2014 AY DÜĞÜMLERİNİN BURÇLARDA ETKİSİ

1245

2014 AY DÜĞÜMLERİNİN BURÇLARDA ETKİSİ

 

KOÇ- TERAZİ AY DÜĞÜMLERİ DÖNEMİ

19 Şubat 2014- 13 Kasım 2015 arası Ay Düğümleri Koç – Terazi Aksı’nda,

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR’IN KADERSEL TEMALARI; (1. Ev Koç- 7. Ev Terazi)

Güney Ay Düğümünün Koç Burcu’nda olmasından dolayı;

Özellikle kişiliğiniz ile alakalı bir takım eksikliklerinizi fark ederek kendinizle yüzleşmek durumunda kalabilir, bunun sonucunda da kimlik bunalımı içine girebilirsiniz. Uranüs’ün Koç Burcu’nda olması ile birlikte dikkat etmeniz gereken en önemli şey; özgürlük isteğinizi kontrol altına almak, sizi kısıtlayan koşullar karşısında bireyselliğinizi elinize alma isteğinizi dengelemektir. Aksi takdirde hayatınızda önlenemez, aniden çıkan olaylarla beraber aksilikler ardı sıra gelebilir. Bu dönem sağlığınıza gereğinden daha fazla önem vermelisiniz. Beslenme stilinizi değiştirmeli, doktor kontrolünde uygun diyeti uygulamalısınız. Belirli zamanlarda düğüm noktaları transitlerle tetikleneceği için bu dönemleri tespit ederek hayatınıza yön vermeniz mümkün olabilir.

Kuzey Ay Düğümünün Terazi Burcu’nda olmasından dolayı;

Yaşadığınız zorlayıcı olaylara rağmen özellikle eş, iş birliği yaptığınız kişiler, rakipleriniz ile ortak noktada bir takım konuları anlaşarak halletme olasılığı mümkündür. G.A.D’nün yönetici gezegeni  Mars’ın K.A.D’nün bulunduğu Terazi’de olması bu olumlu etkileri azaltabilir. Mars’ın Akrebe geçmesi K.A.D. olumlu enerjilerini daha rahat hissettirecektir. Karşınızdaki kişiler sizi zorlayan bir tutum içerisinde rest çekme yoluna gidiyorsa, dengenizi koruyarak kendinizi ortaya koymalısınız. Adli davalar, mahkemeler, anlaşmalar ile ilgili konularda olumlu gelişmeler ve fırsatlar karşınıza çıkabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA’LARIN KADERSEL TEMALARI; (12. Ev Koç-6. Ev Terazi)

Güney Ay Düğümünün Koç Burcu’nda olmasından dolayı;

Kontrolünüzün dışında gelişecek olaylar karşısında bilinçaltınızda kilit vurduğunuz düşünceler yüzeye çıkabilir ve kendi yaratmış olduğunuz canavarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızın karşınıza çıkma düşüncesi sizi aşağı çekebilir. Kendi isteklerinizin peşinden gidebilme ve olaylarla savaşma bu süreç zarfında zor olabilir. Uranüs’ün Koç Burcu’nda olması nedeniyle dikkat etmeniz gereken en önemli şey; iç sesinizi dinginleştirmek, dengede kalmak ve olaylar karşısında kendinizi hırpalamadan yüksek bir bilinçle hareket etmektir. Aksi takdirde hayatınızda önlenemez aniden çıkan olaylarla beraber aksilikler ardı sıra gelecektir. Belirli zamanlarda düğüm noktaları transitlerle tetikleneceği için bu dönemleri tespit ederek hayatınıza yön vermeniz mümkün olabilir.

Kuzey Ay Düğümünün Terazi Burcu’nda olmasından dolayı;

Günlük hayat veya ofis içinde zorlayıcı koşullarınızı her şeye rağmen hafifletici, geliştirici bir süreç içerisinde olacaksınız. Sağlıkla ilgili çıkan problemlerin tedavi ile olumlu sonuçlanması mümkün. G.A.D’nün yönetici gezegeni  Mars’ın K.A.D’nün bulunduğu Terazi’de olması bu olumlu etkileri azaltabilir, Mars’ın Akrep’e geçmesi sonucunda K.A.D. olumlu enerjilerini daha rahat hissettirecektir. Şahsınızdan ödün vermeden kararlı ve cesur bir şekilde kendinizi ifade etmeli, gerçek isteklerinizi dile getirmekten kaçınmamalısınız.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER’İN KADERSEL TEMALARI; (11. Ev Koç- 5. Ev Terazi)

