2014 Aralık Ayı Burç Yorumları

431

2014 Aralık Ayı Burç Yorumları

kocKOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

6 Aralık İkizler Burcu’nda Dolunay Gerçekleşiyor!

1 Aralık SATÜRN MARS ahengi;

Kariyerinize yönelik ortaklaşa yapılan işlerden kazanç sağlayabilir, kendinizi bu dönem eskisine nazaran daha enerjik ve atılgan hissedebilirsiniz. Sıkı çalışarak rakiplerinize karşı başarı elde edebileceğiniz bir dönemdesiniz.

 4 Aralık JÜPİTER VENÜS ahengi;

  • Sosyal hayatınız, özellikle aşk ilişkinizde kendinizi son derece keyifli hissedeceğiniz bir süreçtesiniz. Gece hayatı, romantik mekânlar, dans, müzik, sinema, tiyatro gibi ortamlarda bulunmak isteyebilir, sevdiklerinizi mutlu edecek hediyeler sunabilirsiniz. Çıkacağınız yolculuklarda eğlenebilir, burada tanıştığınız kişilerle keyifli anlar yaşayabilirsiniz.
  • Sosyal hayatınız ve eğlence dünyanızda çok fazla abartıya, gösterişe kaçmışsanız, kumara düşkünlük göstermişseniz bunların sizde yaratmış olduğu maddi kayıpların farkına vararak hayatınızı düzenlemek isteyebilirsiniz.
  • Aşk hayatınız, romantik ilişkiler, eğlence hayatınız ile ilgili konuları gözden geçireceğiniz bu süreçte bir takım şeylerin farkına varabilir ve kendinizi sorgulayabilirsiniz. Aşk hayatınızda kimi zaman farklı deneyimler yaşama isteğiniz sizde tatminsizlik ve mutsuzluk hisleri getirmiş olabilir.
  • Kendi ideallerinizi gerçekleştirmek adına çocuklarınızın üzerinde kurmuş olduğunuz baskı onların kendilerini ortaya koyamamasına neden olurken size karşı tepkisel davranmalarına neden olabilir.
  • Ruhsal ve dini konularda öğrendiklerinizi, deneyimlediklerinizi yakın çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Felsefi yönden bugüne kadar hiç değinmediğiniz konulardaki merakınız sizin farklı alanlarda boy göstermenize neden olabilir. Bu da sizin daha çok içinize yönelmenize neden olabilir.

 Jüpiter; 7 Aralık 2014- 8 Nisan 2015 arası Aslan Burcu’nda Retro;

Jüpiter Retro’su; aşk hayatınız, çocuklarınızla olan ilişkileriniz, yaratıcılığınızı kullandığınız alanlar, eğlence hayatınızla ilgili konularda bir takım gecikmeler, aksamalar, duraksamalar yaşamanıza sebep olabilir.

 12 Aralık JÜPİTER MERKÜR ahengi;

Eğitim, öğretim hayatında sınavlara hazırlık döneminde olanlar için zihinsel aktivitenin yüksek olduğu bir dönemdir. Yaptığınız işlerin altından rahatlıkla kalkabilir, detayları kolaylıkla yakalayabilir, yaratıcılığınızı en üst seviyede ortaya koyabilirsiniz. Jüpiter’in Retro konumuna rağmen anlaşmalar, sözleşmeler için uygun bir zamandır.

 20 Aralık MARS URANÜS ahengi;

Hayata daha olumlu bakacağınız bu dönemde iş için seyahatler yapabilirsiniz. Büyük gruplarla kontak kurarak kişisel hedeflerinize ulaşmak arzusu duyabilirsiniz. İyimserliğiniz, aşk ve sevgi alışverişleri, duygularınızı coşkun bir şekilde hissetmenize neden olacaktır. Yurtdışı seyahatlerinizde yaşayacağınız gönül ilişkilerinizde kendinizi bir maceranın içinde bulabilirsiniz. Sosyal çevrenizle yaptığınız aktivitelerinizde abartıya kaçabilirsiniz. Bu dönemde kendinizi gevşekliğe itmemeli ve işlerinizi ihmal etmemelisiniz.

22 Aralık Oğlak Burcu’nda Yeniay Gerçekleşiyor!

URANÜS’ün sert bakışı, VENÜS PLÜTO Kavuşumu nedeniyle;

Kariyerinize odaklanacağınız bu Yeniay’da, parasal kaynaklarınızla ilgili geleceğinize dair endişe içinde olabilirsiniz. Büyük çabalarla elde ettiğiniz birçok değeri korumakta zorlanacağınız bu süreçte korkularınıza yenik düşmemelisiniz. Hisse senetleri, tahvil, bono, başkaları ile birlikte sahip olduğunuz maddi konularda tıkanmışlık hissi duyabilir, bunları aşmaya çalışarak, güçlü insanlardan yardım almak isteyebilirsiniz. Bu çıkmaza girmenizin sebebi geçmiş dönemlerde verdiğiniz borçları alamamak olabilir. Mantıklı ve sağduyulu davranır ve çok çalışırsanız bu engellerin üstesinden gelebilirsiniz. Her şeye rağmen umudunuzu kaybetmemeli, güçlü olan yapınızı ortaya koyarak mücadelenize devam etmelisiniz. İleriki dönemlerde işe yönelik seyahatleriniz daha fazla olacak, yabancılarla ilişkiler, eğitim, öğretim, hukuk konularında sorumluluklar alarak testlerden geçeceksiniz. Bu noktadan sonra edindiğiniz tecrübeler önümüzdeki yıllarda daha gerçekçi olmanıza fırsat verecektir.

 bogaBOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

6 Aralık İkizler Burcu’nda Dolunay Gerçekleşiyor!

1 Aralık SATÜRN MARS ahengi;

Hayatınızla ilgili vermiş olduğunuz mücadelelerde zor şartların altından kalkabilir, aldığınız sorumlulukların üstesinden gelebilme gücünü kendinizde bulabilirsiniz.

