2014 Ağustos Ayı Burç Yorumları

251

2014 Ağustos Ayı Burç Yorumları

YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM

kocKOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

5 Ağustos Mars Neptün ahengi;

Parasal anlamda hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek için fırsatlar yakalayabileceğiniz bu dönemde, isteklerinizi yerine getirme konusunda iyimser ve coşkulu olmanız egonuzu dengelediğiniz sürece olumlu sonuçlar getirecektir. Ruhsal yönde kendinizi geliştirmek için yaptığınız çalışmalardan fayda sağlayabilir, ihtiyacınız olan içsel güveni kuvvetlendirebilirsiniz.

10 Ağustos Kova Burcunda Dolunay;

Yarınlarınıza ait hedeflerinizi hayatınıza geçirmek konusunda duyduğunuz heyecan Satürn’ün konumu nedeniyle gölgelenebilir. Yaşamın realiteleriyle yüzleşmek durumunda kalacağınız bu dönemde duygusal anlamda daralmalar yaşayabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızla ilgili konularda ortaya çıkan sıkışıklıklar içinizde baskı hissetmenize, öfke ile dolmanıza sebep olabilir. Aşk ilişkinizde, çocuklarınız ile alakalı mevzularda iletişim problemleri, zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

14 Ağustos Plüton ve Mars’ın Ahengi;

Kariyeriniz için yaptığınız mücadelelerden galip çıkabilir, liderliğinizi güçlü bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Zor işlerin altından kalkabileceğiniz cesaret ve güce sahip olacaksınız. Mesleğiniz için yatırım amaçlı yapmak istediğini her ne varsa kaynak bulacağınız bir dönemdesiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; özgüvenden kaynaklanan ve düşünmeden atılan adımlardan zarar görebilme ihtimalini göz önüne almanızdır.

25 Ağustos Başak Burcunda Yeniay;

  • Günlük rutin işlerinize, ofis içinde ayrıntı isteyen, çözülmesi gereken, ihmal edilmiş konulara el atabilirsiniz.
  • Yeniay; romantik ilişkiler, eğlence, keyifler, hobiler, kendinizi ifade edici yaratıcı faaliyetler, çocuklar, spekülasyonlar, kumar, borsa konularında atacağınız yeni adımların altını çizmektedir.
  • Eğer aile ilişkilerinize son noktayı koyduysanız ve boşanma gerçekleştirdiyseniz, ortaklaşa sahip olunan değerler, eşten dolayı paylaşılan kaynaklar konularında hareketlenme söz konusu olacaktır.
  • İlişkilerinize elden çıkarmak zorunda olduğunuz harcamalar, nafaka konularında gerginlik ve mücadele içine girebilirsiniz.
  • Yaşamış olduğunuz sıkıntıları ortadan kaldırmak için sevdiklerinizle veya çocuklarınızla seyahat edebilirsiniz.
  • Ağustos ayı sağlığa dikkat! Ameliyat konuları gündeme gelebilir. Gereken kontrolleri yaptırarak olası rahatsızlıkların önüne geçebilirsiniz. Erken teşhis sonucu tespit edilen hastalıklar ameliyat riskini en aza indirecektir.
  • Neptün’ün karşıt açısından dolayı kararsızlık, huzursuzluk, yanlış adımlar atma, çelişkide kalma gibi duygularla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; aceleci karar vermekten kaçınmak, başkalarını da yanlış yönlendirmemektir.

  bogaBOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

5 Ağustos Mars Neptün ahengi;

Geleceğe ait arzularınızı yerine getirmek için içinizdeki gücün giderek arttığını hissedebilirsiniz. Bu dönemde yardım amaçlı bazı faaliyetlere yönelerek sosyal gruplar içinde kendinizi gösterebilirsiniz. Özellikle yaratıcılığınızın yüksek olması sebebiyle sanatsal aktiviteler, müzik, tiyatro, resim gibi alanlarda başarılar elde etmeniz mümkün. Ruhsal anlamda derinleşmek adına katılacağınız kişisel gelişim organizasyonları olumlu anlamda deneyimler yaşamanıza neden olacaktır.