Güney Ay Düğümünün Koç Burcu’nda olmasından dolayı;

Özellikle geleceğiniz ile ilgili planlarınızı, amaçlarınızı gerçekleştirmekte zorlanacağınız bir süreçtesiniz. Hayatınızla ilgili atmak istediğiniz adımlarda dikkatli davranmalı, cesurca ve dengeli bir şekilde hedefinize odaklanmalısınız. Uranüs’ün Koç Burcu’nda olması nedeniyle yönünüzü değiştirerek yanılmanıza sebep olacak arkadaşlar ya da gruplarla karşı temkinli olmalısınız. Aksi takdirde hayatınızda önlenemez, aniden çıkan olaylarla beraber aksilikler ardı sıra gelebilir. Yıpranmamanız açısından onlardan beklentinizi en aza indirgeyerek bu dönemi geçirmelisiniz. Belirli zamanlarda düğüm noktaları transitlerle tetikleneceği için bu dönemleri tespit ederek hayatınıza yön vermeniz mümkün olabilir.

Kuzey Ay Düğümünün Terazi Burcu’nda olmasından dolayı;

Çocuklarınız ile ilgili konularda karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmelisiniz. Yaratıcılığınızı ortaya çıkartacak hobilerinizi keşfetmeniz ve bunlardan kazanç sağlamanız mümkün olabilir. Aşk hayatında her şeye rağmen olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz ve çocuklarınız ile ilgili kurduğunuz diyaloglarda kendinizden ödün vermeden kararlı, ancak dengeyi koruyarak hareket etmelisiniz. Bu dönemde eğlence hayatınız beklediğinizden daha renkli olabilir. Hayattan daha fazla keyif aldığınızı hissedebilirsiniz. G.A.D’nün yönetici gezegeni  Mars’ın K.A.D’nün bulunduğu Terazi’de olması bu olumlu etkileri azaltabilir, Mars’ın Akrebe geçmesi sonucunda K.A.D. olumlu enerjilerini daha rahat hissettirecektir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ’LERİN KADERSEL TEMALARI; (10. Ev Koç- 4. Ev Terazi)

Güney Ay Düğümünün Koç Burcu’nda olmasından dolayı;

Özellikle kariyeriniz, sosyal statünüz ile ilgili konularda hedeflerinizi başarmakta zorlanacağınız bir süreçtesiniz. Yapmak istedikleriniz otorite figürleri tarafından engellenebilir. Arzu ettiğiniz amaçlarınızı gerçekleştirmekten çok toplum tarafından benimsenen bir role girmek istiyor olabilirsiniz. Meslek hayatınızla ilgili atmak istediğiniz adımlarda düşünceli davranmalı, cesurca ve dengeli bir şekilde hedefinize odaklanmalısınız. Uranüs’ün Koç Burcu’nda olması nedeniyle dikkat etmeniz gereken en önemli şey; bu süreç zarfında yönünüzü değiştirerek yanılmanıza sebep olacak toplum baskısından kendinizi soyutlamanızdır. Aksi takdirde kariyerinizde istemediğiniz bir pozisyona gelebilir, sevmediğiniz bir işi mutsuz bir şekilde devam ettirmek durumunda kalabilirsiniz. Belirli zamanlarda düğüm noktaları transitlerle tetikleneceği için bu dönemleri tespit ederek hayatınıza yön vermeniz mümkün olabilir.

Kuzey Ay Düğümünün Terazi Burcu’nda olmasından dolayı;

Ev ve aile hayatınız, ebeveynleriniz ile birlikte olmaktan daha fazla haz alacağınız bir süreçtesiniz. Evli olmayanlarınız yeni bir yuva kurmak, daha geniş bir yere taşınmak, ebeveynlerinizle ilgilenmek isteği içinde olabilirsiniz. Bu zaman sürecinde taşınmaz mallara, gayrimenkul yatırımına yönelebilir, var olan mallarınız daha fazla değer kazanması söz konusu olabilir. Bu dönemde korkularınızla cesurca yüzleşmek, dengenizi bozmadan içi dünyanıza yolculuk yapmak aydınlatıcı olacaktır. Bu sayede ruhsal olarak büyüme ve gelişme ile birlikte bilinçaltınızda bir arınma yaşayabilirsiniz. G.A.D’nün yönetici gezegeni  Mars’ın K.A.D’nün bulunduğu Terazi’de olması bu olumlu etkileri azaltabilir, Mars’ın Akrebe geçmesi sonucunda K.A.D. olumlu enerjilerini daha rahat hissettirecektir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN’LARİN KADERSEL TEMALARI; (9. Ev Koç- 3. Ev Terazi)