4 Aralık Jüpiter Venüs ahengi;

  • Bu Dolunay’da; kendinize vermiş olduğunuz değeri sorgulayacak ve sahip olduğunuz maddi kaynakları güvenliğiniz adına gözlem altına alacaksınız.
  • Parasal konularda bazı belirsizlikleri incelemek isteyebilirsiniz.
  • Kişisel kaynaklarınızı arttırma yönünde sizi heyecanlandıran ve canlı tutan konular gündeme gelebilir. Kariyerinize yönelik olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.
  • Ev ve aile yaşantınızda mutluluğunuzu pekiştirecek olaylar yaşayabilirsiniz.
  • Bu süreç zarfında bankadan kredi kullandıysanız rahatlıkla ödeme imkânı bulabileceksiniz.
  • Ortaklaşa kazançlar, miras yoluyla gelebilecek sürpriz paralarla finansal kaynaklarınızı genişletebilirsiniz. Sanatsal anlamda yaratıcılığın arttığı, sağlık açısından olumlu etkiler altında olduğunuz bir dönemdesiniz.

 Jüpiter; 7 Aralık 2014 – 8 Nisan 2015 arası Aslan Burcu’nda Retro;

Jüpiter Retro’su; ev yaşantınız, aile üyeleri ile diyaloglarınız, ebeveynleriniz ile ilgili konularla dikkat etmeniz gereken bir süreci işaret etmekte.  Bu dönemde bir takım gecikmeler, aksamalar, gerilemeler, duraksamalar yaşamanıza sebep olabilir.

 12 Aralık JÜPİTER MERKÜR ahengi;

Ortaklaşa yapılan işlerin daha hızlı aktığı, fikirlerinizin üretken olduğu bu süreci iyi değerlendirmelisiniz. Yapacağınız çalışmalarınızı bu döneme denk getirebilirsiniz. Yaratıcılığın yüksek olduğu zaman zarfında yaptığınız her işin su gibi aktığına şahit olabilirsiniz. Anlaşma, sözleşme, yasal konular için uygun bir dönemdir.

20 Aralık MARS URANÜS ahengi;

Kariyerinize yönelik attığınız adımlarda büyük bir cesaretle ilerleme gücünü kendinizde bulabilirsiniz. Arzularınızın peşinden gitmek gelişiminiz açısından olumludur, ancak risk almamaya dikkat etmelisiniz. Bu enerjiler altında yaptığınız işlerin çok hızlı bir şekilde sonuçlanacağını bilerek angarya gördüğünüz projeleri bitirmeye odaklanabilirsiniz.

 22 Aralık Oğlak Burcu’nda Yeniay Gerçekleşiyor!

URANÜS’ün sert bakışı, VENÜS PLÜTO Kavuşumu;

Yurtdışı kaynaklı yapılan işler, eğitim, öğretim konularında yeni başlangıçlar yapabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Hayatınıza dair gerçekleştirmek istediğiniz hususlarda radikal düzeyde kararlar almanız gerekebilir. Eğer içinde bulunduğunuz durum nedeniyle kendinizi çıkmazda hissediyorsanız mantıklı ve sağduyulu davranmak koşuluyla engellerin üstesinden gelebilirsiniz. Her şeye rağmen umudunuzu kaybetmemeli, güçlü olan yapınızı ortaya koyarak mücadelenize devam etmelisiniz.

 ikizlerİKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

6 Aralık İkizler Burcu’nda Dolunay Gerçekleşiyor!

1 Aralık SATÜRN MARS ahengi;

Çalışma ortamınızda her zamankinden daha fazla sorumluluk alabilecek güç ve enerjiye sahipsiniz. Sıkı çalışarak performansınızı sergileyebilir, üstlerinizden takdir görebilirsiniz.

 4 Aralık Jüpiter Venüs ahengi;

  • Aşk ilişkileri, romantizm, eğlence, zevkler için mükemmel bir zamanlar. Kendinizi bu enerjiler altında içsel olarak mutlu, enerjik, canlı hissedebilirsiniz.
  • Müzik, tiyatro, gösterilere sevdiklerinizle beraber gidebilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.
  • Bu Dolunay’da evlilik hayatınız, ortaklıklarınız ile ilgili bir takım farkındalıklar elde edebilirsiniz.
  • Sizi heyecanlandıran yeni fırsatlarla karşılaşabilir, arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle güzel yerlere seyahat edebilirsiniz.
  • Kendinize mutluluk verecek yeni meraklar, hobiler keşfedebilir, bunlara yönelebilirsiniz.

 Jüpiter; 7 Aralık 2014- 8 Nisan 2015 arası Aslan Burcu’nda Retro;

Jüpiter Retro’su; yakın çevre, akrabalar, kardeşler, komşularınız ile ilgili konularda geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Eğitim ve öğretim hayatınız, katılacağınız seminerler, work-shoplarla ilgili gecikmeler, duraksamalar yaşayabilirsiniz.

 12 Aralık JÜPİTER MERKÜR ahengi;

Seminerler, konferanslar düzenlemek, work-shoplara katılmak için uygun bir dönem. Kendinizi geliştirmek adına yapacağınız girişimlerde başarı elde edebilirsiniz. Zihinsel aktivitenin yüksek olduğu bu süreçte tez ya da sunum hazırlıyorsanız etkili, başarılı çalışmalar yapabilir, bunların altından kolaylıkla kalkabilirsiniz. Ortaklarınızla anlaşma yapmayı düşünüyorsanız olumlu neticeler alabilirsiniz.

 20 Aralık MARS URANÜS ahengi;

Hayat felsefeniz ile ilgili konularda hedeflediğiniz noktaları gerçekleştirmek için kendinizi son derece heyecanlı ve enerjik hissedebilirsiniz. Yaşamınızdaki sorunları çözmek için uygun bir dönemdesiniz. Kendinize olan güveniniz, kararlı yapınız zorlukların üstesinden gelmenize ve engelleri aşmanıza yardım edecektir. İş için ortaya koyduğunuz fikirlerde orijinal, yaratıcı yönünüzü açığa çıkartabilirsiniz.

