2014 Eylül Ayı Burç Yorumları

215

2014 Eylül Ayı Burç Yorumları

YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM

kocKOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

9 Eylül Balık Burcunda Dolunay;

  • Ofis içinde arkadaşlarınızla ilgili aldanma, hayal kırıklıkları, duygusal olarak yaralanmalar söz konusu olabilir.
  • Parasal anlamda kayıplar yaşamamak için dikkatli olmalısınız.

10 Eylül Jüpiter Merkür ahengi;

Eğitim ile ilgili şanslar, yaratıcılığın ortaya dökülmesi, edebiyatta başarı, seyahatler gündemde.

10 Eylül Merkür Plüton kare;

Zihninizin saplantılı bir şekilde parasal konularda takıntı yapması, miras konularında kardeşlerle mücadeleler söz konusu olabilir. Bilincin karanlık düşünceler ile dolması sizi huzursuz, mutsuz edebilir.

13 Eylül Merkür Uranüs Zıtlaşması;

Eş, ortaklar, arkadaşlar, gruplar içerisinde aniden gelişebilecek tartışmalar, fikir ayrılıkları sizi sinirlendirebilir. Ani öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Kişisel projeleriniz varsa veya eğitim alanında çalışmalar yapıyorsanız zihninizde uyanan düşünceleri somutlaştırarak bilgi ve becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz.

14 Eylül Venüs Plüton Ahengi;

Parasal anlamda rahatlama, yapılan işlerin gözle görünür halde patronlarınız tarafından fark edilmesi, zam, terfi konularını gündeme gelebilir. İkili ilişkiler, eş, ortaklıklar ile ilgili konularda düşüncelerinizde yoğunlaşma yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. Göz kamaştırıcı fikirlerle aklınızı çelmek, anlaşma yapmak isteyen kişilere karşı uyanık olmalısınız. Sağlığınız ile ilgili herhangi bir tetkik yaptırırsanız olumlu neticelerle karşılaşabilirsiniz.

24 Eylül Terazi Burcunda Yeniay;

  • Kariyeriniz ve ortak finansal kaynakları da içine alan her türlü konuda zorlayıcı ve sizi tahrik edici güç çekişmeleri ile karşılaşacağınız bu dönemde, kendi inançlarınız doğrultusunda ilerlemek, size yapılanlara karşılık vermek isteyebilirsiniz.
  • Astlarınızla ekip halinde, organize ve sistemli bir şekilde başarılara imza atabilirsiniz. Bu durum patronlarınızın dikkatini çekebilir, kariyerinizde basamak atlamanıza neden olabilir.
  • Çalıştığınız ortamda yeni aşklar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyi iyice tanımadan kalbinizin kapılarını açmamalı, sonradan yaşanabilecek üzüntüler ve hayal kırıklıklarına karşı temkinli olmalısınız.
  • Dalgınlığınız hata yapmanıza neden olabilir. Üstlerinizden işle alakalı sert ve kırıcı uyarılar almamak adına yapacağınız kontratlarda imza atmadan önce doğruluğunu teyit etmelisiniz.
  • Çocuklardan ve aşktan gelebilecek mutluluklar ve ani seyahatler sizi mutlu edebilir, ancak yolculuk sırasında dalgınlıktan dolayı eşyalarınızın kaybolma ihtimalini göz önüne almalısınız.
  • İlişkileriniz, ortaklarınız, açık düşmanlarınız ile ilgili konularda karar almadan önce zihinsel anlamda kendinizi sakinleştirmeli, aşırı gerginlikten kaynaklanan sert tutumlarınızı törpülemelisiniz. Yapamayacağınız sözlerin altına girmemelisiniz.
  • Taşınma ve yer değişiklikleri gündeme gelebilir.
  • Duygusal anlamda size yapılan manevi baskı iç dünyanızı derinden etkileyebilir ve sağlığınızı ciddi anlamda sarsabilir.

bogaBOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

9 Eylül Balık Burcunda Dolunay;

  • Kendinize olan güveninizi sarsacak bu enerjiler altında özellikle iş ortamındaki arkadaşlarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz.
  • İş arkadaşlarınızla ekip halinde yapmış olduğunuz işlerde dalgınlıktan dolayı yaptığınız hatalar hayal kırıklıklara yaşamanıza neden olabilir.

10 Eylül Jüpiter Merkür ahengi;

Finansal anlamda beklentilerinizi çok yüksek tutmazsanız gelişim açısından olumlu getiriler sağlayabilirsiniz.

10 Eylül Merkür Plüton kare;

Aşk hayatınız ve çocuklarınız ile ilgili konularda fazla baskıcı ve meydan okuyan tavırlar sergilemeniz ilişkinizin bozulmasına neden olacaktır.

13 Eylül Merkür Uranüs Zıtlaşması;

Bu dönemde finansal, aşk ve çocuklar ile ilgili konularda önemli kararlar almamalısınız. Kendinizi sakin tutmakta zorlanacağınız bu süreçte sinirsel gerginlikler ve heyecandan dolayı kazalar yaşayabilirsiniz. Yaptığınız işleri iki kez kontrol ederek dikkatli olmaya özen göstermelisiniz.