Güney Ay Düğümünün Koç Burcu’nda olmasından dolayı;

Yolculuklar, yabancılarla ilgili bağlantılar, yükseköğrenim konularında bir takım zorlanmalar, yıpranmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle farkındalığınızı arttırmak adına kişisel gelişim amacıyla katıldığınız gruplara aşırı eğilim gösterebilirsiniz. Sahip olduğunuz inançlarınızı değiştirerek uç noktalara kaymanız mümkün olabilir. Bazılarınız inancını kaybederek yaşamı anlamsız bulabilir ve kendilerine olan güveni kaybedebilirler. Uranüs’ün Koç Burcu’nda olması nedeniyle dikkat etmeniz gereken en önemli şey; edindiğiniz bilgilerin doğruluğunu test etmek, sıradışı düşüncelere, tuhaf fikirlere kapılmamaya çalışmaktır. Bu öğretileri tam özümsemeden etrafınıza bilirkişi pozisyonunda sunmaktan kaçınmalısınız.Belirli zamanlarda düğüm noktaları transitlerle tetikleneceği için bu dönemleri tespit ederek hayatınıza yön vermeniz mümkün olabilir.

Kuzey Ay Düğümünün Terazi Burcu’nda olmasından dolayı;

Yakın çevre, komşular, akrabalar, kardeşlerle birlikte olmak her zamankinden daha fazla size mutluluk verirken, bu dönem onların desteğini arkanızda hissedebilirsiniz. Yapacağınız yolculuklar sizi geliştirici olacağı için imkân buldukça kısa seyahatler yapmanızı öneririm. Basın yayın, editörlük, yazarlık, eğitim ile ilgili işlerle ilgileniyorsanız önünüze yeni olanaklar çıkabilir. Sahip olduğunuz bilgileri kaleme almak ve bunları kısa sürede kitap haline dönüştürmek imkânı mümkün olacağından bir an önce buna yönelmelisiniz.  G.A.D’nün yönetici gezegeni  Mars’ın K.A.D’nün bulunduğu Terazi’de olması bu olumlu etkileri azaltabilir, Mars’ın Akrebe geçmesi sonucunda K.A.D. olumlu enerjilerini daha rahat hissettirecektir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK’LARIN KADERSEL TEMALARI; (8. Ev Koç- 2. Ev Terazi) 

Güney Ay Düğümünün Koç Burcu’nda olmasından dolayı;

Özellikle ortak kazançlar, miras, başkalarının kaynakları ile ilgili konularda bir takım kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bankadan kredi almamaya, borç vermemeye dikkat etmelisiniz, aksi takdirde yıpranabilirsiniz. Ortaklıklarda bir takım sorunlar çıkabilir, miras davaları sizin aleyhinize sonuçlanabilir. Okült konulara yöneleceğiniz bu süreçte hayatın anlamını sorgulamada kriz yaşayabilir, gerçekliğin paradoksu içinde kalarak kaybolabilirsiniz.Uranüs’ün Koç Burcu’nda olması nedeniyle dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; olası ameliyatlara karşı rutin kontrollerinizi yaptırmanızdır. Belirli zamanlarda düğüm noktaları transitlerle tetikleneceği için bu dönemleri tespit ederek hayatınıza yön vermeniz mümkün olabilir.