10 Ağustos Kova Burcunda Dolunay;

Kariyerinize ait hedeflerinizi hayatınıza geçirmek konusunda duyduğunuz heyecan Satürn’ün konumu nedeniyle gölgelenebilir. Kendinizi yorgun hissettiğiniz bu süreçte işle ilgili almış olduğunuz sorumlulukların belinizi büktüğünü düşünebilirsiniz. Ev ve iş hayatınızın dengelemek zorunda kalmak size çok ağır gelebilir. Mesleğinizde elde ettiğiniz başarı sizi tatmin ederken sahip olduğunuz konum itibariyle egonuz yükselebilir ve karşınızdaki insanlara tavrınız hükmedici olabilir. Bu farkındalığa ulaşmanız olası tepkileri azaltacaktır.

14 Ağustos Plüton ve Mars Ahengi;

Bu enerjilerin etkisiyle başkalarına çok zor görünen işlerin altından kalkabilir, kendinizi son derece cesur ve atak hissedebilirsiniz.  Hedeflediğiniz noktaya adım adım kararlı bir şekilde ilerleme gücünü içinizde bulacak ve bunun için önünüze çıkan her türlü engeli bertaraf edeceksiniz. Özellikle dikkatinizi eş, ortaklar, rakipler, adli davalar, mahkemeler ile ilgili konulara yönlendirebilirsiniz.

25 Ağustos Başak Burcunda Yeniay;

  • Bu dönemde bekar olanlar beraberliklerini ciddiyete dökmek isteyebilir, yeni bir yuva kurma yolunda adımlar atabilirler.
  • Ailenizi büyütmek için çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlara yönelik gerçekleştirmek istediklerinize odaklanmak için uygun bir süreçtesiniz.
  • Borsa, spekülasyon konularında bazı girişimlerde bulunmak istiyorsanız olumlu sonuçlar alabilirsiniz.
  • Kazançlarınızı sahip olduğunuz yeteneklere yönlendirerek maddi imkânlarınızı genişletebilirsiniz.
  • Romantik ilişkiler, flört, sosyal ve eğlence hayatınız bu süreçte artabilir.
  • Neptün’ün karşıt açısından dolayı kararsızlık, huzursuzluk, yanlış adımlar atma, çelişkide kalma gibi duygularla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; aceleci karar vermekten, başkalarını da yanlış yönlendirmekten kaçınmanızdır.

ikizlerİKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

5 Ağustos Mars Neptün ahengi;

Günlük hayat veya ofis içerisindeki angarya işlerinizi yapabilecek gücü kendinizde bulacaksınız. Motivasyonunuzun yüksek olduğu bu süreç  zarfında hayal gücünüzü kullanarak yeteneklerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğunuz faaliyetlerde başarı elde etmeniz mümkün.

10 Ağustos Kova Burcunda Dolunay;

Edindiğiniz deneyimlerle beraber hayatınızı sorgulayacak ve bir takım farkındalıklar yaşayacaksınız. Bu dönem kısa ve uzun seyahatler gündeminizde olacak. Sevdiklerinizle beraber farklı ülkelere giderek ufkunuzu genişletebilir, edindiğiniz yeni arkadaşlıklarla birlikte eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Özellikle Mars’ın 6. evdeki transiti ve yapmış olduğu açılardan dolayı yaptığınız işler daha görünür olacak ve kazançlarınızı o doğrultuda çoğalacaktır. Jüpiter’in size sağlayacağı cömert fırsatları sonuna kadar kullanmalısınız.

14 Ağustos Plüton ve Mars’ın Ahengi;

İşinizle alakalı konularda hedeflediğiniz noktaya gidebilme enerjisini içinizde bulacaksınız. Ele aldığınız parasal konularla ilgili projeleri temkinli olmak şartıyla kazanca dönüştürebilirsiniz. Bu süreç zarfında zor işlerin altından kolayca kalkabileceğinizi bilmeli ve angarya gördüğünüz faaliyetleri toparlamaya girişmelisiniz.

