrimenkul, arsa vs. gibi taşınmaz mal konularıyla ilgilenmek durumunda kalarak, hayatınıza imza atarak soktuğunuz kişilerle beraber sürpriz, yenileyici olayların içine girmiş olmanız mümkün. Özellikle evlilik, ortaklık ilişkisi içinde olduğunuz kişilerin zaman içinde değiştiğini görebilir, ani ve beklenmedik hareketlerine şahit olarak birlikteliğinizi sona erdirmek isteyebilirsiniz. Temeli sağlam olan ilişkiler bu değişime ayak uydurarak beraberliklerini sürdürebilirler.

akrepAKREP VE YÜKSELEN AKREP

7 Kasım Boğa Burcu’nda Dolunay;

1 Kasım’da VENÜS GÜNEŞ birlik içinde, PLÜTON güçlü enerjiler yolluyor! Düşüncelerin hızlıca aktığı, bilgi akışının yoğun olduğu bu dönemde seminerler verebilir, bilginizi gruplarla paylaşabilirsiniz. Katılacağınız work-shoplar gelişiminiz açısından olumlu olacaktır.

1 Kasım MERKÜR JÜPİTER ahenk içinde;

  • Ekip halinde çalışmalar yapmak için kararlar alabilir, gruplarla birlikte başarılı faaliyetlerde bulunabilirsiniz.
  • Fikirsel anlamda zenginleştiğiniz, görüş açınızın genişlediği bu enerjiler altında mesleğinizle ilgili çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.
  • Bu Dolunay’la birlikte eş ve ortaklarınızla kendinizi sorgulayacağınız bir süreç içinde olacaksınız. Geleceğinize ait düşüncelerinizi gerçekleştirmek adına eşinizle birlikte kararlar alabilirsiniz.
  • Çocuklarınızla ilgili konularda duygusal anlamda hassaslaşabilir, umutsuzluk ve hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu enerjilerin geçici olduğunu bilmeli gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

10 KASIM AY’IN EN SERT AÇISINA DİKKAT!

PLÜTON MARS Birlikteliğine, URANÜS’ün sert bakışı;

Gündelik hayat içerisinde yapmış olduğunuz işlerin yoğunluğundan dolayı sağlığınızı ihmal etmiş olabilirsiniz.

  • Yakın çevre, kardeşlerle ilgili konularda aniden gelişecek olaylar söz konusu olabilir.
  • Bu dönemde kısa seyahatlere çıkacaksanız her türlü kazaya karşı dikkatli olmalısınız.

10 Kasım VENÜS JÜPİTER sert bakışması;

  • Yaptıracağınız her türlü estetik operasyonda abartıya kaçmamalısınız.
  • Kendiniz için yapacağınız harcamalar bütçenizi sarsabilir, kontrolü elinizden bırakmayarak gereksiz masrafa girmemeye özen göstermelisiniz.
  • Yeme içmede aşırılığa kaçabileceğiniz için kilonuzda artış olabilir.

11 Kasım MERKÜR NEPTÜN ahengi;

  • Hayal gücünüzün artması ile birlikte yaratıcılığınızı daha rahat ortaya koyacaksınız. Sanatsal faaliyetlerle ilgili (dans, müzik, bale vb. ) konularda bir takım çalışmalar yapabilir, eserler meydana getirebilirsiniz. Neptün’ün etkisi size ilham verirken yeteneklerinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız. Bu etkiler altında şiir yazabilir, beste yapabilirsiniz.
  • Aşk ve çocuklarınız ile ilgili konularda fedakârlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.
  • Borsa, spekülasyon ile ilgili işlemler yapıyorsanız bu dönem sezgilerinize güvenebilirsiniz. Yine de yapacağınız her türlü yatırımda temkinli olmayı elden bırakmamalısınız.

22 Kasım Yay Burcu’nda Yeniay;

20 Kasım Venüs Neptün sert bakışı;

Bu enerjiler her türlü finansal ve spekülasyon konularından uzak durmanız gerektiğini gösterirken, Jüpiter’in olumlu açısı kariyerde yükselme ve fırsatları karşınıza çıkartacaktır. Bu süreçte para kaybı yaşamamak adına riskli durumlardan özellikle kaçınmalısınız.

Aşk hayatınızda hayal kırıklığı yaşayabilir, üstü örtülü, gizli konuların açığa çıktığına şahit olabilirsiniz.