Kuzey Ay Düğümünün Terazi Burcu’nda olmasından dolayı;Kişisel gelir kaynaklarınızı geliştirme açısından bir takım fırsatların çıkacağı bu süreçte sahip olduğunuz maddi değerleri paraya dönüştürmek mümkün olabilir, bu sayede kendinize olan özgüveninizi kazanabilirsiniz. Paraya karşı olan tutumunuz kişisel kaynaklarınızı kazanca dönüştürerek şekillenebilir. G.A.D’nün yönetici gezegeni  Mars’ın K.A.D’nün bulunduğu Terazi’de olması bu olumlu etkileri azaltabilir, Mars’ın Akrebe geçmesi sonucunda K.A.D. olumlu enerjilerini daha rahat hissettirecektir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ’LERİN KADERSEL TEMALARI; (7. Ev Koç- 1. Ev Terazi)

Güney Ay Düğümünün Koç Burcu’nda olmasından dolayı;

Özellikle yakın ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar ile ilgili konularda olumsuz gelişmelerin yaşanacağı, yolunda gitmeyen olaylarla karşılaşacağınız bir süreçtesiniz. Sizi zorlayan partnerinizle ilişkinizi daha fazla yıpranmamak adına noktalayabilirsiniz. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamak doğru değildir. Uranüs’ün Koç Burcu’nda olması nedeniyle dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; mantıklı davranarak, kendinizden fazla ödün vermeyerek cesur bir şekilde hareket etmek olacaktır. Adli davalar, mahkemelerle ilgili konularda sonuç bekliyorsanız bu dönem olumlu neticeler almanız zor görünmektedir. Belirli zamanlarda düğüm noktaları transitlerle tetikleneceği için bu dönemleri tespit ederek hayatınıza yön vermeniz mümkün olabilir.

Kuzey Ay Düğümünün Terazi Burcu’nda olmasından dolayı;

Kişiliğinizi yeniden tanımladığınız bu süreçte eksiklerinizi fark ederek kendinizle yüzleşecek, bir takım başlangıçlar yaparak kimliğinizi yeniden tanımlama fırsatı elde edeceksiniz. Yaptığınız her şeyin görünür olduğunun bilincinde olmalı, önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmeyi ihmal etmemelisiniz.  Davranışlarınızda net ve kararlı olmak, kontrollü ve mantıklı bir şekilde hareket etmek ilişkilerde kitlenmiş konuları, açmakta zorlandığınız düğümleri çözecektir. Bu dönemde sağlık problemleriniz varsa olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mars’ın K.A.D’nün bulunduğu Terazi’de olması bu olumlu etkileri azaltabilir, Mars’ın Akrebe geçmesi sonucunda K.A.D. olumlu enerjilerini daha rahat hissettirecektir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP’LERİN KADERSEL TEMALARI; (6. Ev Koç- 12. Ev Terazi)

Güney Ay Düğümünün Koç Burcu’nda olmasından dolayı;

Gündelik hayatın yoğunluğu ve zorlukları ile uğraşmak üzerinizde şiddetli baskı yaratabilir, kendinizi depresif hissedebilirsiniz. Sıradışı ve yorucu bir işte çalışıyorsanız ofis içinde yıpratıcı olaylar gündeme gelebilir, bir takım tatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz. Almış olduğunuz sorumlulukların ağırlığı karşısında sağlığınıza gereken önemi vermiyor olabilirsiniz. Uranüs’ün Koç Burcu’nda olması nedeniyle dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; bedeninize özen göstermek, zararlı alışkanlıklardan uzak durmak olacaktır. Belirli zamanlarda düğüm noktaları transitlerle tetikleneceği için bu dönemleri tespit ederek hayatınıza yön vermeniz mümkün olabilir.

Kuzey Ay Düğümünün Terazi Burcu’nda olmasından dolayı;

İç dünyanızda vermiş olduğunuz mücadelenin biraz olsun hafiflediğini hissedebilirsiniz. İş ortamınızdaki yoğunluk ya da sağlık problemleri ile uğraşmak sizi son derece yorabilir. Bu sebepten dolayı da öfkenizi bastırmakta zorlanabilir, kendinizi ortaya koymakta güçlük çekebilirsiniz. Bu dönemde kendinizi nadasa bırakarak içe çekilmeli, gerçek huzura erişmek için akışta kalmaya çalışmalısınız. İyimser düşünerek her şeyin bir sebebi olduğuna vakıf olmak ruhsal olarak değişim ve dönüşüm yaşamanızı kolaylaştıracaktır. Mars’ın K.A.D’nün bulunduğu Terazi’de olması bu olumlu etkileri azaltabilir, Mars’ın Akrebe geçmesi sonucunda K.A.D. olumlu enerjilerini daha rahat hissettirecektir.

