2014 Ekim Ayı Burç Yorumları

377

2014 Ekim Ayı Burç Yorumları

YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM

KOCKOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Merkür; 4 Ekim- 25 Ekim Akrep Burcu’nda Retro;

  • Merkür’ün 29 Eylül’de Akrep Burcu’na girmesi ile birlikte başkalarının kaynakları, mal, mülk, miras, banka kredisi, okült ve psikolojik konulara yoğunlaşabilirsiniz.
  • Bu dönemde bankadan kredi çekmemeli, sizden borç istendiği takdirde bunu Retro dönemi sonrasına ertelemelisiniz. Bu şekilde bir kriz yaşamanın önüne geçebilirsiniz.
  • Okült konularda seminer almak istiyorsanız bu Retro sürecinde sadece belirlemeler yapmalı, Retro bitiminden sonra aldığınız kararları uygulamalısınız.
  • Kısa yolculuklar yapmak niyetindeyseniz (özellikle gizemli yerlere seyahat) bu Retro dönemini tercih etmemelisiniz.
  • Merkür’ün Terazi Burcu’na geri dönmesi (11 Ekim’den sonra) ile birlikte ilişkilerinizi tekrar gözden geçireceksiniz.
  • Merkür’ün yönetimindeki ev konuları; kardeşler, yakın çevre, akrabalarla ilgili hususlarda geçmişe ait gizli olayların ortaya çıkması mümkün olabilir.

8 Ekim 2014, Koç Burcu’nda Tam Ay Tutulması; (Dolunay)

8 Ekim Koç Burcu’nda meydana gelecek olan Ay tutulması; Güney Ay Düğümü’ne yakın gerçekleştiği için yıpratıcı olacaktır. Altı aylık süreç zarfında ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Özgür olma isteğiniz eşiniz veya ortağınız tarafından tepki görmenize ve bazı problemlerin su yüzüne çıkmasına neden olabilir.  Gelecekteki kişisel hedeflerinize ulaşmak adına kendi kararlarınız doğrultusunda hareket etmeniz sorunları büyüteceği için fikirlerinizi karşı tarafın onayına da sunmalısınız. Özellikle bu uzun dönemde kişisel kaynaklarınızı cesur bir şekilde yatırım amaçlı kullandıysanız riskli durumlar söz konusu olabilir. Çabuk para kazanma mantığındaysanız mali sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu tutulma adli davalar, mahkemelerle alakalı evde gerçekleştiği için bu konularda da bazı problemler yaşamanız söz konusu olabilir.

11 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda Retro hareketinde;

Bu dönemde parasal konularda yeni başlangıçlar yapılmamalı, imzalamak zorunda olduğunuz her türlü kontratı, belgeyi uzman kişilere de okutarak teyit etmelisiniz. Müşterek sahip olunan değerler, kredi, borç vs. gibi konularda problemler, aksamalar olacağı için beklemede kalmalı, geçmişte yarım kalan işlerinizi ele almalısınız. Bu dönem dijital ortamdaki çalışmalarınızı yedeklemeniz sonradan oluşabilecek kayıplar adına faydalıdır. (Merkür Retro’su bitinceye kadar 25 Ekim) Aşk ve sevgi ilişkilerinde duygu alışverişlerinin bol olduğu, manevi anlamda aldığınız hazzın arttığı, hayatın keyif veren taraflarını deneyimlediğiniz bir dönemdesiniz.

23 Ekim 2014, Akrep Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

23 Ekim Akrep Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; hayatınızda eskimiş, işe yaramayan her ne varsa geride bırakmanıza neden olacak. Benliğinizin derinliklerine inerek büyük bir değişim ve dönüşüm geçirdiğiniz bu dönemde arınma sürecine girebilirsiniz. İnançlarınızı gerçekleştirmek için vermiş olduğunuz mücadelede kendinize fazla güveniyor olmanız bazı riskleri de beraberinde getirebilir. Arzuladığınız hedeflere ulaşmak her zamankinden daha kolay olacağı için yurtdışı bağlantılı, yabancılarla yaptığınız işlerde bir takım kazançlar elde edebilirsiniz. Karşınıza çıkacak ani fırsatları değerlendirirken düşünmeden hareket etmemeli, bilirkişilerden destek almalısınız. Eğitim, yükseköğrenim açısından şanslar, imkânların çıkacağı bu süreçte bazı olumlu gelişmeler yaşamanız mümkün. Eşinizden gelecek para, miras, sigorta şirketlerinden ya da bankalardan gelecek kazanç konularında bir takım engellerle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmeli, özellikle akciğer, alerjik rahatsızlıklarınız varsa bunları tedavi ettirmeyi ihmal etmemelisiniz.

25 Ekim MERKÜR Terazi Burcu’nda düz hareketine başlıyor;

Merkür Retro’su düzelse bile gökyüzünde sert açılar olduğu için ortaklaşa işler ve anlaşmalar ilgili konularda yapacağınız girişimlerde bir takım aksaklıklar devam edebilir.  Merkür’ün Yay Burcu’na geçmesi ile (29 Kasım) bu konularda yapmak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

BOGABOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Merkür; 4 Ekim- 25 Ekim Akrep Burcu’nda Retro;

  • Merkür’ün 29 Eylül’de Akrep Burcu’na girmesi ile birlikte ortaklılar, evlilik, rakipleriniz, adli davalar ve mahkemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir.
  • Merkür’ün Terazi Burcu’na geri dönüşü ile birlikte iş hayatınızdaki arkadaşlarınızla ilgili ilişkilerinizi gözden geçirebilir, yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu dönem yeni projelere başlamamaya dikkat etmelisiniz.
  • Merkür’ün yönetimindeki ev konularında zihninizde bir takım fikirler oluşabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak sahip olduğunuz parasal kaynakları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.
  • Kendinize verdiğiniz değeri sorgulayabilir, ciddi kararlar alabilirsiniz.
  • Aşk hayatınızı sorgulayacağınız bu dönemde; ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşıyorsanız beraberliğinizi resmiyete dökme kararı alabilirsiniz. Bu kararınızı Retro bitiminden sonraya gerçekleştirmenizi tavsiye ederim.

8 Ekim 2014, Koç Burcu’nda Tam Ay Tutulması; (Dolunay)

8 Ekim Koç Burcu’nda gerçekleşecek olan Ay tutulması; ruhsal anlamda kendinizle baş başa kalmak istediğiniz 12. Ev’de gerçekleşmekte. Bu dönemde endişe ve korkularınızla yüzleşmek durumunda kalmanız, gizli düşmanlarınızın ortaya çıkma ihtimali söz konusu olabilir.

Toplum önündeki duruşunuzu ve hayat felsefenizi radikal bir şekilde değiştirdiğiniz bu süreç zarfında almış olduğunuz sorumluluklar bilinçaltınızda duygusal dalgalanmalar oluşmasına sebep olabilir. Aile ve ebeveynlerinizden gelecek maddi yardımlar sizi rahatlatırken ilgilenmek zorunda olduğunuz sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Özellikle böbrek, boğaz, deri ve üreme sistemi ile ilgili konularda bir takım sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Yakın çevre, akrabalar, kardeşler ile ilgili sürpriz gelişmeler canınızı sıkarken yüzleşmek durumunda kaldığınız sorunlar yüzeye çıkabilir. Bu dönem zarfında yükseköğrenim hayatında büyük bir öğrenme arzusu içinde olanlar kontrollerinin dışında gerçekleşen şartlara fedakârca katlanmak durumunda kalabilirler. Bu durum ruhsal anlamda gerginlik yaşamalarına sebep olabilir.