14 Eylül Venüs Plüton Ahengi;

Hayatınızı kontrol altına almanızı kolaylaştırıcı, sizi gevşetici bu enerjiler altında zorluklarla mücadele etmek daha kolay olacaktır. Kazandığınız tecrübeler doğrultusunda yaşamınıza verdiğiniz yönü değiştireceksiniz. Sanatsal çalışmalar açısından üretken olduğunuz bu dönemde oldukça zor olan işlerin altından kalkabileceksiniz. Aşk ilişkilerinizde tutku, ihtirasın en yüksek olduğu bu zamanların keyfini çıkarmalısınız.

24 Eylül Terazi Burcunda Yeniay;

  • Günlük hayat içerisinde ya da iş ortamınızda aniden ortaya çıkan problemlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
  • Ekipçe yaptığınız zorlu projelerde umulmadık değişikliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Bazı problemlerle karşılaşmanız söz konusu olabilir.
  • Kendinizi kontrol altında almakta zorlanmanız sebebiyle ruhsal anlamda dengede kalmakta güçlük çekebilirsiniz.
  • Ortaklaşa kazanılan kaynaklarla ilgili konularda orijinal fikirler, yaratıcı düşünceler sayesinde bazı kazançlar sağlayabilirsiniz.
  • Beklenmedik yerlerden umulmadık teklifler alabilir, yeni projelere başlayabilirsiniz.
  • Olumsuz etkileri hafifleten ve sizin rahatlamanıza sebep olan enerjiler, içinizdeki sıkıntının biraz da olsa azalmasına neden olacaktır. Aynı zamanda mücadele ettiğiniz konularda size destek verecektir.
  • Bulunduğunuz iş ortamlarında olası tatsızlıklara fazla tepki göstermemeniz, üstleriniz tarafından olumlu değerlendirilmenize neden olabilir.

ikizlerİKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

9 Eylül Balık Burcunda Dolunay;

  • Aşk hayatınızla ilgili konularda bazı karmaşalar, belirsizlikler yaşayabilirsiniz.
  • Kariyerinize yönelik yaptığınız işlerde gerçekleri görememe ya da hayal kırıklıkları gündeme gelebilir.

10 Eylül Jüpiter Merkür ahengi;

Yapmış olduğunuz işlerde zihinsel olarak çok aktif olacağınız bu süreçte yaratıcılığınızı kullanarak muazzam sonuçlar elde edebilirsiniz.

10 Eylül Merkür Plüton kare;

Aşk hayatınız veya çocuklarınız ile ilgili fikirsel anlamda objektifliğinizi kaybedebilirsiniz. Size yapılan eleştirilere tahammül edemeyerek, aşırı hassas, alıngan, gergin hissetmeniz mümkün. Meditasyon yaparak, nefes teknikleri kullanarak kendinizi rahatlatmaya çalışmalısınız.

13 Eylül Merkür Uranüs Zıtlaşması;

İkili ilişkinizde, arkadaşlıklarda ya da grup içinde yaşanabilecek ani gelişmeler dengenizi bozabilir. İşinizle alakalı konularda, sizi zora sokan, baskı yapan karakterler, kendi çıkarları için sizi kullanmak isteyen insanlara karşı kendinizi korumalısınız. İş için yapılan anlaşmalarda olumlu sonuçlar almanız mümkün. Dalgınlıktan dolayı gözden kaçan ayrıntıları önlemek amacıyla uzman kişilerden destek alın.

14 Eylül Venüs Plüton Ahengi;

Yuvanızda aile üyeleri ile birlikte olmaktan büyük bir haz ve mutluluk duyabilir, bugüne kadar yaşadığınız olaylarla birbirinize kenetlendiğinizi hissedebilirsiniz. Yaratıcılığı ortaya çıkartmaya destek olan bu enerjiler altında yapmış olduğunuz işlerde başarı elde etmeniz mümkün.

24 Eylül Terazi Burcunda Yeniay;

  • Çocuklar, romantik ilişkiler, aşk hayatınız ile ilgili konulara odaklanacağınız bu süreç zarfında bir takım yeni kararlar alabilirsiniz.
  • Spor yapmayı düşünüp bir türlü buna fırsat bulamadıysanız, bu enerjiler altında hayatınıza spor girebilir.
  • Katılacağınız sosyal aktivitelerde bir takım sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aniden gelişecek olaylara karşı temkinli olmalısınız.
  • Sahne, tiyatro gibi sanatsal faaliyetlerde bulunuyorsanız kendinizi en üst noktada, aktif bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.
  • Bu süreçte karşınıza beklenmedik, ani fırsatlar çıkabilir. Kendinizden emin tavırlarınız, cesur ve yürekli halleriniz iş yaptığınız ortaklarınıza güven verecek.
  • Bu dönem zarfında ortaklarınızla beraber yapmış olduğunuz işlerde önünüzü çok net göremeyebilirsiniz. Beklentilerinizi çok yüksekte tutmamalı, dikkati elden bırakmayarak her konuda uyanık olmaya çalışmalısınız. Risk almak problemleri peşinde getirebilir.
  • Ufkunuzu genişletecek yeni, farklı bilgilere sahip olmak için konferanslara katılmak isteyebilirsiniz.
  • Yabancılarla ilgili yapılan işlerde umulmadık imkânlar önünüze sunulabilir.

yengecYENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

9 Eylül Balık Burcunda Dolunay;

  • Bu Dolunay’da arkadaşlarınızla ilgili konularda aldanma, duygusal anlamda yaralanma söz konusu olabilir.
  • Venüs parayı temsil ettiği için maddi anlamda kayıplar yaşamamak adına temkinli olunmalıdır.