23 Kasım MERKÜR SATÜRN birlikteliğine JÜPİTER’İN sert açısı;

Kendinizi yapılandırdığınız bu süreçte kariyerle ilgili konularda bir mücadele yaşarken stratejik davranırsanız ilerlemeniz mümkün görünüyor. Özellikle kişisel kazançlarınızı arttırmak ve geleceğinizle ilgili yatırımlar yapmak için zihniniz meşgul olabilir. Plüton ve Mars’ın destekleyici açıları sayesinde önünüze çıkan engelleri aşabilirsiniz.

26 Kasım PLÜTON URANÜS çarpışması;

2008 yılından beri zihninizi kontrol etme, odaklanma ve organize olma konularında büyük değişim ve dönüşümler içine girdiniz. Değişen çevresel şartlarla beraber günlük hayatınızdaki sürpriz gelişmeler sizi heyecanlandırırken yeni iş imkânları da beraberinde gelmiş olmalı. Önemli olan özgürleşmeye başladığınız bu süreçte aceleci davranmamak, temkinli adımlarla ilerlemektir. Sağlığınızı tehdit edici durumlara karşı rutin kontroller yaptırmayı ihmal etmemelisiniz.

 

YAY VE YÜKSELEN YAY

6 Kasım Boğa Burcu’nda Dolunay;

1 Kasım’da VENÜS GÜNEŞ birlik içinde, PLÜTON güçlü enerjiler yolluyor! Bilinçaltı evinizde güçlü değişim ve dönüşümler yaşadığınız bu süreçte, elde ettiğiniz deneyimlerden güçlenerek ileriki dönemlerde büyük adımlar atacaksınız. Bu dönemi, ileride gerçekleşecek büyük atılımlar için nadasta beklediğiniz bir süreç olarak düşünebilirsiniz.

1 Kasım MERKÜR JÜPİTER ahenk içinde;

Kariyerinize yönelik ortaklarınızla birlikte fikir alışverişinde olduğunuz bu yoğun dönemde arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.

  • Gruplarla beraber organizasyonlara katılabilir ya da seyahatlere çıkabilirsiniz.
  • Bu Dolunay ile birlikte iş ve gündelik hayatınızda bir takım kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz.
  • Sağlık ile ilgili konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Özellikle kadınsal rahatsızlıklar, boğaz, tiroit ve böbreklerinizle ilgili testler yaptırmanız gerekebilir.

10 KASIM AY’IN EN SERT AÇISINA DİKKAT!

PLÜTON MARS Birlikteliğine, URANÜS’ün sert bakışı;

Aşk hayatınızda size uymayan kişilerle beraberlik yaşıyorsanız baskı ve manipüle görebilir, bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Günlük ilişkiler yaşamak yerine sağlam ve kalıcı ilişkilerde tatmin bulmaya çalışmalısınız.

Kişisel kaynaklarınızı arttırmaya yönelik radikal kararlar alabilir, cesur adımlar atabilirsiniz. Temkinli olmanızda fayda var.

10 Kasım VENÜS JÜPİTER sert bakışması;

Kişisel anlamda yapacağınız girişimlerde riskli durumlarla karşılaşabilir, sonradan pişmanlık duyacağınız adımlar atabilirsiniz.

  • Kilo alma durumu söz konusu olabileceği için, sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisiniz. Gerekirse, uzman bir kişiden destek alarak diyete yönelebilirsiniz.
  • Kendinize yönelik aşırı harcamalar bütçenizi sarsabilir.

11 Kasım MERKÜR NEPTÜN ahengi;

Sezgisel anlamda hislerinizin yüceldiği bu dönemde meditasyon yapabilir, içsel dünyanıza yönelerek kendinizi rahatlatabilirsiniz.

  • Hayal gücünüzün artması ile birlikte kariyerinize yönelik işler, sanatsal faaliyetlerde (dans, müzik, bale vb. bu konularda) bir takım çalışmalar yaparak, eserler meydana getirebilirsiniz. Neptün, size ilham verirken, yeteneklerinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız. Bu etkiler altında şiir yazabilir, beste yapabilirsiniz.
  • Aile ve yuva temalarında gönülden fedakârlık yapmak isteği içinde olacaksınız.
  • Bu dönemde evliyseniz gizli ya da platonik aşklar gündeme gelebilir. Kendinizi riske sokmamalı, evliliğinizi tehlikeye atmamalısınız.