11 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda Retro hareketinde;

Bu dönem iş arkadaşlarınızla birlikte geçmişe ait yarım kalmış projeleri ele almanız için uygundur. Sağlığınız ile ilgili konularda ihmal ettiğiniz kontrolleri yaptırmalısınız. Merkür bilgi alışverişi ile alakalı olduğu için gönderdiğiniz maillere, yapacağınız anlaşmalara, imza atacağınız her şeye önemle dikkat etmelisiniz. Bu konularda bazı aksaklıklar meydana gelebilir. Bilgisayarınızda sizin için önemli olan bilgileri yedeklemeniz, olası bozulmalara karşı önlem almanız sonradan problem yaşamanızı engelleyebilir. Dikkatsizlik ve unutkanlıktan dolayı bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İş için bu dönem seyahat yapmak durumundaysanız bunu Retro bitimine ertelemenizi öneririm. (25 Ekim) Ev içinde angarya gördüğünüz işleri yapmak, dolap içlerini temizlemek, geniş çaplı bir düzenlemeye gitmek için uygun bir zaman. Bu süreç zarfında yolunda giden aşk ilişkiniz birden yönünü değiştirebilir, yanlış anlaşılmalardan dolayı aranızda sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla iletişiminize bu dönemde çok dikkat etmelisiniz.

23 Ekim 2014, Akrep Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

23 Ekim Akrep Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; ortaklarınız ya da eşiniz ile ilişkilerinizde, derin değişim ve dönüşümler yaşamanıza neden olacak. Beraberliğiniz sağlam bir temel üzerine kuruluysa ve ortaklaşa bir takım işler yapıyorsanız bazı yatırımlar yaparak kazanç sağlayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; paylaşılan değerler ya da kaynaklar konusunda düşünmeden hareket etmemeniz olacaktır. Kariyerinize yönelik çalışmalarınızda sorumluluk almaktan kaçarsanız birçok fırsatı elinizden kaçırabilirsiniz. Karşınıza aniden çıkacak olanakları değerlendirirken düşünmeden hareket etmemeli, bilirkişilerden destek almalısınız. Bekâr olanlarınız idealize ettiğiniz ilişkinizi evliliğe taşıyabilirsiniz. Bu dönemde kişisel hayatınıza yönelik bir takım problemleriniz varsa çözüm bulmak adına doktor, psikolog veya bir astroloğa başvurabilirsiniz.

25 Ekim MERKÜR Terazi Burcu’nda düz hareketine başlıyor;

Merkür Retro’su düzelse bile gökyüzünde sert açılar olduğu için çalışma ortamınız ve ofis içi arkadaşlarınızla yapacağınız girişimlerde bir takım aksaklıklar devam edebilir. Merkür’ün Yay Burcu’na geçmesi ile (29 Kasım) yapılan çalışmalar daha verimli olacaktır.

ikizlerİKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Merkür; 4 Ekim- 25 Ekim Akrep Burcu’nda Retro;

  • Merkür’ün 29 Eylül’de Akrep Burcu’na girmesi ile birlikte iş ortamınız, astlarınızla ilgili konularda derin düşüncelere dalabilirsiniz.
  • Bu dönemde yarım kalan sağlık kontrollerinizi tamamlamanızı öneririm.
  • Evcil hayvan besleyenleriniz varsa onlarında sağlık kontrollerini ihmal etmemelisiniz.
  • Merkür’ün Terazi Burcu’na geri dönüşü ile birlikte aşk ve çocuklarınızla ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.
  • Yeteneklerinizi hobiye dönüştürme ile ilgili bir takım kararlar alabilir, bunu Retro sonrasında uygulamaya geçirebilirsiniz.
  • Merkür’ün yönetimindeki aile ve yuva ile ilgili mevzularda zihninizde bir takım fikirler oluşabilir. Aile ve yuva ile ilgili mevzularda geçmişe ait üstü örtülü hususlar gündeme gelebilir.

8 Ekim 2014, Koç Burcu’nda Tam Ay Tutulması; (Dolunay)

8 Ekim Koç Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; arkadaşlık ilişkileriniz, aşk hayatınız, çocuklarınız ile ilgili konularda bir takım farkındalıklar yaşamanıza sebebiyet verecek.

Yabancılarla ilgili çalışmalar yapıyorsanız otorite figürleri ile bir takım güç savaşları yaşamanız mümkün olabilir. Uzlaşmacı tavır sergilemek sizin açınızdan zor olsa da kendi iyiliğiniz için bu şekilde davranmaya özen göstermelisiniz.

Yurtdışında okuyorsanız girmiş olduğunuz farklı gruplar içinde kendinizi soyutlanmış hissetmeniz mümkün. Önemli olan bu eğitim hayatının geçici ve ileriki dönemlere atılan bir tohum olduğunu bilerek hareket etmenizdir.

Geleceğinize yönelik attığınız cesur adımlar sizi heyecanlandırırken, iş ortamında almış olduğunuz sorumlulukların ağırlığı bir takım kronik sağlık problemleri yaşamanıza neden olabilir.

Katılmış olduğunuz yeni gruplarla birlikte ufkunuzu genişleten yeni arkadaşlar bağımsızlık isteğinizi arttırabilir. Sergilediğiniz bu tutum birlikteliğinizin zedelenmesine, sevgilinizin tepkisini çekmenize neden olabilir.

11 EKİM Merkür Terazi Burcu’nda Retro hareketinde;

Bu dönem zarfında sevgiliniz, çocuklarınız ile ilgili konularda geçmişe ait bir takım üstü örtülü konular gündeme gelebilir. Bu konuları gün yüzüne çıkartmak ve onlarla yüzleşmek ilişkiniz açısından olumlu olacağı için konuşmaktan kaçınmamalısınız. Spekülasyon, borsa konularında yeni başlangıçlar yapmanız zarara uğramanıza neden olabilir. Yarım kalan işleri tamamlamak adına bu süreci değerlendirmeniz olumlu olacaktır. Merkür Retro’su bitinceye kadar (25 Ekim) sakinliğinizi korumaya özen göstermelisiniz. Zihinsel ve sanatsal faaliyetler, el becerileri ile uğraşmak bu dönemde rahatlamanızı sağlayabilir.

23 Ekim 2014, Akrep Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

23 Ekim Akrep Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız ile ilgili konularda derin değişim ve dönüşümler yaşamanıza neden olacak. Bu süreçte kendinizi ortaya koyarken fazla güvenden dolayı abartılı tavırlar sergileyebilirsiniz. Yabancılarla ortaklaşa yaptığınız projelerde ekip ruhu ile hareket etmek başarı kazanmanız açısından önemlidir. Kariyeriniz ile ilgili idealize ettiğiniz hayalleri gerçekleştirmek bu dönem daha kolay olabilir. Ortaklaşa iş yapıyorsanız bu kişilerden aldığınız destek sizi olumlu yönde etkileyecektir. Sağlığınızla ilgili konularda gereken hassasiyeti göstermelisiniz.