10 Eylül Jüpiter Merkür ahengi;

Her türlü iletişimin yoğun olduğu bu dönemde yazarlıkla uğraşıyorsanız kısa sürede eserinizi bitirebilirsiniz.  (basın, yayın, medya, alış veriş vb.)

10 Eylül Merkür Plüton kare;

Bilinçaltınızdaki düşüncelerinizi takıntı haline getirerek kendinizi mutsuz edebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınız ile ilgili konularda hem keyifli hem de mücadeleli durumlar sizi yorabilir.

13 Eylül Merkür Uranüs Zıtlaşması;

Yakın çevre akrabalar ile ilgili konularda aniden gelişebilecek olaylarla beraber fikir ayrılıkları söz konusu olabilir. Önemli konularda karar almak için uygun bir dönem değildir.

14 Eylül Venüs Plüton Ahengi;

Yapmış olduğunuz organizasyonlar, gruplarla giriştiğiniz faaliyetlerden para kazanabilir, ortaklaşa işlerden fayda sağlayabilirsiniz. Yapacağınız girişimlerde cesur davranırken kontrollü olmayı de elden bırakmamalısınız.

24 Eylül Terazi Burcu’nda Yeniay;

  • Neptün’ün sinsi enerjisi yapacağınız seyahatlerde dikkatli olmanızın altını çizmekte, olası kap kaç, kazalara karşı temkinli olmalısınız.
  • Günlük hayat içerisinde fiziksel enerjinizi düşük hissedebilir, isteksiz olabilirsiniz. Vücudunuzun direncini bu dönem arttırmalı, vitamin takviyesi alarak bağışıklığınızı kuvvetlendirmelisiniz. Mümkünse check-up yaptırmanızı tavsiye ederim.
  • Hayatınıza giren yeni ilişkiler varsa dikkatinizi açık tutmalı, size karşı yürütülen entrikalara karşı temkinli olmalısınız.
  • Parasal kaynaklarda değişimler, çok büyük şanslar, beklenmedik ani fırsatlar önünüze çıkabilir.
  • Kariyerle ilgili olumlu değişimler, heyecanlar, imkânlar kapınızı çalabilir.
  • Bu Yeniayda yuva, aile, ebeveynlerle ilgili konularda aniden ortaya çıkacak mevzularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aile içindeki dengeyi korumaya özen göstermelisiniz.
  • Ev içinde yapılacak yenilenmeler söz konusu olabilir. Tamirat, tadilat, yer değişikliği gündeme gelebilir. (11 Ekim Merkür retrosuna dikkat)
  • Ortaklarınızla beraber alacağınız her türlü kararda temkinli olmalı, olası yeni başlangıçlarda her şeyi derinlemesine kontrol etmelisiniz.
  • Yakın çevre ve kardeşlerinizle beraber güzel vakitler geçirebilir, onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyabilirsiniz.

aslanASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

9 Eylül Balık Burcu’nda Dolunay;

  • Bu Dolunay’da ortaklaşa kazançlar, miras, alacak verecek konuları ile beraber kişisel kazançlarınız hakkında bir takım farkındalıklar yaşayacaksınız. Aileden gelebilecek desteklerle beraber kariyerinize yönelik bir takım işlerde başarı elde edebilirsiniz.
  • Sizi tehdit eden en büyük düşmanın kendiniz olduğunu bilmeli, düşüncelerinizi kontrol ederek özgüveninizi zedeleyici fikirlerinizden kurtulmalısınız.

10 Eylül Jüpiter Merkür ahengi;

Ufkunuzu açıcı eğitimlere katılmak ya da seminerler vermek için müthiş bir transit. Fikirlerinizin coştuğu bu süreçte edebiyatla uğraşıyorsanız düşüncelerinizi kaleme alarak kâğıda dökebilirsiniz. Tanışacağınız kişilerle fikir alışverişi yapabilir, sosyal yaşamınızı hareketlendirebilirsiniz.

10 Eylül Merkür Plüton kare;

İş ortamınızdaki arkadaşlarınızla fikir ayrılıklarına düşebilir, kendi düşüncelerinizi karşı tarafa dikte ettirebilirsiniz. Objektif olmanızın zor olacağı bu süreçte inatçı bir tutum sergilememeye özen göstermelisiniz. Aşırı çalışmaktan dolayı stres kaynaklı problemler ortaya çıkabilir.

13 Eylül Merkür Uranüs Zıtlaşması;

Zihinsel anlamda yoğun çalışmanız günlük hayatının zorlukları ile mücadele etmenizi güçleştirebilir. Karşınıza sizi sinirlendiren tuhaf tipler çıkabilir. İletişim bozukluklarına sebep olan bu süreç zarfında düşüncesizce hareket etmemelisiniz.

14 Eylül Venüs Plüton Ahengi;

Sanatsal anlamda yeteneğinizin olduğunuzu düşünüyorsanız yaratıcı gücünüzü keşfederek bunları ortaya çıkarabilirsiniz. Para kazanmak bu dönem sizin için çok önemli olabilir, içinizdeki hırsa hakim olmalısınız. Sosyal yaşantınız, arkadaşlıklarınız, aşk ve keyif konularının ön plana çıkması söz konusu.

