2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları

485

2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları

YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM

KOCKOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

12 Temmuz Oğlak Burcu’nda Dolunay;

Bu Dolunay; haritanın en tepe noktasında gerçekleşiyor. Sosyal statünüzü, kariyerinizi içine alan konularda bir takın farkındalıklar yaşamanız mümkün Sorumluluk hissinizin artması ile birlikte kariyer ve aile hayatınızı dengeleyememeniz sizi gergin yapabilir. Altından kalkamadığınız duygularınız ile mücadele etmeniz ise içten içe sizi yıpratabilir. Bu Dolunay’ın etkisi ile içinde bulunduğunuz sorunları çözmeye yönelebilir, geçmişten gelen problemlerinize çare bulma yoluna gidebilirsiniz. Jüpiter’in konumundan dolayı yüksek eğitim, yabancılarla ilgili konularda bir takım ani gelişen olaylar gündeme gelebilir.  Mizacınız gereği çabuk alevlenen, sinirli yapınızdan dolayı yaşamınız da yüksek tempoda seyrediyor olmalı. Size söylenen en ufak bir eleştiriye bile tahammül edemeyebilir, karşı tarafı çileden çıkarabilirsiniz. Gerek kendiniz, gerek karşınızdaki insan için aşırı reaksiyonlar göstermemeye çalışmalı, hoşgörülü, içten, samimi ve dürüst tarafınızı ortaya çıkararak ortamı sakinleştirmelisiniz. Aksi halde kaos her daim arkanızdan gelecektir. İçinizde eskiye ait çürümüş her türlü duyguyu kopararak yepyeni tohumlar ektiğiniz bir dönemim içindesiniz.

17 TEMMUZ 2014-12 AĞUSTOS 2015 JÜPİTER

ASLAN BURCU’NA GEÇİYOR

Jüpiter’in 5. Evde Aslan Burcu’ndaki bir senelik transiti, çocuklar, aşk ve zevkler, sanatsal yaratıcılık, oyunculuk, eğlence mekânları, partiler, romantizm, hayatın tadını çıkarma konularını içine alan mevzularda şans, bolluk, bereket getirecek. Beşinci ev çocuklarla ilgili olduğu için bebek sahibi olmak isteyebilir ailenizi genişletmek isteyebilirsiniz. Bu süreç zarfında çocuğunuzdan gelebilecek mutlu haberler ve güzel gelişmeler yaşayarak gurur duyacaksınız. Ayrıca çocuğunuzun geleceğini şekillendirmek için onu yurt dışına gönderme planı yapabilir, bu konuda harcamalarda da bulunabilirsiniz. 12 senede bir gelen bu güzel fırsatla, yaratıcılığınızı ortaya koyacak hobilerinizi geliştirebilir, ileride bu yönünüzle maddi kaynaklarınızı geliştirebilirsiniz. Sanatsal anlamda kendinizi rahat ifade edebileceğiniz, arzu ederseniz artistik özelliklerinizi ortaya çıkartacağınız bir takım aktivitelere de katılmanız mümkün görünüyor. Bu dönemde sağlığınız için spora başlayabilir, stresinizi atabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda on iki senede bir gelen Jüpiter’in şansı sizi dinamik ve heyecanlı yaparken hayata daha sıkı sarılacak, yaşamınızdan daha çok zevk alacaksınız. Ayrıca bu sene her zamankinden daha fazla seyahat fırsatları ile karşı karşıya kalabilir, farklı kültürlerin havasını içinizde hissederek ufkunuzu genişletebilirsiniz. Sosyal ortamlar, kulüpler, partiler bu senenin en belirgin faaliyetleri arasında olacaktır. Özellikle 24 Ağustos itibariyle 5. Ev konularını etkileyen ve ortaklaşa kullanılan kaynakları da içine alan konularda (aşk, ilişkiler, çocuk vs.) stresli, zorlu bir mücadelenin içine girebilir, dayanıklılığınızın test edildiğini düşünebilirsiniz. Ağır ve temkinli adımlar atıp, kararlı bir şekilde ilerlerseniz ve adilane davranırsanız her şeyin rayına oturmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle Aslan’daki Jüpiter’in olumlu etkileri altında olan burçlar (Koç, İkizler, Terazi, Yay) bu dönemde Jüpiter’in bolluk bereketinden faydalanırken, Sabit Burçlar (Boğa, Akrep, Kova) Jüpiter’in gölge yönleri ile yüzleşmek durumunda kalacaktır.

26 Temmuz Aslan Burcu’nda Yeniay;

  • Jüpiter’e yakın gerçekleşen Yeniay’da, çocuklarınızın gerçek ihtiyaçlarını keşfederek, onların isteği doğrultusunda hareket edebilir, görevlerinizi yerine getirebilirsiniz.
  • Sanat ile uğraşıyorsanız yaratıcı alanlara yönelik çalışmalar yaparak potansiyelinizi fark edebilir, bir şeyler başarabilirsiniz.
  • Bu Yeniay’da yabancılarla ilgili konularda yeni başlangıçlar yaparak iş seyahatlerine çıkabilirsiniz. Mars’ın sert açısı riskli işlere dikkat etmeniz gerektiğinin altını çizmekte. Karşınıza çıkan her fırsata temkinli yaklaşmalısınız.
  • Almış olduğunuz eğitimlerin devamı olarak akademik kariyerinize yurtdışında devam ettirmek isteyebilirsiniz.
  • Aşk ilişkilerinde tutkuların yoğun olduğu bu süreçte sevgilinizle beraber geçireceğiniz keyifli zamanlar, seyahatler size zevk verecektir.
  • Bu dönemde aile içi ilişkileriniz netlik kazanacak, vermiş olduğunuz kararlar toplum önünüzdeki statünüzü belirleyici cinsten olacaktır.İlişkilerde değişim dönüşüm temaları ile beraber sağlam olmayan beraberlikler kopma noktasına gelebilir.

31 Temmuz Satürn Venüs ahengi;

  • Bu olumlu açılar ile kariyere yönelik gruplardan gelebilecek destek, adli davaların olumlu sonuçlanması mümkün olabilir.
  • Venüs; eş ve ortaklar evini yönettiği için değişen bir takım koşullarla beraber netlik kazanan konular gündemde olacaktır. Haritanızın potansiyeline göre olumlu ya da olumsuz sonuçlanan durumlar karşısında biraz olsun rahatlayacaksınız.
  • Bu süreç zarfında yuvanızı güzelleştirmek adına yenileyebilir ya da tadilat tamirat yaptırmak isteyebilirsiniz. Ev değişikliği söz konusu olurken bir kısmınız evden ayrılma kararı alabilir.

31 Temmuz Jüpiter ve Mars çatışması; Dikkat!

Kişisel anlamda atacağınız her adıma çok dikkat etmelisiniz. Banka kredisi, alacak verecek, miras konularında riskli, cesur adımlar atarken teklifleri her yönü ile değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Kariyerdeki rekabet duygusu, hırs, sağlığı olumsuz etkileyebilir. Mars’ın Akrep’teki güçlü konumu; hayat felsefeniz ile ilgili konularda yapmak istediklerinizi gerçekleştirme arzusu verirken, her zamankinden daha fazla inatçı, iddiacı ve agresif olabilirsiniz. Önemli olan dengenizi koruyabilmek ve enerjinizi doğru kanalize etmektir. Kendinize olan güveninizi abartmamalı, boyunuzu aştığına inandığınız, tereddütte kaldığınız çalışmalarda boy göstermemelisiniz.

BOGABOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

 12 Temmuz Oğlak Burcu’nda Dolunay; 

Bu Dolunay; yaşadığınız deneyimlerin etkisi ile hayat felsefenizi derinden sorgulayacağınız bir dönemin habercisidir. İnançlarınızın kökten değiştiği yeni bir yapılanma içindesiniz. Psikolojik anlamda kendinizi yoğun duygular içinde hissedebilirsiniz. Değişimle gelen krizlere direnmemek bu dönemin daha kolay atlatılmasına neden olacaktır. Kaygılar manen sizi dibe çekeceği için eskiye ait sizi bağlayan konuları istekli bir şekilde geride bırakmalısınız. Aksi takdirde fazlasıyla yıpranabilirsiniz. Olası zor durumları bertaraf edecek güce sahip olduğunuzun bilincinde olmalı ve kendinize güvenmelisiniz.

17 TEMMUZ 2014 -12 AĞUSTOS 2015 JÜPİTER ASLAN BURCU’NA GEÇİYOR

Jüpiter’in 4. Evde Aslan Burcu’ndaki bir senelik transiti, yerleşim, ev, aile içi ilişkiler, ebeveynler, iç dünyanız, psikolojinizi içine alan mevzularda size şans verecektir. Bu dönem içerisinde daha büyük ve görkemli bir eve taşınmak isteyebilirsiniz. Yuva içinde mutluluğun en üst seviyelerde yaşanacağı, tatsızlıkların ortadan kalkacağı bu süreç içerisinde ailenizi genişletmek isteyebilirsiniz. İç dünyanızdaki güvenliği aile üyeleri ve ebeveynlerinizle birlikte olmakta bulacaksınız. Aileden gelecek destek ileriye yönelik planlarınızın temelini atacaktır. Jüpiter transiti boyunca dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; abartıya kaçarak lüzumsuz masraf ile evinize yaptığınız fazla harcamalar olacaktır. Özellikle Aslan’daki Jüpiter’in olumlu etkileri altında olan burçlar (Koç, İkizler, Terazi, Yay) bu dönemde Jüpiter’in bolluk bereketinden faydalanırken, Sabit Burçlar (Boğa, Akrep, Kova) Jüpiter’in gölge yönleri ile yüzleşmek durumunda kalacaktır.

26 Temmuz Aslan Burcu’nda Yeniay;

  • Bu dönem ev ve aileye yönelik konularda bir takım yeni başlangıçlar yapabilir, daha geniş bir eve çıkmak ya da evinizi güzelleştirmek adına tadilat yaptırmak isteyebilirsiniz.
  • Egonuzun yüksek olacağı bu süreçte aile üyeleri ile aranızda sürtüşme çıkmaması adına kendinizi kontrol etmelisiniz.
  • Bu Yeniay’da eş, ortaklar ve arkadaşlık ilişkilerinizde dengenizi korumalı, hırslı tutum ve davranışlarınızın karşılıklı çatışmaya neden olacağını bilmelisiniz.
  • Ortaklaşa kazançlar, miras gibi durumlarda riskli durumlar söz konusu olabilir. Rekabetçi duygularınız nedeniyle bazı maddi kayıplar yaşayabilir, içsel anlamda kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

  31 Temmuz Satürn Venüs ahengi;

  • Kendinizle barışık, güveninizin tam olduğu, arzularınızı gerçekleştirdiğinize inandığınız bir dönemdesiniz.
  • Bu süreç zarfında sağlık problemleriniz olumlu neticelenebilir, hastalıkların üstesinden gelebilirsiniz.
  • Kariyerinize yönelik ortaklaşa işlerde olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

   31 Temmuz Dikkat! Jüpiter ve Mars çatışması;

Özellikle ikili ilişkilerde agresyonun arttığı bu dönemde, karşı tarafın yaptığı her hareket gözünüze batabilir. Özgüveninizin en üst seviyede olduğu bu süreçte kendinizi kontrol altına almalı, abartılı hareketlerden kaçınmalısınız.  Beraberliğinizin temeli sağlamsa bu enerjilerin etkisini daha kolay atlatabilirsiniz.

 İKİZLERİKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

  12 Temmuz Oğlak Burcu’nda Dolunay;

12 Temmuz’da gerçekleşecek olan Dolunay ortaklaşa kazançlarınız, eşinizin parası, miras, vergi, banka kredisini içine alan konularda  bir takım farkındalıklar yaşamanıza neden olacaktır. Hayatınızla ilgili radikal değişim ve dönüşümler, alınan sorumlulukların ağırlığı, parasal kaynaklarınızın kısıtlı olması sizi ciddi anlamda zorlarken kendinizi işinize vererek bu mücadeleden başarı ile çıkmanız mümkün. Finansal anlamda sahip olduğunuz kaynakları içsel olarak analiz ederek kendinizi sorgulayacaksınız. Aile hayatınız, yuvanız, ebeveynleriniz, kariyeriniz kısacası tüm yaşamınızla alakalı konularda geçmişte gerçekleştirmiş olduğunuz ve hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olmuş konuları gündeme getirebilir, kendinizle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

17 TEMMUZ 2014 – 12 AĞUSTOS 2015 JÜPİTER ASLAN BURCU’NA GEÇİYOR

Jüpiter’in 3. Evde Aslan Burcu’ndaki bir senelik transiti; yakın çevre, akrabalar, kardeşler, komşuları içeren mevzularda şans sizden yana olacak. Onlarla beraber olmak her zamankinden daha fazla size keyif verirken, karşılıklı güven, iyimserlik duygusuyla besleneceksiniz. Aile değerlerinin önem kazandığı bu süreç zarfında dargın akrabalarınızla barışabilir, kardeşlerinizle ilgili mutlu haberler, gelişmeler yaşayarak, onların desteğini alabilirsiniz. Eğitim, öğretim ile ilgili konularda fırsatlar yakalayabilir, katıldığınız seminerler aracılığıyla farkındalık yaşayabilirsiniz. Entelektüel insanlarla beraber olmak ve onlardan bilgi edinmek imkânını bulabilirsiniz. Bu dönemde içinizde büyük bir öğrenme arzusunun varlığını hissetmeniz mümkün. Zihninizin her zamankinden daha rahat algıladığını bilmeli, bu süreci iyi değerlendirmelisiniz. Özellikle kitap yazmak arzusu içinde olanlar için uygun bir dönemdir. İşiniz gereği yazı yazmak durumundaysanız bu zaman zarfında yapmak istediklerinizi çok hızlı bir şekilde bitirme imkânı bulabilirsiniz. Yurt içi ve yurt dışı seyahatleriniz fazlalaşırken yeni yerleri görmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.

19 Temmuz’da 2. Evinize girecek olan Venüs parasal konuların altını çizecek, bir aylık süre boyunca yatırımlarınızı yaparken çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Özellikle Aslan’daki Jüpiter’in olumlu etkileri altında olan burçlar (Koç, İkizler, Terazi, Yay) bu dönemde Jüpiter’in bolluk bereketinden faydalanırken, Sabit Burçlar (Boğa, Akrep, Kova) Jüpiter’in gölge yönleri ile yüzleşmek durumunda kalacaktır.