25 Ekim MERKÜR Terazi Burcu’nda düz hareketine başlıyor;

Merkür Retro’su düzelse bile gökyüzünde sert açılar olduğu için aşk ilişkileri, çocuklar, spekülasyon, yaratıcılık ile alakalı konularda bir takım aksaklıklar devam edebilir.  Merkür’ün Yay Burcu’na geçmesi ile (29 Kasım) bu konulardaki sorunlar düzelmeye başlayabilir.

YENGECYENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Merkür; 4 Ekim- 25 Ekim 2014 arası Akrep Burcu’nda Retro;

  • Merkür’ün 29 Eylül’de Akrep Burcu’na girmesi ile birlikte aşk hayatınız, çocuklarınız, yetenekleriniz ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz.
  • Bu dönemde borsa, spekülasyon tarzı işlerle uğraşıyorsanız yatırımlarınızı kontrol altında tutmaya özen göstermelisiniz.
  • Merkür’ün Terazi Burcu’na geri dönüşü ile birlikte aile fertleri, kökleriniz, ebeveynleriniz ile ilgili ilişkilerinizi gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.
  • Merkür’ün yönetimindeki ev konularında zihninizde bir takım fikirler oluşabilir. Bilinçaltınızın derinliklerinde kendinizle yüzleşmek
  • Bu Retro sürecinde komşularınızla aranızda geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Akrabalarınız arasında sizinle ilgili bir takım dedikoduların yapıldığına şahit olabilirsiniz.

8 Ekim 2014, Koç Burcu’nda Tam Ay Tutulması; (Dolunay)

8 Ekim Koç Burcu’nda gerçekleşecek olan Ay tutulması; kariyeriniz, yuvanız, aile ve ebeveynlerinizi ilgilendiren konularda bir takım farkındalıklar yaşamanıza sebebiyet verecek.

Meslek hayatınızda ortaklarınızla yapmış olduğunuz bir takım yatırımlar zorlanmanıza, içsel anlamda huzursuz hissetmenize sebebiyet verebilir. Kariyerinize yönelik atmak istediğiniz adımlar eşiniz tarafından engelleniyor olabilir. Karşınıza çıkacak fırsatların baltalanması sebebiyle içten içe öfkeli hissedebilirsiniz.

Otorite figürleri ile ilişkilerinizi dengede tutmakta zorlanırsanız bu süreç zarfında işinizi kaybetmeniz söz konusu olabilir.

Özellikle babanız ile ilgili sağlık problemlerinin ortaya çıkabileceğini göz önünde bulundurarak gereken kontrolleri yaptırmalarını tavsiye ederim.

11 Ekim MERKÜR Terazi Burcu’nda Retro hareketinde;

Retro döneminde Merkür yüzde yüz performansla etkisini gösteremeyeceği için yeni başlangıçlar yapılmamalıdır. Aile fertleriniz, yuva, ebeveynlerle ilgili mevzularda geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Bu süreç zarfında ev almak, satmak, tamirat, yapılacak her türlü değişiklik, kontrat, anlaşmalar, vasiyet gibi konularda adım atılmamalıdır. Eğer Retro döneminde bir sözleşme imzalamak durumunda iseniz mutlaka bilirkişilerin desteğini almanızı öneririm. Bunlarla ilgili yapacağınız her türlü işlemi 25 Ekim’den sonra yapmalısınız. Merkür’ün yönettiği 3. ve 12. Evleriniz etkileneceği için iletişim konularında her hangi bir atılım yapılmamalıdır. (kitap çıkarmak, web sitesi açmak) Gönderdiğiniz mailler yerine ulaşmayabilir, ya da yanlış birine gönderilmiş olabilir. Evinizdeki her türlü elektronik eşyanın bozulması söz konusu olabilir.

23 Ekim 2014, Akrep Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

23 Ekim Akrep Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; aşk hayatınız, çocuklarınızla deneyimlediğiniz olaylar vasıtasıyla derin değişim ve dönüşümler yaşamanıza neden olacak. Beraberliğinizde yaşadığınız yoğun ve yüksek duyguların derinliği sizin bir takım kararlar almanızı gerektirebilir. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; partnerinizin size gerçekten uygun olup olmadığını iyice test etmenizdir. Bu süreç zarfında ailenize yeni bir üye katılabilir ve onun sorumluluklarını üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. İçinizde var olan yeteneklerinizi ortaya koymak için üstünüzde bir baskı hissederek çok büyük bir çabanın içerisine girebilirsiniz.

25 Ekim MERKÜR Terazi Burcu’nda düz hareketine başlıyor;

Merkür Retro’su düzelse bile gökyüzünde sert açılar olduğu için aile ve yuva ile ilgili konularda yapacağınız girişimlerde bir takım aksaklıklar devam edebilir.  Ev içinde tadilat, tamirat işlerinizi yapmak, her türlü alışveriş için uygun bir dönem değildir.Merkür’ün Yay Burcu’na geçmesi ile (29 Kasım) evinizle ilgili yapmak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

ASLANASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Merkür; 4 Ekim- 25 Ekim  Akrep Burcu’nda Retro;

  • Merkür’ün 29 Eylül’de Akrep Burcu’na girmesi ile birlikte aile fertleri, ev hayatınız, ebeveynler ile ilgili konularda derin düşüncelere dalabilirsiniz.
  • Ruhunuzun derinliklerine inmek isteyebilir, iç dünyanızla yüzleşebilirsiniz.
  • Bu dönemde yarım kalan ev tamiratlarınız varsa tamamlayabilirsiniz.
  • Merkür’ün Terazi Burcu’na geri dönüşü ile birlikte eğitim, work- shop, seminerler vermek veya almak isteyebilirsiniz. Bu kararınızı Retro bitiminden sonra uygulamanızı öneririm.
  • Kardeşleriniz ve komşularınızla diyaloglarınızın daha artacağı bir süreçtesiniz.
  • Merkür’ün yönetimindeki ev konularında zihninizde bir takım fikirler oluşabilir. Organizasyonlar, ekip çalışmaları, gruplar içerisinde geçmişe ait üstü örtülü konular gündeme gelebilir.

8 Ekim 2014, Koç Burcu’nda Tam Ay Tutulması; (Dolunay)

8 Ekim Koç Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; yabancılarla bağlantılı yapılan ortak işler, yurtdışı seyahatleri, eğitim ve yükseköğretim konularını içine alan hususlarda bir takım farkındalıklar yaşamanıza sebep olacak.

Daha yüksek felsefi ideallere geçiş yaptığınız ve aydınlandığınız bu süreçte eş ya da ortaklarınızla yapacağınız seyahatler size farklı dünyaların kapılarını açacaktır.

Zihninizi yoran, yüksek konsantrasyon gerektiren proje çalışmaları içinde olabilirsiniz. Bunun sonucu olarak içsel anlamda gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Fikirlerinizi yazıya dökerek orijinal bir eser meydana getirebilir ve bunu medya önünde sergileyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı cesur bir şekilde ortaya çıkaracağınız bir dönemdesiniz.