22 Kasım Yay Burcu’nda Yeniay;

20 Kasım Venüs Neptün sert bakışı;

Kendinizi güzelleştirmek adına her türlü girişim için uygun bir dönemde değilsiniz. Hayal kırıklığı yaşamamak adına bu Yeniay’da bu girişimlerden uzak durmalısınız. Jüpiter’in Venüs’e üçgen açı yaptığı 4 Aralık tarihini beklemeniz uygun olacaktır.

Neptün’ün sert açıları altında gerçekleşen bu Yeniay’da ebeveynlerinizle ilgili almak zorunda olduğunuz kararlarda hayal kırıklığı yaşayabilir, duygusal anlamda yaralanabilirsiniz. Aile fertleri ile aranızda bir takım sürtüşmeler, dargınlıklar meydana gelebilir.

23 Kasım MERKÜR SATÜRN birlikteliğine JÜPİTER’İN sert açısı;

Sosyal çevrenizden uzaklaşarak, kendi başınıza kalmak istediğiniz bu dönemlerde, içsel gözlem yapmaya devam edeceksiniz. Geçmişe takılı kalmak, yıpratıcı olacağından Yay’ın esnek enerjilerini aktif ederek önünüze bakmalısınız.

26 Kasım PLÜTON URANÜS çarpışması;

2008 yılından beri, kişisel kazançlarınızla ilgili konular ve kendinize verdiğiniz değer hususlarında, bir takım değişim ve dönüşümler yaşayarak yeteneklerinizi ortaya çıkaran ve cesaretle yürümenize sebep olan durumlarla karşı karşıya kalmış olabilirsiniz. Uranüs’ün aşk evinize girmesi ile birlikte, size uygun olmayan insanlarla beraber olmak ya da kısa süreli ilişkiler yaşamak durumunda kalmış olabilirsiniz. Sizin gibi risk almayı seven bir burç bu enerjileri doğru kullanmalı, atacağı her adımda temkini elden bırakmamalıdır.

oglakOĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

7 Kasım Boğa Burcu’nda Dolunay;

1 Kasım’da VENÜS GÜNEŞ birlik içinde, PLÜTON güçlü enerjiler yolluyor!  Gruplar, arkadaşlarla birlikte yapılan çeşitli faaliyetlerde bulanabilir, (grup gezileri, kültür turları) sosyal çevrenizde özgüveninizi ortaya koyacak ortamlar yakalayabilirsiniz.

1 Kasım MERKÜR JÜPİTER ahenk içinde;

Mesleki hayatınıza yönelik planlarınızı, ortak ya da eşten gelen destekle hayatınıza geçirebilirsiniz.

  • Fikirlerinizin çok hızlı aktığı bu dönemde, kariyerinizde ilerlemek adına parlak projeler ortaya koyabilirsiniz.
  • Bu Dolunay ile birlikte aşk, çocuklar, yaratıcılık, borsa, spekülasyon konularında bir takım farkındalıklar yaşayarak; kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Jüpiter’in sert açısı, duygularınızı abartılı bir şekilde göstermenize neden olurken; karşı tarafı zorlayabilir, elinizdeki fırsatları kaçırabilirsiniz. Aşırı gövde gösterisinde bulunmak, ego ve kibir duygularınızı kontrol ederseniz şans sizden yana olacaktır.

10 KASIM AY’IN EN SERT AÇISINA DİKKAT!

PLÜTON MARS Birlikteliğine, URANÜS’ün sert bakışı;

Amaçlarınız ulaşmak ve yapmak istediklerinizi hayata geçirmek hırsı ile dolu olduğunuz bu süreçte, iç dünyanızda yaşamış olduğunuz fırtınayı dengelemek, sizin bakış açınızla orantılı olacağı için akışta kalmak daha doğru bir seçim olacaktır.

10 Kasım VENÜS JÜPİTER sert bakışı;

  • Birlikteliğinize veya çocuklarınızın yarınlarına yönelik harcamalarınızda kontrolsüz davranabilirsiniz. Özellikle, yaratıcılığınızı ortaya çıkartacağınız çalışmalara yönelik, elinizden çıkan paralar söz konusu olabilir.
  • Ortaklaşa yapacağınız her türlü yatırım için dikkatli olmalı, riskli durumlardan, kayıp yaşamamak adına uzak durmalısınız.
  • Kariyere yönelik atacağınız adımlarda risk almamaya önem vermelisiniz.