26 Temmuz Aslan Burcu’nda Yeniay;

  • Yakın çevre, akrabalar ve kardeşlerle sosyalleşmenin artacağı, komşularla diyaloğunuzun olumlu geçeceği bu dönemde güçlü insanlarla kontak haline geçebilir, onların desteği ile işinize yönelik fırsatları yakalayabilirsiniz.
  • Aşk hayatınızla ilgili konularda olumlu gelişmelerin yaşanacağı, çocuklarınızın başarılarından haz alacağınız bir dönemdesiniz.
  • Eğer reklam, pazarlama alanlarında veya dijital ortamda çalışıyorsanız, yaptığınız işlerde fırsatlar yakalayabilir ya da kitap yazarak yayın evleriyle görüşmeler yapabilirsiniz.
  • Eğitim amaçlı yurtdışına gitmeniz aynı zamanda farklı kültürlerde keyifli ortamlarda bulunmanız mümkün olabilir. Çok çalışarak yaptıklarınızın karşılığını alacağınız bir döneme girmiş bulunmaktasınız.
  • Özellikle 25 Temmuz’da Venüs’ün Neptün ile oluşturacağı mistik açı sizin sanatsal yönünüzü ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracaktır. Kariyerinizle ilgili yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek adına girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat ayın 28’indeki Plüton’un karşıt açısı ile birlikte, 1 Ağustos’taki Uranüs’ün kare açısı adımlarınızı atarken çok dikkatli olmanız gerektiğini göstermekte.

   31 Temmuz Satürn Venüs ahengi;

  • Aşk hayatınızda yolunda gitmeyen olayları iyileştirici, kendinizi mutlu ve güven içinde hissedeceğiniz bir dönemdesiniz.
  • Parasal kaynaklarınızı arttırmak için mali konularda şans sizden yana olabilir. Fakat riskli durumlara dikkat ederek hareket etmeli, güvenmediğiniz kişilerle yola çıkmamalısınız.
  • İş hayatınızın yoğun temposununu kaldırabilecek güç ve disiplini içinizde bulabileceksiniz.

31 Temmuz Dikkat! Jüpiter ve Mars çatışması;

Günlük yaşantınızdaki koşuşturmalar yüksek tempoda devam edeceği için üzerinizdeki sorumluluklar sizi hırçın, sinirli yapabilir. Aşırı hırs ve rekabetçi tavırlar gösterirseniz karşınızdaki kişilerden tepki alabilirsiniz. Bu dönemde meydana gelebilecek kazalara karşı temkinli olmalısınız. Sağlık problemleri sizi rahatsız edebilir. Rutin kontrollerinizi ihmal etmeyerek kendinize gereken özeni göstermelisiniz. Mars’ın Akrep’teki güçlü konumundan dolayı yaptığınız işe tamamen odaklanarak, sonuçlandırabilirsiniz

YENGECYENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

12 Temmuz Oğlak Burcu’nda Dolunay;

Bu Dolunay eş, ortaklıklar, rakipleriniz, hukuksal konularda bir takım farkındalıklar yaşamanıza sebep olacak. Adli davalar ve mahkemeler ile ilgili konularda aniden gelişen olaylar ve zorlanmalar bu dönemde gündeme gelebilir. Ay Plüton kavuşumu duygusal anlamda derin, yoğun, köklü değişimleri yaşamanıza sebebiyet verecek. Sizi zorlayan, agresif tarafınızı ortaya çıkaran güç savaşları ile mücadele etmek durumunda kalmanız yıpranmanıza neden olabilir. Direnç göstermeden olayları kabul etmeniz bir nebzede olsa bunların üstesinden gelmenize yardım edecektir. Güveninizin tam olması ve psikolojik olarak kendinizi yüksekte tutmanız rahatlamanıza neden olacaktır. İçinizde eskiye ait her türlü duyguyu kopararak yepyeni tohumlar ekeceksiniz.

17 TEMMUZ 2014-12 AĞUSTOS 2015 JÜPİTER ASLAN BURCU’NA GEÇİYOR

Jüpiter’in 2. Evde Aslan Burcu’ndaki bir senelik transiti, kendinize vermiş olduğunuz değerin artacağı, finansal anlamda kazançlarınız yükseleceği bir dönemin habercisidir. Bu uzun dönemde var olan ama farkında olmadığınız yeteneklerinizi ortaya çıkartarak bunlardan kazanç sağlamanız mümkün görünüyor. Bu şekilde kendinize olan özgüveninizi artırabilirsiniz. Finansal anlamda yakaladığınız fırsatları kariyerinize yönelterek başarı elde etmeniz de mümkün olabilir. Bu süreç zarfında aylık gelirinizin arttırabilir, emekliliğinizi elde etmeniz mümkün olabilir. İçinizdeki dalgalanmaları dindirecek, yuvanızda mücadele etmek zorunda kaldığınız konuları rahatlatacak açılar altındasınız. Elinize geçen para ile mülk edinmek isteyebilir, yatırıma yönelebilirsiniz. 12 senede bir gerçekleşen bu transiti iyi değerlendirmeli, elinizdeki mevcut sermayenizi kazancınızı arttırıcı şekilde kullanmaya önem vermelisiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; sahip olduğunuz kaynakların artması ile birlikte egonuzu dengede tutmanız, lüks ve ihtişam tutkusu içerisine girmemenizdir. Özellikle bu süreç zarfında aşk, çocuklar vb. hususlarda stresli zorlu bir mücadelenin içine girebilirsiniz. Ağır ve temkinli davranıp kararlı bir şekilde ilerlerseniz ve adilane olursanız her şeyin rayına girmesini sağlayabilirsiniz. Riske girme eğiliminin yüksek olacağı bu dönemde özellikle borsa, spekülasyon tarzı konulardan uzak durmalısınız. Özellikle Aslan’daki Jüpiter’in olumlu etkileri altında olan burçlar (Koç, İkizler, Terazi, Yay) bu dönemde Jüpiter’in bolluk bereketinden faydalanırken, Sabit Burçlar (Boğa, Akrep, Kova) Jüpiter’in gölge yönleri ile yüzleşmek durumunda kalacaktır.

26 Temmuz Aslan Burcu’nda Yeniay;

  • Jüpiter’le kavuşum halinde gerçekleşen Yeniay’da yolculuklar, üniversitelerle ilgili konularda önünüze bir çok fırsat çıkardığı gibi, bolluk ve berekette getirecek.
  • Mars’ın sert açısı nedeniyle, bu dönemde büyük beklentiler içine girmemek, ulaşılması zor hayallere kapılmamak, riskli adımlar atmaktan kaçınmanız gerekmektedir.
  • Parasal konularla ilgili mevzularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özellikle iş ortamında olumlu gelişmelerin yaşamanız, kariyerinize yönelik yapacağınız girişimler söz konusu olabilir.
  • Size yarar sağlayacak güçlü insanlardan destek görmeniz ve başarılar elde etmeniz mümkün olabilir.
  • Patronlarınızın takdirini kazanabilir, maaşınıza zam alabilirsiniz.

31 Temmuz Satürn Venüs ahengi;

  • Hayatınızda önem verdiği kişiyle kendinizi mutlu ve güvende hissedebilirsiniz. Aşk ilişkinizin stabil ve dengeli gittiği bir dönemdesiniz.
  • Sanatla uğraşıyorsanız idealize ettiğiniz konularda disiplinli çalışarak elle tutulur başarılar elde edebilirsiniz.
  • Sosyalliğinizin arttığı bu günlerde arkadaşlarınız ile birlikte keyifli ve güzel vakitler geçirebilirsiniz.

31 Temmuz Dikkat! Jüpiter ve Mars çatışması;

Finansal kaynaklarınızı arttırmak adına büyük bir hırs içinde hedeflerinize tam odaklanmış şekilde hareket ediyorsunuz. Mars’ın Akrep’teki güçlü konumu yaratıcılıkla ilgili konularda yapmak istediklerinizi gerçekleştirme arzunuzu alevlendirirken, her zamankinden daha fazla inatçı, iddiacı ve agresif olacaksınız. Önemli olan dengenizi koruyabilmek ve enerjinizi doğru kanalize etmektir. Kendinize olan güveninizi abartmamalı, aşırıya kaçan tavırlar göstermemeye dikkat etmelisiniz.

 ASLANASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

12 Temmuz Oğlak Burcu’nda Dolunay;

Bu Dolunay iş ortamı, gündelik hayat, ofis içi arkadaşlarınız, sağlık konularında bir takım farkındalıklar yaşamanıza neden olacak. Astlarınız ile ilgili hususlar gündem maddesi olabilir. Duygusal anlamda yoğun yenilenme içerisinde olacağınız, içinizin en derin, kıyıda köşede saklı kalmış duygularınızı keşfettiğiniz bir süreçtesiniz. İçinde olduğunuz bu durum sebebiyle kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. İşlerinizin yoğunluğu hayata karşı kızgın, sabırsız, tansiyonu yüksek bir tutum göstermenize neden olabilir.

17 TEMMUZ 2014-12 AĞUSTOS 2015 JÜPİTER ASLAN BURCU’NA GEÇİYOR

Jüpiter’in 1.evde Aslan Burcu’ndaki bir senelik transiti kendinizi daha iyimser, mutlu ve neşeli hissetmenizi sağlayacaktır. Sosyal çevrenizin artacağı, aşk hayatınızda hareketlenmelerin başlayacağı bu süreci iyi değerlendirmelisiniz. Özellikle yakın çevreniz, akrabalarınız, komşularınızdan bir takım yararlar ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu dönem kendinize olan güveniniz daha yükseleceği için karşınızdaki insanlara gösterdiğiniz tavırlarda egosantrik hareketlerde bulunmamanız, kibir, şımarıklık, bencillik yapmamanız önemlidir. Seyahat, hukuk, felfese, eğitim, medya, basın, yayın konularında her zamankinden daha fazla bolluk bereket yanınızda olacaktır. Çok istediğiniz ancak bütçeniz sebebiyle elde edemediğiniz eğitim imkânlarını yakalayabilirsiniz. Çocuk sahibi olamıyorsanız sürpriz bir şekilde bebek sahibi olabilirsiniz. Özellikle Aslan’daki Jüpiter’in olumlu etkileri altında olan burçlar (Koç, İkizler, Terazi, Yay) bu dönemde Jüpiter’in bolluk bereketinden faydalanırken, Sabit Burçlar (Boğa, Akrep, Kova) Jüpiter’in gölge yönleri ile yüzleşmek durumunda kalacaktır.

26 Temmuz Aslan Burcu’nda Yeniay;

  • Kişisel kimliğinizi ispatlama, kendinizi ortaya koyma dürtüsü içinde olacağınız bu süreçte enerjiniz çok yüksek, kendinizden çok emin ve cesur tavırlar sergileyeceksiniz.
  • Egonuzun yükselmesi ile birlikte karşınızdaki insanlara düşüncesiz ve dikkatsiz davranabilirsiniz.
  • Bu süreç zarfında riskli işlerden uzak durmanız kayıplar yaşamamanız açısından önemlidir.
  • Yeteneklerinizi ortaya koymak, önünüze çıkan fırsatları değerlendirmek açısından olumlu bir Yeniay zamanıdır.
  • Aniden çıkılacak yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir.

31 Temmuz Satürn Venüs ahengi;

  • Aile ve yuvadan alacağınız destekle kendinize olan güveninizin arttığı, yaralarınızın sarıldığı bir süreçtesiniz.
  • Hayatınıza yeni giren birisi varsa bu ilişkiyi gizli yaşamak isteyebilirsiniz. Bu dönemde yaşayacağınız ilişkinin size ağır dersler verebileceğini hesaba katmalısınız.
  • Kariyerinize yönelik ciddi ve uzun soluklu işlere girişebilirsiniz.
  • Yaratıcılığınızı hızlı ve etkin bir şekilde sanatsal alanlara yönlendirebilir, eserler ortaya çıkarabilirsiniz.

31 Temmuz Dikkat! Jüpiter ve Mars çatışması;

Hayat felsefenizi gerçekleştirememeniz içten içe isyankâr tavırlar içine girebilirsiniz. Kendinize fazla güvenmek, cüretkâr tavırlarla hareket etmek, hoşgörüsüz olmak çevrenizden tepki almanıza sebep olabilir. Enerjinizi kontrol altına almakta zorlanacağınız bu süreçte spor yaparak kendinizi rahatlatabilirsiniz. Yüzeye çıkartamadığınız bastırılmış öfkeniz ciddi gerilimler ve huzursuzluklara sebep olabilir. Sakinliğinizi korumalı bu dönemin geçici olduğunu bilmelisiniz.

BASAKBAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

12 Temmuz Oğlak Burcu’nda Dolunay;

12 Temmuz Dolunay 5. Evinizde gerçekleşiyor. Çocuklarınız, aşkınız, yaratıcılık gerektiren işler konularında istikrarsız giden olaylar karşısında duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Biten aşk ilişkiniz varsa içinizde eskiye ait her türlü duyguyu kopararak yepyeni tohumlar ekeceksiniz.

Ay’ın Plüton’a kavuşum yaptığı bu günlerde hayatınızda derin, yoğun, duygusal köklü değişimler yaşayacaksınız. Yaşamınızdaki kadın figürleri (anne, eş)  ile ilgili aniden ortaya çıkan problemler sizi sıkıntıya sokabilir. Fakat bu etkiler altında olsanız dahi Satürn’ün desteği ile olaylara objektif ve gerçekçi olarak yaklaşabilecek, sorunlarla savaşabilecek gücü kendinizde bulacaksınız.

17 TEMMUZ 2014-12 AĞUSTOS 2015 JÜPİTER ASLAN BURCU’NA GEÇİYOR

Jüpiter’in 12. Evde Aslan Burcu’ndaki bir senelik transiti; kariyeriniz, parasal kaynaklar, yuvanızdaki huzur konularında şansları kapınıza getirecek. Bu enerjiler altında korkularınızın yavaş yavaş dağıldığını, çalkantılı olan iç dünyanızın düzeldiğini, istediklerinizi hayata geçirmek adına özgüven duygusu ile dolu olduğunuzu fark edeceksiniz. Yaşam sizin için daha keyifli akacak. Hayatın anlamını içsel zenginliğinizin artmasına bağlamalısınız. 12 senede bir gerçekleşen bu transiti iyi değerlendirir, özellikle okült konulara yönelirseniz bilinçaltınıza ulaşabilirsiniz. Yaşadığınız deneyimlerin sizi ruhsal olarak büyüteceğini bilmeli, aydınlanmanıza ve hayata daha güvenle bakmanıza sebep olacağının bilincinde olmalısınız. Bu süreç zarfında meditasyon ve rahatlama yöntemleri ile ruhunuzu geliştirmek isteyebilirsiniz. Spritüel konulara eğilmek size mutluluk verecektir. Özellikle Aslan’daki Jüpiter’in olumlu etkileri altında olan burçlar (Koç, İkizler, Terazi, Yay) bu dönemde Jüpiter’in bolluk bereketinden faydalanırken, Sabit Burçlar (Boğa, Akrep, Kova) Jüpiter’in gölge yönleri ile yüzleşmek durumunda kalacaktır.

