2016 Şubat Ayı Burç Yorumları

225

 2016 ŞUBAT AYI BURÇ YORUMLARI

2016 Şubat ayında;

  • 08 Şubat Kova burcunda Yeniay
  • 22 Şubat Başak burcunda Dolunay

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.

 

kocKOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Sosyalleşme ihtiyarcınızın artması nedeniyle kendinizi daha etkin bir şekilde ortaya koymak isteyeceksiniz. Etrafınızda güçlü ve etkin insanların bulunması sebebiyle gelecekle ilgili planlarınızda onların desteğini arkanızda hissedebilirsiniz. Ortaklaşa kazanımlarda otorite figürleri ile aranızda bir takım mücadeleler yaşamanız söz konusu. Ofis içerisindeki arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız çalışmalarda bazı değişikler gündeminize gelebilir. Sağlığınızın belirli dönemlerde bozulması mümkün. Gerekli olan tetkikleri yaptırmayı ihmal etmeyin.

bogaBOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

İş ve kariyerinizle ilgili geleceğinize yönelik yapacağınız girişimler bu ay itibari ile yoğunlaşacak. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir süreçtesiniz. Ancak eş ya da ortaklarınızla yaptığınız bazı işler varsa bu ay bazı sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki sorunların gündeme geldiği ve bir takım kararlar almak durumunda kalacağınız günlerdesiniz. Artık gerçekleri daha rahat gördüğünüzü ve üzerinizdeki sis perdesinin aydınlandığını fark edeceksiniz. Çocuklarınızla ilgili sorumluluklar sizi yorabilir. Maddi anlamda sıkışmalara karşı önlem almalısınız.

ikizlerİKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Beraber olduğunuz sevgilinizle seyahate çıkmak için güzel bir süreçtesiniz. Yeni yerler keşfetmek, hayatın keyifli yönlerini paylaşmak isteyeceksiniz. Seyahat sırasında dalgınlık sebebiyle eşya kayıplarına dikkat etmelisiniz. Bu günlerde zihinsel olarak aktif olacağınız için kitap yazma, yayınlama, seminer verme gibi faaliyetlerde başarı elde etmeniz mümkün. Ancak yaratıcılığınızı kullanmak için girişimlerde bulunurken sağlığınızı ihmal etmemeye çalışın. Fazla yorgunluk bedensel ve zihinsel olarak yıpranmanıza neden olabilir.

yengecYENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Alacak, verecek, borç, kredi vb. konuların altının çizildiğe bir aydasınız. Maddi imkânlarınızı artırmak amacıyla yeni bir düzenlemeye girişebilirsiniz. Özellikle aşk ilişkilerinizde gereksiz tartışmalardan uzak durmalı, sizi anlamakta zorluk çeken partnerinize karşı özverili olmaya dikkat etmelisiniz. Sağlığınızın belirli dönemlerde zorlu transit açıları ile tetiklenmesi nedeniyle mümkün olduğu kadar rutin kontrollerinizi yaptırarak önlem almaya dikkat edin. Çocuklarınızın eğitimi için yurtdışı alternatiflerini gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

aslanASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Eşinizle ya da ebeveynlerinizle beraber geleceğinize yönelik yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu güne kadar söyleyemediğiniz ve içinize attığınız düşüncelerinizi dile getirerek bazı olayları netleştirmek istediğiniz bir süreçtesiniz. Taşınmanız veya evinizin içinde tamirat tadilat yaptırmanız söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda size sorumluluk yüklemek isteyen sevgilinize karşı gerçekçi olmaya çalışarak beklentilerine cevap vermeyi denemelisiniz. Beraberliğin iki taraflı özveri anlamına geldiğini fark etmeniz son derece önemli.

basakBAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Günlük hayatınızı yeniden şekillendirmek üzere bir takım yeni planlar yapmak arzusu içerisinde olabilirsiniz. Evcil hayvan almak ve onun bakımını üstlenmek üzerine içinizde bir istek uyanabilir. İşiniz ile ilgili ani gelen kazançlar sizi fazlasıyla şevklendirebilir. Ancak sorumluluklarınızın bilincinde olarak hareket etmeli, iş ve ev hayatını dengede tutmaya çalışarak ilerlemelisiniz. Aşk hayatınızda sizi değişime zorlayan partnerinize karşı gerçekçi yaklaşmakta zorlanmanız mümkün. Karşınızdaki kişiyi fazla idealize etmekten kaçının.

teraziTERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Yeni bir aşk kapınızı çalarken kalbinizin heyecanla dolduğunu hissedebilirsiniz. Sosyal anlamda daha aktif bir dönem içerisine gireceksiniz. Kısa tatiller yapma, eğlenceli ortamlarda bulunma imkânı her zamankinden daha çok önünüze çıkabilir. Ancak ayın sonlarına doğru daha fazla içe çekilme arzunuzun yükseldiğini gözlemleyebilirsiniz. Meditasyon yaparak kendinizi dinlemek ve sizi aşağı çeken durumlarla yüzleşmek problemlerinizi çözmeniz açısından faydalı olacaktır. Bazı sağlık problemleri gündeminize gelebilir.

akrepAKREP VE YÜKSELEN AKREP

Aile hayatınız, ebeveynleriniz ve yerleşim ile ilgili konuların gündemde olduğu günlerdesiniz. Ev değişikliği ya da ev içinde yapılacak tadilat tamirat olayları ile meşgul olabilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmaya yönelik yaptığınız girişimlerde yeteri kadar kazanç sağlayamamanızın sizi aşağı çekmesine izin vermeyin. Özverili çalışmaya devam ederseniz emeklerinizin karşılığını eninde sonunda alacağınızı bilmelisiniz. Çocuklarınız için yaptığınız fedakârlıklar artık size ağır geliyor olabilir. Onların kendi ayakları üzerinde durduğunu görmek istiyorsunuz.

yayYAY VE YÜKSELEN YAY

Sahip olduğunuz fikirlerinizi farklı ortamlarda sunmak üzere bir takım girişimlerde bulunabilirsiniz. Eğitim ile ilgili yeni başlangıçlar yapmanız söz konusu. Yakın çevre, kardeşler ve akrabalarınızla aranızda bu ay içinde önemli olaylar gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili bir takım farkındalıklar yaşayarak yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Ancak sorumluluklarınızın size ağır gelmesi ve ütopik fikirlerinizin bir yandan zihninizi oyalaması muhtemel. Atacağınız her adımda gerçekçi olmaya özen gösterin. Sizi heyecanlandıran aşkınız ile güzel günler geçireceğiniz bir dönemdesiniz.

oglakOĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Sahip olduğunuz maddi kaynakları arttırmak adına bir takım girişimlerde bulunacağınız günlerdesiniz. Bu dönemde eğlence hayatına ve sosyal aktivitelere harcadığınız paranın hesabını yapmak isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak adına bir takım seyahatler planları yapmak ruhunuza iyi gelecektir. Öğrenim hayatınızda farklı teknikler geliştirerek kendinizi yenileyebilirsiniz. Ancak bu dönem ruhsal sağlığınıza fazlasıyla önem vermenizi tavsiye ederim. Aksi taktirde giderek sorunların size daha ağır geldiğini hissedebilirsiniz.

kovaKOVA VE YÜKSELEN KOVA

Fiziksel anlamda yavaş yavaş enerjinizin yükseldiğini hissedebilirsiniz. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda büyük bir motivasyonla kendinizi ortaya koymak istiyorsunuz. Başardığınız girişimler sizi fazlasıyla ruhsal anlamda tatmin ediyor. Ancak duygusal anlamda sizi daha derinden etkileyen olaylar içsel olarak zorlanmanıza neden olabilir. Arkadaşlarınızı yeniden gözden geçireceğiniz bir süreçtesiniz. Aşk hayatınızda bir takım blokajlar süregelirken kendinizi karşı tarafa ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

balikBALIK VE YÜKSELEN BALIK

İnzivaya çekilme isteğinizin yüksek olduğu bir aydasınız. Kendinizi bekleme odasında gibi hissetmeniz bunu ne kadar zorlaştırsa da yeni projeler yaparak bu dönemi değerlendirmenizi öneririm. Aşk hayatınızda gerçekleri görmekte zorlanmanız mümkün. Size altı boş vaatlerde bulunan ortak veya eşinize karşı daha uyanık ve sorgulayıcı davranmanızı tavsiye ederim. Kariyerinizi yeniden inşa ettiğiniz bu süreçte şartları zorlayarak ilerlemeniz söz konusu. Sanki yokuş yukarı çıkıyormuş hissi ile hareket edebilirsiniz.

Aydınlanma yolunda ilerlerken, Astroloji’nin ışığı yolunuza rehber olsun

Astrolog Jale Muratoğlu

Sevgiyle Kalın

www.astrologjalemuratoglu.com;  info@astrologjalemuratoglu.com

facebook: https://www.facebook.com/groups/astrolojikaydinlanma/

twitter: @JaleMuratoglu

linkedin:Jale Muratoğlu

Web sitesindeki tüm bilgi ve resimlerin her hakkı saklıdır, kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.