 

11 Kasım MERKÜR NEPTÜN ahengi;

  • Hayal gücünüzün artması ile birlikte yaratıcılığınızı daha rahat ortaya koyabilirsiniz. Kitap yazmak, web sitesi tasarlamak, seminerler vermek ve birtakım çalışmalarda bulunmak için uygun bir dönem. Neptün’ün etkisi size ilham verirken yeteneklerinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız.
  • Arkadaşlarınızla, topluluk içinde iletişiminizde daha hassas, anlayışlı, empatik olabilirsiniz. Birbirinize verdiğiniz dayanışmanın hazzınızı yaşamak size mutluluk verecektir.
  • Maddi dünyanın kargaşasından uzaklaşarak mistik gruplara yönelebilir, psişik deneyimler yaşamak arzusu duyabilirsiniz.

22 Kasım Yay Burcu’nda Yeniay;

20 Kasım Venüs Neptün sert bakışı;

  • Venüs’ün 12. Evden geçmesi, gizli aşkların habercisi olabilir. Bu tarz ilişkiler içindeyseniz evliliğinizi tehlikeye atabilir, gereksiz üzüntüler yaşatabilirsiniz.
  • Kardeşleriniz, yakın çevreniz ile olası tartışmalarda dargınlıklar, hayal kırıklıkları yaşamamak adına toleranslı olmaya dikkat etmelisiniz.
  • Neptün’ün sert açıları altında gerçekleşen bu Yeniay; iç dünyanıza yönelerek yalnız kalma isteği verebilir. Bilinçaltınız yoğun etkileneceği için kendinizle baş başa kalarak, geçmişte yaşadıklarınızla yüzleşebilir, bazı pişmanlıklar hissedebilirsiniz.

23 Kasım MERKÜR SATÜRN birlikteliğine JÜPİTER’İN sert açısı;

Gerçekleştirmek istediğiniz ideallerinize ulaşmak için planlar yaptığınız, projeler ürettiğiniz bir dönemdesiniz. Arkadaşlarınızdan, gruplardan destek bulduğunuz bu süreçte hayatınızla ilgili bir takım konuları sorgulayarak kalıcı değişimler yapıyorsunuz. Gerçek olmayan dostlarınızı yaşamınızdan çıkarmanız mümkün. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; kontrollü bir şekilde hareket etmeniz, iyice düşünmeden kararlar almamanızdır.

26 Kasım PLÜTON URANÜS çarpışması;

2008 yılından beri, kişiliğinizin en derinlerinde yatan gücü keşfederek bunları ortaya koyabilme fırsatı ile karşı karşıya kaldınız. Karakterinizle ilgili değiştirmek istediğiniz huylarınızı fark ederek, yenilenme çabanız uzun bir süre devam edecektir. Aile hayatınızda değişen ve yenilenen koşullarla beraber beklenmedik ayrılıklar, taşınma, hatta şehir değişikliği yaşamanız mümkün olabilir. Değişen koşullara ayak uydurmak, olanı kabullenmek ne kadar zor olsa da bunu yapacak güç sizde var..

kovaKOVA VE YÜKSELEN KOVA

7 Kasım Boğa Burcu’nda Dolunay;

1 Kasım’da VENÜS GÜNEŞ birlik içinde, PLÜTON güçlü enerjiler yolluyor! Hayatınızda gittikçe önem kazanan konularda yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için, içinizde büyük bir güç hissediyorsunuz. Özellikle, kariyerinize yönelik atılacak adımlar, yaratıcılığınızı ortaya çıkartan çalışmalar söz konusu olabilir.

1 Kasım MERKÜR JÜPİTER ahenk içinde;

  • Aşk hayatınız, çocuklarınız ile ilgili konularda fikirler ürettiğiniz bu süreçte, sürpriz seyahatler düzenlemek isteyebilirsiniz.
  • Gruplarla beraber çeşitli faaliyetlere katılabilir, sosyal çevrenizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz.
  • Bu Dolunay’da, Mars’ın olumlu enerjilerine maruz kalan Ay ve Güneş size mücadele etme gücü verirken, özellikle aile ve yuva temalarında duygusal anlamda tatmin bulmanıza imkân verecektir.
  • İçsel anlamda kendinizle bir bağ kurarak geçmişte yaşadığınız deneyimlerden sezgisel anlamda bir uyanış elde edebilirsiniz.

10 KASIM AY’IN EN SERT AÇISINA DİKKAT!

PLÜTON MARS Birlikteliğine, URANÜS’ün sert bakışı;

Kariyerinize yönelik yapmak isteklerinizi gerçekleştirmek için, içinizde büyük bir hırs hissederken; kontrolünüzün dışında gelişen olaylar, sizi engelleyerek yapmak istediklerinizi sekteye uğratabilir. Yeteneklerinizi kullanarak bir şeyler ortaya çıkarmak, dojazında yaptığınız sürece olumlu sonuçlar getirecektir. Hırsınızın kurbanı olmamaya dikkat etmelisiniz.