24 Eylül Terazi Burcu’nda Yeniay;

  • Bu Yeniay ile birlikte aniden seyahatlere çıkabilir, tanıştığınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.
  • Uranüs’ün karşıt açısı etkisi nedeniyle yakın çevre, akraba, kardeşler ile ilgili konularda beklenmedik sürpriz gelişmeler ortaya çıkabilir. Sizin hakkınızda yapılan dedikodular kulağınıza gelebilir ve canınız sıkılabilir.
  • İletişim evinde gerçekleşen bu Yeniay ile birlikte geçmişe ait hatırlamak istemediğiniz olayların gündeme gelmesi söz konusu olabilir.
  • Eğitim öğretim ile ilgili konularda yeni başlangıçlarda bulunacaksanız atacağınız adımlarda temkinli olmalısınız.
  • Neptün’ün sinsi enerjisi ikili ilişkinizde aldanma, aldatılma olaylarını gündeme getirebilir.
  • Çocuklarınızın isteklerini göz ardı ederek kendi ideallerinizi empoze etmek istersiniz hayal kırıklığı yaşamanız kaçınılmaz olacaktır. Onlarında fikirlerine saygı göstermeli ve kendi istedikleri branşta ilerlemeleri için destek olmalısınız.
  • Önünüze çıkan fırsatları kaçırmamalı, cesaretsiz tavırlar sergilememelisiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; ortaklaşa kazançlarda olası aldanmalara karşı temkinli olmanızdır. Bilirkişilerden yardım almanız sizin yararınıza olacaktır.
  • Finansal konularda beklentilerinizi yüksek tutmamalısınız.

basakBAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

9 Eylül Balık Burcunda Dolunay,

  • Güneş’in Neptün ile olumsuz açısından dolayı bu dönemde eş ve ortaklarınızla alakalı konularda güveninizi sarsan olaylara şahit olabilir, karşı tarafa şüphe duyabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaların meydana gelmemesi adına hissettiklerinizi açıkça dile getirmeye çalışmalısınız.
  • Parasal anlamda kayıplar yaşamamak için çok dikkatli olmalısınız.
  • Aşk hayatınızda aldanma, aldatılma, gerçekleri görememe vs. gündeme gelebilir.

10 Eylül Jüpiter Merkür ahengi;

Kendi yeteneklerinizi fark ederek bu yoldan para kazanmak için harekete geçebilirsiniz. Finansal konularda( para, mal, mülk gibi) genişlemek, kariyerinizde yükselmek, kendinizi güven altına almak adına yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

10 Eylül Merkür Plüton kare;

İlişkilerin ön planda olduğu bu dönemde çevrenizden aldığınız fikirler doğrultusunda hareket etmeniz sizi yanıltabilir. Herkesin sözüne itimat etmemenizi öneririm. Kararsızlık, tereddüt göstermeniz sizi yavaşlatarak fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Özellikle ayın ortalarından sonra iş ortamında veya gündelik hayatınızda sakarlıktan dolayı kazalar, riskli durumlar gündeme gelebilir.

13 Eylül Merkür Uranüs Zıtlaşması;

Ortaklaşa işlerde aniden ortaya çıkan ve imzalanması gereken her türlü anlaşma ileride başınıza çok büyük sorunlar açabilir. Çok iyi incelemeden bir akit vermemeye önem vermelisiniz. Eşinizle sahip olduğunuz finansal kaynaklarınız ile ilgili bu dönem alacak, verecek, borçlar konuları gündeme gelebilir. Temkinli davranıp önleminizi almalısınız.

14 Eylül Venüs Plüton Ahengi;

14 Eylül’deki Venüs’ün etkisi ile beraberliklerinizde, aşkınızda tutku ön planda olacak, birlikte seyahatlere çıkmaktan, derin paylaşımlar yaşamaktan büyük keyif alacaksınız. Sanatsal, artistik yeteneklerde, spekülatif konularda aniden ortaya çıkabilecek faaliyetler gündeme gelebilir, bu konulara ilginiz artabilir. Spora olan ilginiz bu dönem yüksek.

24 Eylül Terazi Burcunda Yeniay;

  • 24 Eylül’de Yeniay 2. Evinizde gerçekleşiyor. Kişisel maddi kaynaklarınızı genişletmek, bedeninizle ilgili fiziksel olarak değişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Kendinizi olumlu hissetmek adına zayıflamak ve özgüveninizi arttırmak arzusundasınız.
  • 22 Eylül’de Mars Neptün ile kare açı içerisinde. Aile içi ilişkileriniz, ebeveynleriniz ile ilgili konularda kendinizi ortaya koymakta zorlanabilir, pasif kalabilirsiniz.
  • Özellikle ortaklaşa kazanımlar, miras gibi konularda yakın çevre veya kardeşlerden kaynaklanacak mücadeleler gündeme gelebilir. İstediklerinizi gerçekleşmekte zorlanabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta; dürüst olmanız, sadece kendi çıkarlarınızı düşünmeyerek ortak bir bilinç ile hareket etmenizdir.
  • Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebileceğiniz bu süreçte özellikle yuva, aile, ebeveynlerle ilgili konularda sürpriz güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

teraziTERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

9 Eylül Balık Burcunda Dolunay;

  • İş ortamınızdaki arkadaşlarınızla ilgili konularda aldanma, aldatılma, gerçekleri görememe durumu söz konusu olabilir.
  • Venüs kendinize vermiş olduğunuz değeri simgelediği için bu etkiler altında kişiliğinizi sorgulama sürecine girebilirsiniz.