Fiziksel enerjinizi spora yönelterek bedensel ve ruhsal anlamda rahatlayabilirsiniz.

11 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda Retro hareketinde;

Retro döneminde Merkür yüzde yüz performansla etkisini gösteremeyeceği için yeni başlangıçlar yapılmamalıdır. Akrabalarınız, kardeşleriniz ile ilgili mevzularda geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Bu süreç zarfında bilgi alışverişini içine alan her türlü konuda (seminer almak, vermek, work-shoplara katılmak vb.) yeni girişimler yapılması uygun değildir. Yarım kalan işlerinizi bitirmeye yönelebilirsiniz. Eğitim, öğretim, iletişim, yayıncılık (dergi çıkarmak, web sitesi açmak, reklam kampanyası), yazarlık ile ilgili alanlarda çalışıyorsanız bazı aksamalarla karşılaşabilirsiniz. Elektronik cihazlarda bozulma ihtimaline karşı bilgi kaybını engellemek adına yedekleme yapmanızı öneririm. Bu dönemde kontrat yapmak, yeni sözleşmelere imza atmaktan da kaçınmalısınız. Yapacağınız kısa tatiller için Merkür Retro’sunun bitimini (25 Ekim) beklemenizi tavsiye ederim.

23 Ekim 2014, Akrep Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

23Ekim Akrep Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; yeniden yapılandırmak zorunda kaldığınız aile, ebeveynler, yuva ile ilgili konularda derin değişim ve dönüşümler yaşamanıza neden olacak. Bu süreç zarfında korkularınız ve kusurlarınızla yüzleşmeniz sebebiyle kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yaşadığınız alan ile ilgili hususlarda bir takım sorumluluklar içerisine girmeniz, şartlarınızı zorlamanız sizi sıkıntıya sokabilir. Sezgilerinizin, hayal gücünüzün artacağı bu dönemde kendinize olan güveniniz de buna paralel olarak gelişecektir. Bu enerjiyi doğru kullanırsanız, hayal ettiğiniz amaçlarınıza ulaşmanız mümkün olabilir. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; yuvanız ve aile üyelerinizle ilişkilerinizde aldığınız sorumlulukları yerine getirmek olacaktır.

25 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda düz hareketine başlıyor;

Merkür Retro’su düzelse bile gökyüzünde sert açılar olduğu için iletişim, bilgi alışverişi, zihinsel faaliyetlerle ilgili konularda yapacağınız girişimlerde bir takım aksaklıklar devam edebilir. Merkür’ün Yay Burcu’na geçmesi ile (29 Kasım) bu konularda olaylar daha akıcı gelişecektir.

BASAKBAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Merkür; 4 Ekim- 25 Ekim 2014 Akrep Burcu’nda Retro;

  • Merkür’ün 29 Eylül’de Akrep Burcu’na girmesi ile birlikte yakın çevre, akrabalar, kardeşlerle ilgili konularda derin düşüncelere dalabilirsiniz.
  • Merkür’ün Terazi Burcu’na geri dönüşü ile birlikte kendinizi güvence altına almak adına yapmış olduğunuz yatırımlarda geçmişe ait üstü örtülü konuların gün yüzüne çıkması mümkün olabilir.
  • Merkür’ün yönetimindeki ev konularında zihninizde bir takım fikirler oluşabilir. Kariyerinizle ilgili bir takım planlar, anlaşmalar, projeler yapmaya yönelebilirsiniz. Bunları Retro dönemi sonrasına ertelemenizi tavsiye ederim.
  • Kişiliğinizi sorgulayacağınız bu süreçte kendiniz için yeni kararlar alabilirsiniz.
  • Üstlerinizle ilişkilerinize dikkat etmeli, bu dönemde yeni taleplerde bulunmamalısınız.

8 Ekim 2014, Koç Burcu’nda Tam Ay Tutulması; (Dolunay)

8 Ekim Koç Burcu’nda gerçekleşecek olan Ay tutulması; kişisel maddi ve manevi kaynaklar, miras, eşinizin parası, banka kredileri, alacak verecek konularında bir takım farkındalıklar yaşamanıza sebep olacak.

Aile ile birlikte ortaklaşa yapmış olduğunuz iş konularında beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşayabilir, miras konuları gündeme gelebilir. Eşinizin ya da ortağınızın umulmadık harcamaları aniden elinizden para çıkmasına neden olabilir.

Geleceğe yönelik yapmış olduğunuz mülke ait yatırımlar size umulmadık kazançlar olarak geri dönebilir.

Bu dönemde aşk hayatınızda bir takım sorunlar ortaya çıkabilir, partnerinizin size karşı uygulamış olduğu baskıcı tavırları üzerinde sıkıntı yaratabilir. Bu ilişki size eskisi kadar heyecan vermiyorsa var olan ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz.

11 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda Retro hareketinde;

Retro döneminde Merkür yüzde yüz performansla etkisini gösteremeyeceği için yeni başlangıçlar yapılmamalıdır. Özellikle sahip olduğunuz kazançlarınızı kendi güvenliğinizi sağlamlaştırmak adına yatırımlara yönlendirmek için uygun bir süreç değildir. Bunlarla ilgili yapacağınız her işlemi 25 Ekim’den sonraya ertelemelisiniz. Kontrat, projeler, dönem ödevleri, vasiyet, alım, satım, borç konularında önemle bir hamle yapmadan beklemede kalmalısınız. Merkür’ün yönettiği 1. ve 10. Evleriniz etkileneceği için kariyere yönelik her türlü kişisel atılımlar mecbur olmadıkça yapılmamalıdır. Kendinizi değiştirerek özgüveninizi arttırmak istediğiniz bu dönemde hiçbir cerrahi müdahaleye girişilmemelidir.

23 Ekim 2014, Akrep Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

23 Ekim Akrep Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; günlük hayat içerisinde yaşadığınız olaylar düşüncelerinizde derin değişimler yaşamanıza neden olacak. Eğitim öğretim, yazı işleri ve kendinizi ifade ettiğiniz her konuda bakış açınızın değişime uğradığına şahit olabilirsiniz. Uzun bir maraton koşucusu gibi yoğun bir iş temposu içinde olmanız, zihinsel anlamda yüksek bir konsantrasyonla çalışmanızı gerektirebilir. Bunun getirisi yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak ve yeni iş fırsatları yakalamak olacaktır. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; bu süreç zarfında aşırı yorgunluktan dolayı oluşabilecek sağlık problemleridir.