25 Ağustos Başak Burcunda Yeniay;

  • 25 Ağustos’ta 4. evde gerçekleşecek olan Yeni Ay; aile içi, yuva, ebeveynlerle ilgili konularda yapmanız gereken bir takım işleri gündeminize getirebilir.
  • Bu dönem sürecinde evinizi değiştirmek isteyebilir, başka bir yere taşınabilirsiniz. Evinizde tadilat tamirat işlerinin de gündeme söz konusu olabilir.
  • Hayatınıza katmak istediğiniz yeni insanlar, sıra dışı ve marjinal kişiler yaşamınızı renklendirebilir. Vizyonunuzu açan ve size bir takım olanaklar sunan bu kişilerle karşılıklı paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
  • Bu etkiler altında yapacağınız en güzel şey yaratıcılığınızı ortaya çıkartacak işler yapmanızdır.
  • Neptün’ün karşıt açısından dolayı kararsızlık, huzursuzluk, yanlış adımlar atma, çelişkide kalma gibi duygularla mücadele edebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; aceleci karar vermekten kaçınmak ve başkalarını da yanlış yönlendirmeme olacaktır.

yengecYENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

5 Ağustos Mars Neptün ahengi;

Aşk hayatınız, çocuklarınız ile ilgili konularda hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir dönemdesiniz. Amaçlarınızı yerine getirme konusunda ürkek ve çekimser davranmak yerine daha atılgan ve özgüveni yüksek bir şekilde hareket etmelisiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi geliştirmek için olumlu bir süreç içindesiniz.

10 Ağustos Kova Burcunda Dolunay;

Ortaklaşa sahip olduğunuz değerler, miras ve kendi kazançlarınız ile ilgili konularda farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Satürn’ün konumu nedeniyle finansal anlamda bir takım kısıtlanmalar söz konusu olabilir. Kariyerinize yönelik yapmak istediklerinizi gerçekleştirirken duygusal anlamda kendinizi çökertmemeye dikkat etmeli, mantığınızla hareket etmeye önem vermelisiniz.

14 Ağustos Plüton ve Mars’ın Ahengi;

Kişisel yeteneklerinizle para kazanma konusunda ortaya koyduğunuz mücadeleden galip çıkarak liderliğinizi güçlü bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili başarmak istediklerinizin peşinden gidebilir, sorunlarla savaşma gücünü kendinizde bulabilirsiniz. Onarıcı, değiştirici, iyileştirici olan bu transitte zor işlerinizin altından kalkmanız  daha kolay olacaktır. Bu transitin kısa süreli olduğunuzu hesaba katmalısınız.

25 Ağustos Başak Burcunda Yeniay;

  • Kardeşler, yakın çevre, akrabalar ile ilgili konularda bir takım yeni konular gündeme gelebilir, ilişkilerinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz.
  • İletişim evi olan 3. ev konularında her türlü bilgi alışverişinin yoğun olduğu bir süreçtesiniz. (basın, yayın, medya, alış veriş vb.)
  • Parasal kaynaklarınızda ani değişiklikler söz konusu olabilir.
  • Katıldığınız davetlerde sürpriz bir aşk karşınıza çıkabilir.
  • Hayatınızda yolunda gitmeyen olayların etkisini hafifleten bu kısa transitin keyfini çıkarmalı, yenileyen, canlandıran, sürprizlerle dolu bu günlerin kıymetini bilmelisiniz.
  • Evlilik, para, ortaklık ilişkilerinde sürpriz gelişmeler meydana gelebilir.
  • Yapacağınız her türlü seminer, etkinlik vb. işler için uygun bir dönemdesiniz.
  • Neptün’ün karşıt açısından dolayı kararsızlık, huzursuzluk, yanlış adımlar atma, çelişkide kalma gibi duygularla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; aceleci karar vermemek, başkalarını da yanlış yönlendirmekten kaçınmanızdır.

aslanASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

5 Ağustos Mars Neptün ahengi;

Yaşamış olduğumuz deneyimlerle özünüze inerek kendinizi sorguladığınız bir süreçtesiniz. Sivri yanlarınızı törpülemeyerek, karşı tarafa değer veren bir tutum içinde olmanın önemini kavrayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı keşfederek içinizdeki potansiyeli çıkarmanız mümkün. Bu sayede özgüveninizi arttırabilir, manevi açıdan kendinizi güçlü hissedebilirsiniz.

10 Ağustos Kova Burcunda Dolunay;

İkili ilişkiler, ortaklar, rakipler ile ilgili konularda bir takım farkındalıklar yaşayacaksınız. Duygularınızla yüzleştiğiniz, kendinizi kısıtlanmış, bastırılmış hissettiğiniz, yaşadığınız acı deneyimleri sorgulayacağınız bir süreçtesiniz. Zihninizde yaratmış olduğunuz güvensizlik, yetersizlik duygularını yenmeli, bu hislerin sizi aşağıya çekmesine izin vermemelisiniz. İçinizde var olan güce tutunmalı, kararlı ve dayanıklı bir şekilde yola devam etmelisiniz.

