2018 BURÇ YORUMLARI

16623

2018 BURÇ YORUMLARI

Senelik burç yorumlarına geçmeden önce yılın Güneş ve Ay tutulmalarına bir göz atalım:2018 yılında 5 tane tutulma yaşayacağız.
2018 Güneş ve Ay Tutulmaları
31 Ocak 2018 Çarşamba günü 13:51 ‘de başlayacak olan Ay tutulması 19:08’de bitecek. Bu tutulma 11 derece Aslan burcunda gerçekleşecek. Güney Avustralya, Pasifik ve Hint Okyanusu üzerinde görülecek olan bu tutulma Türkiye’den görülmeyecek.
15 Şubat 2018 Perşembe günü 21:55’te başlayacak olan Kısmi Güneş Tutulması 01:47’de ise sona erecek. Bu tutulma 27 derece Kova burcunda gerçekleşecek. Güney Avustralya, Pasifik ve Hint Okyanusu üzerinde görülecek olan bu tutulma Türkiye’den görülmeyecek.
27 Temmuz 2018 Cuma günü 20:14’de başlayacak olan Tam Ay Tutulması 02:38’te sona erecek. Bu tutulma 4 derece Kova burcunda gerçekleşecek. Türkiye’den net olarak izlenebilecek tutulma aynı zamanda Avrupa’nın büyük bir kısmı, Asya’nın çoğunluğu, Avustralya, Afrika, Güney Amerika, Pasifik Okyanusu, Atlantik Okyanusu, Hint Okyanusu ve Antartika’da görülebilecek.
13 Temmuz 2018 Cuma günü, 04:48’de başlayacak olan Kısmi Güneş Tutulması 07:13’te sona erecek. Bu tutulma 20 derece Yengeç burcunda gerçekleşecek. Güney Avustralya, Pasifik ve Hint Okyanusu üzerinde görülecek olan tutulma, Türkiye’den görülmeyecek.
11 Ağustos 2018 Cumartesi günü, 11:02’de başlayacak olan Kısmi Güneş Tutulması 14:30’da sona erecek. Bu tutulma 18 derece Aslan burcunda gerçekleşecek. Kuzey / Doğu Avrupa, Kuzey / Batı Asya, Kuzey Amerika, Atlantik’da görülecek olan tutulma Türkiye’den görülmeyecek.

Koç ve Yükselen Koç 2018
SERVETİNİ DAHA ARTIRIYORSUN!
(21Nisan-20 Mayıs)
İŞ HAYATI
Sevgili Koçlar, Satürn sizin kariyer evinize adım attı. Bu demektir ki sizi bayağı terletecek. Baskıyı tüm ağırlığı ile omuzlarınızda hissedebilirsiniz. Ancak 2018 yılının ikinci yarısında Uranüs’ün güçlü eli meslek hayatınıza dokunacak. Eğer geçmiş dönemlerde çok çalışıp emek harcamışsanız, emin olun bunun karşılığını alacaksınız. Bu süreçte bir kısmınız terfi alabilir, maaşınıza zam yapılabilir ya da kendi işinizi kurma kararı alabilirsiniz. Hayatınızın önemli bir dönüm noktasındasınız. Bugüne kadar çok beklediğiniz ama bir türlü gelmeyen bazı teklifler size sunulabilir. Ancak sosyal statünüzü yükseltmek için çok çalışmak durumundasınız. Değişime ayak uydurun. İçinizde var olan cesareti doğru kişilerle kontak kurarak değerlendirin. Yılın son aylarında geçmişe ait bazı zorluklarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.
AŞK HAYATI
Sevgili Koçlar, aşk hayatında sürpriz gelişmelere hazır olun. Kova / Aslan aksında bulunan Ay düğümleri aşk evinizde transit ediyor. Sizi olgunlaştıracak, aşka bakış açınız değiştirecek kişiler hayatınıza girmiş olmalı. Artık daha deneyimlisiniz. İnsanları ve dolayısıyla kendinizi daha rahat çözüyorsunuz. Eğer hala bir ilişki yaşamıyorsanız, çok kısa bir süre sonra hayatınızı renklendirecek, hatta sizi evlenmeye ikna edecek bir partner ile karşılaşmanız mümkün. Ancak bazı Koçlar beraberliklerinden sıkılarak aniden ilişkilerinin yönünü değiştirebilirler. Gece hayatında soluğu almaları da kaçınılmaz görünüyor. Evli olan Koçlar birlikteliklerindeki sıcaklığı artık iyice yakaladılar. Ailelerini büyütmek isteyebilirler.
SAĞLIK
Sevgili Koçlar, 2012 yılından beri Balık burcunda transit eden Neptün sağlık evinizi oldukça zorladı. Ancak Jüpiter sizi bu sene sağlık açısından korumaya aldı. Bu zaman diliminde yeni bir beslenme programı hazırlayarak, daha bilinçli olacaksınız. Bünyeniz kuvvetlendikçe kendinizi her zamankinden daha dinç hissedeceksiniz. Koçlar aslında oldukça güçlü yapıya sahipler. Bu süreç zarfında kimi Koçlar estetik ameliyat yaptırdılar. Kimileri ise, zaruri cerrahi müdahaleye maruz kaldılar. Ani çıkan hastalıklarla uğraşmak zorunda kalanlarda oldu. Artık bundan kurutuluyorsunuz, daha rahat bir döneme girdiniz. Tabi bu demek değil ki artık kendinize hiç bakmayarak doktor kontrolü yaptırmayacaksınız. Rutin kontrolleri her daim yaptırmalısınız. Özellikle Merkür’ün Retro olduğu dönemleri takip edin.

Hayatınızda köklü değişimler yaşamanıza neden olacak Güneş ve Ay tutulmalarına göz atalım.
31 Ocak’ta 11 ° Aslan burcunda bir Ay tutulması ve 15 Şubat’ta 27 ° Kova burcunda bir Güneş tutulması 5. ve 11. evinizde gerçekleşecek. Aşk hayatını, çocukları, hobileri, spor ve spekülatif konuları içine alan evinizde hareketlenmeler başlayacak. Bu tutulma ile birlikte çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Ya da çocuklarınız ile ilgili konularda birtakım önemli kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda kalbi boş olanlar sahiplerini bulacak. Yarınlarınızı inşa edeceğiniz bu süreçte arkadaşlarınızdan destek almanız ve yeni katılacağınız gruplar içinde önemli görevler edinmeniz mümkün. Jüpiter’in sert açısı borsa ile ilgilenenlerin gereksiz risklere girişmemeleri gerektiğine işaret ediyor.
Mayıs ayında Uranüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte finansal konuların altı çizilecek. Bu durumu ilk aylarda fark etmeniz mümkün olmayabilir. 7 sene uzun bir transit. Bu sürece yatırımlarınızı artırmaya yönelik yapacağınız adımların ilk habercisi diyebiliriz. Bu dönemde ani sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız. Haritanızın durumuna göre bütçeniz artabilir ya da azalabilir. Önünüzü görmekte zorlanacağınız için güvenmediğiniz kişilerle riskli işlere girişmemeye özen gösterin.
13 Temmuz’da 20 ° Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Güneş Tutulması 4. Evinizde gerçekleşecek. Bu tutulma Balık burcunda yer alan Neptün ve Akrep burcundaki Jüpiter’den olumlu açı alacak. Kuzey bandında olması olumlu bir tutulma olduğunu gösteriyor. Şans sizden yana. Aile ve yuvaya ait her ne varsa gündemde olacak. Evinizde tadilat yaptırabilir ya da gayrimenkul satın alabilirsiniz.
27 Temmuz’da 4 derece Kova burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 11. evinizde gerçekleşecek. Güney bandında, Jüpiter ve Uranüs’ten de kare açısı mevcut. Bu stresli ve şansız bir açı. Arkadaşlarınızı elemek durumunda kalabilirsiniz. Dost sandığınız kişilerin gerçek yüzlerini görmeniz mümkün. Karşınıza çıkan fırsatlar sizi heyecanlandırsa da dikkatli olun. Sonradan pişman olabilirsiniz. Düşüncesizce yapılan işler, kendinize duyduğunuz güveni bir anda yerle bir edebilir. Çok dikkatli olmalısınız. Borsa oynayanlar için durum daha da vahim olabilir. Spor yapanlar dikkatsizlikten dolayı oluşabilecek kazalara karşı temkinli davranmalılar. Evlenmeye karar verenler, keyifli bir sürece gireceksiniz.
11 Ağustos’ta 18 ° Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması 5. Evinizde gerçekleşecek. Pek iç açıcı bir gökyüzü tablosu değil. Jüpiter’den kareli ve Mars ile dik açıda. Hırslı bir ebeveynseniz çocuklarınıza fazla yüklenebilirsiniz. Kapasitelerinin üstünde bir beklenti onları mutsuz edecektir. Unutmayın ki onlar sizin istediğiniz bir profil çizmek zorunda değiller. Aşk hayatınızda pireyi deve yaparak ilişkiyi yıpratmanız da mümkün. Bu durumda sevgiliniz ilişkinizi askıya almak zorunda kalabilir. Bu kısacık hayatta kalp kırmaya değmez.
8 Kasım 2018’ de bolluk bereket gezegeni Jüpiter, uzak yollar, yurtdışı bağlantılı işler, üniversiteler, yükseköğrenim, basın, yayın, medya ve inançlarınız ile alakalı konularda size fırsatlar yaratacak. Hayata bakış açınızı değiştirecek olaylar yaşamanız mümkün. Büyük bir şevk ile başladığınız işleri, rehavete kapılmadan bitirmeye çalışmalısınız. Dikkat edin;Jüpiter sizi tembelliğe itebilir.
2018 TÜM KOÇLARA SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR GETİRSİN.