 22 Aralık Oğlak Burcu’nda Yeniay Gerçekleşiyor;

URANÜS’ün sert bakışı, VENÜS PLÜTO Kavuşumu;

Büyük çabalarla elde etmiş olduğunuz maddi değerlerinizi korumakta zorlanmanız içinizde bazı korkular hissetmenize neden olabilir. Tüm benliğinizle finansal konulara odaklanabilir, geleceğinizi güven altına almak adına atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızın yüksek olacağı bu Yeniay’da ideallerinize ulaşmak için kariyerinize yönelik yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyeceğiniz bu süreçte sanatsal işlerle uğraşıyorsanız en iyi performansı ortaya çıkartabilecek enerjiler altında olduğunuzu bilmelisiniz. Toplumsal fayda için giriştiğiniz organizasyonlarda sosyal gruplar ve arkadaşlarınızla beraber sorumluluklar almaktan,  geleceğinize ait yapmış olduğunuz bir takım yeni başlangıçlarda cesurca hareket etmekten kaçınmıyorsunuz. Özellikle aşk hayatınızda aniden gelişen beklenmedik durumlar karşısında huzursuz olabilir ya da var olan ilişkinizde özgürlük arayışı içine girebilirsiniz. Bu süreci sakin olarak atlatmanızı tavsiye ederim, aksi takdirde ilişkinizi noktalamak durumunda kalabilirsiniz.  Ayrıca parasal kaynaklarla ilgili konularda büyük bir hırs ve tutku içinde davranmaktan kaçınmalısınız.

 yengecYENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

6 Aralık İkizler Burcu’nda Dolunay Gerçekleşiyor!

1 Aralık SATÜRN MARS ahengi;

Başkalarının kaynaklarını kullanarak (eş, ortaklar) yapılan işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Uzun ve sıkı tempoda çalışma gücünü içinizde bulacağınız, yavaş ama emin adımlarla ilerleyeceğiniz bir dönemdesiniz.

 4 Aralık Jüpiter Venüs ahengi;

  • İş ortamında olumlu bir havanın estiği bu süreçte aranızın tatsız olduğu ofis arkadaşlarınızla ilişkinizi düzeltebilirsiniz.
  • Bu günlerde seyahatlere çıkma, dinlenme ve eğlenme imkânı yakalamanız mümkün.
  • Sosyalliğinizin arttığı bu dönemde partilere, toplantılara, organizasyonlara katılarak sosyalleşme fırsatları bulabilirsiniz.
  • Bu Dolunay’da içsel anlamda kendinizi sorgulayabilir, hem iş hem özel hayatınızla ilgili her türlü detayı masaya yatırabilirsiniz.
  • Kendi kontrolünüzün dışında gelişen olaylar, gizli düşmanlarınızın varlığını fark etmeniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Her şeye rağmen kendinizi duygusal anlamda motive etmeli, moralinizi yüksek tutmalısınız.

 Jüpiter; 7 Aralık 2014- 8 Nisan 2015 arası Aslan Burcu’nda Retro;

Jüpiter Retro’su; sahip olduğunuz maddi ve manevi değerleri kullanmada bir takım gecikmeler, duraksamalar yaşamanıza sebep olabilir. Kendi içsel potansiyelinize, özbenliğinize ne derece saygı duyup duymadığınızı gözlemleyeceğiniz bu süreçte farkındalık yaşamanız gelişiminiz açısından önemli olacaktır. Bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.

 12 Aralık JÜPİTER MERKÜR ahengi;

Kayda değer bu güzel transit eğitim, öğretim, alım satım, yolculuk konularında fikirlerinizi hayata geçirebilmek anlamında oldukça güzel bir dönemdir. İşinizle ilgili yapmak istediklerinizi oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bakış açınızın genişlemesi ile birlikte şansınızın da kapıyı çalmasıyla, kariyerinize yönelik iş fırsatları yakalamanız mümkün olabilir.

 20 Aralık MARS URANÜS ahengi;

Her zamankinden daha fazla heyecanlı, sabırsız ve iş bitirici hissedeceğiniz bu süreçte finansal anlamda kaynaklarınızı genişletmek arzusu duyabilirsiniz. Algınızın çok açıldığı, fikirlerinizin çok hızlı aktığı bu dönemde eski tecrübelerinizi göz önüne alarak hata yapmamaya dikkat etmelisiniz. Çocuklarınızla ilgili yapacağınız atılımlar size heyecan verebilir.

 22 Aralık Oğlak Burcu’nda Yeniay Gerçekleşiyor!

URANÜS’ün sert bakışı, VENÜS PLÜTO Kavuşumu nedeniyle;

Tutkulu bir beraberlik yaşamaya başlayabilir ya da ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Yaşadığınız deneyim ne olursa olsun sonuçta aşk konusunda çok büyük tecrübeler elde edeceğinizi bilmelisiniz. Plüton’un güçlü enerjisinin etkisiyle evliyseniz ev hayatındaki baskılardan dolayı sorunlarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu durum derin, duygusal bir çıkmazın içine düşmenize neden olabilir. Aşk hayatınızla ilgili konularda haritanızın durumuna göre olumlu ya da olumsuz bazı kararlar alabilirsiniz. Uranüs’ün kopartıcı ve sürpriz etkisini göz önünde bulundurarak ortaklarınızla beraber yaptığınız işleri mercek altına almalı, olası anlaşmaları ciddi gözden geçirmelisiniz. Sanatsal becerilerinizi, yaratıcılığınızı rahatlıkla ortaya koyabilirsiniz.

 aslanASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

6 Aralık İkizler Burcu’nda Dolunay Gerçekleşiyor!

1 Aralık SATÜRN MARS ahengi;

Günlük hayatınız içerisinde ya da iş ortamınızda zorlu koşullarla mücadele etme gücünü kendinizde bulurken bir taraftan dayanıklılığınızın test edildiğini hissedebilirsiniz. Projelerinizi itinalı, sabırlı ve metodik çalışarak sonuçlandırabilirsiniz.

4 Aralık Jüpiter Venüs ahengi;

  • Bu açılar altında sevgiliniz ya da eşiniz ve çocuklarınızla seyahate çıkmak isteyebilirsiniz.
  • Yaratıcılığınızın yüksek olduğu bu süreç zarfında sanatla ilgileniyorsanız muhteşem eserler ortaya koyabilirsiniz.
  • Hayatınızdaki sorunları dengeleyen, size hoşluk ve memnuniyet duyguları veren, hoşgörü içinde olacağınız bu dönemde sosyalleşmek isteyebilirsiniz.
  • Bu Dolunay ile birlikte geleceğe ait yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek üzere hayaller kurabilirsiniz. Bu ideallerinizin realist olması gerektiğini dikkate almalısınız. Duygusal ve fiziksel açıdan problemli olaylarla yüzleşerek kendinizi rahatlatmak adına akışta olmak ve kendinizi fazla kasmamak çok önemdir.