25 Ekim MERKÜR Terazi Burcu’ndadüz hareketine başlıyor;

Finansal konularda geleceğinizi güven altına almak ve bu hususlarda anlaşmalar yapmak fikirleriyle dolu olabilirsiniz. Sert açıların olduğu bu süreçte zorlanırken, Merkür’ün Yay Burcu’na geçmesi ile (29 Kasım) parasal anlamda kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

TERAZİTERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Merkür; 4 Ekim- 25 Ekim Akrep Burcu’nda Retro;

  • Merkür’ün 29 Eylül’de Akrep Burcu’na girmesi ile birlikte maddi ve manevi değerleriniz, gelir getirecek ve geleceğinizi güven altına alacağınız iş imkânları hakkında derin düşüncelere dalabilirsiniz.
  • Merkür’ün Terazi Burcu’na geri dönüşü ile birlikte kendinizle ilgili bir takım düşünceler zihninizde belirebilir.
  • Bu Merkür Retro’sunda fiziksel değişim adına yeni adımlar atmamaya dikkat etmelisiniz.
  • Merkür’ün yönetimindeki ev konularında zihninizde bir takım fikirler oluşabilir. Yabancılarla ilgili ilişkiler, yurtdışı bağlantılı konularda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Yeni anlaşmalar yapmamaya bu süreçte dikkat etmelisiniz.
  • Yurt dışında okuma kararındaysanız başvurunuzu Retro bitimine ertelemenizi öneririm.

8 Ekim 2014, Koç Burcu’nda Tam Ay Tutulması; (Dolunay)

8 Ekim Koç Burcu’nda gerçekleşecek olan Ay tutulması; mahkemeler, adli davalar, açık düşmanlarınız, rakipleriniz, ilişkilerinizde bir takım farkındalıklar yaşamanıza sebep olacak.

Sizi zorlayan eşiniz, ortaklarınız  ya da muhalif olduğunuz kişilere karşı kendinizi dengede tutmakta zorlanabilirsiniz. Bu süreç zarfında eşinizden beklenmedik tavırlar görebilir, ilişkinizde sorunların çıktığına şahit olabilirsiniz. Karşı tarafın özgürlük ihtiyacının arttığını dile getirmesi sizin dengenizin bozulmasına ve içsel anlamda depresif hissetmenize neden olabilir. Bu durumun devam etmesi halinde ilişkinizin temelinden sarsıldığını düşünerek sonlandırma kararı alabilirsiniz.

Aile içindeki çatışmalar ve yaşam koşullarının zorluğu ile yüzleşmeniz sebebiyle güç savaşları yaşayabilir, bu dönem elinizden bir takım paraların çıktığına şahit olabilirsiniz.

11 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda Retro hareketinde;

Retro döneminde Merkür yüzde yüz performansla etkisini gösteremeyeceği için yeni başlangıçlar yapılmamalıdır. Kendinizi ifade etmek zorunda kaldığınız her türlü konuyu akıcı enerjiler olmadığı için sonraki aya ertelemeniz sizin için uygun olacaktır. Beden sağlığınız, fiziksel görüntünüz ile ilgili konularda yapacağınız girişimleri Retro bitimine ertelemenizi öneririm. Merkür’ün yönettiği 9. Ve 12. Evleriniz etki altında kalacağı için hayat felsefeniz ile ilgili düşüncelerinizde kararsızlık olabilir. İçsel anlamda kendinizi sorgulama sürecindesiniz. Ev almak, satmak, tamirat, yapılacak her türlü değişiklik, kontrat, anlaşmalar, vasiyet gibi konularda adım atılmamalıdır. Eğer Retro döneminde bir sözleşme imzalamak durumunda iseniz mutlaka bilirkişilerin desteğini almanızı tavsiye ederim. Bunlarla ilgili yapacağınız her türlü işlemi 25 Ekim’den sonra yapmalısınız.

23 Ekim 2014, Akrep Burcu’nda Güneş Tutulması (Yeniay)

23 Ekim Akrep Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; Finansal anlamda yaşayacağınız zorluklarla mücadele etmeniz kendinizle ilgili derin değişim ve dönüşümler yaşamanıza neden olacak. Bu dönemde parasız kalma korkunuz sebebiyle kendinizi değersiz, yetersiz hissedebilirsiniz. Bu duygulardan kurtulmak için disiplin olmanın önemine dikkat etmelisiniz. Geçmişten getirdiğiniz alışkanlıklarınız, paraya karşı tutumunuz geleceğinizi de şekillendirdiği için kaynaklarınızı harcama konusunda tavrınızı değiştirmelisiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; yatırımlarınızı kazanca dönüştürürken kendinize olan özgüveninizin yüksekliği sebebiyle riskli işlere girme eğiliminden kaçınmak olmalıdır.

25 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda düz hareketine başlıyor;

Fikir ve düşüncelerinizi daha rahat ifade edeceğiniz, yaratıcılığınızı kolaylıkla ortaya koyacağınız bir dönemdesiniz. Hareketlilik ve sosyalleşme ihtiyacınızın yoğun olacağı bu süreçte arkadaşlarınızla buluşabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Merkür; 4 Ekim- 25 Ekim 2014 Akrep Burcu’nda Retro;

  • Merkür’ün 29 Eylül’de Akrep Burcu’na girmesi ile birlikte kendinizi mercek altına alarak derin düşüncelere dalabilirsiniz.
  • Merkür’ün Terazi Burcu’na geri dönüşü ile birlikte inzivada olan asıl düşünceleriniz gün yüzüne çıkabilir, bunlarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.
  • Merkür’ün yönetimindeki ev konularında zihninizde bir takım fikirler oluşabilir. Yapmış olduğunuz gruplara yönelik çalışmalarda geçmişe ait gözden kaçırdığınız konular gündeme gelebilir.
  • Mistik ve manevi konularda çalışmalar yapıyorsanız bu dönem aklınıza birçok fikirler gelebilir. Okült konularda kendinizi geliştirmek istiyorsanız yanlış kişilerden eğitim almamaya dikkat etmelisiniz.
  • Ortaklaşa yapılan çalışmalarda yarım kalan işlerin bitirilmesi açısından uygun bir dönemdesiniz.
  • Bu Retro süreci banka kredisi almak vs. için uygun bir zaman değildir.

8 Ekim 2014, Koç Burcu’nda Tam Ay Tutulması; (Dolunay)

8 Ekim Koç Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; iş ortamındaki arkadaşlarınız ile ilişkileriniz, gündelik hayatınız, sağlığınız ile ilgili konularda bir takım farkındalıklar yaşamanıza sebep olacak. Sıradışı bir işle uğraşıyorsanız yapmış olduğunuz işe yeni konseptler katabilir ve kariyer anlamında yükselebilirsiniz. Yüksek konsantrasyon gerektiren yoğun tempoda çalışıyorsanız dikkat etmeniz gereken en önemli nokta sağlığınız olacaktır. Yaşadığınız gerginlik ve stres sebebiyle ani ortaya çıkacak zihinsel rahatsızlıklarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Kontrolünüzün dışında gelişecek olaylar sebebiyle ikili ilişkilerinizde problemler yaşayabilir, yıpratıcı bir dönemin içine girebilirsiniz. Artan özgürlük ihtiyacınızı dengeleyebilir, karşı tarafın sizi anlamasına yardımcı olursanız bu süreci daha rahat aşabilirsiniz.

11 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda Retro hareketinde;

Retro döneminde Merkür yüzde yüz performansla etkisini gösteremeyeceği için yeni başlangıçlar yapılmamalıdır. İçsel gözlem yapacağınız, kendi düşüncelerinizi analiz edeceğiniz, yalnız kalmaktan huzur duyacağınız bir süreçtesiniz. Kendi kontrolünüzün dışında gelişen olaylar canınızın sıkılmasına sebep olabilir. Bu dönemde yapacağınız en güzel şey metafizik konulara yönelerek kendinizi geliştirmektir. Merkür’ün yönettiği 8. ve 11. Evleriniz etkileneceği için arkadaş ilişkilerinize ve finansal yatırımlarınıza dikkat etmelisiniz. Algılarınızın yüksek olacağı bu süreçte gizli düşmanlarınızı keşfedebilir, gerçek dostlarınızın kim olduğunu öğrenebilirsiniz.