Kişiliğiniz ile alakalı konularda içsel anlamda bir sorgulama içine girebilir ve kendinizi yıpratma noktasına getirebilirsiniz. Hayatın akışına kendinizi bırakmanızı tavsiye ederim.

10 Kasım VENÜS JÜPİTER sert bakışı;

  • Özellikle eş ve ortaklarınızla ilgili konularda kariyerinize yönelik yapmış olduğunuz harcamalar sizi zor duruma düşürmüş olabilir. Kontrollü davranarak aşırıya kaçmamaya çalışmalısınız.
  • Aile, yuva, ebeveynleri içine alan mevzularda elinizden çıkmak zorunda olan paralar söz konusu olabilir.
  • Bu dönem, ev içinde yapılacak tamirat, tadilat işlemleri gündeme gelebilir ya da bir mülk edinmek isteyebilirsiniz. Yatırım yaparken, değerinin üstünde bir ödeme yapıp yapmadığınıza dikkat etmelisiniz.

11 Kasım MERKÜR NEPTÜN ahengi;

  • Hayal gücünüzün artması ile birlikte, yaratıcılığınızı daha rahat ortaya koyacaksınız. Sanatsal faaliyetlerle, dans, müzik, bale vb. bu konularda bir takım çalışmalar yaparak, eserler meydana getirebilirsiniz. Neptün’ün etkisi, size ilham verirken yeteneklerinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız. Bu enerjiler altında şiir yazabilir, beste yapabilirsiniz.
  • Kariyerinizle alakalı işlerde iletişimin arttığı, çok yönlü düşünceler içerisinde olacağınız bu süreçte bir takım anlaşmalar yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; Neptün’ün olumlu enerjilerine rağmen dalgınlıktan dolayı bazı konuların gözden kaçabilmesidir.
  • Bu dönem, sezgilerinizin artması ile birlikte maddi dünyadan elinizi çekerek maneviyata yönelmek arzusu içinde olabilirsiniz.

22 Kasım Yay Burcu’nda Yeniay;

20 Kasım Venüs Neptün sert bakışı;

  • Grup içerisinde ekip içi çalışmalarda ya da organizasyonlarda işlerinizin yolunda gitmemesi ya da yaptığınız işten takdir görememeniz hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir.
  • Aile fertleri ile aranızda duygusal açıdan kırılmalar, alınganlıklar yaşamamak adına toleranslı olmalısınız.
  • Neptün’ün sert açıları altında gerçekleşen bu Yeniay’da; yarınlarınıza yönelik yapmak istediklerinizi gerçekleştirememenin vermiş olduğu hayal kırıklığı ile mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

23 Kasım MERKÜR SATÜRN birlikteliğine JÜPİTER’İN sert açısı;

Yoğun düşünceler içerisinde meslek hayatınızla ilgili konuları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Özellikle, Jüpiter’in sert açısı düşüncelerinizi abartmaya yönelik olumsuz yönde sizi zorlayabilir. Kısa bir süre sonra, Satürn’ün Yay Burcu’na geçmesi ile birlikte, (24 Aralık) gruplarla beraber daha fazla faaliyet içerisine girerek, geleceğinizle ilgili yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek adına ciddi sorumluluklar alacaksınız.

26 Kasım PLÜTON URANÜS çarpışması;

2008 yılından beri, ruhsal anlamda derinleşmek, kendi karanlık yönlerinizle yüzleşmek durumunda kalarak değişim ve dönüşümler yaşamaya başladınız. Özellikle, zihinsel anlamda algınız, hızlı düşünme ve uygulama kabiliyetiniz artarken kontrolünüz dışında gelişen olaylarla mücadele etmiş olabilirsiniz. Zayıf yönlerinizle yüzleşerek, törpülenmesi gereken vasıflarınızdan kurtulmak zorunda olacağınız bu süreçte kabullenici olmak ve direnmemek bu dönemi daha kolay atlatmanıza yardımcı olacaktır.

balikBALIK VE YÜKSELEN BALIK

7 Kasım Boğa Burcu’nda Dolunay;

1 Kasım’da VENÜS GÜNEŞ birlik içinde, PLÜTON güçlü enerjiler yolluyor! Gruplardan destek alarak geleceğiniz ile ilgili yapmak istediklerinizi hayata geçirdiğiniz bu süreçte hayat felsefenizi inşa etmeye devam ediyorsunuz.