Boğa ve Yükselen Boğa 2018
MUTLU BİR YUVA KURUYORSUN!
(21 Nisan-20 Mayıs)
İŞ HAYATI
Sevgili Boğalar, Güney Ay düğümü kariyer hayatınızda transit ediyor. İşiniz ile alakalı sizi zorlayan koşullarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu durum sizi karamsar hale sokabilir. Çok çalışıp, az kazanmanız da mümkün. Ancak, meyvelerini toplayacağınız işlerin başlangıcı 2018 olacak. Her ne kadar yıpratıcı olayla karşılaşacak olsanız da yılmadan hareket ederseniz kazanacağınız ödülün büyük olacağını bilmelisiniz. Uluslararası bağlantılı işler, yabancılar, basın, yayın, medya ile alakalı konular uzun bir süre gündeminizde olacak. Bu zaman diliminde yurtdışında çalışma ve kariyer yapma fırsatını yakalayabilirsiniz. Üniversiteyi kazanamayanlar bu dönem şans sizden yana. Yeni başlangıçlarla dolu bu dönemde Uranüs’ün güçlü elini sırtınızda hissedeceksiniz. Sizin gibi değişime açık olmayan biri için sürprizler oldukça fazla.
AŞK HAYATI
Sevgili Boğalar, 2018’in gelmesiyle birlikte aşk hayatınızda olumlu gelişmeler ve yenilenmeler görülmekte. Ancak yeni başlayacağınız ilişkinizde artık inadı bırakmalısınız. Daha yapıcı olmayan özen göstermelisiniz. Baskıcı tavırlarınız karşı tarafınızı zorlayabilir. Daha rahat ve esnek olmaya çalışmalısınız. Gökyüzü size bu fırsatı veriyor. Jüpiter ve Satürn’ün olumlu açıları altındasınız. Sevgiye olan açlığınız doyuracak kişiyi bulmanız ise an meselesi. Bu süreçte hayatınızda yaşayacağınız güzellikler sizi mutlu edecek. Özellikle Mayıs ayından sonra bu etkileri daha yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Evli olanlar, çocuk sahibi olmaya karar verebilirler. Yeni arkadaşlar edinmek, sosyal çevrenizde değişimler yaşamak size iyi gelecek.
SAĞLIK
Sevgili Boğalar, Satürn’ün sert açıları sağlığınızı zorlayabilir. Ancak önceden tedbirli davranırsanız olası problemlerin önüne geçersiniz. Gerekli rutin kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin. Ciddiye almadığınız ufak tefek rahatsızlıklar sonradan büyük sorun olabilir. Sizin gibi yemeyi seven biri formda kalmak zor görünüyor. Bu nedenle beslenmenize dikkat etmelisiniz. Sırt bölgenizdeki ağrılar masaj yaptırmanız ile geçebilir. Böbreklerinizde meydana gelebilecek ağrılara karşı da tedbirli davranın. Bu bölgeler hassas noktalarınız. Gün içinde fazla mesai yapmanız mümkün. Yorgun düşmeniz ise kaçınılmaz. Kendinizi fazla hırpalamayın. İş yükünüz fazla olacağı için sistemli çalışın ve iş bölümü yapın.

Hayatınızda köklü değişimler yaşamanıza neden olacak Güneş ve Ay tutulmalarına göz atalım.
31 Ocak’ta 11 ° Aslan burcunda bir ay tutulması ve 15 Şubat’ta 27 ° Kova burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulmalar 10. ve 4. evlerinizde olacak. Toplum önündeki duruşunuzu yeniden şekillendirecek bir tutulma. Kariyerde değişiklikler, terfi olabilir. Ev ve aileye ait olaylar gündemde. Ev içinde yapılacak tamirat tadilatlar söz konusu.
10 Mayıs’ta Uranüs’ün Boğa burcuna girmesiyle birlikte hayatınızda yeni bir dönemin başladığını bilmelisiniz. Cesaret edemediğiniz tüm konular artık sizin için kolay olacak. Sıra dışı tavırlarınız herkesi şaşırtabilir. Fiziksel anlamda değişiklikler ise kaçınılmaz olacak. Ayrıca kariyerde meydana gelecek ani değişimlere hazır olmalısınız.
13 Temmuz’da 20 ° yengeç Burcu’nda gerçekleşecek olan kısmi Güneş tutulması 3. evinizde gerçekleşecek bu tutulma Balık burcunda yer alan Neptün ile olumlu açı içerisinde olacak. Yakın çevre, akrabalarla ilgili konularda sürpriz güzel gelişmeler olabilir. Katılacağınız davetler de bu dönem oldukça fazla. Eğitim amaçlı seminerler, konferanslar gündeminize yerleşecek. Kısa seyahatler için bavulunuzu hazır tutun.
27 Temmuz’da 4 derece Kova burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 10. evinizde gerçekleşecek. Güney bandında, Jüpiter ve Uranüs’ten kare açısı mevcut. Stresli ve şansız bir açı. Büyük bir umutla başladığınız işlerinizin yolunda gitmemesi mümkün. Hevesiniz kırılabilir. Ümidinizi yetirmeden yolunuza devam edin. Unutmayın hayatta kazanmak da var, kaybetmek de.
11 Ağustos’ta 18 ° Aslan burcunda Kısmi Güneş tutulması 4. evinizde gerçekleşecek. Bu süreçte yeni bir gayrimenkul almak isteyebilirsiniz. Ev içerisinde tamirat, tadilat yaptırmanızda mümkün. Ebeveynlerinizin size olan düşkünlüğü daha da artabilir. Onlara gereken zamanı harcamaya özen göstermelisiniz.
8 Kasım 2018’de bolluk, bereket gezegeni Jüpiter 7. evinizde transit ediyor. Eğer uzun süreli bir beraberlik varsa evlenme kararı alabilirsiniz. Evli olanlar ise oldukça keyifli bir döneme giriyor. Daha fazla seyahat, eğlence ve sosyal ortamlarda boy gösterme zamanı.
2018 TÜM BOĞALARA SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR GETİRSİN.

İkizler ve Yükselen İkizler 2018
DAHA SAĞLIKLI YAŞIYORSUN!
(21 Mayıs – 20 Haziran)
İŞ HAYATI
Sevgili ikizler, Satürn sizin sekizinci evinize adım attı. Bu kariyer evinizi destekleyici bir durum. 2012’den beri Neptün transiti bu alanda size oldukça yıprattı. Ama artık birçok şeyin değişme vakti. Beklediğiniz fırsatlar birer birer karşınıza çıkacak. Her türlü teklife açık olmaya dikkat edin. İyi teklifleri kaçırmayın. Üstlerinizin dikkatini çekme dönemi. Tüm yeteneklerinizi sergilemeye özen gösterin. Artık daha görünür olacaksınız. Çok çalıştınız, artık meyvelerini toplama vakti. Kimse sizi tutamaz. 2018’in ikinci yarısından itibaren yepyeni bir döneme adım atacaksınız. Teknolojiyi kullanmak ve işlerinizi daha hızlı bir şekilde bitirmek durumundasınız. Zor şartlara uyum gösteren yapınız size başarıyı da getirecek. Mayıs ayında Uranüs’ün güçlü elini sırtınızda hissedeceksiniz. Yabancı ülkelerle bağlantılı iş durumları da gündeminize gelebilir.
AŞK HAYATI
Sevgili İkizler, 2008’den beri aşk hayatınızda fırtınalar dinmiyor. Burçlar kuşağının en haşarı burcu sizin ki. Plüton sizi mükemmelleştirmek için oldukça zor deneyimler yaşamanıza neden oldu. Ancak bu süre boyunca aşka olan yaklaşımınız oldukça değişti. Beraberlikler de gereken ilgiyi karşı tarafa aktaramamanız belki problemin ana kaynağı. Artık iyice tecrübe sahibi oldunuz. Şimdi ilişkinize daha özenlisiniz. Artık davranışlarınız daha farklı. Oldukça sert açıları içinde olan aşk evinizde zorluklar biraz daha devam edecek. Bu dönem dikkatinizi çekmeye çalışan kişiler oldukça fazla olsa da fazla acele etmenize gerek yok. Kalbinizi dinlendirin.
SAĞLIK
Sevgili İkizler, sağlık evinizde sizi iyileştirecek, en olumlu gezegen Jüpiter transit etmekte. Eğer bir rahatsızlığınız varsa bu süreç zarfında hızlı bir şekilde iyileşeceksiniz. Kendinizi oldukça zinde hissetmeniz mümkün. Bir senelik bu süreyi iyi değerlendirmelisiniz. Yeni bir beslenme programı hazırlamak ve hayat kalitenizi artırmak için uygun bir süreçtesiniz. Hareketli yapınız nedeni ile çok yeseniz bile kolay kilo verebiliyorsunuz. Sizi rahatsız eden bölgesel yağlar varsa bir diyetisyenden yardım alabilirsiniz. Düzenli spor yaparak motivasyonunuzu yükseltmek her zamankinden daha kolay olacak.