14 Ağustos Plüton ve Mars’ın Ahengi;

Kariyerinizle ilgili inşa etmek istediğiniz basamakları bu enerjiler altında tutkuyla ve büyük istekle gerçekleştirebilirsiniz. Ego ve kibir hedeflerinize ilerlemede en büyük handikabınız olacaktır. Bu enerjiler zor dönemlerden geçiyorsanız, toparlayıcı ve güç verici etkiye sahiptir.

25 Ağustos Başak Burcunda Yeniay;

  • Gelecek endişesi içerisinde olabilir, finansal anlamda kazançlarınızı arttırmak adına bir takım atılımlarda bulunabilirsiniz.
  • Kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı, karamsar duygulardan kendinizi uzaklaştırmalısınız.
  • Bakış açınızı netleştirmek, yanlış kişilerle ortaklık yapmamak bu transitte çok önemlidir.
  • Yaşamış olduğunuz hayal kırıklarından ders çıkararak kendinizi motive etmelisiniz.
  • Yurtdışı bağlantılı işler yapabilir, kazanç sağlayabilirsiniz. Önemli olan yapacağınız bütün anlaşmaları bilirkişilere teyit ettirmeniz ve onlardan destek almanızdır.
  • Kariyere yönelik yapacağınız atılımlarda sıradışı bir şekilde kendinizi ortaya koyabilir toplumun dikkatini çekebilirsiniz.
  • Sanatsal açıdan özgür fikirlerinizi, yaratıcılığınızı kullanarak ideallerinize ulaşabilirsiniz.

basakBAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

5 Ağustos Mars Neptün ahengi;

Ortağınız, eşiniz bu dönemde size parasal ve duygusal anlamda tam destek verirken, olumlu enerjilerini size yöneltebilir, bakış açınızı genişletebilirler. Onların sayesinde cesaretinizi arttırarak yeni girişimlerde bulunabilir, hissettiğiniz gerginliği biraz azaltabilirsiniz.

10 Ağustos Kova Burcunda Dolunay;

10 Ağustos itibariyle gündelik konular ya da iş hayatınızdaki yoğunluk özgürlük ihtiyacını daha çok hissetmenize neden olacaktır. İşinizle alakalı çalışmalarınızı, aldığınız yükümlülüklerinizi bu dönem gözden geçirmek istiyorsunuz. Arkadaş gruplarınızda yer alamamanız sizi oldukça gerebilir.  Bu dönemin geçici olduğunu bilmeli kendinizi rahatlatmayı denemelisiniz. Yarınlarınızı güven altına almak ihtiyacınızı çok çalışarak ve moralinizi yüksek tutarak aşabilirsiniz. Ümitsizliğe kapılmamalı, özellikle ruhsal sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz.

14 Ağustos Plüton ve Mars’ın Ahengi;

  • Sanatsal konularda faaliyet gösteriyorsanız gizli yeteneklerinizi keşfedebilir, bu hususlarda girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni projeler yaratmadaki heyecanınızı dengelemeli, acele kararlar vermekten kaçınmalısınız.
  • Ayın 15’inden sonra eğitim ile ilgili konularda, kardeşler, yakın çevrede olumlu gelişmeler yaşanırken, ortaklaşa edindiğiniz kazançlardaki artış motivasyonunuzu yükseltecektir. Zihniniz analitik çalışmakta ve hedefinize odaklanmış durumdasınız, ancak adımlarınızı temkinli atmanız son derece önemli.
  •  Çocuklarınızı iyi yetiştirerek onların toplumda iyi bir yer edinmesi adına yapmış olduğunuz maddi, manevi fedakârlıklar bu dönemde gündeme gelebilir.
  • Aşk ilişkilerinizde daha tutkulu ve yoğun yaşanan fiziksel paylaşımlar, hazlar artabilir.