Ekim 2014, Akrep Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

23 Ekim Akrep Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; yaptıklarınızın görünür olduğu bu dönemde kişiliğinizde bir takım derin dönüşüm ve değişimler yaşamanıza neden olacak. Toplumda yükselmek ve kendinizi değerli hissetmek özgüveninizle doğru orantılıdır. Bu nedenle yapmış olduğunuz işlerde sorumluluk duygusu ile hareket etmek çok önemlidir. Çok çalışmak, emek vermek ileride meyvelerini toplamanıza sebep olacağı için kendinizi boş bırakmamalı, çıktığınız yolda emin adımlarla ilerlemeye devam etmelisiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; bu süreç zarfında yeteneklerinizi kazanca çevirirken sağlığınızı ihmal etmeminizdir.

YAYYAY VE YÜKSELEN YAY

Merkür; 4 Ekim- 25 Ekim Akrep Burcu’nda Retro;

  • Merkür’ün 29 Eylül’de Akrep Burcu’na girmesi ile birlikte hayatınızla ilgili konularda, yarınlarınıza ait umutlarınız da derin düşüncülere dalabilirsiniz.
  • Merkür’ün Terazi Burcu’na geri dönüşü ile birlikte grup çalışmaları, organizasyonlarla ilgili konularda bir takım gözden geçirilmesi gereken mevzular gündeme gelebilir.
  • Merkür’ün yönetimindeki ev konularında zihninizde bir takım fikirler oluşabilir. Hayat arkadaşınız, işinizi paylaştığınız ortağınız ile ilgili mevzularda geçmişe ait üstü örtülü konular gün yüzüne çıkabilir.
  • Mesleki konularda yeni teknikler uygulamak için iyi bir zaman değildir. Fikirsel olarak yapmak istediklerinizi planlayabilir, Retro bitiminde uygulamaya koyabilirsiniz.
  • Mahkemeler, adli davalarla ilgili beklenen haberler varsa bu dönem karar aşamasına gelmeniz zor olabilir.

8 Ekim 2014, Koç Burcu’nda Tam Ay Tutulması (Dolunay)

8 Ekim Koç Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; sosyal çevre, romantik ilişkiler, çocuklarınız, aşk hayatınız, zevkleriniz, borsa, spekülasyon konularında bir takım farkındalıklar yaşamanıza neden olacak. Aşk hayatınızda sıradışı yaşadığınız ilişkiniz ya da kendi kurallarını koymak isteyen partneriniz sizi zorlayabilir. Ruhunuzda hissettiğiniz duygusal dalgalanmalar, yaşadığınız istikrarsızlık sebebiyle beraberliğinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli şey; hayatınıza sokacağınız kişileri iyi tanımadan birliktelik yaşamamanız olacaktır.

Yarınlarınıza yönelik yapmak istediklerinizi bilememeniz ve kararsızlık içinde olmanız bağımlı olduğunuz kişilerden tepki almanıza sebep olabilir. Bir an önce, hayatınızla ilgili gitmek istediğiniz yolu seçmeli ve bu konuda adımlar atmaya başlamalısınız.

11 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda Retro hareketinde;

Retro döneminde Merkür yüzde yüz performansla etkisini gösteremeyeceği için, yeni başlangıçlar yapılmamalıdır. Ekipçe yapılar işler, organizasyonlar, kollektif alanda yapılan faaliyetler, istenildiği hızda gerçekleşmeyebilir, birçok aksaklık ortaya çıkabilir. Bu süreç zarfında, yarınlarınızla ilgili gerçekleştirmek istediğiniz konuları hayata geçiremeyebilirsiniz. Plan ve proje yapmak adına bunları zihninizde organize edebilir, Merkür Retro’su bitiminde uygulamaya koyabilirsiniz. (25 Ekim) 7.ve 10. Evleri temsil eden Merkür ortaklaşa işler, eş ve rakipleriniz ile ilgili konularla birlikte kariyerinize yönelik yapılacak adımlarda da yavaşlamalar meydana getirecektir. İletişimde problemler yaşanacağı için konuşmalarınızın yanlış anlaşılması söz konusu olabilir.

23 Ekim 2014, Akrep Burcu’nda Güneş Tutulması (Yeniay)

23 Ekim Akrep Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; korkularınızla yüzleşmek durumunda kalacağınız bu süreç, kendi içinizde bir takım derin dönüşüm ve değişimler yaşamanıza neden olacak. Bu Tutulmada gideceğiniz yönü bilmeme duygusu ile kendinizi ruhsal olarak gergin ve tatminsiz hissedebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; bu dönemin başlayacak yeni bir sürecin öncesi olduğunu bilmenizdir. Sakin ve beklemede kalmanız, kendi içinize yönelerek gereksiz zorlamalardan kaçınmanız gerekmektedir. Kendinizi rahatlamak adına akışta kalmak, direnmemek bu zamanın daha kolay akmasına yardım edecektir. Meditasyon, yoga gibi faaliyetlere yönelmenizi tavsiye ederim.

25 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda düz hareketine başlıyor;

Merkür Retro’su düzelse bile, gökyüzünde sert açılar olduğu için ekipçe yapılan işler, organizasyonlar, kollektif alanda yapılan faaliyetler, ortaklaşa işler, eş ve rakipleriniz ile ilgili konularda bir takım aksaklıklar devam edebilir.

OGLAKOĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Merkür; 4 Ekim- 25 Ekim Akrep Burcu’nda Retro;

  • Merkür’ün 29 Eylül’de Akrep Burcu’na girmesi ile birlikte geleceğe yönelik projelerinizle alakalı zihninizde fikirler uyanarak, derin düşüncelere dalabilirsiniz.
  • Sizinle aynı fikri paylaşan gruplarla bir araya gelerek yapmış olduklarınızı gözden geçirip, hatalarınızı irdeleyebilirsiniz.
  • Bu dönemde, çalıştığınız ekiplerle yeni sorumluluklar almaktan kaçınmalı, hayali hedeflerden uzak durmalısınız.
  • Toplum önündeki sosyal statünüzü mercek altına alarak hatalarınızı gözden geçirebilirsiniz.
  • Merkür’ün Terazi Burcu’na geri dönüşü ile birlikte meslek hayatınız ile ilgili konuları fikirsel anlamda derinlemesine sorgulayabilirsiniz. Bu dönemde, kariyerinize yönelik yeni atılımlar yapmamanızı tavsiye ederim.
  • Merkür’ün yönetimindeki ev konularında zihninizde bir takım fikirler oluşabilir. Ufkunuzu geliştirecek felsefi konulara eğilmek isteyebilir, yabancı ülkelere yapılacak seyahatler, yüksek öğrenimle ilgili yapılacak çalışmalar gündeme gelebilir. Geçmiş dönemlerde yapmak istediğiniz fakat yapamadığınız hususlara yönelebilirsiniz.