10 Eylül Jüpiter Merkür ahengi;

Eğitim ve öğretim ile ilgili konularla uğraşıyorsanız bu etkiler altında güzel işlere imza atabilirsiniz. Öğrenmek durumunda kaldığınız hususları idrak ederek, olaylara daha geniş perspektifle yaklaşmanız mümkün görünüyor.

10 Eylül Merkür Plüton kare;

Aile içi ilişkilere dikkat etmeniz gereken bu açılar altında, dengesiz tutumlar sergileyebilirsiniz. Fikirlerinizi savunurken bunları ortaya koymaktan çekinmeniz karşı tarafı çileden çıkarabilir. Net ve anlaşılır olmaya gayret etmelisiniz.

13 Eylül Merkür Uranüs Zıtlaşması;

Eş ve ortaklarınızla ilgili mevzularda aniden gelişebilecek fikir ayrılıkları söz konusu olabilir. Sizi zorlayan partneriniz karşısında dinginliğinizi korumanız güç olsa da bu dönemi sakin atlamaya çalışmanızı öneririm.

14 Eylül Venüs Plüton Ahengi;

En hassas yönlerinizi keşfettiğiniz bu enerjiler altında kendinizle barışık olmalı, yeteneklerinizden memnunluk duymalısınız. Kazanç anlamında getirilerin olabileceği bu süreçte mülk edinmeye yönelik yatırımlar yapabilirsiniz.

24 Eylül Terazi Burcu’nda Yeniay;

  • Kendinizi yenilediğiniz, başlangıçlar yapacağınız bu dönemde aile içi mevzularla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.
  • Uranüs’ün karşıt açısından dolayı sizi huzursuz eden insanlarla mücadele ederken, hayatınızda değişen koşullara adapte olmanın heyecanını taşıyabilirsiniz.
  • Eş ve ortaklarınızla ilgili beklenmedik olayların ortaya çıkması karşısında dengeniz bozulabilir.
  • Estetik ameliyat yaptırmak isteyeceğiniz bu süreçte haritanızın durumuna göre olumlu ya da olumsuz sonuç alabilirsiniz. (11 Ekim Merkür retrosuna dikkat)
  • Neptün’ün sinsi enerjisi; kardeşler, akrabalar ile ilgili konularda bir takım kararsızlıklar içine düşmenize neden olabilir. Rahatsız olduğunuz konuları açıkça konuşmak ve duygularınızı dile getirmek sorunların çözümünde önemli rol oynayacaktır.
  • Sağılığınız ile ilgili fiziksel enerjiniz düşebilir, isteksizlik, halsizlik duyguları içerisinde olabilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmek adına vitaminler almalı, gerekirse doktor kontrolünden geçmelisiniz.
  • Yaşadığınız deneyimler hem duygusal hem kişisel anlamda yenilenmenize neden olacağı için kendinizi akışa bırakmalısınız.

akrepAKREP VE YÜKSELEN AKREP

9 Eylül Balık Burcunda Dolunay;

  • Bu Dolunay ile birlikte çocuklarınız, aşk hayatınızla ilgili konularda bazı farkındalıklar yaşayabilir, aldanma, duygusal anlamda yaralanma söz konusu olabilir.
  • Her türlü spekülasyon konularında kazanç sağlamanız mümkün görünüyor. Burada önemli olan Venüs parayı temsil ettiği için olası yanlış adımlara karşı dikkatli olmanızdır.

10 Eylül Jüpiter Merkür ahengi;

Gözlem yaparak içsel anlamda kendinizi sorguladığınız bu dönemde okült, spritüel konulara yönelebilir, duygularınızı dengeleyebilirsiniz. Fikirlerin hızla aktığı bu süreçte kariyerinize, ev, ailenize yönelik planlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

10 Eylül Merkür Plüton kare;

Zihninizde yaratmış olduğunuz düşünceler sizi baskı altına alabilir, inançlarınızı yakın çevrenize ve kardeşlerinize dayatabilirsiniz. Fikirlerinizi maniple edici tavırlardan kaçınmalısınız.

13 Eylül Merkür Uranüs Zıtlaşması;

Zihinsel olarak kapasitenizin çok üstüne çıktığınız bu dönemde yazı işleri, edebiyat dallarında yeteneklerinizi ustaca kaleme dökebilirsiniz. Bu süreçte sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

14 Eylül Venüs Plüton Ahengi;

Eğitim, öğretimde başarı, ödül getiren bu enerjiler altında yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarabilirsiniz. Gruplara yönelik seminerler verebilir, yaptığınız çalışmalardan maddi kazanç elde edebilirsiniz.