26 Temmuz Aslan Burcu’nda Yeniay;

  • Jüpiter’le kavuşum halinde gerçekleşen Yeniay’da, yaşadığınız olumsuzluklar bilinçaltınızda sizi ne kadar zora soksa da bu olayların gelip geçici olacağını idrak edeceksiniz.
  •  Önümüzdeki dönemlerde hayatınızın düzene gireceğine inanmalısınız. Kendinizi olumsuz enerjilerin etkisinde bırakarak, sürekli kötü düşünerek zihninizde yaratmış olduğunuz fikirleri abartmanız hayat kalitenizi düşürebilir, kendinizi anı yaşamaktan mahrum bırakabilirsiniz. Etrafınızda size yardım etmek isteyenlerin seslerini duymaya çalışın ve kendinizi hayatın akışına bırakın.
  • Duygusal güvence ihtiyacınızın fazla olacağı bu dönemde geleceğinize dair bir takım endişeler duyabilir ve yapmak istediklerinizi yapamamanın vermiş olduğu rahatsızlığını hissedebilirsiniz.
  • Paranızı bir yere bağlamış olabilir ve nakit kıtlığı çekiyorsanız bu durumun geçici olduğunu bilmelisiniz.
  • Maddi güvensizlik duygusu içsel anlamda güçsüz, zihinsel anlamda dingin hissetmemenize neden olabilir. Kendinizi akışa bırakmalı, direnmemeli ve teslim olmalısınız. Ancak bu şekilde üzerinizdeki baskıdan kurtulabilirsiniz.

31 Temmuz Satürn Venüs ahengi;

  • Sosyal çevrenizin genişlemesiyle arkadaşlarınızla beraber olmanın keyfini çıkarttığınız bir dönemdesiniz.
  • Gruplarla organize olarak yurt içi veya yurt dışı seyahatlere çıkabilirsiniz.
  • Çeşitli sebeplerden dolayı engellenen ikili ilişkilerinizde tutkulu günler yaşıyor olabilirsiniz.  Satürn’ün eğitici yönü size olgunluk kazandıracaktır.

31 Temmuz Dikkat! Jüpiter ve Mars çatışması;

Bu açılar altında bilinçaltınızda kendinize olan saygınız ile ilgili bir hesaplaşma içine girebilir, acımasızca özeleştiride bulanabilirsiniz. Yakın çevre, akrabalar, kardeşlerle ilgili mücadele edeceğiniz mevzular gündeme gelebilir. Olaylar karşısında haklı iken haksız duruma düşmemek için karşınızdaki kişileri iyice dinlemelisiniz. Sabırsızlık ve huzursuzluğun yoğun olduğu bu süreç zarfında düşüncesizce hareket etmeniz söz konusu olabilir. Eğitim, öğretim, yazarlık vb. ile ilgili konularda aşırı konsantrasyon gerektiren işlerle uğraşıyorsanız aşırı gergin ve stresli hissetmeniz mümkün.

TERAZİTERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

12 Temmuz Oğlak Burcu’nda Dolunay;

Bu Dolunay aile, yuva, ebeveynler ile ilgili konularla beraber, toplum önündeki duruşunuz ve kariyerinizle alakalı bir takım farkındalıklar yaşamanıza sebep olacak. Duygusal açıdan yenileyici, içsel anlamda derinlemesine gizli kalmış duyguları ortaya çıkarıcı bu etkiler altında yeniden varoluşunuzu sağlayabilirsiniz. Aile üyeleri ile aranızda oluşabilecek sürtüşmelere karşı temkinli olmalı, sakinliğinizi koruyarak dengesiz tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Sinirsel açıdan gerginseniz en ufak bir eleştiriye bile tahammül edemeyerek çevrenize soğuk davranabilir, onların tepkisini üzerinize çekebilirsiniz. Kendinize olan güveninizin farkında olmalı, moralinizi yüksekte tutarak rahatlamaya çalışmalısınız. İçinizde eskiye ait her türlü duyguyu kopararak yepyeni tohumlar ekeceksiniz.

17 TEMMUZ 2014-12 AĞUSTOS 2015 JÜPİTER ASLAN BURCU’NA GEÇİYOR

Jüpiter’in 11. Evde Aslan Burcu’ndaki bir senelik transiti, gelecekle ilgili konularda hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek adına önünüze birçok fırsatlar sunacaktır. Kariyerinizde elde etmiş olduğunuz başarıların sevincini yaşarken bundan sonra arzuladığınız ve özlem duyduğunuz konulara doğru yelken açacaksınız. Bu dönem içerisinde yepyeni gruplara girerek onlardan destek alamanız, hatta hayat arkadaşınızı tanıma imkânı elde etmeniz mümkün. Sosyal çevrenizin genişlemesi, arkadaşlıklardan duyulan keyfin en üst noktaya çıkması güveninizi arttırırken birçok faaliyette bulunmak istebilirsiniz. Bu süreç zarfında gruplarla beraber seyahat fırsatları karşınıza çıkarken, ortaklarınızdan destek görebilir, eğitim ve öğretimde birçok imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Dargın olduğunuz akrabalarınızla barışma olanağı bulabilirsiniz. Özellikle Aslan’daki Jüpiter’in olumlu etkileri altında olan burçlar (Koç, İkizler, Terazi, Yay) bu dönemde Jüpiter’in bolluk bereketinden faydalanırken, Sabit Burçlar (Boğa, Akrep, Kova) Jüpiter’in gölge yönleri ile yüzleşmek durumunda kalacaktır.

26 Temmuz Aslan Burcu’nda Yeniay;

  • Jüpiter’le kavuşum halinde gerçekleşen Yeniay’da yolculuklara çıkabilir, yurtdışı bağlantılı işlerden kazanç sağlayabilirsiniz.
  • Bu dönemde özellikle finansal kaynaklarınızı arttırmak adına hiçbir girişimde bulunmamalı, riskli adımlar atmamaya çalışmalısınız.
  • Bu Yeniay’la birlikte sosyal çevrenizin artması ile kendinizi özgüvenle ortaya koyacak, yapmış olduklarınızın taktir göreceği ortamlarda bulunacaksınız.
  • Arkadaşlarınızdan destek görebilir, güçlü insanlarla beraber olma imkanı elde edebilirsiniz.
  • Her türlü eğitim ve öğretim fırsatı, beklediğiniz eğitici seminerlere katılmanız mümkün olacaktır.
  • Ortaklaşa kazançlar, alacak verecek, borç kredisi için uygun bir dönemde değilsiniz.

31 Temmuz Satürn Venüs ahengi;

  • Kariyerinizle ilgili yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için gereken gücü ve hırsı kendinizde buluyorsunuz.
  • Her türlü olumsuzluğa ve engele rağmen zor işlerin üstesinden kalkabileceğinizi bilmeli, kendinizi disipline ederek kariyerinizle ilgili çalışmalarınıza devam etmelisiniz.
  • Meslek alanında karşınıza çıkan fırsatları ciddi bir şekilde ele alarak değerlendirmek için uygun bir dönemdesiniz.

31 Temmuz Dikkat! Jüpiter ve Mars çatışması;

Özellikle kişisel kazançlarınızı arttırmak, geleceğinizi güven altına almak isteyeceğiniz bu süreçte kendinizi disipline etmeli, içinizdeki huzursuzluğu ve sabırsızlığı bastırmaya çalışmalısınız. Düşüncesizce atılan adımlar riskli durumlara sebep olabilir. Acelecilik en büyük handikabınız olacaktır. Mars’ın Akrep’teki güçlü konumu sebebiyle kendinizi kontrol ederek hedefinize doğru ilerleyebilirsiniz.