25 Ağustos Başak Burcunda Yeniay;

  • 25 Ağustos’ta Yeniay kişisel anlamda atacağınız yeni adımların habercisi. Bu yapacağınız şeylerin heyecanı içinde adeta kış uykusundan uyanmış, yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz.
  • Neptün’ün karşıt açısından dolayı kararsızlık, huzursuzluk, yanlış adımlar atma, çelişkide kalma gibi duygularla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; sizi aşağı çeken, özgüveninizi zedeleyen kişilere kulak asmamanız, kendinize güvenerek yolunuza devam etmenizdir.
  • Ayrıntıcı ve analiz edici yapınız sebebiyle kendiniz ve kariyeriniz ile ilgili konularda atacağınız adımlarda yersiz korkulardan uzak durmalısınız.
  • Birincil hedefinizin ve odak noktanızın kendiniz olması gerektiğinin farkına vararak hareket etmeniz ve üzerinizdeki tembelliği atarak daha çalışkan, üretken olmaya gayret etmeniz önemlidir.
  • Özünüzde var olan detaycılık, işkoliklik, zor işlerin altından kalkabilme yeteneğiniz sayesinde kendi hayatınıza şekil verebileceğinizi bilmelisiniz.
  • Merkür’ün etkisi ile kariyeriniz ve kendinizle alakalı konular bu dönem sizi meşgul edecek. Ortaklaşa kazançlarınız zihninizi kurcalarken, hayatınızla ilgili önemli noktaları masaya yatıracaksınız.

teraziTERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

5 Ağustos Mars Neptün ahengi;

Finansal anlamda kazançlarınızı arttırmak, hayallerinizi gerçekleştirmek istediğiniz bir dönemdesiniz. Heyecanınızı kontrol ettiğiniz sürece çıkan fırsatlar ideallerinize ilerlemenize imkân tanıyacaktır. Özellikle kariyer hayatınızla ilgili olumlu bir dönemdesiniz. Aile ve ebeveynlerinizle ilgili hislerinizin güçlendiği, bağlarınızın daha sıkılaştığını hissedebilirsiniz.

10 Ağustos Kova Burcunda Dolunay;

Aşk hayatınız, çocuklarınız ile ilgili konularda karar vermek durumunda olduğunuz bir süreçtesiniz. İkili ilişkilerinizde sizi zorlayan, kısıtlayan konularla mücadele etmek durumunda kalmanız sıkıntıya düşmenize neden olabilir. Beraberliğiniz duygusal olarak sizi tatmin etmiyorsa bir takım kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

14 Ağustos Plüton ve Mars’ın Ahengi;

Aile içinde yaşanan değişim ve dönüşümleri kabullenmeye gayret ettiğiniz, bir takım yaşanmışlıkları içinizde özümsemeye çalıştığınız bu süreçte kendinizi kuvvetli hissedebilirsiniz. Eskiye nazaran daha güçlü olduğunuzu, yorucu koşullarla mücadele etmenin sizin için artık hiç de zor olmadığını fark etmeniz mümkün.

25 Ağustos Başak Burcunda Yeniay;

  • Kariyer hayatınızla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşamanız bu Yeniay’da mümkün.
  • Çıkacağınız seyahatleri bu döneme denk getirmemeye önem vermelisiniz.
  • Özellikle eğitim, öğretim, seminer, work-shoplarla ilgili yapılacak her türlü etkinlik için olumlu bir süreç değildir.
  • Venüs ve Uranüs’ün uyumlu açılarının hayatınızda devam eden olumsuzlukları hafif bir şekilde atlatmanıza yardım edeceğini bilmelisiniz.
  • Sosyal ilişkiler yönünden canlılık kazandıran bu enerjiler altında birçok yeni insanla tanışarak, beklediğiniz aşkı bulabilme imkanı elde edebilirsiniz.
  • Neptün’ün aldatıcı, sisli, puslu enerjileri altında gerçekleşen bu Yeniay; bilinçaltı evinizde gerçekleşecek. Kararsızlık, huzursuzluk, yanlış adımlar atma, çelişkide kalma gibi duygularla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; aceleci karar vermemek, başkalarını da yanlış yönlendirmekten kaçınmanızdır.
  • Yaşanmışlıkları göz önünde bulundururken sizi aşağı çeken olumsuz duygu ve düşünce kalıplarından kurtulmalı, hak ettiğiniz değerin farkına varmalısınız.

akrepAKREP VE YÜKSELEN AKREP

5 Ağustos Mars Neptün ahengi;

Ruhsal olarak büyük bir aydınlanma yaşadığınız bu dönemde soyut kavramlara yönelmeniz söz konusu olabilir. Sezgilerinizin güçlenmesi yaratıcılığınızı kullanarak bazı çalışmalar ortaya koymanıza neden olabilir. Empati kurma yeteneğinizin artması ile karşınızdaki insanları rahatlatmanız mümkün. Sosyal ortamlarda bulunmak istemeyebilir, kendinizi işinize verebilirsiniz.