YAY VE YÜKSELEN YAY’LARIN KADERSEL TEMALARI; (5. Ev Koç- 11. Ev Terazi)

Güney Ay Düğümünün Koç Burcu’nda olmasından dolayı;

Hayattan keyif almanızın zor olduğu bu dönemde kendinizi dış dünyaya aşırı kapatmanız ya da tam tersine eğlenmeye vermeniz söz konusu olabilir. Uranüs’ün Koç Burcu’nda olması nedeniyle, dikkat etmeniz gereken en önemli şey; çocuğunuzun özgürlük ihtiyacına karşı toleranslı olmanız, onun da bir birey olduğunu unutmadan davranmanızdır. Çocuklarınıza sahip olmadıkları yetenekleri konusunda baskı yapmanız, onlardan ani tepkiler almanıza ve sizden uzaklaşmalarına neden olabilir. Aşk hayatınızda kendinize uygun olmayan sıradışı ilişkiler yaşamanız sizi yıpratabilir. Bu dönemde borsa, spekülasyon konularından uzak durmanızı öneririm. Belirli zamanlarda düğüm noktaları transitlerle tetikleneceği için, bu dönemleri tespit ederek hayatınıza yön vermeniz mümkün olabilir.

Kuzey Ay Düğümünün Terazi Burcu’nda olmasından dolayı;

Yarınlarınıza yönelik atmak istediğiniz adımlarda düşünceli davranmalı, cesurca ve dengeli bir şekilde hedefinize odaklanmalısınız. Arkadaşlardan destek göreceğiniz bu dönemde, özellikle geleceğiniz ile ilgili planlarınızı ve amaçlarınızı gerçekleştirmekte önünüze çıkan imkânları yakalayabileceksiniz. Toplumun yararı adına yapacağınız organizasyonlar, ekip çalışmalarında beklediğiniz verimi elde edebilirsiniz. G.A.D’nün yönetici gezegeni  Mars’ın K.A.D’nün bulunduğu Terazi’de olması bu olumlu etkileri azaltabilir, Mars’ın Akrep’e geçmesi sonucunda K.A.D. olumlu enerjilerini daha rahat hissettirecektir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK’LARIN KADERSEL TEMALARI; (4. Ev Koç- 10. Ev Terazi)

Güney Ay Düğümünün Koç Burcu’nda olmasından dolayı;

Ev ve aile hayatınız, ebeveynleriniz ile ilgili geçmişte halledilmemiş mevzular masaya yatırılabilir, bu konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yuva içinde tatsızlıkların ortaya çıkması, ebeveynlerinizin bakımı ile ilgilenmek zorunda kalmanız söz konusu olabilir. İç dünyanızın derinliklerine inmek ve korkularınızla yüzleşmek sizi ruhsal anlamda yıpratabilir.  Bu etkiler altında ve Uranüs’ün Koç Burcu’nda olması nedeniyle, dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta; evinizde tadilat yaptırmamak yada taşınmamak, yeni bir mülk edinmemek olmalıdır. Bu süreç zarfında edineceğiniz mülkü değerinden daha yükseğe alabilir, satmak istediğiniz gayrimenkulü daha düşük fiyata elinizden çıkarabilirsiniz.

Belirli zamanlarda düğüm noktaları transitlerle tetikleneceği için, bu dönemleri tespit ederek hayatınıza yön vermeniz mümkün olabilir.

Kuzey Ay Düğümünün Terazi Burcu’nda olmasından dolayı;

Sosyal statünüz, kariyeriniz ile ilgili konularda fırsatlar yakalayacağınız bu dönemde, otorite figürlerinden destek görebilirsiniz. Sizin için önemli olan çalışmaları gerçekleştirmede gereken azmin ve kararlılığın içinizdesiniz. Bu süreçte beklediğiniz terfiyi alabilir, maaşınızın arttırılmasını talep edebilirsiniz. Karşınıza çıkan büyük imkânlar özgüveninizin artmasına, toplum önünde gözle görünür bir şekilde takdir görmenize sebep olabilir. G.A.D’nün yönetici gezegeni  Mars’ın K.A.D’nün bulunduğu Terazi’de olması bu olumlu etkileri azaltabilir, Mars’ın Akrebe geçmesi sonucunda K.A.D. olumlu enerjilerini daha rahat hissettirecektir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA’LARIN KADERSEL TEMALARI; (3. Ev Koç- 9. Ev Terazi)