Hayatınızda köklü değişimler yaşamanıza neden olan Güneş ve Ay tutulmalarına göz atalım.
Sevgili ikizler 31 Ocak’ta 11° Aslan burcunda bir Ay tutulması ve 15 Şubat’ta 27 ° Kova burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulmalar 3. ve 9. evinizde meydana gelecek. Yakın çevre akraba ve kardeşlerinizle ilgili bir takım olayların gündeme gelmesi mümkün. Yapacağınız kısa seyahatlerde olumsuzluklar yaşamanız söz konusu. Eğitim öğretim hayatında zorluklar karşınıza çıkabilir. Zihinsel olarak oldukça yorgun hissedebilirsiniz. Sakinleşmeye çalışmalısınız. iş bitmez!
Mayıs ayında Uranüs’ün Koç burcuna girmesiyle birlikte hayatınızda yeni bir dönemin başlayacağını bilmelisiniz; bilinçaltınızda uzun bir süre transit edecek olan Uranüs sizi korkularınızla yüzleştirecek. Kimi zaman kendinizi çok ağır eleştirebilirsiniz. Finansal anlamda sürpriz gelişmelere açık olmalısınız . Ancak sizin gibi hareketli ve aktif bir kişinin bu süreçte daha sakin olmaya ihtiyacı var . Bilinçaltınız her zamankinden daha aktif olacağı için sessiz ortamları tercih etmelisiniz. Doğada yürüyüş yapmak, temiz havayı solumak size iyi gelecektir. Mümkünse meditasyon yapmalısınız.
13 Temmuz 20 ° Yengeç burcunda Kısmi güneş tutulması 2. evinizde gerçekleşecek. Kazançlarınızı arttırmaya yönelik yapacağınız yeni planlar gündeminizde olacak. Neptün’ün olumlu etkileri altında gerçekleşecek bu etkiler altında yapacağınız işlerde boyunuzu aşan ve bütçenizi sarsan işlere girişmemenizi tavsiye ederim.
Kendi öz değerinizi sorgulayacağınız bir dönemdesiniz.
27 Temmuz 4 ° Kova burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması 8. evinizde gerçekleşecek. Banka kredi vergi stopaj, miras ile ilgili konularda bir takım yıpratıcı olayların gündeme gelmesi söz konusu. Akılsızca yapmış olduğunuz yatırımlar varsa bu dönem bazı sorunlar kapınızı çalabilir. Evli olanlar eşlerinin finansal anlamda zorlu bir sürece girmelerine tanık olabilirler.
11 Ağustos’ta 18 ° Aslan burcunda Kısmi güneş tutulması 3. evinizde gerçekleşiyor. İletişime dayalı işlerinizde artma olacak. Yakın çevre, akraba, kardeşlerinizin size olan ihtiyacı her zamankinden daha fazla. Onlara yardım etmek ve destek olmak isteyeceksiniz. Bir kısmımız da eğitim için bazı seminerlere katılarak kendilerini geliştirmek durumda kalacaklar. Bu ev kısa yolculukları anlatır. Bavulunuzu hazırlayın seyahat zamanı.
8 Kasım 2018’de bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sağlık evinizde transit edecek. Sinirsel rahatsızlıklara bağlı olarak meydana gelen sıkışmalar bu sene daha azalabilir. Eller, omuzlar ve kollar hassaslaşabilir. Siyatik benzeri rahatsızlıkların hafiflemesi muhtemel. Yeni iş fırsatların yakalanacağı bir dönemdesiniz. Hayat daha keyifli olacak.
2018 TÜM İKİZLERE SAĞLIK MUTLULUK VE HUZUR GETİRSİN.

Yengeç ve Yükselen Yengeç 2018
KALBİNİN SAHİBİNİ BULUYORSUN!
(21 HAZİRAN -22 Temmuz)
İş hayatı
Sevgili Yengeçler sürprizler gezegeni Uranüs 7 senelik transitini kariyer evinizde tamamladı. Bu zaman diliminde hem ev hem de iş hayatınız da tahmin edemeyeceğiniz değişimler oldu. Artık hiçbir şey aynı değil. Bu süreç de bir kısmınız iş değişiklikleri, bir kısmınız farklı mesleklere yönelirken, bazılarınız mesleğinizde zirveye ulaştınız. Şimdi farklı enerjiler altındasınız. Kariyerde ulaşmak istediğiniz yerlere gelseniz de öncü ruhunuz daha fazlasını istiyor. Girişimci yapınız sizi alternatif işlere yöneltecek. Bu zaman diliminde maddi anlamda size destek olan kişilerin karşınıza çıkması mümkün. Başkalarının kaynaklarını kullanma imkanı eş ya da miras yoluyla elinize geçebilir. Satürn sizin eş ve ortaklarınız olduğu alanda transit edecek. Bu demektir ki 2,5 sene ortaklıklar gündemde olacak. Adli dava, mahkemelerle işleri olanlar zorlu bir süreçten geçeceklerini bilmeliler. Güvenmediğiniz insanlarla el sıkışmamaya dikkat etmelisiniz.
AŞK HAYATI
Sevgili Yengeçler bu senenin en gözde aşk insanı siz olacaksınız. Her şey yolunda gidecek. Tutarsız ve dengesiz beraberlikler artık geride kaldı. Ancak sizde gereksiz alınganlıklardan uzak durmalısınız. Partnerinize karşı annelik yapmaktan ziyade ona sevgili gibi davranmaya özen göstermelisiniz. Sizin gibi aileye önem veren, romantik ve hassas biri için mutluluk artık çok yakın. Bekarsanız yuva kurmaya hazır olun. Hatta evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak ve ailenizi büyütmek isteğinde de olabilirsiniz. Sosyal hayatımızda hareketli bir yıl sizi bekliyor. Eğer hala bir sevgiliniz yoksa ilerleyen aylarda mutlaka karşınıza sizi cezbedecek biri çıkacaktır.
SAĞLIK
Sevgili Yengeçler 2,5 senedir sağlık eviniz de transit eden Satürn sizi oldukça zorladı. Artık bu enerjiden kurtuluyorsunuz. Kendinizi daha zinde ve güçlü hissedeceksiniz. Ancak Neptün’ün belirli dönemlerde alacağı sert açılardan dolayı yine kendinizi yorgun hissetmeniz söz konusu. Özellikle uyluk ve baldır, kalçalarda meydana gelen ağrılar olabilir. Kendinize zaman ayırın ve sağlıklı yaşam merkezlerinde daha fazla vakit geçirin.

Hayatınızda köklü değişimler yaşamanıza neden olacak Güneş ve Ay tutulmalarına göz atalım.
31 Ocak’ta 11° Aslan burcunda bir Ay tutulması ve 15 Şubat’ta 27 ° Kova burcunda bir Güneş tutulması 2. ve 8. evinizde gerçekleşecek. Bu iki tutulmada sizin para evinizde olacak. Önümüzdeki dönemde bütçenizi iyi planlamanız gerekmekte. Kazançlarınızı artırmaya yönelik yapacağınız işler ve sorumluluklar bu sene oldukça fazla olacak. Uranüs ve Jüpiter’in kare açıları karşınıza ani fırsatların çıkmasına neden olabilir. Özellikle borsa gibi spekülasyon işlerinde riske girmeden hareket edin. Yapacağınız her türlü girişimde temkinli olun. Sizin gibi duygularıyla hareket eden biri için bu etkiler oldukça yorucu olabilir. İç sesinizi dinleyerek adım atmaya dikkat edin.
13 Temmuz’da 20 ° Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Güneş Tutulması 1. evinizde gerçekleşecek. Bu etki ile birlikte kişisel anlamda yeni atacağınız adımlar söz konusu. Uranüs’ün yenileyici enerjisi kendinizi enerjik hissetmenize neden olacak. Kısa iş seyahatleri gündeme gelebilir. Sosyalleşmek ve farklı ortamlarda bulunmak durumundasınız.
27 Temmuz’da 4 ° Kova burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 8. evinizde gerçekleşiyor. Güney bandında, Jüpiter’e ve Uranüs’e kare açısı mevcut. Stresli ve zorlu bir açı. Banka yoluyla almış olduğunuz krediler başınızı ağrıtabilir. Miras yada ortaklaşa kazançlarda problem çıkabilir. Paranızı kontrol etmeye önem gösterin ve gereksiz harcamaları kısın.
11 Ağustos’ta 18 ° Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması 2. evinizde gerçekleşiyor. Yaşam standardınızı yükseltme arzusundasınız. Sahip olduğunuz meziyetleriniz fazla bu da kendinize olan güveninizin yüksek olmasına neden oluyor. Bu sebeple korkusuzca her işe girme isteğindesiniz. Potansiyeliniz çok yüksek olabilir. Ele alacağımız her işin üstesinden gelebilmeniz mümkün. Ancak yılın büyük bir bölümünde işlerinizin yolunda gitmesi pek de kolay görünmüyor.
8 Kasım 2018’de bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin 5. evinizde transit edecek. Aşkı bulma konusunda yılın en iddialı burçlarından birisiniz. Gökyüzü size bu fırsatı fazlasıyla veriyor. Evliliğe dair tüm beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Evliyseniz çocuğunuzun eğitimi ile alakalı bir takım yeni kararlar alabilirsiniz. Ailece yapılan seyahatler bu dönem fazlasıyla gündeminizde olacak.
2018 TÜM YENGEÇLERE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR GETİRSİN.