10 Ağustos Kova Burcunda Dolunay;

Kariyer anlamında yapmış olduğunuz atılımları içsel olarak gözden geçirerek muhakeme yaptığınız bu süreçte kendinizi eleştirebilirsiniz. Duygusal anlamda zorlanacağınız bu Dolunay’da aile içinde ebeveynlerinizle ilgili mesuliyetlerinizin artması sizi zorlayabilir.

14 Ağustos Plüton ve Mars’ın Ahengi;

Zor koşullarda çalışıyorsanız bu enerjiler altında kendi kendinizi yenileyerek bunların üstesinden gelebilirsiniz. Arzularınızı dizginlemekte zorlanacağınız bu süreçte çok çalışarak büyük başarılar elde etmeniz mümkün. Spor yapmak açısından son derece etkin olan bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Sizin güveninizi zedelemeye çalışanlara rağmen içinizde beslediğiniz hırsla hedefinize ilerliyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

25 Ağustos Başak Burcunda Yeniay;

  • Gruplar, kolektif alan ve yarınlarınızla ilgili bir takım başlangıçlar yapabilirsiniz. Neptün’ün sert açısından dolayı yapacağınız her türlü girişimde enine boyuna düşünmeli, acele karar vermekten uzak durmalısınız.
  • Sosyal çevrenizde hareketlenme yaşayabilir, çeşitli aktivitelere katılmak isteyebilirsiniz. Sizinle aynı misyonda olan kişilerle beraber olmaktan keyif alacaksınız.
  • Enerjinizin yüksek olacağı bu Yeniay’da arkadaşlarınızdan destek görebilir, beraber seyahatlere çıkabilirsiniz.
  • Neptün’ün karşıt açısından dolayı aşk, çocuklarla ilgili mevzularda kararsızlık, huzursuzluk, çelişkide kalma gibi duygularla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; olaylar netliğe kavuşuncaya kadar kendinizi sakinleştirmenizdir.

yayYAY VE YÜKSELEN YAY

5 Ağustos Mars Neptün ahengi;

Aile ve yuva temalarında idealize ettiğiniz hususları yapılandırdığınız bir süreçtesiniz. Özellikle ebeveynlerinizle beraber ailecek bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken, duygusal yaralarınızı onlarla sarmak istiyor olabilirsiniz.

10 Ağustos Kova Burcunda Dolunay;

Yakın çevre, akrabalar, kardeşlerinizle ile ilgili konularda bir takım farkındalıklar yaşayarak, sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Satürn’ün konumu nedeniyle eğitim, öğretim, finansal konularda bir takım kısıtlanmalar söz konusu olabilir. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili değişimler yaşayarak kendinizi güzel bir heyecan içinde bulmanız mümkün.

14 Ağustos Plüton ve Mars’ın Ahengi;

Bilinçaltınızdaki fırtına sürerken Plüton’un olumlu açıları size güç vererek kişisel anlamda değişim yaşamanıza, bir nevi aydınlanmanıza neden olacaktır. Maddi kazançlarınızla ilgili konularda, kariyerinize yönelik anlaşmalar yapmak için olumlu bir dönemdesiniz.