Güney Ay Düğümünün Koç Burcu’nda olmasından dolayı;

Yakın çevre, komşular, akrabalar, kardeşlerle ilgili konularda, üzerinize her zamankinden daha fazla sorumluluk düşebilir. Yapacağınız yolculuklarda, bir takım problemlerle karşılaşabilirsiniz. Uranüs’ün Koç Burcu’nda olması nedeniyle, aniden gelişen olaylar günlük hayatınızı sıkıntıya sokabilir. Basın yayın, editörlük, yazarlık, eğitim ile ilgili işlerle ilgileniyorsanız; yolunda gitmeyen bazı sorunlarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Sahip olduğunuz bilgileri kaleme alarak, kitap haline dönüştürmek istiyorsanız, bu dönem zor olabilir. Katılacağınız veya vereceğiniz seminerlerde bazı yıpratıcı aksaklıklarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eğitim alanları ya da okul hayatında bazı problemlerle karşılaşabilir veya bazı engeller yüzünden eğitiminize ara vermek durumları söz konusu olabilir.Belirli zamanlarda düğüm noktaları transitlerle tetikleneceği için, bu dönemleri tespit ederek hayatınıza yön vermeniz mümkün olabilir.

Kuzey Ay Düğümünün Terazi Burcu’nda olmasından dolayı;

Yolculuklar, yabancılarla ilgili bağlantılar, yükseköğrenim konularında bir takım fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Öğrenme isteğinizin artması derin felsefi, soyut kavramlara karşı ilgilinizi arttıracaktır. Özellikle, farkındalığınızı arttırmak adına kişisel gelişim amacıyla bazı gruplara katılabilir, çeşitli yerlere seyahat edebilirsiniz. Bu faaliyetler yaşam perspektifiniz genişlemesine neden olacaktır. Basın yayın, medya, yazarlık gibi alanlarda çalışıyorsanız, bu konularda da genişletici bazı imkânlar önünüze çıkabilir. G.A.D’nün yönetici gezegeni  Mars’ın K.A.D’nün bulunduğu Terazi’de olması bu olumlu etkileri azaltabilir, Mars’ın Akrebe geçmesi sonucunda K.A.D. olumlu enerjilerini daha rahat hissettirecektir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK’LARIN KADERSEL TEMALARI; (2. Ev Koç- 8. Ev Terazi)

Güney Ay Düğümünün Koç Burcu’nda olmasından dolayı;

Kişisel gelir kaynaklarınızı geliştirmek için attığınız adımlarda bazı zorlanmalar, tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi değerleri paraya dönüştürmek bu dönemde mümkün olmayabilir, bu durum özgüveninizin yıkılmasına, kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir. Uranüs’ün Koç Burcu’nda olması nedeniyle dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; materyalist eğiliminizi törpüleyemeye çalışmanız, maddi kazançlara verdiğiniz önemi maneviyata yönlendirmenizdir. Belirli zamanlarda düğüm noktaları transitlerle tetikleneceği için bu dönemleri tespit ederek hayatınıza yön vermeniz mümkün olabilir.

Kuzey Ay Düğümünün Terazi Burcu’nda olmasından dolayı;

Özellikle ortak kazançlar, miras, başkalarının kaynakları ile ilgili konularda bir takım fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu dönemde borçlarınızı daha rahat ödemek adına bankadan kredi alabilirsiniz. Ortaklarınızla yaptığınız işlerde, miras konularında bir takım genişlemeler, kazançlar elde etmeniz mümkün olabilir. Bu süreçte okült konulara yönelmek isteyebilir, maneviyatınızı arttırarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. G.A.D’nün yönetici gezegeni Mars’ın K.A.D’nün bulunduğu Terazi’de olması bu olumlu etkileri azaltabilir, Mars’ın Akrebe geçmesi sonucunda K.A.D. olumlu enerjilerini daha rahat hissettirecektir.

Astrolog Jale Muratoğlu

Aydınlanma yolunda ilerlerken Astroloji’nin ışığı yolunuza rehber olsun.

www.astrologjalemuratoglu.com

https://www.facebook.com/groups/astrolojikaydinlanma/

Twitter : @JaleMuratoğlu

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.