2022 Nisan Ayı Burç Yorumları

193

Nisan ayına ilk günü yaşayacağımız Koç burcundaki yeni ay ile başlıyoruz. Özellikle Koç burcu, başlangıçları anlattığı için aya olumlu etkiler içinde gireceğimizi söylemek mümkün. Ayrıca doğanın yavaş yavaş canlandığı sürecin içinde olmamız bu yeni ay ile bizi daha da hareketlendirecek diyebiliriz. Ayın 16’sındaki dolunaya kadar yeni işlere kalkışılabilir olumlu adımlar atılabilir diyebiliriz.

Bir diğer en önemli gökyüzü olayı, 5 Nisan’da para, sağlık, aşk tanrıçası Venüs ün rahat ettiği, yüceldiği burç olan Balık burcuna geçecek olmasını söylememiz mümkün. Bu anlamda Oğlak, Balık, İkizler, Aslan ve Akrep burçlarının yüzlerini güldürecek de diyebiliriz. Keza bir başka talihli gezegen olan Jüpiter’in Balık burcunda seyahat ediyor olması yine bu burçları çok daha avantajlı noktaya getirebilir.

Ayın 16’sın da yaşanacak olan Terazi burcunda, bize aile ve birlikte yapılan işler konuları başta olmak üzere artık kapatılması gereken sayfaların kapatılması konusunda yardımcı olacak. İkili ilişkilere bu süreçte daha dikkatli yaklaşmanın mantıklı olabileceğini söyleyebilirim. Bu dolunay Terazi, Yengeç, Koç ve Oğlak burçlarını zorlayabilir.

Ve ayın son gününde Merkür’ün yönettiği İkizlere geçerken, 10 derece Boğa burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız bu tutulma bizi daha çok maddi konularda yeni başlangıçlara itecek gibi görünmekte. Özellikle ekonomik ve yönetim açısından çalkantılı bir mayıs ayına başlatacağını söylememiz mümkün.

Ayın geneline baktığımızda şanslarını önümüze koyacağını ve fakat bunları değerlendiremediğimiz taktirde de özellikle yıl sonuna doğru hayıflanabileceğimizi de söylemekte. O nedenle daha akılcı kararlar almamızda bu ay fayda var.