25 Ağustos Başak Burcunda Yeniay;

  • Aşk hayatınızda sizi heyecanlandıran durumlar söz konusu olurken, dinlenmek amaçlı tatile çıkabilir, beraberliğinizin tadını çıkarabilirsiniz.
  • Çocuklarınızla birlikte ailece çıktığınız seyahatlerden moral bulabilir, tatilin keyfini çıkarmak isteyebilirsiniz.
  • Gruplardan destek alarak yurtdışı bağlantılı işlere girişmeniz mümkün.
  • Yaşadığınız sıkıntıları bir nebze olsun azaltıcı bu Yeniay’la birlikte kariyerinize yönelik yapacağınız her türlü atılımda, Neptün’ün karşıt açısından dolayı temkinli olmanızı tavsiye ederim. Kararsızlık, huzursuzluk, yanlış adımlar atma, çelişkide kalma gibi duygularla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; aceleci karar vermemek, başkalarını da yanlış yönlendirmekten kaçınmanızdır.

oglakOĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

5 Ağustos Mars Neptün ahengi;

Metafizik, ruhsal, manevi konularda çalışmalar yapma açısından olumlu olan bu transiti iyi değerlendirirseniz, katı olan düşüncelerinizi değiştirerek, daha geniş bir bakış açısı yakalayabilirsiniz. Yakın çevre, akrabalar, kardeşlerinizle beraber vakit geçirmeniz ve onlar için bir takım fedakârlıklarda bulunmanız söz konusu olabilir.

10 Ağustos Kova Burcunda Dolunay;

Kişisel kazançlarınız, maddi, manevi değerleriniz hususlarında bir takım kararlar vermek zorunda kalabilir, psikolojik olarak kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Yapmak istediklerinizi yerine getirememek, duygusal anlamda kendinize verdiğiniz değeri sorgulamanıza neden olabilir. Yuva evinden gelen Uranüs’ün olumlu açısı bu zor dönemi ailenin desteği ile atlatmanıza imkân tanıyacaktır.

14 Ağustos Plüton ve Mars’ın Ahengi;

Kendinizi zor şartlarda bile yenileyebilen, güçsüz zamanlarınızda bile ayağa kalkmanıza yardım eden Plüton’un etkileri altında, geleceğinize ait güzel projelere adım atabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, harcamalarınızda abartıya kaçmamanızdır. Yatırımlarınızı doğru kişilerle masaya oturarak yapmaya özen göstermelisiniz.

25 Ağustos Başak Burcunda Yeniay;

  • Venüs ve Uranüs’ün olumlu açısıyla aileden gelebilecek destekle bir gayrimenkul satın alabilirsiniz.
  • Venüs 5. evinizi yönettiği için karşınıza aniden çıkan birisine gönlünüzü kaptırabilirsiniz.
  • Evliyseniz sürpriz bir bebek haberi sizi sevindirebilir.
  • Bu Yeniay’la birlikte yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilgili konularda bir takım yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.
  • Yükseköğretim konularında yapılacak girişimler olumlu ve kalıcı olacaktır.
  • Neptün’ün karşıt açısı, atacağınız her türlü yeni adımda emin olmadığınız işlere girmemeniz gerektiğini göstermekte. Kararsızlık söz konusu olabilir. Size verilen tavsiyeleri kimden aldığınızı iyice sorgulamalı, aldanmalara karşı temkinli olmalısınız.
  • Gruplarla beraber yapacağınız seyahatlerden son derece keyif alabilir, yeni yerler görmenin heyecanını yaşayabilirsiniz.

kovaKOVA VE YÜKSELEN KOVA

5 Ağustos Mars Neptün ahengi;

Kariyerinize yönelik çalışmalar yapmak, kişisel yeteneklerinizi ortaya koymak açısından, olumlu olan bu transiti iyi değerlendirmelisiniz. Bu dönem, spritüel çalışmalar yapmanız için elverişli olduğundan mistik konulara eğilebilir, bilgilerinizi arttırabilirsiniz.

10 Ağustos Kova Burcunda Dolunay;

Bu Dolunay’da kişisel olarak yapmış olduğunuz işler hakkında bir takım farkındalıklar yaşayarak, mesleğinizle ilgili kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerin masaya yatırıldığı bu süreçte, ortaklarınızla alakalı hususları incelemeye alabilirsiniz. Uranüs’ün olumlu açısı, bu Dolunay’ın zorluklarını yakın çevre ve kardeşlerinizle biraz da olsa hafifletebileceğinizi göstermektedir.

14 Ağustos Plüton ve Mars’ın Ahengi;

Kendinizi zor şartlarda yenilemenize, güçsüz zamanlarınızda bile ayağa kalkmanıza yardım eden Plüton’un etkileri altında, kariyerinize yönelik güzel projeler inşa edebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, Mars’ın Jüpiter’le sert açılarından dolayı ortaklaşa yapacağınız işlerde temkinli olmanızdır.