Aslan ve yükselen Aslan 2018
YENİ BİR GAYRİMENKUL ALIYORSUN.
İŞ HAYATI
Sevgili Aslanlar, Satürn iş evinize giriyor. Bu demektir ki önümüzdeki 2,5 sene durmaksızın tempolu bir şekilde çalışmaya başlayacaksınız. Oldukça yorucu ve bir o kadar da sıkışık bir süreç. Bu sebeple şimdiden ele alacağınız konuları planlı ve programlı bir şekilde dizayn edin. Aksi takdirde başarılı olmanız mümkün olmayacaktır. Kimi zaman cesaretiniz kırılacak ve kendinizi yetersiz hissedeceksiniz. Motivasyonunuzu düşürmemeye gayret edin. Yeni bir işe başlamak size oldukça güç gelebilir. Enerjinizi düşürecek kişilerle muhatap olmanız söz konusu. Yükselmek istiyorsanız çok çok çok çalışmalısınız. Ofis içinde çalıştığınız kişilerle problem yaşamınız, rekabet ortamının fazla olması canınızı sıkabilir.
AŞK HAYATI
Sevgili Aslanlar, geçtiğimiz 2,5 sene boyunca aşk evinizde transit eden Satürn sizi sıkı bir imtihandan geçirdi. Yaşadıklarınız sizi oldukça yormuş olmalı. Ancak artık eskisi gibi değilsiniz. Gerçekten sizi seven ve değer veren kişiyi hayatınıza sokma zamanı geldi. Yanlış ilişkiye harcadığınız emek sizi olgunlaştırdı. Güçlü ve ben merkezci yapınızı zorlayan şartlar artık geride kaldı. Tabi bu mücadeleden galip çıktıysanız ne mutlu size. Yeni bir yuva kurmak ve ailenizi büyütmek içinde adımlar atmanız önümüzdeki süreçte kesin görünüyor. Kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz dönemdesiniz.
SAĞLIK
Sevgili Aslanlar, bu sene ruh ve beden sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. 2008 yılından beri Plüton’un zorlu açısı altındasınız. Şimdi buna birde Satürn ekleniyor. Gündelik hayat içerisinde yoğun bir koşuşturma içerisinde olacağınız için stresten kaynaklı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Vücudunuzun direncini artıracak özel vitamin kürlerini dönem dönem uzman bir doktora giderek danışmayı, rutin kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin. Özellikle iskelet sistemi, diz, diş ve kemik rahatsızlıklarına karşı dikkatli olun. Kalbiniz ise özel bir koruma altına alınması gereken organ. Eğer sigara kullanıyorsanız hayatınızdan çıkartmaya gayret gösterin. Sağlıklı beslenmek ve özel bir beslenme programı hazırlamakta kendinizi yetersiz görüyorsanız bir diyetisyenden destek alın.

Hayatınızda köklü değişimler yaşamanıza neden olacak Güneş ve Ay tutulmalarına göz atalım.
31 Ocak’ta 11 ° Aslan burcunda bir Ay tutulması ve 15 Şubat’ta 27 ° Kova burcunda bir Güneş tutulması 1. ve 7. evinizde gerçekleşecek. Dolunay bir çok şeyi daha fazla aydınlattığı için özellikle kendinizle ilgili birtakım gerçeklikleri görmeniz söz konusu. Bu tarz eleştiriler karşı taraftan gelebileceği gibi sizin kendi kendinizi keşfetmeniz ile de olabilir. Her halükarda özgüveninizi sarsıcak olayların gündeme gelmesi söz konusu. Ortaklaşa hareket edeceğiniz durumlarda daha temkinli olun.
Mayıs ayında Uranüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte kariyerde sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. Uzun bir transit olacağı için bu etki hemen kendini göstermeyebilir. Yöneticinizin dikkatini çekmeniz ve daha üst bir pozisyona geçmeniz mümkün görünüyor. Kendinizi daha rahat ortaya koymanız mümkün. Fırsatları yakalayacağınız bu süreçte çok çalışarak emek verdiğiniz işlerden gelir elde edebilirsiniz.
13 Temmuz’da 20 ° Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Güneş Tutulması 12. Evinizde gerçekleşecek. Bu tutulma Balık burcunda yer alan Neptün ve Akrep burcundaki Jüpiter’den olumlu açı alacak. Oldukça romantik ortamlara zemin hazırlayacak bir enerji mevcut. Duygusal anlamda fazlasıyla tatminkar bir dönem ancak stres kaynaklı ve sağlığı etkileyecek problemlerin ortaya çıkması mümkün. Beklentileriniz çok yüksek ise hayal kırıklığı yaşamanız mümkün.
27 Temmuz’da 4 derece Kova burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 7. evinizde gerçekleşecek. Güney bandında, Jüpiter ve Uranüs’ten kare açısı mevcut. Stresli ve şansız bir açı. Kendinize olan güveniniz en üst düzeyde olduğu bir dönem. Sizin gibi ilgiye alışık biri için partnerinizin davranışları size yetersiz gelebilir. Gözünüzde büyüttünüz kişinin umduğumuz gibi olmadığını görebilirsiniz. Ancak sizin de abartılı istekleriniz karşı tarafı yormuş olabilir.
11 Ağustos’ta 18 ° Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması 1. Evinizde gerçekleşecek. Aslan liderlerin ve sanatçıların burcudur. Pek iç açıcı bir gökyüzü tablosu değil. Jüpiter’den kareli ve Mars ile dik açıda. Aşırı gururlu ve kibirli davranışlardan uzak durmalısınız. Bu sizin aslında tüm hayatınız boyunca kontrol etmeniz gereken bir davranış kalıbı. Bu yeni ayla birlikte kendinizi yenilemek, bakım yaptırmak hatta stilinizi değiştirmek isteyeceksiniz. Bu değişim yeni bir saç kesimi ile başlayıp, küçük estetik müdahaleleri ile devam edebilir.
8 Kasım 2018’ de bolluk bereket gezegeni Jüpiter sizin yaşadığınız mekanda transit edecek. Sizin gibi lüksü seven biri daha gösterişli bir mekana taşınmak isteyebilir. Bir kısım Aslanlar ev içinde mobilyaları değiştirirken bir kısmı başka bir gayrimenkule yatırım yapabilirler. Ancak gökyüzü buna fırsat veremeyebilir. Eğer bütçenizi ayarlamakta zorluk çekerseniz sınırları fazla zorlamadan hareket etmenizi öneririm.

Başak ve Yükselen Başak 2018
YENİ FELSEFELERE DOĞRU İLERLİYORSUN!
İŞ HAYATI
Sevgili Başaklar, uzun zamandan beri düşündüğünüz ama bir türlü hayatınıza geçiremediğiniz iş değişikliğini bu sene gerçekleştirmeniz mümkün. Yaklaşık 7 senedir finansal konularda sarsıcı olaylar yaşadınız. Şu anki konumunuzu eğer size o zamanlar biri söyleseydi eminim asla inanmazdınız. Hesapta olmayan bir çok konu gündeminize geldi. Bir kısmınız kariyerde sürpriz gelişmeler yaşadınız. Bir kısmınız da kazançlarınızı arttırırken ortaklaşa yaptığınız işleri ayırmak zorunda kaldınız ve yola yalnız devam ettiniz. Bazılarınız ev hanımı olan eşinizin aniden çalışmasına şahit oldunuz. Senenin ilk ayları çeşitli fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. İşinizde terfi ya da zam alabilirsiniz. Ancak sizi kıskanan kişiler ofis içinde tatsızlıklar çıkartabilir. Dikkatli olun. Bu sene özellikle Mayıs ayı itibari ile uluslararası bağlantılı iş imkanları karşınıza çıkabilir. Veya yabancı bir firmada göreve başlayabilirsiniz. Ancak her ne olursa olsun yurtdışı konuları gündemimizde olacak.
AŞK HAYATI
Sevgili Başaklar, sizin gibi mükemmeliyetçi biri için aradığınız kriterlerde birini bulmanız sonunda mümkün görünüyor. Aşk hayatında sizi mutlu edecek kişi oldukça yakın. Kendinizi daha mutlu hissedeceğiniz bu süreçte sevgiliniz ile birlikte çıkacağınız tatiller olacak. Ancak bu güzellikleri yaşarken hayatınızda var olan kişi ile birlikte alacağınız yeni sorumluluklar da gündeminize gelecek. Çocuğu olan bir kişi ile berabersiniz onunla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi oldukça zorlayan bir süreç içinde olduğunuzu bilmelisiniz. Bu problemler belki maddi yetersizlikten kaynaklanan sorunlar da olabilir. Hayat size beraberlikten keyif almayı sunarken bir yandan da mücadele gerektiren durumlarla karşı karşıya getirecek.
SAĞLIK
Sevgili Başaklar, bu sene sağlık konusu mercek altında olması gereken bir alan olacak. Özellikle dolaşım sisteminde oluşabilecek problemler meydana gelebilir. Damarlarında oluşabilecek pıhtılaşmadan dolayı rahatsızlıklar, kramplar olabilir. Bacak ve bilekler oldukça hassas olabilir. Vurmadan dolayı meydana gelebilecek morartılar, varis ağrıları vuku bulabilir. Bu nedenle masaj yaptırmak ve rahatlatmak iyi gelecektir. Özellikle sağlık evinizdeki etkiler nedeni ile stres kaynaklı enerjiyi atmak için doğayla beraber olmalısınız. Sinirsel gerginlik fazla ise size yardımcı olacak bir uzmana gidebilirsiniz. Hayat kaliteniz bu sayede daha artacak ve daha sağlıklı hissedeceksiniz.
Hayatınızda köklü değişimler yaşamanıza neden olacak Güneş ve Ay tutulmalarına göz atalım.
31 Ocak’ta 11 ° Aslan burcunda bir Ay tutulması ve 15 Şubat’ta 27 ° Kova burcunda bir Güneş tutulması 12. ve 6. evinizde gerçekleşecek. Yıl boyunca içe dönecek ve kendinizi keşfetmek arzusunda olacaksınız. Sosyal ortamlarda bulunmak yerine yalnız kalmayı tercih edeceksiniz. Hayata bakış açınızı değiştirecek olaylar yaşamanız bir aydınlanma şeklinde cereyan edebilir. Kendinizi fazla ağır eleştirmeden hareket etmelisiniz.
Mayıs ayında Uranüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte seyahatler gündeminizde daha fazla yer alacak. Bu ziyaretler iş ya da eğitim amaçlı olabilir. Alacağınız kararlarda yakın çevrenizin tepkisini almanız mümkün. Bu uzun soluklu dönemde yurtdışına yerleşme durumları söz konusu olabilir.
13 Temmuz’da 20 ° Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Güneş Tutulması 11. Evinizde gerçekleşecek. Bu tutulma Balık burcunda yer alan Neptün ve Akrep burcunda ki Jüpiter’den olumlu açı alacak. Bu etkiler altında ekipçe yapılan işlerde gönüllü olarak çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Her şartta orijinal fikirler üretmemiz mümkün. Aynı enerjide olduğunuz kişilerle birlikte olacağınız bir zaman dilimi. Tabiatınızda olan hizmet etme arzusu daha üst seviyelere çıkacak.
27 Temmuz’da 4 derece Kova burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 6. evinizde gerçekleşecek. Güney bandında, Jüpiter ve Uranüs’ten kare açısı mevcut. Stresli ve şansız bir açı. İ̇ş yerinizde size yıpratacak durumları meydana gelmesi söz konusu. Uzun zamandan beri düşündüğünüz iş değişikliği bu döneme denk gelebilir. Sağlığa dikkat.
11 Ağustos’ta 18 ° Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması 12. Evinizde gerçekleşecek. Bu pek iç açıcı bir gökyüzü tablosu değil. Jüpiter’den kareli ve Mars ile dik açıda. Fazla mükemmeliyetçi yapınız hem sizi hem de başkalarını yoruyor. Olayları bu kadar irdelemeniz sizi hasta edebilir. Biraz kendiniz ile baş başa olmayı denemelisiniz. Hayat bu şekilde geçmez. Herkes sizin kadar her şeyi kusursuz yapmak istemeyebilir. Akışta olun. Yoksa ruhsal anlamda ciddi sıkıntılar içinde olabilirsiniz.
8 Kasım 2018’ de bolluk bereket gezegeni Jüpiter sizin 3. Evinizde. Yakın çevre, akraba ve kardeşler ile daha içi içe olacağınız bir sene olacak. Düğün, nişan ya da söz gibi mutluluk erici olaylarda destekleyici bir pozisyonda olacaksınız. Yakın akrabalara olan bağlılığınız her zamankinden daha fazla olacak. Kısa seyahatleriniz gündeminizde.
2018 TÜM BAŞAKLARA SAĞLIK, HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN.