 Jüpiter; 7 Aralık 2014- 8 Nisan 2015 arası Aslan Burcu’nda Retro;

Jüpiter Retro’su; kişiliğiniz, karakterinizle ilgili davranışlarınızı, dış görünüşünüzü sorgulayacağınız bir döneme girdiğinizi göstermektedir. Yapmak istediklerinizi hayata geçirmek ile ilgili mevzularda gecikmeler, duraksamalar yaşayabilirsiniz.

 12 Aralık JÜPİTER MERKÜR ahengi;

Sunum yapmak, seminerler vermek adına muhteşem bir enerjidir. Fikirlerinizi hayata geçirme imkânı bulabilirsiniz. Alım satım, eğitim, iş konularında yapılacak seyahatler sizin bakış açınızı geliştireceği için muhakkak bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.

 20 Aralık MARS URANÜS ahengi;

Ortaklaşa yapılan işlerde etkin faaliyetler yapabilir, cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu enerjiler altında güç görünen her türlü projenin altından kalkabileceğinizi hissettiğiniz için engelleri aşmanız daha kolay olacak. Kendinize inancınızın yüksek olacağı bu süreçte rakiplerinize karşı baskıcı, kışkırtıcı tavırlar içine girmekten kaçınmalısınız.

 22 Aralık Oğlak Burcu’nda Yeniay Gerçekleşiyor!

URANÜS’ün sert bakışı, VENÜS PLÜTO Kavuşumu nedeniyle;

Tüm benliğinizle iş ve kariyere yönelik konulara yönleneceksiniz. İş arkadaşlarınızla ekip halinde çok büyük bir projeye odaklanmış olabilirsiniz. Büyük bir ciddiyetle ve kararlılıkla çalışmalarınızı tamamlamak arzusundasınız. Gündelik hayat içerisinde yaşadıklarınız duygusal yenilenmelere neden olurken, içsel anlamda bir takım hislerle yüzleşmenize sebep olacak. İş ortamınızda gizli bir aşk ilişkisi yaşıyorsanız bunun sonuçlarına katlanmak durumunda kalacağınızı bilmelisiniz. Uranüs’ün kare açısı; sürprizlere sebep olabilir, bu konularla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. 2012’den beri aile, yuva, ebeveyn konularında büyük imtihanlardan geçtiniz ve ağır sorumluluklar aldınız. İleriki dönemlerde ise aşk hayatı, çocuklarınız, hobileriniz ve spekülasyon konularında yükümlülükler alacak ve testlerden geçeceksiniz. Bu noktadan sonra edindiğiniz tecrübeler daha gerçekçi olmanıza yol açacaktır.

 basakBAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

6 Aralık İkizler Burcu’nda Dolunay Gerçekleşiyor!

1 Aralık 2014 SATÜRN MARS ahengi;

Sıkı tempoda çalışıyorsanız almış olduğunuz sorumlulukların üstesinden gelebilirsiniz. Bu enerjiler hedeflerinize metodik, organize ve düzenli bir şekilde çalışarak ulaşacağınızın da altını çizmekte.

 4 Aralık 2014 Jüpiter Venüs ahengi;

  • Gayrimenkul almak isteyenler için uygun bir dönem.
  • Bu süreç zarfında evinizi güzelleştirmek isteyebilir, davetler vererek ev ortamının tadını çıkarabilirsiniz.
  • Aileniz ile birlikte olmak size huzur verirken, ebeveynleriniz ile ilgili konularda derinlemesine bilgi sahibi olmak isteyebilir, köklerinizi araştırabilirsiniz.
  • Bu Dolunay ile birlikte; kariyeriniz ile ilgili hayatınıza daha iyimser bakma, kendinize değer verme eğilimindesiniz. Vizyonunuzun genişlediğini hissederken, vesvese ve kuruntularınızdan arınarak geleceğinize umutla bakıyorsunuz.

 Jüpiter; 7 Aralık 2014- 8 Nisan 2015 arası Aslan Burcu’nda Retro;

Jüpiter Retro’su; gizli düşmanlarınızın ortaya çıkmasına neden olabilir. Toplumdan uzaklaşarak içe çekilme isteği duyabilirsiniz. Kontrolünüzün dışında gelişen olaylar bilinçaltınızı susturmanızı zorlaştırabilir. Bu süreçte özgüveninizin zayıflamasına neden olan bir teslimiyet duygusu içinde olabilirsiniz. Korkularınızla yüzleşmeye çalışmalısınız.

 12 Aralık JÜPİTER MERKÜR ahengi;

Aile üyelerinizle sevgi alışverişinin yoğun olduğu iyimser bir atmosfer içinde güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Bu dönemde kendinizi hassas hissetmeniz, dış etkilere duyarlılığınız, çeşitli kırgınlıklar, alınganlıklar yaşamanıza sebep olabilir. İç huzurunuzu korumalısınız.

 20 Aralık MARS URANÜS ahengi;

Gündelik hayat içerisinde ya da iş ortamınızda yenilikçi projeleriniz, planlarınız ile ilgili heyecanlı olmanız faaliyetlerinizin akıcı bir şekilde ilerlemesine sebep olacaktır. Olası problemleri çözebilme, güç işlerin altından kalkabilme enerjisiyle dolu olacağınız için angarya işlerinizi bu döneme denk getirmenizi tavsiye ederim. Kendinize olan güveniniz üstlerinizin dikkatini çekebilir ve kariyerinizde sıçrama yapabilirsiniz.

