8 Mart Çarşamba Gökyüzü

14

❤️Dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun.
🌜Ay Başak burcunda ilerliyor. Hem kendinizi hem de çevrenizdeki insanları daha çok kontrolünüz altına almak isteyebilirsiniz. Realist, analitik, gerçekçi düşünceler sizi yönlendirebilir. Duygusal olmaktansa olayları mantığınızla çözme eğiliminde olacaksınız.
❤️‍🔥Sabah saatlerinde Ay Neptün kare. Bu saatlerde işinizle ilgili önemli bir karar alacaksınız çok dikkat etmelisiniz, kafanız oldukça karışık olabilir ve isabetli adımlar atmakta zorlanabilirsiniz. Son derece hassas olacağınız için söylenen bir söz size fazlasıyla ağır gelebilir.
💫Öğle saatlerinde Ay Plüton üçgen. İlerlemek istediğiniz bir konuda detaylı bir çalışma yapıp başarılı sonuçlar elde etmeniz mümkün. Ancak hırslarınızın sizi ele geçirmesine izin vermeyin onları kontrol etmeye çalışın.
🌑17:07-17:43 arası Ay boşlukta. Önemli bir toplantınız varsa bu saatleri getirmemeye ve bu saat aralığında imza atmamaya önem verin. Aksi taktirde sonrasında bir takım gecikmelerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
🌜Sonrasında Ay Terazi burcuna geçiyor. Daha fazla sosyal olmak, günün biriken negatif enerjilerini üzerinizden atmak isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızla veya sevgilinizle sosyalleşerek bedensel ve ruhsal anlamda rahatlayabilir, kendinizi bir sonraki güne hazırlayabilirsiniz.
🙏Gününüz güzel geçsin.
Karma Astrolog Jale Muratoğlu