Terazi ve Yükselen Terazi 2018
MADDİ ANLAMDA GÜÇLENİYORSUN!
İŞ HAYATI
Sevgili Teraziler, bu sene sizi oldukça yorucu bir kariyer hayatı bekliyor olacak. Ancak sizi destekleyici gökyüzü enerjileri mevcut. Kendinizi fazla rehavete kaptırmamanız bu süreçte çok önemli. İçsel motivasyonunuzu yükseltmelisiniz. Ofis içinde özveri ile çalışmanıza rağmen anlaşılmakta güçlük çekiyor olabilirsiniz. Bu nedenle anlaşamadığınız kişilere sıkıntılarınızı dile getirmelisiniz. Gerekirse üstlerinize de durumu bildirmelisiniz. Daha fazla kendinizi kurban etmeyin. Aksi takdirde işler sarpa sarabilir ve olaylar çıkmaza girebilir. Özellikle ani gelişen fırsatlar karşısında tereddütte kalmamalısınız. Sonradan üzülmek istemiyorsanız net olmaya özen gösterin. Öncü tarafınızı harekete geçirin ve kararlı olun.
AŞK HAYATI
Sevgili Teraziler, aşk hayatınızda birtakım problemler meydana gelebilir. Artık daha gerçekçi hareket etmelisiniz. Çünkü sonunda bıçak kemiğe dayandı. Sizi anlamakta zorlanan partnerinize karşı daha fazla tolerans gösteremeyebilirsiniz. Aranızın açılmasını göze alarak sıkıntılarınızı dile getirmelisiniz. Karamsar düşüncelerden uzak durmalı ve gerekiyorsa bu ilişkiyi noktalamayı göze almalısınız. Aksi taktirde bu stres sizde hasta edecek. Önünüzü daha rahat görebileceğimiz bu süreçte fazla vakit kaybetmeden yeni aşklara doğru yol alabilirsiniz.
SAĞLIK
Sevgili Teraziler, bu sene ruh ve beden olarak en sağlıklı burçlardan birisiniz. Var olan rahatsızlıklarınızı artık geride bıraktınız. Ancak yine de sağlık evinizde transfer eden Neptün belirli dönemlerde sert açılar alacağı için ayak ile alakalı tüm problemlere karşı temkinli olun. Özellikle sakarlıktan dolayı burkma, çarpmalara karşı dikkatiniz açık olsun. Pedikür yaptırırken de ekstra hijyene dikkat edin. Alerjiler kabuklu yaralar, kaşıntılar, çıban gibi rahatsızlıklar zaman zaman sizi zorlayabilir.

Hayatınızda köklü değişimler yaşamanıza neden olacak Güneş ve Ay tutulmalarına göz atalım.
31 Ocak’ta 11 ° Aslan burcunda bir Ay tutulması ve 15 Şubat’ta 27 ° Kova burcunda bir Güneş tutulması 11. ve 5. evinizde gerçekleşecek. Sosyal hayatınızda canınızı sıkan olaylarla karşılaşabilirsiniz. Alacağınız kararlar sizi üzsede bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarmak isteyeceksiniz. Sizin bazı tavırlarınız da onların sizden uzaklaşmasına neden olabilir. Demek ki artık birbirinize karşı olan enerji alış verişinizi tamamladınız. Buraya kadarmış diyerek yeni arkadaşlıklara doğru yol alacaksınız.
Mayıs ayında Uranüs’ün Boğa burcuna girmesi ile derin bilgilere ve bir takım gizemli konulara ilginizin artması mümkün. Eşinizin parasal konularında bazı değişimler meydana gelebilir. Miras, vergi, stopaj yada banka ile alakalı bir takım mevzular da vaktinizi alabilir. Cinselliğe yaklaşımınızda farklılaşma olabilir.
13 Temmuz’da 20 ° Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Güneş Tutulması 10. Evinizde gerçekleşecek. Bu tutulma Balık burcunda yer alan Neptün ve Akrep burcunda ki Jüpiter’den olumlu açı alacak. Kariyerde yeni fırsatları yakalamanız mümkün. Üstlerinizin dikkatini çekebilirsiniz. Ancak çok çalışmanız gerekecek. Aile hayatınızda sizi zorlayan koşullar iş hayatınızda stres yaşamanıza neden olabilir. Önemli bir dönüm noktasındasınız. Radikal kararlar alabilir, hayatınızı köktendeğiştirebilirsiniz.
27 Temmuz’da 4 derece Kova burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 5. evinizde gerçekleşecek. Güney bandında, Jüpiter ve Uranüs’ten kare açısı mevcut. Stresli ve şansız bir açı. Çocuklarınızın geleceğini ilgilendiren konularda önünüzü görmekte zorlanacağınız bir süreçtesiniz. Bekarsanız hayatınıza bu dönem girecek kişilere çok dikkat etmelisiniz. Var olan ilişkinizde beklentilerinizi tam olarak elde edemediğinizi hissedebilirsiniz.
11 Ağustos’ta 18 ° Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması 11. Evinizde gerçekleşecek. Aslan liderlerin ve sanatçıların burcudur. Bu pek iç açıcı bir gökyüzü tablosu değil. Jüpiter’den kareli ve Mars ile dik açıda. Finansal açıdan oldukça stresli günler yaşıyor olmalısınız. Yatırım amaçlı yapmış olduğunuz işlerin yolunda gitmemesi sizi strese sokabilir.
8 Kasım’da 2018’de bolluk bereket gezegeni Jüpiter sizin 2. Evinizde transit ediyor. Bu süre zarfında bütçenize dikkat edin ve gereksiz harcamaları kısın. Kazançlarınızı arttırmak için çok büyük bir efor sarf ediyorsunuz. Doğru kişilerle kontak kurmaya dikkat edin. Aksi taktirde canını sıkan olaylarla mücadele etmeniz söz konusu. Ailenizden biri size destek verebilir.
2018 TÜM TERAZİLERE SAĞLIK, HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN.