1 Kasım MERKÜR JÜPİTER ahenk içinde;

  • Kariyerinize odaklanmış bir şekilde sürekli fikirler üretirken yapamayacağınız şeyler için vaatlerde bulunmamalısınız. Atacağınız her türlü adımda gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz.
  • Bu Dolunay ile birlikte yakın çevre, akrabalar, eğitim, öğretim, her türlü bilgi alışverişi ile ilgili konularda bir takım farkındalıklar yaşayarak karar vermek durumunda kalabilirsiniz.
  • Plüton’un güçlü açısı duygusal olarak sizi yenilerken yaptığınız işleri derinlemesine inceleme fırsatı bulacaksınız.

10 KASIM AY’IN EN SERT AÇISINA DİKKAT!

PLÜTON MARS Birlikteliğine, URANÜS’ün sert bakışı;

Katılmış olduğunuz gruplarla hayatınızda bazı değişimler yaşarken elde ettiğiniz deneyimlerle hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Özellikle parasal konularda değişen şartlara ayak uydurmakta zorlanırken direnç göstermemeye çalışmalısınız.

10 Kasım VENÜS JÜPİTER sert bakışı;

  • Eğitim, öğretim, kariyere yönelik yaptığınız harcamalar bütçenizi sarsacağı için kontrollü davranmaya özen göstermelisiniz.
  • Kazançlarınızı yatırıma yönlendirirken altından kalkamayacağınız işlere yönelmemeye dikkat edin.
  • Aşırı yeme içmeden dolayı kilo alacağınız bu süreçte sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

11 Kasım MERKÜR NEPTÜN ahengi;

  • Hayal gücünüzün artması ile birlikte yaratıcılığınızı daha rahat ortaya koyacaksınız. Sanatsal faaliyetlerle, dans, müzik, bale vb. bu alanlarda bir takım çalışmalar yaparak eserler meydana getirebilirsiniz. Neptün’ün etkisi size ilham verirken yeteneklerinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız. Bu etkiler altında şiir yazabilir, beste yapabilirsiniz.
  • Sezgilerinizin çok yüksek olacağı bu süreçte meditasyon yapabilir, içinize dönerek kendinizle bir bağ kurmak isteyebilirsiniz.
  • Ailenizle birlikte seyahate çıkmak için uygun bir dönemdesiniz.

22 Kasım Yay Burcu’nda Yeniay;

20 Kasım Venüs Neptün sert bakışı;

  • Kariyerinizle ilgili daha önceden vermiş olduğunuz bir karardan dolayı pişmanlık yaşamanız mümkün olabilir.
  • Neptün’ün sert açıları altında gerçekleşen bu Yeniay’da; ortaklaşa kazançlarda yanlış gittiğine inandığınız konuları fark ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.
  • Yakın çevre, akrabalar ile ilgili konularda ilişkilerde bir takım problemler çıkabilir ve üzülebilirsiniz.

23 Kasım MERKÜR SATÜRN birlikteliğine JÜPİTER’İN sert açısı;

Eğitim, öğretim konularında sıkı bir tempoda çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Yaşama geniş bir perspektiften bakmaya başladığınız bu dönemde yabancılarla ilgili konular, seyahatler gündeme gelebilir. Seyahat sırasında dikkatsizce harcanan paralar daha sonradan zor duruma düşmenize sebep olabilir. Geçmiş dönemlerde disiplinli ve yüksek performansla çalışmışsanız toplumdaki yerinizi tekrar belirleyerek yapmış olduğunuz işlerin karşılığını alabilirsiniz.

26 Kasım PLÜTON URANÜS çarpışması;

2008 yılından beri içine girdiğiniz yeni grupların desteği ile farklı ufuklara yelken açarak önem verdiğiniz bazı kişileri hayatınızdan çıkartmış ve yeni arkadaşlar edinmiş olmalısınız. Haritanızın durumuna göre maddi konulara bakış açınızda değişim söz konusu olabilir. Önemli olan değişen bu koşullara ayak uydururken gerçeğe uymayan hayallere kapılarak yanlış kişilerle kontak kurmamaya özen göstermenizdir.

Aydınlanma yolunda ilerlerken, Astroloji’nin ışığı yolunuza rehber olsun

Astrolog Jale Muratoğlu

www.astrologjalemuratoglu.com

https://www.facebook.com/groups/astrolojikaydinlanma/

Twitter : @JaleMuratoğlu

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.