8 Ekim 2014, Koç Burcu’nda Tam Ay Tutulması;

(Dolunay)

8 Ekim Koç Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; ev, yuva, aile hayatı, ebeveynlerle ilgili konular, kökleriniz, kariyeriniz ve toplumdaki duruşunuz ile ilgili bir takım farkındalıklar yaşamanıza neden olacak.

Bekârsanız ailenizden uzaklaşmak ve kendinize ait bir yerleşim alanı yaratmak, ülkenizden bile ayrılmak isteyebilirsiniz. Fakat, bu isteğiniz özellikle anneniz tarafından hoş karşılanmayabilir. Duygusal anlamda zorlanacağınız bu süreçte, ruhsal sağlığınızı dengede tutmak zor olabilir.

Toplum önündeki duruşunuzu etkileyecek bu karar kariyerinizi olumsuz etkileyebilir.

Bu dönemde, her şeyin üstesinden geleceğinize inandığınız, kararlı ve güçlü duruşunuz en büyük desteğinizdir.

Büyük dönüşümler yaşadığınız bu süreçte, dengede tutmakta zorlandığınız nokta ise, kariyeriniz ve aile hayatınız olacaktır.

11 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda Retro hareketinde;

Retro döneminde, Merkür yüzde yüz performansla etkisini gösteremeyeceği için, yeni başlangıçlar yapılmamalıdır. Kariyerinize yönelik yapacağınız yeni anlaşmaları bu dönem dondurmalı, gözlem yapmakla geçirmelisiniz. Bu süreç zarfında, geçmişe ait yarım kalan işlerinizi ele almanız için uygundur. Merkür’ün yönettiği 6. ve 9. Evleriniz de etkileneceği için, gündelik hayat içerisinde yolunda gitmeyen konular gündeme gelerek, bir takım pürüzler ortaya çıkarabilir. Yurt dışı bağlantılı yabancılarla yapılan iletişimlerde problemler yaşayabilirsiniz. Gönderdiğiniz mailler yerine ulaşmayabilir, ya da yanlış birine gönderilmiş olabilir. Evinizdeki her türlü elektronik eşyanın bozulması söz konusu olabilir.

23 Ekim 2014, Akrep Burcu’nda Güneş Tutulması;     (Yeniay)

23 Ekim Akrep Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; sosyal çevreniz, arkadaşlarınız kanalıyla derin değişim ve dönüşümler yaşamanıza neden olacak. Çevrenizdeki güçlü insanlardan destek görmeniz mümkün. Bu süreç zarfında, geleceğinize dair düşüncelerinizde ütopik fikirlere kapılmaktan kaçınmalı, daha realist olmaya dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde, yaşayacağınız başarısızlıklar sizi derinden etkileyerek; arkadaşlarınızdan ya da gruplardan tepki almanıza neden olabilir. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; egonuzun yükselmesi nedeniyle çevrenize karşı kibirli davranmaktan kaçınmak olmalıdır.

25 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda düz hareketine başlıyor;

Merkür Retro’su düzelse bile, gökyüzünde sert açılar olduğu için, kariyerinize yönelik girişimlerde bir takım aksaklıklar devam edebilir. Ortaklaşa kazanımlardan elde edilen paralarla geleceğinize ait yapacağınız yatırımlara girişmek için, Merkür’ün Yay Burcu’na geçmesini beklemenizi tavsiye ederim. (29 Kasım)

KOVAKOVA VE YÜKSELEN KOVA

Merkür; 4 Ekim- 25 Ekim Akrep Burcu’nda Retro;

  • Merkür’ün 29 Eylül’de Akrep Burcu’na girmesi ile birlikte kariyer hayatınız giderek daha önem kazanırken bu konularda alternatif yollar arayışına girebilirsiniz.
  • Merkür’ün Terazi Burcu’na geri dönüşü ile birlikte, eğitim ve öğretim amaçlı yurt dışına yönelmek isteyen öğrencilerin, bu dönemde sadece araştırma yapmalarını herhangi bir atılımda bulunmamalarını tavsiye ederim. Yeni başlangıçlar için Retro bitimini beklemek daha uygun olacaktır.
  • Düşüncelerinizi derinleştirmek adına sizden daha bilgili, kadim kişilere yönelmek ve hayatın daha soyut alanları ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanlış kişilerden danışmanlık almamaya dikkat etmelisiniz.
  • Evren, ölüm ve ölüm ötesi konulara merakınız artarken realist düşüncelerden uzaklaşmamaya dikkat etmelisiniz.
  • Merkür’ün yönetimindeki ev konularında zihninizde bir takım fikirler oluşabilir. Ortaklaşa paylaşımlar ve miras konularında geçmişe ait üstü örtülü konular gündeme gelebilir.

8 Ekim 2014, Koç Burcu’nda Tam Ay Tutulması (Dolunay)

8 Ekim Koç Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; akrabalar, kardeşler, komşular, medya, basın yayın, seyahatler, felsefe, eğitim ve öğretim ile ilgili konularda bir takım farkındalıklar yaşamanıza neden olacak.

Yaratıcı, orijinal fikirlerle dolu olan zihninizde aniden çıkan imgelemeleri işinize yönlendirebilir, sanatla uğraşıyorsanız eşsiz eserler meydana getirebilirsiniz. Örneğin bir kitap yazabilir, seminer verebilir ya da yaptıklarınızı medyada duyurmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz bilgileri arttırmak ve etrafınızla paylaşmak arzusu içindesiniz.

Bu dönemde, düşüncelerinizin yoğunluğu sebebiyle yorgun düşebilir, aniden çıkacak rahatsızlıklar günlük hayatınızın kısıtlanmasına ve kalitesinin düşmesine sebep olabilir.

Aile içinde dengeleri korumak zorlaşırken kardeşlerinizle ya da akrabalarınızla aranızda bir takım beklenmedik sorunlar gün yüzüne çıkabilir.

Yurtdışı seyahatlerinde, bazı olumsuz gelişen olaylarla karşı tedbirli davranmalısınız. (Gittiğiniz yerden keyif alamayabilirsiniz, sahip olduğunuz paranız elinizden gidebilir, ilişkilerde sıkıntılar meydana gelebilir.)

11 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda Retro hareketinde;

Retro döneminde Merkür yüzde yüz performansla etkisini gösteremeyeceği için, yeni başlangıçlar yapılmamalı, yurtdışı bağlantılı yapacağınız her türlü anlaşma için uygun zamanı beklemelisiniz. Bu süreç zarfında gözlem yapılmalı, Retro bitiminden sonra projeleri değerlendirmeye almalısınız. Yarım kalan işlerinizi bitirmeye yönelebilirsiniz. Eğitim, öğretim, iletişim, yayıncılık, (dergi çıkarmak, web sitesi açmak, reklam kampanyası) yazarlık ile ilgili alanlarda çalışıyorsanız bazı aksamalarla karşılaşabilirsiniz. Gönderdiğiniz mailler yerine ulaşmayabilir, ya da yanlış birine gönderilmiş olabilir. Elektronik cihazlarda bozulma ihtimaline karşı bilgi kaybını engellemek adına yedekleme yapmanızı öneririm. Bu dönemde, kontrat yapmak yeni sözleşmelere imza atmaktan da kaçınmalısınız. Yapacağınız seyahatler için Merkür Retro’sunun bitimini (25 Ekim) beklemenizi tavsiye ederim. Merkür’ün yönettiği 5. ve 8. Evleriniz etkileneceği için ortaklaşa kazançlar ve aşk hayatınızda bir takım pürüzler ortaya çıkabilir.