Akrep ve Yükselen Akrep 2018
YENİLENİYORSUNUZ!
İŞ HAYATI
Sevgili Akrepler, kariyerde oldukça çetin bir dönem sizi bekliyor. Tabiatınızda var olan yüksek konsantrasyonu olabildiğince işinize vereceksiniz. Ele aldığınız konuları derinlemesine incelerken detaylarda kaybolmanız mümkün. Olduğu kadarı ile yetinmelisiniz. Yoksa bu durum sizi oldukça kasabilir. Kendinizi fazla zorlamadan hırslı yönünüzü olumlu bir şekilde kullanarak hareket etmelisiniz. Aksi takdirde çok çalışıp, başarı kazanıp, sağlığınızı ciddi tehlikelere sokabilirsiniz. Ani ortaklık teklifleri bu süreçte karşınıza çok çıkacak. Aman dikkat. Eğer haritanız buna uygun değilse sizi çılgına çevirecek kişilerle uğraşabilirsiniz.
AŞK HAYATI
Sevgili Akrepler, sürpriz beraberliklere hazır olun. Ancak bir o kadar da temkinli olun. Uzun bir süre gezegenlerin en yaramazı olan Uranüs sizin süpriz aşklar yaşamanıza neden olacak. Dikkat ederseniz aşklar dedim. Bu beraberlikler aniden başlayabilir, kısacık ve çok hızlı bir şekilde de bitebilir. O yüzden çok seçici davranmalısınız. Size ilgi gösteren her kişiye hemen olumlu tavır sergilememelisiniz. Aksi takdirde üzülen siz olursunuz. Masalsı aşklar, heyecanlı beraberlikler kapıda..
SAĞLIK
Sevgili Akrepler, uzun bir süredir sağlık problemleri ile uğraştınız. Kiminiz başınız, kiminiz dişiniz, gözünüz yada kulağınızla. Ama az kaldı. Mayıs ayına kadar bu etkiler devam edebilir. Hatta bir kısım Akrepler Uranüs Retro’sundan dolayı 2018’in sonlarında tekrardan sağlıkları ile sınanabilirler. Bir yandan da Jüpiter’in beden evinde transit etmesi kilo almanıza neden olabilir. Bu bilinçle önünüze gelen yemeklerin lezzetine aldanmamalısınız. Nefsinize hakim olmaya çalışmalısınız. Aksi takdirde balon gibi şişebilirsiniz. Sağlıklı beslenmekte zorlanıyorsanız bir diyetisyenden yardım almalısınız. Özel diyet yemek yapan firmalarla anlaşmakta uygun bir çözüm olabilir.

Hayatınızda köklü değişimler yaşamanıza neden olacak Güneş ve Ay tutulmalarına göz atalım.
31 Ocak’ta 11 ° Aslan burcunda bir Ay tutulması ve 15 Şubat’ta 27 ° Kova burcunda bir Güneş tutulması 10. ve 4. evinizde gerçekleşecek. Bu etkiler altında kariyerinizi mercek altına alacaksınız. Detay gerektiren işler sizi oldukça zorlayabilir. Planlı ve programlı hareket etmeye özen göstermelisiniz. Gününüzü verimli bir şekilde iş bölümlerine ayırın. Aksi takdirde gün size yetmeyebilir.
Mayıs ayında Uranüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte ortaklaşa hareket edeceğiniz durumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Her türlü ikili ilişkinin altı çizilecek. Evlilikte sizi sıkan eşinize artık tahammül etmekte zorlanabilirsiniz. Partneriniz açık açık dile getirdiğiniz şikayetlerinizi anlamıyorsa bu uzun süreli dönemde işiniz bir hayli zor olacak.
13 Temmuz’da 20 ° Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Güneş Tutulması 9. Evinizde gerçekleşecek. Bu tutulma Balık burcunda yer alan Neptün ve Akrep burcunda ki Jüpiter’den olumlu açı alacak. İnançlarınızı derinden sorgulayacağınız bir tutulma. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz ama yapamadığınız her şeyi değiştirmek isteyeceğiniz bir tutulma. Esnek olun ve kendinizi akışa bırakmayı deneyin.
27 Temmuz’da 4 derece Kova burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 4. evinizde gerçekleşecek. Güney bandında, Jüpiter ve Uranüs’ten kare açısı mevcut. Stresli ve şansız bir açı. Ebeveynlerinize ait konuların canınızı sıkması mümkün. Ev içinde yapılan tamirat tadilat istediğiniz gibi sonuç vermeyebilir. Aile üyeleri ile stresli konuşmalardan kaçınmalısınız
11 Ağustos’ta 18 ° Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması 10. Evinizde gerçekleşecek. Aslan liderlerin ve sanatçıların burcudur. Bu pek iç açıcı bir gökyüzü tablosu değil. Jüpiter’den kareli ve Mars ile dik açıda.
8 Kasım’da 2018’de bolluk bereket gezegeni Jüpiter sizin 1. Evinizde transit edecek. Kendinizi baştan yaratacağınız bir süreç. Fiziksel anlamda değişime uğramaya hazır olun. Bu bir saç kesimi, stil değişimi gibi son derece sıradan bir farklılık olabileceği gibi cesaretli akrepler estetik müdahaleye de karar verebilir. Neşenize diyecek yok. Kendinizi son derece pozitif hissetmeniz mümkün. Ancak her halükarda iştah açıklığına dikkat etmelisiniz . Sağlıklı beslenmek ve spor yapmak üzere gününüzü programlamaya dikkat edin.
2018 TÜM AKREPLERE SAĞLIK, HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN.

Yay ve Yükselen Yay 2018
KENDİNE İNANCIN ZİRVEDE!
İŞ HAYATI
Sevgili Yaylar, geçtiğimiz iki buçuk sene ciddi efor sarf ettiniz. Kendiniz bile performansınıza hayret etmiş olmalısınız. Sizden beklenenin çok üstünde başarı sağladınız. Mesleki anlamda uzun bir dönemde gökyüzü size tam anlamıyla destek olacak. İlerleyen zamanlarda çalışmalarınızın meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. İş hayatınızda yaşayacağınız olumlu gelişmeler sizi motive edecek. Artık daha fazla para kazanmaya yönelik adımlar atacaksınız. Yeteneğinize güveniyorsunuz ve artık alternatif yollara girebilecek tecrübeyi edindiniz. Kendinize inanıyorsunuz. Tabi bu yazdıklarım çok çalışarak kendini ispatlamış Yaylar için. Eğer içinizde geçtiğimiz dönemlerde kariyerde karşılarına çıkan fırsatları değerlendiremeyenler varsa şanslarına güvenmekten başka çareleri yok. Seçimlerinin sonuçlarına katlanmak zorundalar.
AŞK HAYATI
Sevgili Yaylar, yaklaşık 7 senedir sizi şaşkına çeviren ve istikrarsız ilişkiler yaşamanıza neden olan Uranüs aşk evinizden çıkıyor. Pek çok maceraya isminizi yazdınız. Flört etmek ise sizin için oldukça sıradan bir durumdu. Ama artık yeter dediğinizi duyar gibiyim. Bu gel geç gönül maceralarına bir dur demek istiyorsunuz. Az kaldı. Mayıs ayından sonra daha rahat bir nefes alacaksınız. 2018’in son aylarında küçük huzursuzluklar yaşasanız da 2019’da yeni aşklara yelken açacaksınız. Bu dönemde eğer bir darılıp, bir barıştığınız bir beraberlik içindeyseniz artık son turlardasınız. İşin rengi sonunda belli olacak. Yola ya yalnız devam edeceksiniz ya da beraberliğinizi resmileştireceksiniz.
SAĞLIK
Sevgili Yaylar, 7 sene gibi uzun bir dönem sağlığınızı tehdit edecek enerjilerle karşı karşıya kalacaksınız. Özellikle sağlık evinizde sert bir gezegen varsa ya da açıları zorlayıcı ise. Bu illa hasta olacaksınız anlamına gelmiyor tabi. Sadece bir uyarı. Eğer siz bilinçli davranırsanız iş kolay. Yaptıracağınız rutin kontroller durumun rengini değiştirecektir. En azında olası hastalıklara başında müdahale etmiş olursunuz. Saçınızın telinden, tırnağınıza kadar kendinizi periyodik kontrollere alın. Bu şekilde Uranüs’ün size yapacağı sürprizleri kaldırabilirsiniz. Özellikle boyun ve enseye dikkat etmelisiniz. Bademcik iltihapı, boğaz ağrıları, lenf düğümü hastalıkları, boğaz akıntılarına dikkat!

Hayatınızda köklü değişimler yaşamanıza neden olacak Güneş ve Ay tutulmalarına göz atalım.
31 Ocak’ta 11 ° Aslan burcunda bir Ay tutulması ve 15 Şubat’ta 27 ° Kova burcunda bir Güneş tutulması 9. ve 3. evinizde gerçekleşecek. Yeni yerler görmek ve keşfetmek üzere yapacağınız seyahatler iş ya da keyf amaçlı olacak. Buralardaki deneyimleriniz sizi farklılaştıracak. Sizin gibi maceraya açık biri için bu hiçte zor olmayacak. Yapmış olduğunuz iş üzerine alacağınız eğitimler ise bu yılın gündem maddesi. Gelişiyorsunuz ve büyüyorsunuz.
Mayıs ayında Uranüs’ün Boğa burcuna girmesi ile farklı iş alanlarına girme arzusu içinde olacaksınız. Değişecek iş ortamındaki hava size iyi gelecek. Yapmış olduğunuz iş üzerinde keşfedeceğiniz yenilikler üstlerinizin dikkatiniz çekecek. İş değişikliklerine, terfi v.s hazır olun. Evcil hayvanlara karşı sempatiniz artacak. Evinize uzun soluklu bir misafir gelebilir.
13 Temmuz’da 20 ° Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Güneş Tutulması 8. Evinizde gerçekleşecek. Bu tutulma Balık burcunda yer alan Neptün ve Akrep burcunda ki Jüpiter’den olumlu açı alacak. Okült konulara ilginiz artıyor. Sizin gibi keşfetmeyi seven biri için bu deneyim alanları heyecanlan yaratacak. Miras olayları sizi fazlası ile meşgul edebilir.
27 Temmuz’da 4 derece Kova burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 3. evinizde gerçekleşecek. Güney bandında, Jüpiter ve Uranüs’ten kare açısı mevcut. Stresli ve şansız bir açı. İletişimi yoğun bir dönem. Elinizden telefon, bilgisayar her türlü iletişim ağı eksik olmayacak. Bu işinizin bir parçası da olabilir. Ancak bu yoğunluk zihinsel anlamda sizi yorabilir. Kısa tatiller sizi toparlayacak. Bavulunuzu her daim kapının önünde bulundurun.
11 Ağustos’ta 18 ° Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması 9. Evinizde gerçekleşecek. Bu pek iç açıcı bir gökyüzü tablosu değil. Jüpiter’den kareli ve Mars ile dik açıda. Farklı gruplar içinde yer almanız sizi zorlayan kişilerle muhatap olmanıza neden olacak. Ancak tarzınızı iyi korursanız sizi anlamalarını daha net sağlayabilirsiniz. Fevri ve aceleci tavırlardan uzak durun. Yurtdışı bağlantılı işlerde yer alabilirsiniz. Hatta teklif bile gelebilir. Hazır olun.
8 Kasım’da 2018’ de bolluk bereket gezegeni Jüpiter sizin 12. evinizde transit edecek.İç dünyanızı keşfetme zamanları. Kendinize olan inancınız yükselecek. Yapmış olduğunuz eylemler sizi tatmin edecek ve iç huzurunuza yansıyacak. Hedefleriniz büyük ve inancınız tam. Ancak fazla güvenden kaynaklı ukalalık boyutunda tavırlar sizi yanlış anlamalarına neden olabilir. Biraz daha kontrollü davranmalısınız.
2018 TÜM YAYLARA SAĞLIK, HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN.