22 Aralık Oğlak Burcu’nda Yeniay Gerçekleşiyor!

URANÜS’ün sert bakışı, VENÜS PLÜTO Kavuşumu nedeniyle;

22 Aralık’taki Yeniay’la; çocuklarınız, aşkınız, eğlence hayatınız, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyduğunuz faaliyetlerinizle ilgili konularda bir takım başlangıçlar yapabilirsiniz. Yapacağınız yeni girişimlere adım atarken aşırı uçlara kaymamaya özen göstermeli, eşinizin güvenini sarsıcı hareketler sergilememeye dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda derin, tutkulu değişim ve dönüşüm duyguları içinde olacağınız bir süreçtesiniz. Çocuklarınız ya da birlikteliğiniz ile ilgili konularda gerçeklerin altında gizleneni görebilmek adına radikal kararlar alabilirsiniz. Kendinizi sürekli olarak güvensiz, istikrarsız hissettiren yoğun duygusal krizlerle yüzleşmek olgunlaşmanıza neden olacaktır. Bu etkinin sonucunda ise daha ölçülü, objektif, dengeli, güçlü olmayı öğreneceksiniz. Yaratıcılık açısından müthiş yetenekleri ortaya koyan bu etkiler altında hobilerinizi keşfedebilirsiniz. Uranüs’ün kopartıcı ve sürpriz etkisini göz önünde bulundurarak ilişkilerinizde meydana gelecek her türlü değişime oluşabilecek her türlü olaya açık olmalısınız.

 teraziTERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

6 Aralık İkizler Burcu’nda Dolunay Gerçekleşiyor!

1 Aralık SATÜRN MARS ahengi;

Evinizin içinde yapmak istediğiniz zahmetli, sıkıcı işleri bu döneme denk getirebilirsiniz. Kendinizi son derece dayanıklı hissedebileceğiniz bu süreçte güç işlerin altından başarı ile kalkmanız mümkün.

 4 Aralık Jüpiter Venüs ahengi;

  • Akraba ziyaretlerinizin çoğaldığı, arkadaşlarınızla beraber hoşça vakit geçirmeye müsait olduğunuz bu süreçte keyif verici ortamlarda boy gösterebilirsiniz. Dargın olduğunuz akrabalarınız ya da arkadaşlarınızla bu dönemde barışabilirsiniz.
  • Aşk hayatınızda ılımlı havanın estiği, tatsızlıkların hafiflediği bu günlerde mutluluğun keyfini çıkarmalısınız.
  • Bu Dolunay’da hayat felsefenizle ilgili bir takım düşünceler kafanızda belirginleşmeye başlayabilir.
  • İş için yapılan yurtdışı seyahatlerinden güzel ve olumlu neticeler alabilirsiniz. Neptün’ün sert açısı nedeniyle işinizle ilgili üstü örtülü konuların ortaya çıkması canınızı sıksa bile bu durumun hayrınıza olduğunu bilmelisiniz.

 Jüpiter; 7 Aralık 2014- 8 Nisan 2015 arası Aslan Burcu’nda Retro;

Jüpiter Retro’su ile birlikte arkadaşlarınızın gerçek yüzünü görebilir, kimlerin dost kimlerin düşman olduğunu test edebilirsiniz. Bu süreç içerisinde ekipçe yapılan çalışmalar, organizasyonlarda gecikmeler, aksamalar, gerilemeler, duraksamalar yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik umutlarınızın bir süreliğine tıkandığına şahit olmanız sıkılmanıza neden olabilir. Önemli olan umudunuzu kaybetmemek, yaşadığınız her gelen olaydan ders çıkarmaktır.

 12 Aralık JÜPİTER MERKÜR ahengi;

Bu güzel transitte arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden destek alarak geleceğinizle ilgili konularda fikir alış verişi yapabilir, sürpriz fırsatların önünüze çıkmasına şahit olabilirsiniz. Her türlü eğitim ve öğretim ile ilgili konularda büyük imkânlar karşınıza çıkabilir, bir okuldan burs kazanabilir, yüksek lisans sınavlarında başarılı olabilirsiniz. Belli bir kulübe bağlıysanız bağış yaparak başkalarına yardımcı olmanın mutluluğunu yaşamanız, vicdanınızı rahatlatmanız mümkün.

 20 Aralık MARS URANÜS ahengi;

Sahip olduğunuz yeteneklerinizi ortaya çıkartan bu güzel enerjiler altında hobi kursuna katılabilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecan artabilir, fiziksel enerjinizin yükselmesi ile kendinizi sosyal ortamlarda boy gösterirken bulabilirsiniz.

 22 Aralık Oğlak Burcu’nda Yeniay Gerçekleşiyor!

URANÜS’ün sert bakışı, VENÜS PLÜTO Kavuşumu nedeniyle;

Özel hayatınız, ebeveynler, aile ve yuva temalarına odaklanacaksınız. Aile fertlerinizle ilişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilir, ebeveynlerinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Neptün’ün etkisi ile iç dünyanıza inerek bir arınma yaşayabilir, Uranüs’ün uyandırıcı enerjisi ile de gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Ev içinde tadilat gerektiren yerleri onarmanız ya da ev değiştirmeniz mümkün görünüyor.

 akreepAKREP VE YÜKSELEN AKREP

6 Aralık İkizler Burcu’nda Dolunay Gerçekleşiyor!

1 Aralık SATÜRN MARS ahengi;

Zor şartların altından kalkabilme gücünü bulabileceğiniz bu transitte günlük hayat içerisinde yapmak istediğiniz ağır işleri yerine getirebileceksiniz. Yakın çevrenizle daha kuvvetli ilişkiler kurabilirsiniz.

 4 Aralık Jüpiter Venüs ahengi;

  • Gelecekte hedeflediğiniz noktalara sizi ulaştıracak fırsatlar önünüze çıkabilir. Kariyerinize yönelik attığınız adımlarla kendinizi manevi anlamda tatmin bulmuş hissedebilirsiniz.
  • İki benefik gezegenin olumlu enerjileri altında toplum önünde daha popüler ve dikkat çekici algılanabilirsiniz.
  • Güzelleşmek adına estetik yaptırmak isteyebilirsiniz.
  • Bu Dolunay’da mali durumunuzda artış olabilir. Ortaklaşa kaynaklardan gelen kazancı iş ve kariyerinize yönlendirerek değerlendirebilirsiniz.
  • Bu dönemde borçlarınızı ödeyebilir, biraz nefes alma imkânı bulabilirsiniz.
  • Aşk ve çocuklarla ilgili konularda bir takım hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

 Jüpiter; 7 Aralık 2014- 8 Nisan 2015 arası Aslan Burcu’nda Retro;

Jüpiter Retro’su; kariyerinize yönelik yapmış olduğunuz atılımları, toplum önündeki statünüzü gözden geçireceğiniz bir süreçte olduğunuzu göstermektedir. Hayatınız boyunca gittikçe önem kazanan ideallerinizi gerçekleştirdiğinize şahit olacaksınız ve bu konuda farkındalık yaşayacaksınız. Bu dönemde kariyerinize yönelik mevzularda gecikmeler, aksamalar, gerilemeler yaşayabilirsiniz.