24 Eylül Terazi Burcu’nda Yeniay;

  • Kariyerinize yönelik yapmış olduğunuz atılımlardan içsel bir tatmin elde edebilirsiniz.
  • Rutin kontrollerinizi ihmal etmemeli, aniden ortaya çıkabilecek hastalıklara karşı temkinli olmalısınız.
  • Neptün’ün sinsi enerjisi yapacağınız seyahatlerde dikkatli olmanızın altını çizmekte, olası kap kaç, kazalara karşı temkinli olmalısınız.
  • Günlük hayat içerisinde yapmış olduğunuz işlerde fiziksel enerjinizi düşük hissedebilir, isteksiz olabilirsiniz. Vücudunuzun direncini bu dönem arttırmalı, vitamin takviyesi alarak bağışıklığınızı kuvvetlendirmelisiniz. Mümkünse check-up yaptırmanızı tavsiye ederim.
  • Bu Yeniayda içsel anlamda kendinizi rölantiye alarak Jüpiter’in iyileştirici enerjisinden faydalanabilirsiniz.
  • Eviniz ile ilgili yapmak istediğiniz her türlü tamirat tadilat işleri için uygun bir dönem.

yayYAY VE YÜKSELEN YAY

9 Eylül Balık Burcu’nda Dolunay;

  • Aile ve yuva temalarında farkındalık yaşamanız söz konusu olabilir.
  • Mesleki anlamda yapacağınız yeni atılımlarda Neptün’ün konumu nedeniyle bir takım belirsizlikler söz konusu olabilir.
  • Parasal kayıp yaşamamak adına yaptığınız girişimlere dikkat etmenizi öneririm.

10 Eylül Jüpiter Merkür ahengi;

Bu olumlu enerjiler altında dargın olduğunuz arkadaşlarınızla barışabilir, gruplar içerisinde organizasyonlar yaparak seyahatlere çıkabilirsiniz. İletişimin çok yoğun olacağı bu dönemde her zamankinden daha fazla sosyalleşerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Edebiyatla ilgili bir alanda çalışıyorsanız zihinsel anlamda zenginleşen fikirlerinizi, duygularınızı, düşüncelerinizi yazıya dökerek çok kısa süre zarfında eserinizi bitirebilirsiniz.

10 Eylül Merkür Plüton kare;

Eş, arkadaşlar, ortaklarınızla ilgili konularda ya da kariyerinize yönelik işlerde, yapmak istediklerinizi zorla karşı tarafa kabul ettirmek istemeniz, onlara baskı uygulamanız söz konusu olabilir. Önemli olan sizin fikrinizi kabul etmek zorunda olmayışlarını idrak etmeniz ve saygılı bir tutum sergilemenizdir.

13 Eylül Merkür Uranüs Zıtlaşması;

Aşk hayatınızda ya da gruplar içerisinde aniden gelişecek olaylar söz konusu olabilir. Fikir ayrılıklarından dolayı birbirinize ters düşebilirsiniz. Sizinle aynı düşüncede olmayan kişilerin provokasyonlarına kulak verirseniz, çok yıpranacağınızı bilmelisiniz. Olayların üstüne gitmeden, bu dönemi sakince atlatmalısınız.

14 Eylül Venüs Plüton Ahengi;

Bu konum size para konularında talih verirken kariyerde ilerleme kaydederek, yeni iş imkânları elde etmenize imkân tanıyacak. Tutkulu beraberliğiniz sürerken hayal kırıklığı yaşamamak adına temkinli olmalısınız.

24 Eylül Terazi Burcu’nda Yeniay;

  • Neptün sinsi enerjilerini yuva, aile evine yollarken, sizi sıkıntıya sokan olaylarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Kararsız kalacağınız mevzular söz konusu olabilir ya da aile bireylerinden birine takıntılı bir tutum sergileyebilirsiniz.
  • Kişisel anlamda kariyerinize yönelik yapacağınız atılımlarda temkinli olmalı, bu girişimlere Mars’ın Oğlak Burcu’na geçtiği vakit yönelmelisiniz. (27 Ekim)
  • Aniden çıkan seyahat fırsatlarını değerlendirerek evliyseniz eşiniz ve çocuklarınızla, bekârsanız aşkınızla güzel vakitler geçirebilirsiniz.
  • Yurtdışına yönelik karşınıza çıkan fırsatları yakalamaya çalışmalı, değerlendirmeli, cazip olanları kabul etmelisiniz.
  • Yaratıcılığınızı ortaya çıkartan işler yapabilir, seminer ve work-shoplar yaparak bunları geniş kitlelere duyurabilirsiniz.
  • Yarınlarınıza yönelik yapmak istediğiniz planları hayata geçirmek için uygun bir dönemdesiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; eski deneyimlerinizi göz önünde bulundurarak aynı hataları yapmamak yönünde olacaktır. Risk almayı seven ve düşüncesizce hareket eden biriyseniz temkinli davranmalısınız.

oglakOĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

9 Eylül Balık Burcunda Dolunay;

  • Yakın çevrenizle, komşularınızla ilgili konularda bir takım fedakârlıklar yapmak durumunda kalabilir, sonrasında bunun pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Kendinizi kullanılmış hissetmemek adına yapacağınız her türlü yardımı enine boyuna tartmalısınız.
  • Eğitim ve öğretim ile ilgili konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. Olası hataları önlemek adına giriştiğiniz faaliyetleri iki kez kontrol etmenizi öneririm.