AKREPAKREP VE YÜKSELEN AKREP

12 Temmuz Oğlak Burcu’nda Dolunay;

Bu Dolunay ile birlikte yakın çevre ile iletişiminiz artarken gündelik hayat içerisindeki koşuşturmalarınız fazlalaşabilir. Eğitim sektöründeyseniz bilgi alışverişinin yoğunlaşması söz konusu olabilir. Plüton’a yakın gerçekleşen bu Dolunay’da, içinizde var olan gerçek gücü ortaya çıkararak, derin, yoğun, duygusal köklü değişimler yaşamaya devam edeceksiniz. Amaçlarınıza, fikirlerinize ve çalışmalarınıza karşı duran kişilerle güç savaşlarına girmemeli, kendi bildiğiniz yolda ilerlemeye devam etmelisiniz.

17 TEMMUZ 2014 – 12 AĞUSTOS 2015 JÜPİTER ASLAN BURCU’NA GEÇİYOR

Jüpiter’in 10. Evde Aslan Burcundaki bir senelik transiti; kariyeriniz, meslek hayatınızda bir takım şansları önünüze sererken, güçlü kişilerden de destek görmenize imkân verecektir. Hayattaki hedefleriniz doğrultusunda elde etmek istediğiniz fırsatların karşınıza çıkacağı, toplum önündeki imajınızın yükseleceği, hatta şöhret kazanabileceğiniz bu dönemi çok iyi değerlendirmelisiniz. Yeteneklerinizi ortaya koyarken bir takım onore edici ödüller kazanabilir, kariyerinize yönelik başarılar elde edebilirsiniz. Oluşabilecek sıkıntıların rahatça aşılabileceği bu süreçte yapabileceğinizin en iyisini ortaya koymaya çalışmalısınız. Çalışma koşullarınızın rahatlayacağı ve para kazanma fırsatlarınızın artacağı bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Haritanızda Jüpiter’le gergin açılar yaratacak açılar varsa çıkan fırsatları göremeyebilir, sizi aşan işlere adım atmış olabilirsiniz. Bu zaman zarfında dikkat etmeniz gereken nokta; egonuzu fazla yükseltmemek ve alçakgönüllü olmaya özen göstermek olmalıdır. Özellikle Aslan’daki Jüpiter’in olumlu etkileri altında olan burçlar (Koç, İkizler, Terazi, Yay) bu dönemde Jüpiter’in bolluk bereketinden faydalanırken, Sabit Burçlar (Boğa, Akrep, Kova) Jüpiter’in gölge yönleri ile yüzleşmek durumunda kalacaktır.

26 Temmuz Aslan Burcu’nda Yeniay;

  • Jüpiter’le kavuşum halinde gerçekleşen Yeniay, kariyerde yeni atılımlar yapmanız için fırsatları kapınıza getirirken, başarılarınızdan dolayı ödül kazanabilirsiniz.
  • Sürpriz iş olanakları karşınıza çıkarken sabırsız davranmamalı, düşünmeden hareket etmemeli, her türlü detayı en ince ayrıntısına kadar hesaplamalısınız.
  • Yaptıklarınızın toplum önünde görünür olması nedeniyle aceleci davranmamalı, inandığınız yolda mücadele etmeye devam etmelisiniz.
  • Patronlarınızdan takdir görebilir, maaşınıza zam alabilirsiniz.
  • Size yarar sağlayacak güçlü insanlardan destek görebilirsiniz.

31 Temmuz Satürn Venüs ahengi;

  • Kendinizi güzelleştirmek isteyebilir, sosyalleşerek gruplar içerisinde boy gösterebilirsiniz.
  • Eşinizle ya da sevdiğinizle yolculuklara çıkmak için uygun bir dönemdesiniz. Uranüs’ün kare açısı ilişkilerinizde ortamı fazla germemeniz gerektiğinin habercisidir. Olası her türlü ani gelişen tartışmalara karşı esnek olmaya özen göstermelisiniz.
  • Sanatla uğraşıyorsanız yaratıcılığınızı ortaya çıkaran çalışmalar yapabilirsiniz.

31 Temmuz Dikkat! Jüpiter ve Mars çatışması;

Kişisel hedeflerinize doğru yol alırken enerjinizin yüksek olduğu, hareketliliğin arttığı bu süreçte, dikkatsizlikten dolayı meydana gelebilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Sıkı tempoda çalışma enerjisi veren bu dönemde elinizdeki mevcut paranızı kariyerinize yöneltirseniz sonuç alamamanız mümkün olabilir. Paranızı çarçur etmemeye özen göstermeli, gözden kaçırdığınız detayların başınızı ağrıtabileceğini hesaba katmalısınız. Aksi takdirde kendinize olan güveniniz sarsılabilir. Bu süreçte sakin kalmanız çok önemli.

YAYYAY VE YÜKSELEN YAYLAR

12 Temmuz Oğlak Burcu’nda Dolunay;

Bu Dolunay kişisel kazançlar, kendinize verdiğiniz değeri sorgulayacağınız bir süreci göstermektedir. Gruplar içerisindeki çekişmeler, aşk hayatınızla ilgili problemler duygusal anlamda kısıtlanmışlık hissi ile dolmanıza neden olabilir. Kızgınlığınızı abartılı bir şekilde büyüterek içten içe kendinizi değersiz hissedebilirsiniz. Satürn’ün destekleyici açıları mukavemetinizi arttırmaya yönelik size güç verirken olaylara farklı pencereden değerlendirmelisiniz. Burada, bilmeniz gereken kişisel anlamda büyük bir değişim ve dönüşümün içinde olduğunuzdur.

17 TEMMUZ 2014 – 12 AĞUSTOS 2015 JÜPİTER ASLAN BURCU’NA GEÇİYOR

Jüpiter’in 9. Evde Aslan Burcu’ndaki bir senelik transiti, hayat felsefeniz, inançlarınız, yüksek öğrenim, hukuk, yabancılar, din, basın yayın, uzun yolculukları içine alan konularda bir takım şansları önünüze getirecektir. İş ya da tatil amaçlı yapacağınız seyahatler sayesinde, ufkunuz genişleterek hayata farklı bir pencereden bakabilir, başka kültürlere sahip insanları tanımanın sevincini yaşayabilirsiniz. Yurtdışında yaşayan akrabalarınız ile bağlarınız kuvvetlenebilir ve size sunulan fırsatlar gündeme gelebilir. Yabancılarla yapılan her türlü bağlantı olumlu neticeler elde etmenize sebep olurken, ortaklaşa yaptığınız işlerden kazançlar elde etmeniz mümkün görünüyor. Yurtdışı bağlantılı ani çıkan işlerin yanısıra gittiğiniz ülkelerde yeni aşklara yelken açabilirsiniz. Eğitim ve yayıncılıkla ilgili konularda şans sizden yana olurken, hiç ummadığınız tekliflerle karşılaşarak basın ya da medya alanlarında çalışmalar ortaya koyabilirsiniz. Özellikle Aslan’daki Jüpiter’in olumlu etkileri altında olan burçlar (Koç, İkizler, Terazi, Yay) bu dönemde Jüpiter’in bolluk bereketinden faydalanırken, Sabit Burçlar (Boğa, Akrep, Kova) Jüpiter’in gölge yönleri ile yüzleşmek durumunda kalacaktır.

26 Temmuz Aslan Burcu’nda Yeniay;

  • Jüpiter’le kavuşum halinde gerçekleşen Yeniay’da seyahatler, yükseköğrenim, din, felsefe konularında önünüze çıkan fırsatları göstermektedir. Bu hususlarda yeni başlangıçlar yaparak hayatınıza dair mühim kararlar alabilirsiniz.
  • Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; Mars’ın sert açısı sebebiyle içsel sıkıntılar yaşamanız ve yanlış adımlar atmanız olacaktır. Yağmurdan kaçarken doluya tutulabilirsiniz.