 12 Aralık JÜPİTER MERKÜR ahengi;

Para kazanmaya endeksli olan zihniniz bu dönem yeni fikirler üretecek. Sahip olduğunuz kişisel kaynaklarınızı kariyerinize yönlendirerek paranızı arttırmak isteyeceksiniz. Bu dönem önünüze yeni iş fırsatları sunulabilir. Özellikle bilgi alışverişi konularında (yazma, sunum, seminer vs.) yetenekleriniz varsa bu konulardan para kazanabilirsiniz.

 20 Aralık MARS URANÜS ahengi;

Ev içinde aniden ortaya çıkan tadilat işleri ile uğraşmanız mümkün. Bu dönem evinizi detaylı bir şekilde temizlemek veya güzelleştirmek adına bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu zor işlerin altından kolaylıkla gelmeniz mümkün görünüyor.

 22 Aralık Oğlak Burcu’nda Yeniay Gerçekleşiyor!

URANÜS’ün sert bakışı, VENÜS PLÜTO Kavuşumu;

Eğitim, öğretim, yakın çevre ile her türlü bilgi alışverişinin gerçekleştiği bu Yeniay’da bir takım başlangıçlar yapabilirsiniz. İş ortamınızda ofis içinde ya da gündelik hayatınızda sizi geren, kızdıran durumlara karşı içinizde kırgınlık duyabilirsiniz. Eleştirilere açık olmanız gereken bu süreçte yapmak istediklerinizi hayata geçirememeniz ümidinizi kırabilir. Aceleyle girişilen işler sonrasında pişmanlık duymanıza neden olacağı için önemli kararlar almak için beklemelisiniz. Bu dönem kazalara karşı temkinli olmalısınız. Güney Ay Düğümü’nün sağlık evinde ve Uranüs’e çok yakın olmasından dolayı sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz.

 yayYAY VE YÜKSELEN YAY

6 Aralık İkizler Burcu’nda Dolunay Gerçekleşiyor!

1 Aralık SATÜRN MARS ahengi;

Yapacağınız işlerle birlikte kendinizi ortaya koyacağınız sürecin içine girdiğinizi bilmelisiniz. Çok kısa bir süre sonra, Satürn Yay Burcu’na girerek sizi ciddi testten geçirerek sorumlulukların altına sokacaktır. Bu süreç zarfında projelerinizi iyice planlamalı, hayata geçirmeye hazırlanmalısınız.

 4 Aralık Jüpiter Venüs ahengi;

  • Güzelleşmek adına operasyon yaptırabilir, kendinizi bakıma sokabilirsiniz.
  • Bu dönemde, fazla yeme içmeden dolayı kilo alabileceğiniz için, sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisiniz.
  • Gruplarla birlikte tatile çıkabilir, sosyal çevrenizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz.
  • Bu Dolunay’da eş, ortaklar, rakipleriniz ile ilgili konularda bir takım kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.
  • Mahkeme ve adli davalarda sürpriz olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.
  • İkili ilişkilerde birbirinize duyduğunuz sevgi ve güven duyguları ile manevi anlamda tatmin yaşayabilirsiniz.

Jüpiter; 7 Aralık 2014- 8 Nisan 2015 arası Aslan Burcu’nda Retro;

İnançlarınız, hayat felsefenizi genişletmek adına metafizik konulara yönelmiş olabilirsiniz. Bu Retro döneminde, daha yüksek değerlere ulaşmak ve hayatın gerçek anlamını sorgulamak için, sahip olduğunuz inançlarınızdan uzaklaşabilir, farklı bir tutum sergilemeye yönelebilirsiniz.

Akademik eğitimine yurt dışında devam etmek isteyenler, bu konularda bir takım gecikmeler, aksamalar, gerilemeler, duraksamalar yaşayabilirler.

 12 Aralık JÜPİTER-MERKÜR ahengi;

Kendinizle ilgili fikirlerinizi hayatınıza geçirebileceğiniz, sözel anlamda ifade yeteneğinizin güçlü olduğu bu süreçte, yeteneklerinizi kullanarak önemli projelere imza atabilirsiniz. İşinizle ilgili yapmak istediklerinizi, oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bakış açınızın genişlemesi, şansınızın da kapıyı çalmasıyla kariyerinize yönelik iş fırsatları karşınıza çıkabilir.

 20 Aralık MARS URANÜS ahengi;

Her zamankinden daha fazla heyecanlı, sabırsız ve iş bitirici hissedeceğiniz bu süreçte seminer, work-shoplar verebilir, bilgilerinizi diğer insanlarla paylaşmak isteyebilirsiniz. Yakın çevre, akrabalar, kardeşlerinizle ilişkilerinizin yoğunlaştığı bu süreçte; dedikodulara mahal vermemek için dikkatli olmalısınız. Algınızın çok açıldığı, fikirlerinizin çok hızlı aktığı bu dönemde, bunları kaleme dökerek yaptığınız çalışmalarınızı bitirebilirsiniz. Çocuk ve aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler ve aksiyonlar sizi heyecanlandırabilir.