10 Eylül Jüpiter Merkür ahengi;

Kariyer ve meslek hayatınızda zihninizin sürekli meşgul olacağı bu süreçte, yeni anlaşmalar yaparak kazançlar elde edebilirsiniz. Yeni teknikler geliştirmeniz sonucunda, üstlerinizin dikkatini çekerek terfi imkânı etmeniz mümkün.

10 Eylül Merkür Plüton kare;

Kariyerinize yönelik yapacağınız her türlü konuda geniş düşünme, derinlemesine algılama mümkünken; düşüncelerinizi eyleme dökmekte zorlanabilir, ya da çok kırıcı, manipüle edici konuşmalar yaparak, çevrenizle problem yaşayabilirsiniz. Şüphe ve kuşku dolu düşünceler ilerlemenizi engelleyebilir.

13 Eylül Merkür Uranüs Zıtlaşması;

Meslek hayatınızda sizi geren, umulmadık rahatsız edici olaylarla yüzleşmek durumunda kalmanız, sürpriz haberlerin gelmesi içsel anlamda sıkılmanıza neden olabilir. Uranüs’ün uyandırıcı etkisi direk zihninizi hareketlendirdiği, fikirleriniz aktif halde olacağı için, yapacağınız çalışmalarda üretkenliğiniz artabilir. Aile içinde tatsızlıklar yaşamamak adına kırıcı olmamaya dikkat etmelisiniz.

14 Eylül Venüs Plüton Ahengi;

Aşk hayatınızda tutkuların arttığı bu dönemi iyi değerlendirmeli beraberliğinizin keyfini çıkarmalısınız. Çıkılacak seyahatleri bu zamanlara denk getirmenizi tavsiye ederim. Çocuklarınıza yönelik yurtdışında bir yatırım yapıyorsanız size olumlu getiriler kazandıracağını bilmelisiniz.

24 Eylül Terazi Burcu’nda Yeniay;

  • Neptün’ün sinsi enerjisi içten içe sizi güvensizlikle tehdit etse de, kendinize olan inancınızı hiçbir zaman kaybetmemeli, kargaşalar yaşamamak adına kendinize olumlu telkinlerde bulunmalısınız.
  • Bu dönemde yaşadığınız sıkıntıların etkisiyle, kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Ruhsal sağlığınızı korumalısınız.
  • Bilinçaltınızdan gelen karamsarlık ve sıkıntı, yarınlarınızla ilgili gerçekleştiremediğiniz düşüncelerinizle alakalı olabileceği gibi, gruplarla birlikte yaptığınız çalışmaların yetersizliğinden de kaynaklanabilir.
  • Bu Yeniay’la birlikte gerçekçi olmayan ideallerin peşinde koşmanız, sonrasında büyük hayal kırıklıkları yaşamanıza sebep olacağı için ütopik düşüncelerden uzaklaşmalısınız.
  • Kariyerinize yönelik yapacağınız her türlü başlangıç, bu Yeniay’da gerçekleşebilir. Mars’ın olumlu açısı, ortaya koyacağınız her türlü faaliyette size istek verecektir. Dikkat etmeniz gereken nokta, karar verirken net olmak, doğru seçimi yapabilmektir.
  • Bu dönemde, aile ve ebeveynlere ait konularda dikkatli olmalı, eş ile alakalı aniden gelişen yüksek tansiyonlu olaylara karşı kontrollü davranmalısınız.
  • İşyerinizde başarılı çalışmalarınızla üstlerinizin dikkatini çekerek, onların gözüne girebilirsiniz.

kovaKOVA VE YÜKSELEN KOVA

9 Eylül Balık Burcunda Dolunay;

  • Bu Dolunay ile birlikte, parasal anlamda kendinizi güvence altına almak için sahip olduğunuz maddi kaynakları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Neptün ve Venüs’ün karşıt açıları finansal konularda yapacağınız her türlü yatırımda kayıplar yaşamamanız adına çok dikkatli olmanız gerektiğini göstermekte.
  • Kişisel kazançlarınızı kariyerinize yönlendirerek elde ettiğiniz başarılarla kendinizi değerli hissedebilirsiniz.

10 Eylül Jüpiter Merkür ahengi;

Aşkınız ile birlikte yurt dışına çıkarak seyahat etmek isteyebilir, sevmenin, sevilmenin coşkusunu içinizde hissedebilirsiniz.

Yabancılarla ilgili yapacağınız anlaşmalarda karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

 Eğitim ve öğretim ile ilgili yapacağınız çalışmalar varsa, bu dönem çok akıcı ve hızlı bir şekilde sonuç almanız mümkün olacaktır.

10 Eylül Merkür Plüton kare;

Eşiniz, ortağınız ile beraber yaptığınız işlerde her konuda geniş perspektiften bakma, derinlemesine algılama mümkün olabilir. Ancak düşüncelerinizi eyleme dökmekte zorlanacağınız bu süreçte, kırıcı konuşmalar yaparak çevrenizle problemler yaşamanız söz konusu olurken şüphe, kuşku dolu düşünceler ilerlemenizi engelleyebilir.