31 Temmuz Satürn Venüs ahengi;

  • Aşk ilişkilerinde beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan problemler sizi rahatsız ederken Satürn’ün destekleyici enerjisi dengeleyici rolde olacak. İlişkilerinizi bu dönem test ediliyor.
  • Grup içerisinde arkadaşlık ilişkilerinizin yoluna girmeye başladığı ve sosyalliğinizin arttığı bir süreçtesiniz.
  • Satürn olumlu enerjilerini Venüs’e göndermesine rağmen, finansal konularda girişimler yapılmamalı, yeni atılımlarda bulunulmamalıdır.

31 Temmuz Dikkat! Jüpiter ve Mars çatışması;

Mars Akrep’te bilinçaltı evinizde ilerlerken esneklikten uzak olmamaya dikkat etmeli, hoşgörü duygularınızı ortaya çıkarmalısınız. Bastırdığınız hisleriniz, geçmişe ait olayların kızgınlıkları içsel anlamda kendinizi başarısız hissetmenize neden olabilir. Jüpiter, bu duygularınızı abartılı bir şekilde algılamanıza neden olurken, olaylardan ders çıkarmalı ve bir daha aynı hatalara düşmemeye özen göstermelisiniz. Yurtdışı bağlantılı yapacağınız her tür atılımda çok dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz.

OGLAKOĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

 12 Temmuz Oğlak Burcu’nda Dolunay;

Bu Dolunay’da kişisel konular ve ilişkilerle ilgili farkındalıklar yaşayacak, duygusal anlamda kendinizle ilgili bir takım kararlar almak isteyeceksiniz. Mars’ın zorlayıcı açıları sizi tepkisel yaparak patlamaya hazır bir bomba haline dönüştürürken; kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle, kariyerinize yönelik yapacağınız çalışmalarda büyük işler başarmak isteği ile hırslanabilir, kazanmak isterken egonuza yenilerek kayıp yaşayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; olası tersliklere karşı toleranslı olmaya çalışmanızdır. Aksi taktirde, ortaklıklarınıza ve eşinize karşı yüksek reaksiyon gösterebilirsiniz.

17 TEMMUZ 2014-12 AĞUSTOS 2015 JÜPİTER ASLAN BURCU’NA GEÇİYOR

Jüpiter’in 8. Evde Aslan Burcu’ndaki bir senelik transiti, başkalarının kaynakları, banka kredisi, miras, okült konularda şansları kapınıza getirecek. Paraya kullanmakla ilgili her türlü konuda fırsatların karşınıza çıkma olasılığı nedeniyle, bankadan düşük faizle kredi çekebilir, nafaka ödemeleri ya da emekli aylığı gibi konularda bir takım faydalar elde edebilirsiniz. Eşinizden gelen kazançlarınız artarken; miras yoluyla elinize para geçmesi mümkün olabilir. Bu dönem, maddi anlamda elde edeceğiniz şansların dışında manevi anlamda büyüme, gelişme sürecinde olacağınız için; okült konulara yönelerek, evrensel bütünlüğü hissedebilirsiniz. Özellikle, Aslan’daki Jüpiter’in olumlu etkileri altında olan burçlar (Koç, İkizler, Terazi, Yay) bu dönemde Jüpiter’in bolluk bereketinden faydalanırken; Sabit Burçlar (Boğa, Akrep, Kova) Jüpiter’in gölge yönleri ile yüzleşmek durumunda kalacaktır.

26 Temmuz Aslan Burcu’nda Yeniay;

  • Jüpiter’le kavuşum halinde gerçekleşen Yeniay’da başkalarının kaynakları ya da eşinizden edinilen kazanç konularında bir takım yeni başlangıçlar yapabilir yada bankadan kredi çekerek  borç alabilirsiniz.
  • Spritüal anlamda bilgilerinizi arttırmak adına bir gruba katılmanız mümkün.
  • Mars’ın sert açıları nedeniyle kolektif alana yönelik yapmış olduğunuz çalışmalarda, mücadele etmek zorunda olacağınız konular gündeme gelebilir.
  • Acelecilik ve tedbirsizlikten dolayı kazalar olabileceği gibi, zaruri ameliyatlar söz konusu olabilir.
  • Yuva hayatınızda ortamın bir nebze de olsa dinginleştiği bu zaman zarfında evinizde vakit geçirebilir, ailenizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

31 Temmuz Satürn Venüs ahengi;

  • Eş ve ortaklarınızla beraber geleceğe ait yaptığınız planlarla kendinizi güvencede hissedebilirsiniz.
  • Plüton’un sert etkisi ilişkide tutku, heyecan, kıskançlık getirirken; her şeye rağmen beraberliğinizi resmiyete dökebilirsiniz. Bu birlikteliğiniz kalıcı olabilir.
  • Adli davalar, mahkemeler ile ilgili konularda zorlanmalar ile birlikte sürpriz sonuçlar elde edebilirsiniz.

31 Temmuz Dikkat! Jüpiter ve Mars çatışması;

Ortaklarınızla beraber verilen kararlarda hızlı sonuçlar alabilir, yarınlarınıza ait düşüncelerinizi hayatınıza geçirmek isteyebilirsiniz. Özellikle, gruplara yönelik ekip çalışmalarından verim almanız açısından olumlu bir dönemdesiniz. Yapılacak işler, kısa sürede bitmesi sizi şaşırtabilir. Mars’ın Akrep’teki güçlü konumu yapmak istediklerinizi gerçekleştirme arzunuzu alevlendirirken, her zamankinden daha fazla inatçı, iddiacı ve agresif olabilirsiniz. Önemli olan, dengenizi koruyabilmek ve enerjinizi doğru kanalize etmektir.

KOVAKOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

12 Temmuz Oğlak Burcu’nda Dolunay;

Bu Dolunay’da kendinizi dış dünyadan soyutlayarak özünüze dönmek isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizle vakit geçirmek size zor gelirken; Mars’ın zorlayıcı açıları, özellikle kariyer ve eğitim hayatınızla ilgili konularda bir takım mücadelelere girmenize neden olabilir. Kendinizi bu tempo içerisinde zorlanmış, kızgın bulmanız mümkün görünüyor. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, olası tersliklere karşı toleranslı olmaya çalışmanızdır.

17 TEMMUZ 2014-12 AĞUSTOS 2015 JÜPİTER ASLAN BURCU’NA GEÇİYOR

Jüpiter’in 7. Evde Aslan Burcu’ndaki bir senelik transitiyle, işinizle alakalı ortaklık teklifleri her zamankinden daha fazla önünüze sunulurken, aşk hayatınızdaki beraberlik evlilikle noktalanabilir. Sosyal çevrenizin artmasıyla farklı insanlarla tanışma şansınızın yüksek olacağı bu süreçte, yaşamınızda kimse yoksa güçlü, varlıklı biriyle beraberlik söz konusu olabilir. Bu dönemde sık sık seyahate çıkabilir, yaşama bakış açınızı genişletebilirsiniz. Özellikle, Aslan’daki Jüpiter’in olumlu etkileri altında olan burçlar (Koç, İkizler, Terazi, Yay) bu dönemde Jüpiter’in bolluk bereketinden faydalanırken, Sabit Burçlar (Boğa, Akrep, Kova) Jüpiter’in gölge yönleri ile yüzleşmek durumunda kalacaktır.