 22 Aralık Oğlak Burcu’nda Yeniay Gerçekleşiyor!

URANÜS’ün sert bakışı, VENÜS PLÜTO Kavuşumu nedeniyle;

Büyük bir konsantrasyonla, kişisel kazançlarınızı kullanmak adına, var gücünüzle atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Uranüs’ün kopartıcı ve sürpriz etkileri ile yolunda gitmeyen ilişkiler noktalanabilir. Bilmeniz gereken, bu durumun size büyük tecrübeler, deneyimler kazandıracağıdır. Yaratıcılığınızın ortaya çıkartan çok güçlü enerjiler altında olduğunuz için, bu dönemi iyi değerlendirmeli, çalışmalarınıza yoğunlaşmalısınız. Sürpriz aşklara hazır olun.

 oglakOĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

6 Aralık İkizler Burcu’nda Dolunay Gerçekleşiyor!

1 Aralık SATÜRN MARS ahengi;

Yarınlarınıza yönelik aldığınız sorumlulukların üstesinden gelmek için sıkı tempoda çalışabilir, umutlarınızı gerçekleştirme gücünü kendinizde bulabilirsiniz.

 4 Aralık Jüpiter Venüs ahengi;

  • Ortaklaşa kazançlardan elde ettiğiniz gelirinizde artış olabilir, bunun verdiği doyumu içsel olarak yaşayabilirsiniz.
  • Gelirinizdeki artışı kariyerinizi yükseltme yönünde kullanmak akıllıca olabilir.
  • Bu dönem evinizi güzelleştirmek adına masraftan kaçınmayarak, bazı objeler satın almak isteyebilirsiniz.
  • Evinizde davetler vermek isteyebilir, dostlarınızı ağırlamanın keyfine varabilirsiniz.
  • Bu Dolunay’da gündelik hayatınız ya da ofis içindeki arkadaşlarınızla ilgili konularda bir takım farkındalıklar yaşayarak karar vermek durumunda kalmanız mümkün görünüyor. Özellikle, Uranüs’ün ve Jüpiter’in olumlu açısı, size heyecan verirken, yuvanızla ilgili yapacağınız değişiklikler, sürprizler, duygusal açıdan doyuma ulaşmanızı sağlayacaktır.

 Jüpiter; 7 Aralık 2014- 8 Nisan 2015 arası Aslan Burcu’nda Retro;

Jüpiter Retro’su; 8 Nisan’a kadar başkalarının kaynakları, banka kredisi, miras konularında bazı duraksamalar, gerilemeler, aksamalar yaşamanıza neden olabilir. İçe dönmek ve kendinizde keşfetmek istediğiniz gizli kalan potansiyelinizi ortaya çıkarmak için mistik konulara yönelebilir, kendinizi ruhsal anlamda geliştirebilirsiniz.

 12 Aralık JÜPİTER MERKÜR ahengi;

Ortaklaşa kazançlarınızı arttırmaya yönelik, düşüncelerinizin derinleştiği, gözlem yeteneğinizin arttığı bu süreci iyi değerlendirmelisiniz. Fikirlerinizi hayata geçirebilmek anlamında, kayda değer bu güzel transitte yabancılarla yurt dışı bağlantılı işler yapabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Gideceğiniz seyahatlerden vizyonunuz genişleyerek dönmeniz mümkün.

 20 Aralık MARS URANÜS ahengi;

Her zamankinden daha fazla heyecanlı, sabırsız ve iş bitirici hissedeceğiniz bu süreçte; ev değişikliği yapabilir, yarınlarınıza yönelik planlarınızı gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz. Algınızın çok açıldığı, fikirlerinizin çok hızlı aktığı bu dönemde eski tecrübelerinizi hatırlayarak hata yapmamaya dikkat etmeli, iyice düşünmeden adım atmamalısınız.

 22 Aralık Oğlak Burcu’nda Yeniay Geçekleşiyor!

Uranüs’ün sert bakışı, VENÜS PLÜTO Kavuşumu nedeniyle;

Yeni başlangıçlar yapmak adına atacağınız radikal adımlar bu döneme denk gelebilir. Var olan yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız çalışmalara yönlendirerek, olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Plüton’un etkisi ile ilişkinizde tutkularınız artarken, Uranüs’ün sert açısı alt yapısı sağlam olmayan aile bağlarını koparabilir. Sürpriz bir şekilde evinizi taşıyabilir ya da şehir değişikliği yapabilirsiniz.

 kovaKOVA VE YÜKSELEN KOVA

6 Aralık İkizler Burcu’nda Dolunay Gerçekleşiyor!

1 Aralık SATÜRN MARS ahengi;

Bu dönemi, kariyerinize yönelik yapacağınız işleri planlayıp projelendirdiğiniz bir süreç olarak görebilirsiniz. Uzun ve sıkı tempoda çalışma gücünü içinizde bulurken, yavaş ama emin adımlarla hedeflerinize ilerleyeceksiniz.

 4 Aralık Jüpiter Venüs ahengi;

  • Ortaklarınızla iş gezilerine çıkabilir, yapılacak anlaşmalardan kazanç sağlayabilirsiniz.
  • Eşiniz veya sevgilinizle yapacağınız seyahatler size son derece keyifli gelebilir. Çıkacağınız yolculuklar ufkunuzu genişletirken yeni yerleri görmenin heyecanını içinizde yaşayabilirsiniz.
  • Yabancılarla ilgili yurtdışı bağlantılı işlerden gelir sağlamanız mümkün.
  • Bu dönemde daha büyük bir eve taşınmak isteyebilir, ya da evinizi güzelleştirmek adına tadilat yaptırabilirsiniz.
  • Bu Dolunay ile birlikte çocuklarınız ile ilgili konularda bir takım farkındalıklar yaşayabilir, bazı kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Uranüs’ün olumlu açısı onlar için yapmak istediklerinizle ilgili sizi heyecanlandırırken, birlikte geçirdiğiniz güzel vakitlerden keyif alabilirsiniz.
  • Merkür’ün karşıt açısı konuşmalarınızı mantık süzgecinden geçirmeden karşı tarafa iletmenize neden olurken, onların tepkisi ile karşılaşabilirsiniz.

 Jüpiter; 7 Aralık 2014- 8 Nisan 2015 arası Aslan Burcu’nda Retro;

Evlilik ve ortaklıklarla ilgili konularda bir takım yolunda gitmeyen konular gün yüzüne çıkabilir. Geçmişe ait mevzular gündeme gelebilir. Geleceğiniz ile ilgili kararları almak üzere bir takım planlar yapmanız bu dönem uygun değildir. Adli davalar, mahkemeler ile ilgili mevzularda gecikmeler, aksamalar, gerilemeler, duraksamalar yaşayabilirsiniz.