25 Ağustos Başak Burcunda Yeniay;

  • Venüs ve Uranüs’ün olumlu açısı ani başlayan bir aşk ilişkisini yada yeni başlayan  bir ortaklığa işaret ediyor olabilir.
  • Venüs, 4. evinizi yönettiği için, sürpriz bir şekilde gayrimenkul satın alabilirsiniz.
  • Bu Yeniay’la birlikte, ortaklaşa kazançlar, miras, alacak verecek, banka kredisi ile ilgili konularda bir takım başlangıçlar yapabilirsiniz.
  • İş hayatınıza yönelik yapacağınız atılımlar için olumlu bir dönemdesiniz.
  • Okült konular ve bilinmeyenin arkasındakini öğrenme merakı içinde olacağınız bu Yeniay’da, ruhsal konulara yönelerek maneviyatınızı güçlendirebilirsiniz.
  • Neptün’ün karşıt açısı yapacağınız her türlü yeni adımda emin olmadığınız işlere girmemeniz gerektiğini göstermekte. Kararsızlık söz konusu olabilir. Size verilen tavsiyeleri kimin verdiğini iyice sorgulamalı, aldanma ve aldatılma yaşamamak adına atacağınız adımlarda temkinli olmalısınız.

balikBALIK VE YÜKSELEN BALIK

5 Ağustos Mars Neptün ahengi;

Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu dönemde amaçlarınızı yerine getirme konusunda duygusal ve kararsız davranmak yerine daha atılgan ve özgüveni yüksek bir şekilde hareket etmelisiniz. Kariyerinize yönelik adımlar attığınız bu zaman zarfında olumlu bir süreç içinde olduğunuzu bilmelisiniz.

10 Ağustos Kova Burcunda Dolunay;

Bu Dolunay’da sosyal çevrenizden uzaklaşarak yalnız kalmak isteyebilir, içsel gözlem yapabilirsiniz. Satürn’ün konumu nedeniyle duygusal anlamda kısıtlanmalar yaşamanız, aşk hayatınızla ilgili bir takım korkularla yüzleşmeniz söz konusu olabilir. Yabancılar ilgili yapılan işler, yükseköğretim ile ilgili mevzularda yoğun tempoda çalışıyorsanız, kendinizi gevşeterek stresten uzak kalmaya çalışın.

14 Ağustos Plüton ve Mars’ın Ahengi;

Yurtdışı bağlantılı işlerinizden ya da hayatınızla ilgili yapmış olduğunuz mücadeleden galip çıkabilir, liderliğinizi güçlü bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Başarmak istediklerinizin peşinden gideceğiniz bu süreçte sorunlarla savaşma gücünü kendinizde bulacaksınız. Zor işlerinizin altından kalkma gücünü içinizde hissedeceğiniz bu transitte mantığınızı ön planda tutmanız, duygusal davranmamanız önemli.

25 Ağustos Başak Burcunda Yeniay;

  • Eşiniz, ortaklarınız, rakiplerinizle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilir, ilişkilerinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde yapılacak işler için fikir alışverişinde bulunabilir, eskiye ait yüklerinizden kurtulabilirsiniz.
  • Aile ve yuva temaları, ebeveynler ile ilgili konularda Neptün’ün karşıt açısından dolayı kararsızlık, huzursuzluk, yanlış adımlar atma, çelişkide kalma gibi duygularla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; aceleci karar vermemeniz, başkalarını da yanlış yönlendirmekten kaçınmanızdır.
  • Hayatınızda yolunda gitmeyen olayların etkisini hafifleten bu kısa transitin keyfini çıkarmalı, yenileyen, canlandıran, sürprizlerle dolu bu günlerin kıymetini bilmelisiniz.
  • Yurtdışı bağlantılı yapılan her türlü anlaşmalar için uygun bir dönemdesiniz. Dalgınlıktan dolayı bazı detayları gözden kaçırmanız söz konusu olabileceği için  bilirkişilerden yardım almanızı tavsiye ederim.

Aydınlanma yolunda ilerlerken, Astroloji’nin ışığı yolunuza rehber olsun

Astrolog Jale Muratoğlu

www.astrologjalemuratoglu.com

https://www.facebook.com/groups/astrolojikaydinlanma/

Twitter : @JaleMuratoğlu

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.