23 Ekim 2014, Akrep Burcu’nda Güneş Tutulması (Yeniay)

23 Ekim Akrep Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; kariyeriniz ile ilgili gerçekleştirmek istedikleriniz ve liderliğinizi toplum önünde ortaya koyma savaşınızda derin değişim ve dönüşümler yaşamanıza neden olacak. Bu süreç zarfında, ideallerinizi gerçekleştirmekte yaşadığınız bir takım başarısızlıklar sebebiyle, kendinizi yetersiz ve güvensiz hissetmeniz söz konusu olabilir. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; ihtiraslarınızın esiri olmadan, kibirinize yenik düşmeden içinizde var olan potansiyeli fark etmek ve bunu kariyerinize yönlendirmektir. Gerçekleştirmesi zor olan projelerin peşinden koşmak yerine, daha makul hedefler belirmeniz kazançlarınızın artması açısından önemlidir.

25 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda düz hareketine başlıyor;

Merkür Retro’su düzelse bile, gökyüzünde sert açılar olduğu için yükseköğretim, yurtdışı bağlantılı işler, yabancı kültürlere iş için yapılan yolculuklarla ilgili konularda yapacağınız girişimlerde bir takım aksaklıklar devam edebilir. Eğitim amaçlı atmak istediğiniz adımları, sözleşmeleri vs. Merkür’ün Yay Burcu’na geçme zamanına ertelemenizi tavsiye ederim.  (29 Kasım)

balikBALIK VE YÜKSELEN BALIK

Merkür; 4 Ekim- 25 Ekim Akrep Burcu’nda Retro;

  • Merkür’ün 29 Eylül’de Akrep Burcu’na girmesi ile birlikte yabancı ülkeler, felsefi konular, üniversite, yurt dışı bağlantılı işler ile alakalı konularda derin düşüncelere dalabilirsiniz.
  • Bu dönemde yarım kalan eğitiminize dönme kararı alabilirsiniz.
  • Merkür’ün Terazi Burcu’na geri dönüşü ile birlikte kendinizden bile sakladığınız gizli duyguların derinlerden çıkarak düşüncelerinize yayıldığını fark edebilirsiniz. İç dünyanıza yerleşmiş ve sizi tedirgin eden konularla yüzleşmek rahatlamanıza neden olacaktır.
  • Merkür’ün yönetimindeki ev konularında zihninizde bir takım fikirler oluşabilir. Eş ve ortaklarınızla ilgili hususlarda düşüncelerinizi içinizde saklamamalı, daha sağlıklı birliktelikler için kendinizi net ifade edebilmelisiniz.
  • Ailevi konular, ebeveynler, yuva konularına ait bir takım meseleler gözden geçirilebilir. Geçmişe ait üstü örtülü konular tekrar gündeme gelebilir.

8 Ekim 2014, Koç Burcu’nda Tam Ay Tutulması (Dolunay)

8 Ekim Koç Burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması; kişisel maddi değerleriniz, finansal kaynaklar, ortaklaşa kazanımlar, miras konularında bir takım farkındalıklar yaşamanıza neden olacak.

Eşten ya da aileden bağımsız bir şekilde para kazanmak ve maddi anlamda kendinizi güvence altına alma isteğiniz artabilir.

Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; ortaklarla girişeceğiniz işlerde kişiyi doğru seçmek ve yarınlarınızı tehlikeye atmamak olacaktır. Bütçenizi genişletme isteğini kontrol altında tutmalı, finansal anlamda kayıplar yaşamamaya dikkat etmelisiniz.

Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya çıkartacak faaliyetlerle bulunmanız bir takım farkındalıklar yaşamanıza ve bunlardan maddi kazanç elde etmenize imkan tanıyabilir.

Parasal anlamda güçlenme isteğiniz ruhsal dengenizin bozulmasına ve duygusal olarak yıpranmanıza neden olabilir.

11 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda Retro hareketinde;

Retro döneminde Merkür yüzde yüz performansla etkisini gösteremeyeceği için yeni başlangıçlar yapılmamalıdır. Ortaklaşa edinilen paralar, miras, başkalarının varlıkları, vergi, banka, alacak verecek, borçlarla ilgili konularda geçmişe ait mevzular gündeme gelebilir. Eğer Retro döneminde bir sözleşme imzalamak durumunda iseniz mutlaka bilirkişilerin desteğini almanızı öneririm. Bunlarla ilgili yapacağınız her türlü işlemi 25 Ekim’den sonra yapmalısınız.Merkür’ün yönettiği 4. ve 7. Evleriniz etkileneceği için iletişim konularında her hangi bir atılım yapılmamalıdır. (kitap çıkarmak, web sitesi açmak) Gönderdiğiniz mailler yerine ulaşmayabilir, ya da yanlış birine gönderilmiş olabilir. Evinizdeki her türlü elektronik eşyanın bozulması söz konusu olabilir. Yanlış anlaşılmalar meydana gelmemesi için eş ve aile üyeleri ile diyaloğunuzu da dikkat etmelisiniz. Bu dönem evde yapılacak tadilat ve tamiratlar için uygun bir dönem değildir.

23 Ekim 2014, Akrep Burcu’nda Güneş Tutulması; (Yeniay)

23 Ekim Akrep Burcu’nda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması; Yaşadığınız deneyimlerden yola çıkarak hayat görüşünüz, idealleriniz, felsefeniz ile ilgili alanlarda derin değişim ve dönüşümler yaşamanıza neden olacak. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; kendi ufkunuzu genişletmek adına edindiğiniz bilgilerin kaynağının güvenilirliğini iyice test etmektir. Yabancılarla ilgili yapılan işler, seyahatler, eğitim, öğretim, dini ve ruhsal konularda sıradışı fikirlerden uzak durmalı, olmayacak işlerin peşine düşmemeye özen göstermelisiniz. Kariyerinizle ilgili konularda şartları zorlamak ve çıkan fırsatları değerlendirmek bu dönem çok önemlidir.

25 EKİM MERKÜR Terazi Burcu’nda düz hareketine başlıyor;

Merkür Retro’su düzelse bile gökyüzünde sert açılar olduğu için ortaklaşa edinilen paralar, miras, başkalarının varlıkları, vergi, banka, alacak verecek, borçlarla ilgili konularda bir takım aksaklıklar devam edebilir. Ev içinde tadilat, tamirat işlerinizi yapmak, her türlü alışveriş için uygun bir dönem değildir.

Aydınlanma yolunda ilerlerken, Astroloji’nin ışığı yolunuza rehber olsun

Astrolog Jale Muratoğlu

www.astrologjalemuratoglu.com

https://www.facebook.com/groups/astrolojikaydinlanma/

Twitter : @JaleMuratoğlu

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.