 12 Aralık JÜPİTER MERKÜR ahengi;

Gruplar içerisinde, sevgilinizle beraber boy gösterdiğiniz sosyalliğinizin arttığı bir süreçtesiniz. Fikirlerinizi hayata geçirebilmek anlamında kayda değer bu güzel transitte finansal kaynaklarınızı arttırmak isteyebilir, yaratıcılığınızı ortaya çıkaran çalışmalar yapabilirsiniz. İşinizle ilgili yapmak istediklerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirmek isterken, genişleyen vizyonununuz ve artan şansınızla yeni iş imkânları elde edebileceksiniz.

20 Aralık MARS URANÜS ahengi;

Her zamankinden daha fazla heyecanlı, sabırsız ve iş bitirici hissedeceğiniz bu süreçte, yurtdışı bağlantılı işlere yönelebilir, eğitim anlamında kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca konferanslara katılmak, seminerler vermek için uygun bir dönemdesiniz. Algınızın çok açıldığı, fikirlerinizin çok hızlı aktığı bu dönemde, eski tecrübelerinizi hatırlayarak hata yapmamaya dikkat etmelisiniz.

 22 Aralık Oğlak Burcu’nda Yeniay Gerçekleşiyor!

URANÜS’ün sert bakışı, VENÜS PLÜTO Kavuşumu nedeniyle;

Aile hayatı, ebeveynler, kardeşler, yakın çevre ile ilgili konularda aniden ortaya çıkan problemlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Zor olsa da, olaylar karşısında gösterdiğiniz tepkileri kontrol etmeniz, olabildiğince mantıklı davranmanız önemlidir. Aksi takdirde, öfke patlamaları yaşayabilir, yakınlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Değişim rüzgârlarının esmesi ile radikal kararlar almış olmanız, çevrenizden tepki almanıza neden olabilir. Eskiye ait her ne varsa geride bırakmak istediğiniz bu süreçte, yapmanız gereken içinize dönerek geçmişte yaptıklarınızın sonuçları ile mücadele ettiğinizi fark etmenizdir.

 balikBALIK VE YÜKSELEN BALIK

6 Aralık İkizler Burcu’nda Dolunay Gerçekleşiyor!

1 Aralık SATÜRN MARS ahengi;

Yurtdışı bağlantılı yapılan işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Uzun ve sıkı tempoda çalışma gücünü içinizde bulacağınız, yavaş ama emin adımlarla ilerleyeceğiniz bir dönemdesiniz.

 4 Aralık Jüpiter Venüs ahengi;

  • Kariyerinizde başarılar elde ederek terfi elde edebilir, üstleriniz tarafından onurlandırılabilirsiniz.
  • Bu Dolunay’da içsel anlamda kendinizi sorgularken, hem iş hem özel hayatınızla ilgili her türlü detayı masaya yatırabilirsiniz.
  • Bu süreçte aile içinde ebeveynlerle ilgili mevzular gündeme gelebilir.
  • Kariyerinizde kazançlarınız artarken yaşadığınız dalgalanmalar nedeniyle manevi yönden kendinizi kararsızlıklar içerisinde mutsuz bir halde bulabilirsiniz. Bu dönemi sakin geçirmeye çalışmanızı, size akıl verecek insanlardan destek almanızı öneririm.

 Jüpiter 7 Aralık 2014- 8 Nisan 2015 arasında Aslan Burcunda Retro;

Çalışma hayatınız, astlarınız ile ilgili ilişkilerinizde yolunda gitmeyen sorunlarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Ofis arkadaşlarınızla paylaşımlarınızda kibirli bir tutum sergilememeye dikkat etmelisiniz. Sağlık sorunlarınızı bu dönem ihmal etmemenizi öneririm.

Gündelik hayat içerisinde yapmak istediklerinizin çok akıcı bir şekilde ilerlemediğini görebilir, gecikmeler, duraksamalar yaşayabilirsiniz.

 12 Aralık JÜPİTER MERKÜR ahengi;

Fikirlerinizi hayata geçirebilmek anlamında kayda değer bu güzel transit de eğitim, öğretim fırsatları yakalamak, kariyerde yükselme açısından oldukça güzel bir dönemdir. İşinizle ilgili yapmak istediklerinizi oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bakış açınızın genişlemesi ile birlikte şansınızın da kapınızı çalmasıyla kariyerinize yönelik iş fırsatları önünüze çıkabilir.

 20 Aralık MARS URANÜS ahengi;

Her zamankinden daha fazla heyecanlı, sabırsız ve iş bitirici hissedeceğiniz bu süreçte finansal anlamda kaynaklarınızı genişletmek arzusu duyabilirsiniz. Algınızın çok açıldığı, fikirlerinizin çok hızlı aktığı bu dönemde eski tecrübelerinizi hatırlayarak hata yapmamaya dikkat etmelisiniz. Çocuklarınızla ilgili yapacağınız atılımlar size heyecan verebilir.

 22 Aralık Oğlak Burcu’nda Yeniay Gerçekleşiyor!

URANÜS’ün sert bakışı, VENÜS PLÜTO Kavuşumu nedeniyle;

Bir kulübe ya da gruba üye iseniz onlarla ilişkilerinizin önem kazandığı bir süreçtesiniz. Bir yandan bu topluluk içinde kendinizi ifade etme ve ortaya koyma isteği içerisindeyken bir yandan da ideallerinize ulaşma arzusunda olmalısınız. Uranüs’ün kopartıcı ve sürpriz etkisini göz önünde bulundurarak geleceğinize yönelik yapmış olduğunuz yatırımlarınızda ütopik fikirlerin peşinde koşmamalısınız. Özellikle bağlı bulunduğunuz gruplar için harcamalar yapıyorsanız paranızın gerçekçi bir amaca hizmet edip etmediğini kontrol etmelisiniz.

 Aydınlanma yolunda ilerlerken, Astroloji’nin ışığı yolunuza rehber olsun

Astrolog Jale Muratoğlu

www.astrologjalemuratoglu.com

https://www.facebook.com/groups/astrolojikaydinlanma/

Twitter : @JaleMuratoğlu

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.