13 Eylül Merkür Uranüs Zıtlaşması;

Aşk hayatınız, ortaklaşa yapılan işlerle ilgili, umulmadık rahatsız edici olaylarla yüzleşmek durumunda kalabilir, sürpriz haberlerle sıkılabilirsiniz. Uranüs’ün uyandırıcı etkisi direk zihninizi hareketlendirdiği için çalışmalarınızda üretkenliğiniz artabilir. Fikirleriniz sürekli aktif haldeyken tembellik yapmamalı, işlerinizi hızlandırmalısınız. Yakın çevre, kardeşlerle ilgili konularda yaşanabilecek bir takım problemlere karşı hazırlıklı olmanızı öneririm.

14 Eylül Venüs Plüton Ahengi;

İlişiklerinizde tutkuların arttığı bu dönemde, Neptün’ün karşıt açısı hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olabilir. Ortaklaşa yapılan işlerden kazanç sağlayabilir, taşınmaz mülke yatırım yapabilirsiniz.

24 Eylül Terazi Burcunda Yeniay;

  • Neptün’ün sinsi enerjisi içten içe sizi güvensizlikle tehdit etse de, kendinize olan inancınızı hiçbir zaman kaybetmemeli, olumlu telkinlerle moralinizi yükseltmelisiniz.
  • Hedeflerinize ulaşmak için, gruplarla beraber bir takım faaliyetlere yönelmeniz, kendinizi iyi hissetmenize neden olacaktır.
  • Eğitimle ilgili yapacağınız çalışmalar için uygun olan bu Yeniay’da; yeni bir lisan öğrenmek isteyebilir veya okumak için yurtdışına gidebilirsiniz.
  • Yabancılarla ilgili yapılan işler, yazışmalar, anlaşmalarla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; Uranüs’ün karşıt açısından dolayı sürpriz gelişmeler yaşamamak adına temkinli davranmanız olacaktır.
  • İş için ya da gezme amaçlı çıkacağınız seyahatler sırasında, eşyalarınızın çalınmasına karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Uranüs’ün etkisi ile sıra dışı olaylarla karşılaşabilirsiniz.
  • Uranüs ve Jüpiter’in olumlu açısı, sizi heyecanlandıran, güzel deneyimler yaşamanıza imkân tanıyan yeni bir birlikteliğin habercisi olabilir. Bir beraberliğiniz varsa ilişkinizdeki canlanma sizi motive edecektir.

balikBALIK VE YÜKSELEN BALIK

9 Eylül Balık Burcunda Dolunay;

  • Bu Dolunay’da kardeşler, yakın çevre, akrabalar ile ilgili konularda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.
  • Venüs parayı temsil ettiği için maddi anlamda kayıplar yaşamamak adına temkinli olmalısınız.

10 Eylül Jüpiter Merkür ahengi;

Her türlü iletişimin (basın, yayın, medya, alış veriş vb.) yoğun olduğu bu dönemde yazarlıkla uğraşıyorsanız kısa sürede eserinizi bitirebilirsiniz.

10 Eylül Merkür Plüton kare;

Bilinçaltınızdaki düşüncelerinizi takıntı haline getirerek kendinizi mutsuz edebilirsiniz. Özellikle aile, yuva, ebeveynler, ortaklaşa kazançlar ile ilgili konularda hem keyifli hem de mücadeleli durumlar sizi yorabilir.

13 Eylül Merkür Uranüs Zıtlaşması;

Ortaklaşa kazançlar, finansal konularda aniden gelişebilecek olaylar söz konusu olabilir. Önemli konularda karar almak için uygun bir dönem değildir.

14 Eylül Venüs Plüton Ahengi;

Yapmış olduğunuz organizasyonlar, gruplarla giriştiğiniz faaliyetlerden para kazanabilir, ortaklaşa işlerden fayda sağlayabilirsiniz. Her türlü girişim için büyük bir cesaretle öne atılmak yerine kontrollü olmaya önem vermelisiniz.

24 Eylül Terazi Burcu’nda Yeniay;

  • Kariyerle ilgili olumlu değişimler, heyecanlar, fırsatlar kapınızı çalarken Neptün’ün sinsi enerjisi yapacağınız her türlü anlaşmada dikkatli olmanız gerektiğinin altını çizmekte.
  • Günlük hayat içerisinde yapmış olduğunuz işlerde fiziksel enerjinizi düşük hissedebilir, isteksiz olabilirsiniz. Vücudunuzun direncini bu dönem arttırmalı, vitamin takviyesi alarak bağışıklığınızı kuvvetlendirmelisiniz.
  • Parasal kaynaklarda değişimler, çok büyük şanslar, beklenmedik ani fırsatlar önünüze çıkabilir.
  • Bu Yeniay’da ortaklaşa kazançlar, miras, banka kredisi, alacak verecek ile ilgili konularda aniden ortaya çıkacak mevzular gündeme gelebilir.
  • Ev içinde yapılacak yenilenmeler, tamirat, tadilat, yer değişikliği gündeme gelebilir. (11 Ekim Merkür retrosuna dikkat)
  • Ortaklarınızla beraber alacağınız her türlü kararda temkinli olmalı, olası yeni başlangıçlarda her şeyi derinlemesine kontrol etmelisiniz.

Aydınlanma yolunda ilerlerken, Astroloji’nin ışığı yolunuza rehber olsun

Astrolog Jale Muratoğlu

www.astrologjalemuratoglu.com

https://www.facebook.com/groups/astrolojikaydinlanma/

Twitter : @JaleMuratoğlu

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.