Oğlak ve Yükselen Oğlak 2018
İŞ HAYATI
Sevgili Oğlaklar, 2008 yılından beri kariyer hayatınızda ciddi ilerleme kaydettiniz. Aslında en büyük değişim 2018 Mayıs ayından sonra başlayacak. Alternatif iş tekliflerine karşı açık olmalısın. Çok çalışıyor ve karşılığını alıyorsunuz. Ama bu size yetmeyebilir. Artık değişen enerjiler sizi daha farklı konumlara getirecek. Yeni projelerin altına imza atmak ve daha görünür olmak durumunda kalacaksınız. Başarıyı hak ediyorsunuz. Bunda ki en büyük etken kendinize olan güveninizin tam olması. Ele aldığınız konuları büyük bir titizlikle bitireceksiniz.
AŞK HAYATI
Sevgili Oğlaklar, bu sene aşk hayatınızda sıcak ama arada sert rüzgarların eseceğini söylemeliyim. Bu durum içinizde duygu fırtınaları yaşamanıza neden olacak. Artık daha heyecanlı bir o kadar ani beraberliklere hazır olmalısınız. Sizin gibi mesafeli ve ciddi biri için bu hareketlilik fazlasıyla zorlayıcı olabilir. Yeni duruma hazırlıklı olun. Demek ki artık zincirlerinizi kırmanız gerekiyor. Sizi zorlayacak kimi zaman şaşırtacak davranışlara karşı temkinli olun. Münzevi yaşamayı seven bir Oğlaksanız artık yola yalnız devam etmeyeceğinizi bilmelisiniz.
SAĞLIK
Sevgili Oğlaklar, sağlık açısından çok zorlu iki sene yaşamış olmalısınız. Teşhisi konulamamış rahatsızlıkların adı konmuş ve tedaviniz bitmiş olmalı. Bu enerjilerden kurtuluyorsunuz. Artık kendinize daha fazla zaman ayırmak durumundasınız. Ancak dönem dönem Neptün’ün sert açılarına maruz kalırsanız sakarlıktan dolayı meydana gelebilecek kazalara karşı temkinli olun. Stres kaynaklı sıkışmalarda sizi zorlayabilir. Kollar, eller ve omuzlar ile alakalı problemler de bu dönem canınızı sıkabilir.

Hayatınızda köklü değişimler yaşamanıza neden olacak Güneş ve Ay tutulmalarına göz atalım.
31 Ocak’ta 11 ° Aslan burcunda bir Ay tutulması ve 15 Şubat’ta 27 ° Kova burcunda bir Güneş tutulması 8. ve 2. evinizde gerçekleşecek. Bu dönemde maddi beklenti içindeyseniz fazla umutlu olmamalısınız. Sizden borç isteyenlere karşı temkinli olun. Her türlü banka kredisi, çek, senet, tahvil vs. konuları ise bir diğer dikkat etmeniz gereken konular içinde. Miras konularının da altı çizilebilir.
Mayıs ayında Uranüs’ün Boğa burcuna girmesi ile çocuklarınız ile alakalı sürpriz gelişmeler yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Onların geleceğini güvence altına almaya yönelik atacağınız atılımlar mevcut. Kendinizi yenilemek ve daha fit görünmek isteyeceğiniz bir süreç. Spor yapmak ve üzerinizdeki stresi atmanız için bir kulübe üye olabilirsiniz.
13 Temmuz’da 20 ° Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Güneş Tutulması 7. Evinizde gerçekleşecek. Bu tutulma Balık burcunda yer alan Neptün ve Akrep burcunda ki Jüpiter’den olumlu açı alacak. Her türlü ortaklaşa yapılacak işlerin altı çizilecek. Yapacağınız anlaşmalarda ekstra dikkatli olmalısınız.
27 Temmuz’da 4 derece Kova burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 2. evinizde gerçekleşecek. Güney bandında, Jüpiter ve Uranüs’ten kare açısı mevcut. Stresli ve şansız bir açı. Kendi çabanızla elde edeceğiniz gelirlerde bazı daralmalar olabilir.
11 Ağustos’ta 18 ° Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması 8. Evinizde gerçekleşecek. Pek iç açıcı bir gökyüzü tablosu değil. Jüpiter’den kareli ve Mars ile dik açıda. Komisyon, nafaka, ipotek, kredi, miras, vergi konularında ayağınızı sağlam basın. Bilmediğiniz konulara girişmeyin. Aksi taktirde kazançlı çıkacağınız yerde paranızı kaydedebilirsiniz.
8 Kasım’da 2018’ de bolluk bereket gezegeni Jüpiter geleceğinize ait hayalini kurduğunuz her şeyi önünüze serecek. Oldukça şanslı bir süreç. Geçmişte yaşamış olduğumuz deneyimler sizi tecrübe sahibi yaptı. Artık insanları daha iyi tanıyorsunuz. Sosyal çevrenizde yenilenmeler olacak ve arkadaşlığınızı hak edecek kişilerle yeni diyaloglar kuracaksınız.
2018 TÜM OĞLAKLARA SAĞLIK, HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN.

Kova ve Yükselen Kova 2018
KARİYERDE YÜKSELİYORSUN!
İŞ HAYATI
Sevgili Kovalar, bu sene kariyerde karşına çıkacak fırsatlar oldukça fazla. Başarı dolu bir yıl sizi bekliyor olacak. Kendinizi ortaya koyarken her zamankinden daha fazla cesur ve girişimci olacaksınız. Alt yapınız sağlam ise sizi kimse tutamayacak. Var olan tüm yeteneklerinizi sergileyin. Bu sayede patronunuzun da dikkatini rahatlıkla çekebilirsiniz. Yaptıklarınız herkes tarafından takdir edilecek. Kimi Kovalar terfi olabilir hatta ödül bile kazanabilirler. Eğer üstlerinizden zam isteyecekseniz gökyüzü size bu şansı da veriyor. Yapmanız gereken tek şey fırsatları görmeniz ve doğru zamanda doğru kişiler ile kontak kurmanız. Çalışma ortamında başkalarının fark etmediği ama sizin gördüğünüz eksikler yapılan işleri hızlandıracak. Motivasyonunuz iş ortamında arkadaşlarınıza da ilham olacak. Temponuzu hiç bozmayın. Doğru istikamettesiniz.
AŞK HAYATI
Sevgili Kovalar, aşk hayatınızda sizi yoran, hırpalayan enerjilerden nihayet kurtuldunuz. Ruhunuzda var olan özgürlükçü yapınız sizi engelleyen kişilerle karşı karşıya gelmenize neden olmuş olabilir. Ama bilmeleri gereken en önemli özelliğiniz hümanist yapınız. Sizin gibi biri için aşktan önce dostluk gelir. Bu olgunluğa erişmemiş kişilerle vaktinizi harcamış olabilirsiniz. Bu süre zarfında yaşamış olduğumuz deneyimler aşka yaklaşımınızı değiştirdi. Artık ilişkilere bambaşka gözlerle bakmaya başladınız. Sonunda ne yapmanız gerektiğini gayet iyi bilecek duruma geldiniz.
SAĞLIK
Sevgili Kovalar, 2008 yılından beri sağlığınızı zorlayan enerjiler sizi oldukça yıprattı. Özellikle psikolojik olarak depresif hissettiğiniz anlar oldu. Ruhsal anlamda kendinizi güçlendirmelisiniz. Endişe ve korkularınızın artması sizi bir anda hasta edebilir. Sıkıntının ana kaynağına ulaşmanız ise biraz zaman alabilir. Bu nedenle size yardımcı olacak uzman kişiler ile kontak kurmalısınız. Bunun haricinde mamografi çektirmeyi ihmal etmeyin. Stresten kaynaklı mide problemleri de sizi oldukça yorabilir. İç organlarınız ise dikkat etmeniz gereken en önemli bölgeler.