26 Temmuz Aslan Burcu’nda Yeniay;

  • Jüpiter’le kavuşum halinde gerçekleşen Yeniay’da, hayatınızın aşkı ile tanışabilir, yeni bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Bir ilişki yaşıyorsanız bunu resmiyete dökmek istemeniz mümkün olabilir.
  • Mars’ın sert açısı, duygularınıza heyecan katarken fırsatları göremeyebilir ya da yanlış kararlar alabilirsiniz.
  • Adli davalar, mahkemeler ile ilgili konularda dikkatli davranmanız gereken bir süreçtesiniz. Acelecilik ve tedbirsizlik en büyük handikabınız olacaktır.
  • İç dünyanızda yaşanan fırtınalarla baş etmekte zorlanıyorsanız, başvuracağınız bir danışman, psikiyatristten büyük fayda sağlayabilirsiniz.
  • Bu dönemde sevgiliniz ya da aileniz ile birlikte seyahate gidebilir, güzel vakitler geçirerek, dinlenme fırsatı bulabilirsiniz.

31 Temmuz Satürn Venüs ahengi;

  • Plüton’un sert etkisi nedeniyle yakın çevre, akrabalar, kardeşler arasında bir takım güç savaşları ortaya çıkabilir, zorlayıcı olaylarla karşılaşabilirsiniz.
  • Venüs 4. Evinizi yönettiği için idealize ettiğiniz gayrimenkule bu dönemde satın alabilirsiniz. Ev içinde yapılacak tadilat ve tamiratlar söz konusu olabilir.
  • Ofis içinde arkadaşlarınızla birlikte, zorlu projelerin altından kalkabileceğiniz bu süreci iyi değerlendirerek, angarya gördüğünüz işleri bu döneme denk getirebilirsiniz.

31 Temmuz Dikkat! Jüpiter ve Mars çatışması;

Yarınlarınızla ilgili yapmak istediklerinizi hayata geçirirken,  yanlış kararlar almamak adına dikkatli adımlarla ilerlemelisiniz. Mars’ın Akrep’teki güçlü konumu kariyerinize yönelik yapmak istediklerinizi gerçekleştirme arzunuzu alevlendirirken, her zamankinden daha fazla inatçı, iddiacı ve agresif olabilirsiniz. Önemli olan, dengenizi koruyabilmek ve enerjinizi doğru kanalize etmektir.

BALIKBALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

12 Temmuz Oğlak Burcu’nda Dolunay;

Bu Dolunay gelecekte yapmak istediklerinizi anlatan gruplar, arkadaşlar, organizasyon konularını içine alan evde gerçekleşmekte. Bu hususlar dahilinde bir takım farkındalıklar yaşayarak kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Ay’ın Jüpiter ile karşıt açısı aşk hayatınızla ilgili konularda duygusal patlamalar, abartılı heyecanlar yaşamanıza neden olabilir. Kendinizi kontrol etmekte zorlanacağınız bu dönemde finansal konularda riskli adımlara yönelmemeli, gereksiz yere öne atılmamalısınız. Ay Plüton kavuşumu duygusal anlamda derin, yoğun, köklü değişimler yaşamanıza sebebiyet verecek. Sizi zorlayan, agresif tarafınızı ortaya çıkaran güç savaşları ile mücadele etmek durumunda kalmanız yıpranmanıza neden olabilir. Direnç göstermeden olayları kabul etmeniz bir nebzede olsa bunların üstesinden gelmenize yardım edecektir. Güveninizin tam olması ve psikolojik olarak kendinizi yüksekte tutmanız rahatlamanıza neden olacaktır. İçinizde eskiye ait her türlü duyguyu kopararak yepyeni tohumlar ekeceksiniz.

17 TEMMUZ 2014-12 AĞUSTOS 2015 JÜPİTER ASLAN BURCU’NA GEÇİYOR

Jüpiter’in 6. Evde Aslan Burcu’ndaki bir senelik transiti, işinizle alakalı konularda kendinizi geliştirmeye yönelik imkânların ortaya çıkacağı ofis içindeki arkadaşlarınızla ilişkilerinizin her zamankinden daha mutluluk verici olacağı bir dönemin habercisidir. İş imkânlarınız artarken verilen görevleri kolay ve hızlı bir şekilde yerine getiremeniz, üstlerinizin dikkatini çekmeniz mümkün. Gündelik hayatın sorumluluklarını daha kolay halledeceğiniz bu süreçte yorucu işlerin altından kalkabilme gücünü de kendinizde bulacaksınız. İşinizde mutlu değilseniz karşınıza çıkan teklifleri değerlendirebilirsiniz. Sağlıklı beslenme konusunda kendinizi disipline edebileceğiniz bu süreçte kilo vermeniz zor olsa da diyet yapabilirsiniz. Özellikle Aslan’daki Jüpiter’in olumlu etkileri altında olan burçlar (Koç, İkizler, Terazi, Yay) bu dönemde Jüpiter’in bolluk bereketinden faydalanırken, Sabit Burçlar (Boğa, Akrep, Kova) Jüpiter’in gölge yönleri ile yüzleşmek durumunda kalacaktır.

26 Temmuz Aslan Burcu’nda Yeniay;

  • Jüpiter’le kavuşum halinde gerçekleşen Yeniay’da işinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Mevcut işinizde yapacağınız her türlü atılımda başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz.
  • Mars’ın sert açısı nedeniyle bu dönemde büyük beklentiler içine girmemek, ulaşılması zor hayallere kapılmamak önemlidir, riskli adımlar atmaktan kaçınılmalıdır.
  • Ofis içindeki arkadaşlarınızla ilişkilerinizde kendinizi ispatlama adına bazı çekişmeler, mücadeleler söz konusu olabilir. Çalışmalarınızda başarı elde etmeniz patronlarınızın dikkatini çekebilir, terfi edebilirsiniz.
  • Bu Yeniay’la birlikte kazançlarınız yükseltmek için verdiğiniz savaşın nispeten azaldığına ve yaptığınız işin karşılığında hak ettiğiniz parayı daha kolay kazandığınıza şahit olabilirsiniz.

31 Temmuz Satürn Venüs ahengi;

  • Venüs’ün kazanç evini yönetmesi sebebiyle eşten veya ortaklarınızdan gelecek geliriniz artarak bunu değerlendirmek isteyebilirsiniz.
  • Eğitim, öğretim konularında başarı elde edebilecek düzenli, disiplinli bir çalışma programına girebilirsiniz.
  • Bu dönemde beraberliğinizi resmiyete dökme kararı almanız mümkün. Eğer yeni birini hayatınıza sokarsanız beraberliğiniz kalıcı olabilir.

31 Temmuz Dikkat! Jüpiter ve Mars çatışması;

Kariyerinizde yükselmek adına büyük bir hırsla, hedefinize odaklanmış şekilde hareket ediyorsunuz. Mars’ın Akrep’teki güçlü konumu hayat felsefeniz ile ilgili konularda yapmak istediklerinizi gerçekleştirme arzunuzu alevlendirirken, her zamankinden daha fazla inatçı, iddiacı ve agresif olacaksınız. Önemli olan dengenizi koruyabilmek ve enerjinizi doğru kanalize etmektir. Kendinize olan güveninizi abartmamalı, aşırıya tavırlar göstermemeye dikkat etmelisiniz.

 

Aydınlanma yolunda ilerlerken, Astroloji’nin ışığı yolunuza rehber olsun

Astrolog Jale Muratoğlu

www.astrologjalemuratoglu.com

https://www.facebook.com/groups/astrolojikaydinlanma/

Twitter : @JaleMuratoğlu

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.