Hayatınızda köklü değişimler yaşamanıza neden olacak Güneş ve Ay tutulmalarına göz atalım.
31 Ocak’ta 11 ° Aslan burcunda bir Ay tutulması ve 15 Şubat’ta 27 ° Kova burcunda bir Güneş tutulması 7. ve 1. evinizde gerçekleşecek. Kendinizi ip üstündeki cambaz gibi hissedebilirsiniz. Dengenizi iyi korumanız karşı taraf ile ortak bir noktada buluşmanıza bağlı olacak. Bu nedenle idealist tarafınızı ortaya koyarak durumları çözmeye çalışın. Aksi takdirde kendinizi anlatmakta zorlanacağınız durumlar meydana gelebilir.
Mayıs ayında Uranüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte hayatınızda kökü değişiklikler yapmak isteyeceksiniz. Bu dönüşüm ev değiştirmek ve başka bir şehire hatta ülkeye taşınmak şeklinde olabilir. Bu radikal kararı aslında bilinçaltında siz senelerdir planlıyor da olabilirsiniz. Artık zamanı geldi. Heyecanlı bir o kadar da hızlı gerçekleşecek olaylara ayak uydurmaya hazır olun.
13 Temmuz’da 20 ° Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Güneş Tutulması 6. Evinizde gerçekleşecek. Bu tutulma Balık burcunda yer alan Neptün ve Akrep burcunda ki Jüpiter’den olumlu açı alacak. Günün size yetmediğini düşünüyor olmalısınız. Hangi işi ele alıp, neyi bitireceğinize karar veremiyor olabilirsiniz. Gevşeyin ve kendinizi oluruna bırakın. Aksi takdirde bu durum sağlığınızı kötü etkileyebilir.
27 Temmuz’da 4 derece Kova burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 1. evinizde gerçekleşecek. Güney bandında, Jüpiter ve Uranüs’ten kare açısı mevcut. Stresli ve şansız bir açı. Hayatın size karşı acımasız davrandığını düşünebilirsiniz. Ancak bilmelisiniz ki yaşadığınız problemlerin çözümü sizin bakış açınızı değiştirmenize bağlı. Olayları farklı pencerelerden bakarak değerlendirmelisiniz. Aksi taktirde kendi kendinizi mutsuz ederek herşeyi kördüğüm haline getirebilirsiniz.
11 Ağustos’ta 18 ° Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması 7. Evinizde gerçekleşecek. Bu pek iç açıcı bir gökyüzü tablosu değil. Jüpiter’den kareli ve Mars ile dik açıda. Eş ya da ortağınızın gerçek yüzünü görme vakti geldi. Artık her şey ortada. Bir çok şeyi daha net bir şekilde algılayabiliyorsunuz. Kendinizi daha fazla kandırmanıza gerek yok. Hayatınızdaki kişinin sizi pembe masallar ile uyuttuğunu fark etmeniz artık kaçınılmaz. Sizi uyarmak isteyenleri keşke duyabilseydiniz. Artık karar verme vakti .Ya gideceksiniz ya da kalacaksınız.
8 Kasım’da 2018’ de bolluk bereket gezegeni Jüpiter önünüze bir çok fırsatlar çıkaracak. Geleceğinize dair alacağınız kararlarda önemli adımlar atmak üzeresiniz. Kariyerde şans sizden yana olacak. Oldukça hareketli bir o kadar da şanslı bir dönem. Ancak fırsatları yakalamakta biraz geç kalabilirsiniz. İçe dönük enerjinizi dengelerseniz yükselmeniz mümkün.
2018 TÜM KOVALARA SAĞLIK, HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN.

Balık ve Yükselen Balık 2018
SEYAHAT ZAMANI!
İŞ HAYATI
Sevgili Balıklar, geçen yıllarda yaşadığınız kısıtlamalardan artık kurtuldunuz. Kendinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyacağınız bir dönem. Bu yıl şans sizden yana olacak. Pek çok iş fırsatı yakalayacaksınız. Meslek hayatınızda riskli gözüken girişimler karşısında gökyüzü yardım elini uzatıyor. Yabancı firmalarla alakalı ya da yurtdışı bağlantı işlerin gündemine gelmesi olası. Bu dönem yapacağınız seyahatler oldukça fazla görünüyor. Motivasyonunuz çok yüksek. Eğer öz disiplininizi yükseltirseniz her türlü başarının altına imzanızı atabilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak oldukça güzel eserler ortaya çıkarabilirsiniz. Olası ortaya çıkacak problemleri ise yine yumuşak başlılığınız, anlayışınız ve kibarlığınız ile halletmeniz mümkün. Bu sayede birçok zorluklardan kolayca sıyrılacaksınız. Kısaca artık çalışmalarınızın karşılığını alacağınız güzel bir süreç sizi bekliyor olacak.
AŞK HAYATI
Sevgili Balıklar, aşk hayatınızda sizi provoke eden, kısıtlayan koşullarla mücadele etmek zorunda kaldığınız. Hayalini kurduğunuz kişinin aslında size çok da uymadığını fark ettiniz. Bu kadar baskı size fazla gelmiş olmalı. Zararın neresinden dönerseniz faydanıza olacak. Sizin gibi romantik ve duygusal biri için mutluluk artık çok da uzak değil. Bu yeni dönemde Jüpiter’in yardım eli üstünüzde olacak. Tabi haritanızın durumu uygunsa. Sizi hak edecek kişiyi hayatınızda bir anda bulabilirsiniz. Belki bir iş toplantısında, belki bir davette. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; hislerinizin esiri olmamak ve mantıklı hareket etmek olacak. Sizi hakketmeyen insanlarla artık vaktinizi geçirmemek için bunu yapmak zorundasınız. Aksi takdirde iyi niyetinizi suistimal edecek kişilerle mücadele etmek zorunda kalacaksınız.
SAĞLIK
Sevgili Balıklar, sağlığınıza bu sene her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Bu yıl kendinizi çoğu zaman çok yorgun, enerjisi tükenmiş hissetmeniz mümkün. Rutin almanız gereken ilaçlarınız varsa, düzenli olarak kullanmalısınız. Vücudunuzun direncini yüksek tutmak için özel kürler hazırlamanızı tavsiye ederim. Dönemsel olarak checkup yaptırmayı unutmamalısınız. Özellikle kalp, üst mide, sırtınızın iki yanları en hassas olacağınız bölgeler. Sırt ağrılarına karşı yapacağınız beden hareketleri sizin için oldukça rahatlatıcı olacaktır. Kalp çarpıntıları ya da sıkışma gibi sıkıntılarda buna dahil. Gözlerde bir ağrı meydana gelirse doktora gitmeyi ihmal etmeyin. Daha sonradan problem yaşamak istemiyorsanız bu sene kendinizi özel bakıma alın.

Hayatınızda köklü değişimler yaşamanıza neden olacak Güneş ve Ay tutulmalarına göz atalım.
31 Ocak’ta 11 ° Aslan burcunda bir Ay tutulması ve 15 Şubat’ta 27 ° Kova burcunda bir Güneş tutulması 6. ve 12. evinizde gerçekleşecek. Bu dönemde sağlığınıza gereğinden fazla özen göstermenizde fayda var. İş ortamınızda çalışma arkadaşlarınızla gerilim yaşamamak adına yaşadığınız problemlerde kendinizi açıkça ortaya koymaya çalışın. Evinizde beslediğiniz evcil hayvanınızın bazı hastalıkları gündeme gelebilir. Okült ve gizemli konular hakkında bilgi edinmeye yöneltebilirsiniz. Ancak kendinizi fazla kaptırmamaya çalışın.
Mayıs ayında Uranüs’ün Boğa burcuna girmesi ile partnerinizden ani bir kararla ayrılmak isteyebilirsiniz. Eğer ilişki artık size birşey vermiyorsa daha fazla fedakarlık yapmak durumunda değilsiniz. Yepyeni aşk bir anda kapınızda belirebilir.
13 Temmuz’da 20 ° Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Güneş Tutulması 5. Evinizde gerçekleşecek. Bu tutulma Balık burcunda yer alan Neptün ve Akrep burcunda ki Jüpiter’den olumlu açı alacak. Bu enerjiler yine aşk hayatınızı destekliyor. Kendinizi artık üzmeyin. Sizi hak eden kişilerle yola devam edecek ve daha da güçleneceksiniz. Çocuklarınızla aranızdaki sorunların artık çözüldüğü rahat bir nefes aldığınız bir süreçtesiniz. Onların başarıları göğsünüzü kabartabilir.
27 Temmuz’da 4 derece Kova burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 12. evinizde gerçekleşecek. Güney bandında, Jüpiter ve Uranüs’ten kare açısı mevcut. Stresli ve şansız bir açı. Bu zaman zarfında içinize çekilmek ve kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Fazlasıyla depresif hissederseniz bir uzmandan destek almanızı tavsiye ederim.
11 Ağustos’ta 18 ° Aslan burcunda Kısmi Güneş Tutulması 6. Evinizde gerçekleşecek. Aslan liderlerin ve sanatçıların burcudur. Bu pek iç açıcı bir gökyüzü tablosu değil. Jüpiter’den kareli ve Mars ile dik açıda. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Eğer kilonuz fazla ise bir diyetisyenden yardım almalı ve egzersize başlamalısınız. Diş probleminiz varsa ihmal etmeyin.
8 Kasım’da 2018’de bolluk bereket gezegeni Jüpiter sizin 9. evinizde transit edecek. Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılar gündeminize gelebilir. Önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Hukuksal konular, mahkemeler ile ilgili bazı beklentileriniz varsa olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bazılarınız yüksek öğrenim için yurtdışına gitmeyi tercih edebilirler. Uzun yolculuklar, keyifli seyahatler yapma zamanı.
2018 TÜM BALIKLARA SAĞLIK, HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN.
KARMA ASTROLOG
JALE MURATOĞLU

 

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.